/Ao Nang (Krabi)

U&P Bakery – Ao Nangin herkullisin leipomo

Lasse, Matkaopas

Thaimaalaiseen keittiöön ei juurikaan kuulu meille eurooppalaisille rakkaat leipomotuotteet, mutta onneksi Ao Nangin läheisyydestä löytyy kotileipomo, josta saa uunituoretta leipää, croisantteja sekä kahvin seuraksi uskomattomia makeita kahvileipiä. Tämä on loistava paikka käydä aamupalalla tai kevyellä lounaalla. Valitse leipä, täytteet ja kastike ja hemmottele makuhermojasi.

Oma suosikkini on italialaisella salamilla sekä pestolla täytetty ciabatta nams! Kollegani sydämen on vienyt ruisleipä savulohitäytteellä.

U&P Bakery ei sijaitse aivan Ao Nangin keskustassa, mutta matka on vaivan arvoinen. Noin 510 minuutin matka taittuu kätevästi TukTukilla tai taksilla.

Kuvassa U&P Bakeryn suosikkini: ciabatta italialaisella salamilla sekä pestolla! Kotileipomon ystävällinen palvelu ja rauhallinen ympäristö tarjoavat mahtavan aloituksen päivälle. Kuvassa U&P Bakeryn suosikkini: ciabatta italialaisella salamilla sekä pestolla! Kotileipomon ystävällinen palvelu ja rauhallinen ympäristö tarjoavat mahtavan aloituksen päivälle.