Kuvat

 
Katso kaikki 9 kuvaa

Modernit huoneistot keskeisellä sijainnilla

Huoneistohotellissa Centara West Bay Residences & Suites asut nykyaikaisessa huoneistossa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla West Bayn alueella Dohassa. Hotellilla on kuntosali, spa ja sisäuima-allas.

Tietoa hotellista

 • Tärkeä tietää

  Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden Kyllä
  Huoneita 200
  Pysäköinti Kyllä
  Pysäköinnin tyyppi Autotalli
 • Internet

  WiFi Kyllä
 • Lapset ja nuoret

  Lastensänky/pinnasänky (alle 2-v.) Kyllä
 • Lentoaika

  Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa. Suora lento Helsingistä Dohaan noin 6 tuntia.

 • Palvelumme

  Aikavälillä 2019-10-01 - 2020-05-01

  Palvelumme

  Oppaamme tavoitat helpoiten "Kysy oppaalta"-palvelun kautta. Palvelun löydät sekä TUI-sovelluksesta että Minun lomani -sivulta osoitteessa tui.fi. Vastaamme kysymyksiisi vuorokauden ympäri, kaikkina viikon päivinä yleensä 30 minuutin sisällä. Tavoitat oppaat myös tekstiviestitse ja puhelimitse. Numero lähetetään sinulle tekstiviestitse saapuessasi lomakohteeseen.

Huoneistot

Yksiö

Deluxe

Kaksio

Deluxe

Executive

Merinäköala

Kolmio

Deluxe

Executive

4 huoneen huoneisto

Executive

Huoneet

Sviitti

 • WiFi

  Kyllä

Merinäköala

Retket – Doha

Osallistu retkille ja koe elämyksiä, joita lomakohteesi Doha tarjoaa. Ne voivat olla esimerkiksi seikkailuja upeassa luonnossa. Tai nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia tutustumisia maan kulttuuriin. Mutta myös veneretkiä, ostoskierroksia ja iltajuhlia, joissa nautit paikallisen keittiön herkuista.
Minkä retken sitten valitsetkin, säilyvät ihanat muistot mielessäsi varmasti pidempään kuin
lomarusketus.

Jos lomaasi on vielä runsaasti aikaa, saattaa retkivalikoimaamme tulla lisää mielenkiintoisia retkiä – kannattaa siis käydä katsomassa tarjonta muutama kuukausi ennen lomaa. Tervetuloa kokemaan uusia elämyksiä!

Näytä retket

Kokemuksia