Matkat
Jambiani

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 8–15 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTansanian šillinki (TZS)
  • Aikaero+1 tunti
  • PääkaupunkiDodoma
  • KieliSwahili, englanti
  • Väkilukun. 1 300 000

Matkat Jambiani

Jambiani

Pienessä ja viihtyisässä Jambianin kylässä ilmapiiri on mukavan leppoisa, vaikka kylässä onkin paljon pieniä hotelleja. Meri on lähes epätodellisen turkoosi ja pitkillä rannoilla voit nähdä saarelaisten kalastavan, keräävän äyriäisiä ja pyöräilevän pitkin rantoja.

Pitkiä luonnonrantoja

Rannat kaakkois-Sansibarilla ovat luonnonmukaisempia ja rantojen äärellä kasvaa kookospalmuja tiheästi. Pienet kylät, kuten Jambiani, sijaitsevat rantojen välissä. Jambianissa ranta on matala ja aallot mukavan loivia. Ranta on suosittu leijalautailijoiden keskuudessa, joten rantapaikatkin ovat täällä mukavan rentoja. Asiakkaina niin surffareita, turistiperheitä kuin paikallisia.

Hyvä sijainti tehdä retkiä

Jambiani sijaitsee hyvällä paikalla, jos olet aikeissa kierrellä enemmän saarella. Lähellä sijaitsevassa Jozanin kansallispuistossa voit nähdä harvinaisia, punaisia Colobus-apinoita, joita on vain Sansibarilla. Jambianin ulkopuolella on lisäksi upeita koralliriuttoja, jotka sopivat snorklaamiseen. Muista myös illallinen erikoisessa The Rock -ravintolassa Pingwessä – kallion päällä, keskellä merta. (Muista pöytävaraus!)

Upea Stone Town

Saari on pieni, pinta-alaltaan noin Kemiönsaaren kokoinen, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Kävely Sultanin palatsissa ja kauniisti kaiverretut portit upeassa – ja viehättävästi kuluneessa – Stone Townin vanhassa kaupungissa vievät sinut ajatuksissa aivan toisenlaiseen maailmaan. Odotettavissa varmasti paljon kuvattavaa ja satumaisia auringonlaskuja!

Matkavaihtoehtoja Jambiani