Sri Lanka - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Suuri ja trooppinen Sri Lankan saari on todellinen eksoottisten elämysten aarreaitta. Tarjolla on retkiä kansallispuistoihin suuntautuvista safareista temppeleihin, markkinoihin, viehättäviin pikkukaupunkeihin ja vehreisiin vuoriin ja teeviljelmiin. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Vauhdikasta seikkailua hakevia kiinnostaa varmasti koskenlasku kuohuvassa Kelanin koskessa. Lisää jännittäviä hetkiä tarjoavat vaellus vesiputouksilla ja Sinharajasin sademetsän apinat sekä valassafari Mirissan edustan vesillä, missä tähyillään sinivalaita, miekkavalaita, kaskelotteja ja delfiinejä.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Kandyn maailmanperintökaupungissa on kuninkaallinen palatsi puutarhoineen sekä pyhän hampaan temppeli, jossa toista Buddhan kulmahammasta säilytetään kultaisessa lippaassa. Tunnetuissa safaripuistoissa kuten Minneriya, Udawalawe ja Wilpattu voit tähyillä norsuja, sarvinokkalintuja, huulikarhuja ja leopardeja. Tai lähde teemaistiaisiin ja opettelemaan srilankalaisen ruuan valmistusta Sri Lankaa kaikille aisteille-retkelle, joka kuuluu TUI Collection retkien valikoimaamme.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Tee rauhallinen ja tunnelmallinen veneretki pitkin hollantilaista kanavaa. Retki sisältää lisäksi lyhyen junamatkan ja käynnin temppelissä. Rentouttava retki – niin keholle kuin mielelle – on puolestaan koko päivän kestävä ayurveda-hoitoja, hierontaa, opastettua meditaatiota ja yrttiteetä sisältävä retki. Terveellisen lounaan pääset retkellä valmistamaan itse.

 • Ostosretket

  Ostosretket

  Lähde mukaan Sri Lankan pääkaupunkiin, Colomboon ja vietä ikimuistoinen päivä historiallisessa metropolissa. Kaupungissa on kaikkea futuristisista pilvenpiirtäjistä ja elämää kuhisevista kaduista kauniisti koristeltuihin temppeleihin, joita on sekä hinduille, buddhalaisille kuin kristityille. Retken päätteeksi on tarjolla afternoon tea luksushotellissa ennen ostoshetkeä Barefoot-ostoskeskuksessa.