/Sri Lanka

3 retkivinkkiä Sri Lankalle

TUI, Suomi
  1. Retki teeplantaasille – Tee on Sri Lankan tärkein tulonlähde ja Ceylonin tee tunnetaan ympäri maailmaa. Vierailu ylänköjen teeviljelmille on myös unohtumaton luontoelämys.

  2. Ravintola Ministry of Crab – Ennen suurin osa ravuista meni vientiin. Nyt ihmiset pyhiinvaeltavat Colomboon Ministry of Crab -ravintolaan syömään Sri Lankan parhaita rapuja. Yksi ehdottomista suosikeista on valkosipulirapu!

  3. Mount Lavinia Hotel– Tämä Sri Lankan vanhin ja tunnetuin hotelli on miltei pakko nähdä. Se on rakennettu alun perin vuonna 1805 brittikuvernöörin kodiksi, mutta se muutettiin hotelliksi vuonna 1947. Spektaakkelimainen sijainti meren äärellä ensiluokkaisella rannalla. Monet hääparit hakeutuvat hotellin terassille auringonlaskun aikaan drinkille.

Mount Lavinia Hotellin nimen taustalla on 1800-luvun ceylonilainen katkeransuloinen rakkaustarina englantilaisen kenraalikuvernööri Sir Thomas Maitlandin ja kauniin tanssijattaren Lovinan välillä. Mount Lavinia Hotellin nimen taustalla on 1800-luvun ceylonilainen katkeransuloinen rakkaustarina englantilaisen kenraalikuvernööri Sir Thomas Maitlandin ja kauniin tanssijattaren Lovinan välillä.