Residence Le Tikal

 • Val Thorens, Ranskan Alpit, Ranska

Hotelliesittely

 • 3*
  Paikallinen luokitus
 • WiFi

Ski-in ski-out -huoneistohotelli

Residence Le Tikal sijaitsee rinteillä erinomaisella ski-in ski-out -paikalla vain lyhyen kävelymatkan päässä Funitel Peclet -hissistä ja Val Thorensin keskustasta. Täällä asut kodikkaissa huoneistoissa, joissa on pieni keittiö.

Hotellilta vievä tunneli johtaa Temples du Soleil -kompleksiin, missä on suurin osa hotellin tiloista, kuten wellness-alue ja ravintola.

Huoneistot ja pieni keittiö

Huoneistoissa on pieni keittiö, joten voit helposti valmistaa omia ruokia. Temples du Soleil -kompleksista löytyy muun muassa hotellin ravintola, pieni ruokakauppa, pizzeria ja leipomo.

Wellness-alue, laskettelukauppa ja baari

Temples du Soleilissa on hotellin wellness-alue, jossa on sauna, höyrysauna ja poreallas. Hotellissa on myös biljardihuone ja pelihuone sekä lasketteluvälineitä myyvä kauppa ja baari.

 • Huoneistoja : 58

Lyhyesti hotellista

Keskustaan/Ostoksille
900 m/900 m
Ravintola/Baari
Kyllä/Kyllä
Matka lentokentältä
n. 2 t 45 min

Keskilämpötila: Val Thorens

Yhteystiedot

Osoite
Rue du Soleil Val Thorens, 73440 Les Belleville, France
Puhelin
+33 0 4 79 09 32 78

Tärkeä tietää

Suurin osa hotellin tiloista sijaitsee läheisessä Temples du Soleil -kompleksissa, joka on yhteydessä hotelliin tunnelilla.

Loppusiivous sisältyy hintaan (ei keittiötä).

Pesulapalvelu on maksullinen.

Pinnasänky ja syöttötuoli ovat lainattavissa saatavuuden mukaan.

Takuumaksu n. 200 euroa maksetaan saapumisen yhteydessä. Suuremmille ryhmille (yli 20 henkilöä) takuumaksu on max. 500 euroa per huoneisto.

Ilmaisen wifi-yhteyden käyttö on rajoitettua. Laajempi käyttö on maksullista.

Hotellissa on suksikaapit, joissa on monojenlämmittimet.

Turistiveroa peritään n. 1,70 e/henkilö/yö. Vero koskee kaikkia yli 18-vuotiaita matkustajia. Vero maksetaan suoraan hotellille paikan päällä.

Paikallinen luokitus
***
Huoneistoja
58
Takuumaksu saavuttaessa
Kyllä

Internet

Ilmaisen wifi-yhteyden käyttö on rajoitettua. Laajempi käyttö on maksullista.

WiFi
Kyllä

Huoneistot

WiFi
Kyllä
Jääkaappi
Kyllä
TV
Kyllä
Kylpy/suihku ja wc
Kyllä
Keittiö
Kyllä
Keittiön tyyppi
Keittosyvennys
Astianpesukone
Kyllä
Mikro
Kyllä

Vuoteet

Vuodesohva
Kyllä
Parivuode
Kyllä
Kerrossänky
Kyllä

Ruoka ja juoma

Aterioita ei sisälly hintaan.

Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Aamiainen
Buffet
Ruokajuomat sisältyvät puolihoitoon ja/tai täysihoitoon
Ei

Etäisyydet

Ski-in ski-out sijainti rinteillä. Viiden minuutin kävelymatka Funitel Peclet -hissille sekä muille hisseille. Neljän minuutin kävelymatka lastenrinteille. Kahdeksan minuutin kävelymatka lomakeskuksen keskustaan. Kymmenen minuutin kävelymatka hiihtokoulun tapaamispaikalle.

Ostoksille
900 m
Keskustaan
900 m

Rentoutuminen

Hotellin wellness-alue sijaitsee Temples du Soleilissa ja on käytettävissä lisämaksusta.

Wellness-osasto
Kyllä
Sauna
Kyllä
Höyrysauna
Kyllä
Jacuzzi spa-osastossa
Kyllä

Urheilu

Biljardi
Kyllä

Lapset ja nuoret

Lastensänky/pinnasänky (alle 2-v.)
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovelluksen kautta ympäri vuorokauden

 • Aikavälillä 2023-12-17 - 2024-04-07

TUI-sovelluksen kautta tavoitat oppaamme vuorokauden ympäri – suoraan laitteeltasi. Lataa maksuton TUI-sovellus älypuhelimellesi tai tabletillesi.**

Opaspalvelu TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa olla yhteydessä TUIn oppaisiin, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. TUI-sovelluksen "Kysy oppailta" -palvelusta ja myTUI-sivulta (tui.fi) voit lähettää kysymyksiä sekä ennen lomaa että sen aikana, ja saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti. Annat vain puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi matkavarauksen yhteydessä, sekä lataat ja aktivoit TUI-sovelluksen varausnumerollasi. Sovelluksesta näet myös ajankohtaiset tiedot lennostasi, hotellistasi, lomakohteestasi ja lentokenttäkuljetuksestasi. TUI-sovelluksessa on myös mahdollista varata retkiä ja aktiviteetteja.

Tavoitat TUIn oppaat vuorokauden ympäri, joka päivä

 • Kysy oppailta -palvelu on käytettävissä sekä TUI-sovelluksessa että myTUI-sivulla soitteessa tui.fi
 • Palvelu on käytössä heti matkan varattuasi.
 • Ennen lomaasi vastaamme kysymyksiisi vuorokauden sisällä, ja lomasi aikana niin pian kuin mahdollista – yleensä 30 minuutin sisällä.
 • Lomasi aikana tavoitat oppaamme kiireellisissä asioissa myös puhelimitse. Numeron saat TUI-sovelluksesta vuorokautta ennen lomakohteeseesi saapumista.
 • Jos et ole ladannut TUI-sovellusta, saat numeron tekstiviestillä ennen lomaasi.

Palvelu lentokentällä

Bussikuljetus lentokentän ja alppikyläsi välillä sisältyy matkan hintaan sekä kohteeseen saapuessasi että kotiinpaluun yhteydessä. Bussin numeron ja pysäköintipaikan näet TUI-sovelluksesta. Lisäksi englantia puhuvat Crystal Skin (TUIn sisaryritys) oppaat ovat paikalla lentokentällä.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa. Osa lentomatkoista voi olla välilaskullisia.

Matka lentokentältä

Kuljetuksen kesto riippuu lentokentästä. Matka Chamberyn lentokentältä bussilla ensimmäiselle hotellille n. 2 t 45 min ja Genèven lentokentältä n. 3 t 45 min. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.

Etäisyydet

Ski-in ski-out sijainti rinteillä. Viiden minuutin kävelymatka Funitel Peclet -hissille sekä muille hisseille. Neljän minuutin kävelymatka lastenrinteille. Kahdeksan minuutin kävelymatka lomakeskuksen keskustaan. Kymmenen minuutin kävelymatka hiihtokoulun tapaamispaikalle.

Ostoksille
900 m
Keskustaan
900 m