Victoria Lodge

  • Val d'Isère, Ranskan Alpit, Ranska

Hotelliesittely

  • WiFi

Moderni hotelli lähellä hissejä

Victoria Lodge on vain lyhyen kävelymatkan päässä Val d'Isèren lähimmästä hissistä. Hotellissa on ravintola, baari ja spa-alue. Puolihoito sisältyy hintaan. Keskustaan ​​pääsee kävellen muutamassa minuutissa.

Victoria Lodgessa sinua tervehtii valoisa ja moderni tunnelma yhdistettynä alppien viehätysvoimaan.

Spa-osasto saunalla ja porealtaalla

Ilmainen hiihtobussi, joka vie sinut rinteille, pysähtyy hotellin ulkopuolella. Kun palaat hotellille laskettelun jälkeen, voit tilata juotavaa, istua aurinkoterassilla ja katsella lumihuippuisia vuoria. Nauti illasta spa-alueella, jossa sinua odottavat lämmittävä sauna ja poreallas.

Puolihoito sisältyy hintaan

Joka aamu tarjoillaan buffetaamiainen, joka sisältää sekä lämpimiä että kylmiä vaihtoehtoja, jotta olet valmis viettämään päivän rinteillä. Iltaa kohden valmistetaan kolmen ruokalajin päivällinen. Se tarjoillaan ravintolassa, josta on näkymä puiden latvojen yli vuoristoihin. Ajoittain takkaan laitetaan tuli, joka antaa lisää lämmintä tunnelmaa.

Lyhyesti hotellista

Keskustaan/Ostoksille
600 m/600 m
Ravintola/Baari
Kyllä/Kyllä
Matka lentokentältä
3 t 45 min

Keskilämpötila: Val d'Isère

Yhteystiedot

Osoite
48 Avenue du Prariond 73150 Val d'Isère, France
Puhelin
+33 4 58 24 10 10

Tärkeä tietää

WiFi
Kyllä
Maksuton WiFi yleisissä tiloissa
Kyllä

Huoneet

WiFi
Kyllä
Hiustenkuivain
Kyllä
Suihku/wc
Kyllä

Vuoteet

Parivuode
Kyllä
Yhden hengen vuode
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoito sisältää buffetaamiaisen ja kolmen ruokalajin päivällisen.

Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Puolihoito
Kyllä

Etäisyydet

Hiihtobussin bussipysäkki on hotellin ulkopuolella. 5 minuutin kävelymatka keskustaan. 6 minuutin kävelymatka lähimmälle hissille ja laskettelukoulun kohtaamispaikalle.

Ostoksille
600 m
Minimarket
200 m
Keskustaan
600 m

Rentoutuminen

Spa
Kyllä
Wellness-osasto
Kyllä
Sauna
Kyllä

Urheilu

Kuntosali
Kyllä

Liikuntarajoitteiset

Hissi
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovellus ympäri vuorokauden ja Crystal Skin oppaat

  • Aikavälillä 2024-12-15 - 2025-04-13

Lähetä viestiä meille TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa saada yhteys TUIn oppaisiin – juuri silloin kun itse haluat. Sovelluksen Kysy oppailta -osiossa voit lähettää viestejä suomeksi ja vastaukset saat nopeasti, sekä ennen lomaa että sen aikana. Saat TUIlta apua kaikissa käytännön asioissa, jotta sinulla itselläsi olisi mahdollisimman mukava ja rentouttava loma. Tavoitat oppaat kiireellisissä tapauksissa myös puhelimitse kellon ympäri.

Tapaa Crystal Skin oppaat

Hiihtokohteessa tapaat sisaryrityksemme Crystal Ski Holidaysin oppaat, jotka vastaavat mielellään kysymyksiisi ja antavat vinkkejä parhaista rinteistä. Joskus tapaat heidät myös lentokentällä ja hotellilla.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Suora lento Helsingistä Geneveen on n. 3 t 5 min. Osa lentomatkoista voi olla välilaskullisia. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matka Geneven lentokentältä lähimmälle hotellille kestää n. 3 t 45 min. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.

Etäisyydet

Hiihtobussin bussipysäkki on hotellin ulkopuolella. 5 minuutin kävelymatka keskustaan. 6 minuutin kävelymatka lähimmälle hissille ja laskettelukoulun kohtaamispaikalle.

Ostoksille
600 m
Minimarket
200 m
Keskustaan
600 m