Madeira - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Kuuluisat levadat – kastelukanavat ovat tehneet Madeirasta yhden maailman parhaimmista vaelluskohteista. Vaelluksen ohella voit osallistua delfiinisafarille, jeeppiajelulle, veneretkille ja monille muille retkille. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Voit valita useammasta kuin kymmenestä erilaisesta vaellusreitistä vehreään vuoristoon. Osa reiteistä on yksinkertaisia ja helppoja, osa hieman vaativampia, mutta kaikki reitit tarjoavat yhtä upeita luonnonmaisemia. Tai voit lähteä offroad-seikkailulle 4x4-maastoautolla. Vielä jännittävämpiä seikkailuja tarjoaa retki kanjoniin, jossa kypärin ja valjain varustettuna kiipeillään ja lasketaan alas jyrkkiä kallioseinämiä, joskus suoraan läpi kuohuvan vesiputouksen.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Ainutlaatuinen TUI Collection -retkemme Lännen salaisuudet vie sinut muun muassa ikivanhaan laakeripuumetsään ja Cabo Girãolle – Euroopan korkeimmalle kalliojyrkänteelle. Muista myös vierailla Funchalin tärkeimmillä nähtävyyksillä, kuten kasvitieteellisessä puutarhassa, katedraalissa, kauppahallissa ja Blandy's Wine Lodgessa.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Hieman erilainen tapa tutustua Madeiran rannikkoon on veneeltä käsin. Lähde retkelle katamaraanin tai suuremman purren kyydissä. Retkien aikana on tarjolla ruokaa ja juomaa sekä mahdollisuus uida tai snorklata veneestä. Turkkilaisella gulet-veneellä tehdään retkiä autioille Deserttassaarille. Kaikilla veneretkillä on mahdollisuus bongata delfiinejä, jotka leikkivät ja temmeltävät keskenään vedessä.