Matkat
Kendwa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 8–15 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTansanian šillinki (TZS)
  • Aikaero+1 tunti
  • PääkaupunkiDodoma
  • KieliSwahili, englanti
  • Väkilukun. 1 300 000 Sansibarilla

Matkat Kendwa

Kendwa

Liidunvalkean hiekkarannan äärellä Sansibarin luoteisosassa sijaitsee saaren kenties vilkkain lomakohde, jossa on ravintoloita, sukelluskeskus ja mukavan rentoa iltaelämää.

Hotelleja palmujen reunustamalla rannalla

Sansibarin pohjoisosissa rannat eivät ole niin alttiita vuorovesivaihtelulle, täällä asiaan ei tarvitse juurikaan kiinnittää huomiota. Ranta on puuterinvalkeaa, pehmeää hiekkaa ja rannat ovat yleisesti hyvässä kunnossa. Rannoilla on paljon matkamuistoja ja rantatarvikkeita myyviä kaupustelijoita. Kendwan hotellit ovat mukava yhdistelmä reppureissaajien suosimia ja keskitasoisia hotelleja kuin myös ylellisempiä lomahotelleja. Monilla niistä on omat, yksityiset ranta-alueensa.

Vilkas, mutta rento ilmapiiri

Kendwa on Sansibarin vilkkain lomakohde, mutta iltaelämä ei koskaan ole kovaäänistä. Kylässä on paljon viihtyisiä ravintoloita ja runsaasti vesiurheilua ja muita aktiviteetteja. Tarunomaiseen Stone Towniin on alle tunnin ajomatka – hyvä kohde vaikka päiväretkelle.

Upea Stone Town

Saari on pieni, pinta-alaltaan noin Kemiönsaaren kokoinen, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Voit sukeltaa ja snorklata, tähystellä delfiinejä merellä tai vaikka joogata rannalla. Mausteretkellä saat matkaasi muistoja ihastuttavista vaniljan, kanelin ja muskotin tuoksuista, minkä lisäksi saat kuulla paljon saaren historiasta. Kävely Sultanin palatsissa ja kauniisti kaiverretut portit upeassa – ja viehättävästi kuluneessa – Stone Townin vanhassa kaupungissa vievät sinut ajatuksissa aivan toisenlaiseen maailmaan. Odotettavissa varmasti paljon kuvattavaa ja satumaisia auringonlaskuja.

Matkavaihtoehtoja Kendwa