Matkat
Klong Muang Beach

Hinta alkaen

...

Hotelleja

6

Hintataso

Hintaesimerkit Phuketista.
  • Pizzan. 7 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaThaimaan baht (THB)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiBangkok
  • KieliThai
  • Väkiluku68 860 000

Matkat Klong Muang Beach

Klong Muang Beach

Klong Muang Beach on kaunis palmujen reunustama, useiden kilometrien pituinen hiekkaranta suuremman Ao Nangin lomakohteen länsipuolella Krabin alueella. Talvikaudella lennämme tänne suorin tilauslennoin. Tunnelma on rauhallinen ja kylässä on muutamia ravintoloita, pikkukauppoja ja rantabaareja. Täällä sijaitsee ylellinen De Luxe -hotellimme, joka kuuluu Sofitel -hotelliketjuun. Hotellissa on jättikokoinen uima-allas ja runsaasti aktiviteetteja.

Klong Muang Beach on yksi Thaimaan uudemmista lomakohteista. Ainoat vakituiset asukkaat kylässä ovat muutama sata kalastajaa. Ympäröivä luonto on koskematonta ja lähellä levittäytyy ihastuttava saaristo korkeine viidakkosaarineen.

Pitkä, valkea ranta
Klong Muangin ranta ulottuu usean kilometrin päähän. Nousuveden aikaan ranta kapenee paikoin lähes olemattomiin, mutta laskuveden aikaan tilaa on runsaasti. Auringonlasku täällä on ihastuttava näky ja kylässä on viihtyisiä ravintoloita hienoine puihin kiinnitettyine lyhtyineen. Muita rantoja on lyhyen matkan päässä sekä pohjoiseen että etelän suuntaan mentäessä, mm. avara ja rauhallinen Tup Kaek Beach.

Ostoksia ja ravintoloita
Pienessä Klong Muang Plaza -kyläkeskuksessa on ravintoloita, pikkukauppoja, hierontapaikkoja ja räätäleitä. Päätien varrelta löytyy muutama ravintola lisää sekä suosittu baari. Jos kaipaat vilkkaampaa elämää ja ostospaikkoja, kannattaa suunnata Ao Nangin naapurilomakohteeseen. Taksimatka sinne kestää n. 20 min ja maksaa seurueelta yleensä noin kymmenen euroa.

Rantaluksusta pienille ja isoille
Täällä sijaitsee Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa, joka on ylellinen täydenpalvelun hotelli ja jolla on 7000 m² uima-allas, golfkenttä ja monia aktiviteetteja.

Valitse tilauslento tai reittilento
Lennämme suorin tilauslennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Kuljetus Klong Muang Beachiin on merkittävästi lyhyempi Krabin lentokentältä, mutta mikäli haluat yhdistää eri lomakohteita lomallesi, on kohdevalikoima laajempi Phuketiin lennettäessä. Lisäksi myymme koko vuoden ympäri hotellin ja reittilennon sisältäviä valmismatkoja, joilla voit valita itse joustavasti matkan pituuden. Kesällä kohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden online-keskuksemme oppaisiin aina TUI-sovelluksella, puhelimella, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Matkavaihtoehtoja Klong Muang Beach