Hotel La Terra Nova

  • La Plagne, Ranskan Alpit, Ranska

Hotelliesittely

  • WiFi

Ski-in ski-out -sijainnilla Plagne Centressä

Hotel La Terra Novassa olet lähellä rinteitä La Plagnen suurella laskettelualueella. Täällä asut parhaalla ski-in ski-out -paikalla, aivan vihreän rinteen vieressä Plagne Centren kylässä. Hotellissa on kuntosali, sauna ja ravintola, josta on panoraamanäkymät vuorille. Puolihoito sisältyy hintaan.

Noin kymmenessä minuutissa kävelet laskettelukoulun kohtaamispaikalle ja hotellin läheltä löytyy kauppoja, baareja ja ravintoloita.

Huone näköalalla

Hotel La Terra Novan huoneissa voi majoittua jopa neljä henkilöä, ja niistä on näkymät laaksoon tai vuorille. Puolihoito sisältyy matkan hintaan. Puolihoitoon kuuluu aamiainen ja kolmen ruokalajin illallinen, jonka pääset nauttimaan rinteiltä palattuasi.

Kuntosali ja sauna

Jos vietät illan hotellissa, voit istuutua hotellin loungeen, treenata kuntosalilla tai lämmitellä saunassa. Muutamana iltana viikossa hotelli järjestää myös iltaviihdettä.

  • Huoneita : 119

Lyhyesti hotellista

Ravintola/Baari
Kyllä/Kyllä
Matka lentokentältä
n. 2 t 30 min – 3 t

Yhteystiedot

Osoite
Rte de Plagne Centre, 73210 La Plagne-Tarentaise, Frankrike
Puhelin
+33 1 46 10 13 14

Tärkeä tietää

Hotellissa on huone monojen säilytystä varten.

Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden
Kyllä
Huoneita
119
Alue
Kylä
WiFi
Kyllä
Maksuton WiFi yleisissä tiloissa
Kyllä
Maksuton WiFi huoneissa/huoneistoissa
Kyllä

Huoneet

WiFi
Kyllä
Hiustenkuivain
Kyllä
TV
Kyllä

Vuoteet

Vuodesohva
Kyllä
Parivuode
Kyllä
Yhden hengen vuode
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoito aamiaisbuffetilla ja kolmen ruokalajin illallinen sisältyy matkan hintaan. Puna- tai valkoviini sisältyy illalliseen.

Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Puolihoito
Kyllä
Puolihoito sisältää aamiaisen ja päivällisen
Kyllä

Rentoutuminen

Sauna
Kyllä

Urheilu

Kuntosali
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovellus ympäri vuorokauden ja Crystal Skin oppaat

  • Aikavälillä 2024-12-15 - 2025-04-06

Lähetä viestiä meille TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa saada yhteys TUIn oppaisiin – juuri silloin kun itse haluat. Sovelluksen Kysy oppailta -osiossa voit lähettää viestejä suomeksi ja vastaukset saat nopeasti, sekä ennen lomaa että sen aikana. Saat TUIlta apua kaikissa käytännön asioissa, jotta sinulla itselläsi olisi mahdollisimman mukava ja rentouttava loma. Tavoitat oppaat kiireellisissä tapauksissa myös puhelimitse kellon ympäri.

Tapaa Crystal Skin oppaat

Hiihtokohteessa tapaat sisaryrityksemme Crystal Ski Holidaysin oppaat, jotka vastaavat mielellään kysymyksiisi ja antavat vinkkejä parhaista rinteistä. Joskus tapaat heidät myös lentokentällä ja hotellilla.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Lentoaika riippuu valitsemistasi lennoista. Suora lento Helsingistä Geneveen on n. 3 t 5 min. Osa lentomatkoista voi olla välilaskullisia. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matka Geneven lentokentältä lähimmälle hotellille kestää n. 2 t 30 min– 3 t. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.