Le Val Thorens

 • Val Thorens, Ranskan Alpit, Ranska

Hotelliesittely

 • 4*
  Paikallinen luokitus
 • WiFi

Ski-in ski-out sijainti

Le Val Thorensissa asut ski-in ski-out paikalla aivan hissien lähellä Val Thorensin keskustassa, josta löytyy ravintoloita ja kauppoja. Hotellissa on baari, ravintola ja wellness-alue. Sisältää puolihoidon!

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lähimmästä hissistä. Lasten rinteet ovat myös lähellä hotellia. Sään salliessa nauti ulkolounasta hotellin terassilla, jolta on panoraamanäkymät vuoristoon.

Rentoutuminen ja sisäallas

Laskettelupäivän jälkeen hotellin wellness-alue on loistava paikka rentoutua. Täällä voit uida muutaman kierroksen uima-altaassa tai lämmitellä saunassa.

Kaksi ravintolaa ja viihtyisä lounge

Hotellissa on kaksi ravintolaa, Le Val Thorenis restaurant, joka tarjoilee perinteistä ranskalaista ruokaa, sekä La Fondue, joka keskittyy paikallisiin erikoisuuksiin. Iltaisin hotellin takkahuone on täydellinen paikka rentoutumiseen.

 • Huoneita : 83

Lyhyesti hotellista

Keskustaan/Ostoksille
50 m/20 m
Ravintola/Baari
Kyllä/Kyllä
Matka lentokentältä
n. 2 t 45 min

Keskilämpötila: Val Thorens

Yhteystiedot

Osoite
Place de L'église, 73440 Val Thorens, France
Puhelin
+33 (0)4 79 00 04 33

Tärkeä tietää

Hotellin parvekkeiden kaiteet ovat tavallista vaatimattomammat ja voivat olla normaalia matalammat. Pieniä lapsia tulee valvoa.

Paikallinen luokitus
****
Huoneita
83
WiFi
Kyllä
Maksuton WiFi yleisissä tiloissa
Kyllä
Maksuton WiFi huoneissa/huoneistoissa
Kyllä

Huoneet

WiFi
Kyllä
Tallelokero
Kyllä
Hiustenkuivain
Kyllä
TV
Kyllä
Kylpy/wc
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoito sisältyy hintaan. Se sisältää buffetaamiaiset sekä päivälliset hotellin kahdessa ravintolassa.

Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Aamiainen
Buffet
Puolihoito
Kyllä
Puolihoito sisältää aamiaisen ja päivällisen
Kyllä

Etäisyydet

Ski-in, ski-out -sijainti. 2 min hiihtomatka tai 10-15 min kävelymatka lähimmälle hissille ja hiihtokoulun kohtaamispaikalle.

Ostoksille
20 m
Keskustaan
50 m

Uima-allas

Sisäuima-allas
Kyllä

Rentoutuminen

Wellness-osasto
Kyllä
Sauna
Kyllä

Liikuntarajoitteiset

Hissi
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovelluksen kautta ympäri vuorokauden

 • Aikavälillä 2023-12-10 - 2024-04-14

TUI-sovelluksen kautta tavoitat oppaamme vuorokauden ympäri – suoraan laitteeltasi. Lataa maksuton TUI-sovellus älypuhelimellesi tai tabletillesi.**

Opaspalvelu TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa olla yhteydessä TUIn oppaisiin, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. TUI-sovelluksen "Kysy oppailta" -palvelusta ja myTUI-sivulta (tui.fi) voit lähettää kysymyksiä sekä ennen lomaa että sen aikana, ja saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti. Annat vain puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi matkavarauksen yhteydessä, sekä lataat ja aktivoit TUI-sovelluksen varausnumerollasi. Sovelluksesta näet myös ajankohtaiset tiedot lennostasi, hotellistasi, lomakohteestasi ja lentokenttäkuljetuksestasi. TUI-sovelluksessa on myös mahdollista varata retkiä ja aktiviteetteja.

Tavoitat TUIn oppaat vuorokauden ympäri, joka päivä

 • Kysy oppailta -palvelu on käytettävissä sekä TUI-sovelluksessa että myTUI-sivulla osoitteessa tui.fi
 • Palvelu on käytössä heti matkan varattuasi.
 • Ennen lomaasi vastaamme kysymyksiisi vuorokauden sisällä, ja lomasi aikana niin pian kuin mahdollista – yleensä 30 minuutin sisällä.
 • Lomasi aikana tavoitat oppaamme kiireellisissä asioissa myös puhelimitse. Numeron saat TUI-sovelluksesta vuorokautta ennen lomakohteeseesi saapumista.
 • Jos et ole ladannut TUI-sovellusta, saat numeron tekstiviestillä ennen lomaasi.

Palvelu lentokentällä

Bussikuljetus lentokentän ja alppikyläsi välillä sisältyy matkan hintaan sekä kohteeseen saapuessasi että kotiinpaluun yhteydessä. Bussin numeron ja pysäköintipaikan näet TUI-sovelluksesta. Lisäksi englantia puhuvat Crystal Skin (TUIn sisaryritys) oppaat ovat paikalla lentokentällä.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa. Osa lentomatkoista voi olla välilaskullisia.

Matka lentokentältä

Kuljetuksen kesto riippuu lentokentästä. Matka Chamberyn lentokentältä bussilla ensimmäiselle hotellille n. 2 t 45 min ja Genèven lentokentältä n. 3 t 45 min. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.

Etäisyydet

Ski-in, ski-out -sijainti. 2 min hiihtomatka tai 10-15 min kävelymatka lähimmälle hissille ja hiihtokoulun kohtaamispaikalle.

Ostoksille
20 m
Keskustaan
50 m