Le Chamois d'Or Val Thorens

 • Val Thorens, Ranskan Alpit, Ranska

Hotelliesittely

 • 3*
  Paikallinen luokitus
 • WiFi

Huoneistot ski-in ski-out sijainnilla

Le Chamois d'Or Val Thorens -hotellissa asut aivan Val Thorensin keskustassa. Se on lähellä kaikkea – kylän kauppoja, baareja ja ravintoloita. Täältä pääset suoraan rinteille! Huoneistot ovat yksinkertaisia, mutta hyvin varusteltuja.

Sijainti on tämän hotellin yksi parhaista ominaisuuksista. Kun poistut hotellin suksihuoneesta, tulet suoraan rinteille, ja lähellä on sekä ankkurihissi että gondolihissi.

Supermarket ja ravintola

Huoneistojen keittiöt ovat hyvin varusteltuja, ja niissä on muun muassa astianpesukone. Voit ostaa elintarvikkeita helposti hotellin supermarketista. Jos haluat jättää ruoanlaiton väliin, voit mennä hotellin ravintolaan, jossa on etelään päin oleva terassi ja kauniit luontomaisemat.

Vietä ilta hotellissa tai kylässä

Hotellin sijainnin ansiosta olet lähellä sekä baareja että ravintoloita. Lähin on irlantilainen pubi, joka sijaitsee hotellialueella. Jos haluat vain oleskella, voit jäädä huoneistoon ja rentoutua television ääressä.

 • Huoneistoja : 177

Lyhyesti hotellista

Keskustaan/Ostoksille
50 m/50 m
Ravintola/Baari
Kyllä/Kyllä
Matka lentokentältä
n. 2 t 45 min

Keskilämpötila: Val Thorens

Yhteystiedot

Osoite
Rue du soleil, 73440, Val Thorens Savoie, France
Puhelin
+33 (0)4 79 01 34 34

Tärkeä tietää

Takuumaksu n. 450 e/yksiö ja n. 650 e/kaksio maksetaan luottokortilla sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Huoneisto on siivottava itse ennen huoneenluovutusta. Huoneistossa ei ole puhdistusaineita, mutta niitä voi ostaa vastaanotosta. Voit myös varata ja maksaa asunnon loppusiivouksen paikan päällä. Hinta vaihtelee asunnon koon mukaan.

Hotellin parvekkeiden kaiteet ovat normaalia tasoa matalammat ja vaatimattomammat.

Hotellissa on pesutupa, joka on hotellin asiakkaiden käytössä.

Paikallinen luokitus
***
Huoneistoja
177
Alue
Kylä
Takuumaksu saavuttaessa
Kyllä

Internet

WiFi
Kyllä
Maksuton WiFi huoneissa/huoneistoissa
Kyllä

Huoneistot

WiFi
Kyllä
Jääkaappi
Kyllä
Siivous
0 pv/vk
Vedenkeitin
Kyllä
Kahvinkeitin
Kyllä
TV
Kyllä
Kylpy/suihku ja wc
Kyllä
Keittiön tyyppi
Keittosyvennys
Astianpesukone
Kyllä
Mikro
Kyllä

Ruoka ja juoma

Voit valita puolihoidon varauksen yhteydessä. Puolihoito sisältää buffetaamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen (menu on ennalta päätetty).

Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Aamiainen
Buffet
Päivällinen
Menu
Puolihoito
Kyllä

Etäisyydet

Ostoksille
50 m
Keskustaan
50 m

Rentoutuminen

Spa
Ei

Urheilu

Kuntosali
Ei

Palvelumme: TUI-sovelluksen kautta ympäri vuorokauden

 • Aikavälillä 2023-12-10 - 2024-04-14

TUI-sovelluksen kautta tavoitat oppaamme vuorokauden ympäri – suoraan laitteeltasi. Lataa maksuton TUI-sovellus älypuhelimellesi tai tabletillesi.**

Opaspalvelu TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa olla yhteydessä TUIn oppaisiin, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. TUI-sovelluksen "Kysy oppailta" -palvelusta ja myTUI-sivulta (tui.fi) voit lähettää kysymyksiä sekä ennen lomaa että sen aikana, ja saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti. Annat vain puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi matkavarauksen yhteydessä, sekä lataat ja aktivoit TUI-sovelluksen varausnumerollasi. Sovelluksesta näet myös ajankohtaiset tiedot lennostasi, hotellistasi, lomakohteestasi ja lentokenttäkuljetuksestasi. TUI-sovelluksessa on myös mahdollista varata retkiä ja aktiviteetteja.

Tavoitat TUIn oppaat vuorokauden ympäri, joka päivä

 • Kysy oppailta -palvelu on käytettävissä sekä TUI-sovelluksessa että myTUI-sivulla soitteessa tui.fi
 • Palvelu on käytössä heti matkan varattuasi.
 • Ennen lomaasi vastaamme kysymyksiisi vuorokauden sisällä, ja lomasi aikana niin pian kuin mahdollista – yleensä 30 minuutin sisällä.
 • Lomasi aikana tavoitat oppaamme kiireellisissä asioissa myös puhelimitse. Numeron saat TUI-sovelluksesta vuorokautta ennen lomakohteeseesi saapumista.
 • Jos et ole ladannut TUI-sovellusta, saat numeron tekstiviestillä ennen lomaasi.

Palvelu lentokentällä

Bussikuljetus lentokentän ja alppikyläsi välillä sisältyy matkan hintaan sekä kohteeseen saapuessasi että kotiinpaluun yhteydessä. Bussin numeron ja pysäköintipaikan näet TUI-sovelluksesta. Lisäksi englantia puhuvat Crystal Skin (TUIn sisaryritys) oppaat ovat paikalla lentokentällä.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa. Osa lentomatkoista voi olla välilaskullisia.

Matka lentokentältä

Kuljetuksen kesto riippuu lentokentästä. Matka Chamberyn lentokentältä bussilla ensimmäiselle hotellille n. 2 t 45 min ja Genèven lentokentältä n. 3 t 45 min. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.

Etäisyydet

Ostoksille
50 m
Keskustaan
50 m