Ao Nang (Krabi) - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Sijainti Krabin rannikolla, Phang Ngan lahden luonnonkauniilla niemellä, jossa on lukemattomia pieniä ja suurempia saaria, tarjoaa laajan valikoiman erilaisia retkiä. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin – etsit sitten paratiisirantoja, snorklausmahdollisuuksia, retkiä luonnossa tai haluat vierailla buddhatemppelissä. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Trooppiseen vedenalaiseen elämään koralliriutoilla voit tutustua jollakin monista snorklausretkistämme, joista useimmat soveltuvat myös lapsiperheille. Voit myös osallistua sukellustunneille tai varata kokeneille tarkoitetun sukelluspaketin, jos sinulla on jo sukellussertifikaatti. Lisää mielenkiintoisia seikkailuja tarjoavat melontaretket Bor Thorin mangrovejärvellä tai Khao Sokin joella.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Tutustu lähemmin thaimaalaiseen arkeen Krabin kaupunkikierroksella ja vieraile tunnemallisissa buddhalaisissa pyhätöissä kuten Tiikeriluolatemppelissä. Jos liikut mieluummin luonnossa, voit lähteä retkille viidakkoon, patikoida sademetsässä, vierailla vesiputouksella tai uida kuumilla lähteillä. Pikkusaariin pääset tutustumaan omatoimisesti varaamalla lauttalipun kauttamme.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Pikaveneillä tai hitaammilla pitkähäntäveneillä voit suunnata Koh Rokin, Koh Haan ja Chicken Islandin saarille sekä Similansaarille ja Phi Phi -saarille. Unohtamatta tietenkään kuuluisaa James Bond Islandia, joka tuli tutuksi pikkuruisesta tornimaisesta saaresta James Bond -elokuvassa 007 ja kultainen ase.

 • Muita elämyksiä

  Muita elämyksiä

  Aitoja thaimaalaisia elämyksiä tarjoaa Aamumarkkinat ja nähtävyyksiä -retki. Retkellä vierailet Maharajin vilkkailla markkinoilla, vesiputouksella ja Khao Phanom Benchan kansallispuiston luolissa. Retki sisältää lisäksi vierailun perinteisessä kylässä, jonne kuljetaan pitkähäntäveneellä.