Matkat
Klong Muang Beach

Hinta alkaen

...

Hotelleja

6

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 5 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaThaimaan baht (THB)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiBangkok
  • KieliThai
  • Väkilukun. 700

Matkat Klong Muang Beach

Klong Muang Beach

Klong Muang Beach on kaunis palmujen reunustama, useiden kilometrien pituinen hiekkaranta suuremman Ao Nangin lomakohteen länsipuolella Krabin alueella. Talvikaudella lennämme Krabiin suorin tilauslennoin. Tunnelma on rauhallinen ja kylässä on muutamia ravintoloita, pikkukauppoja ja rantabaareja. Ylellisessä De Luxe -luokan hotellissamme, joka kuuluu Sofitel -hotelliketjuun, on jättikokoinen uima-allas ja aktiviteetteja.

Klong Muang Beach on yksi Thaimaan uudemmista lomakohteista. Ainoat vakituiset asukkaat kylässä ovat muutama sata kalastajaa. Ympäröivä luonto on koskematonta ja lähellä levittäytyy ihastuttava saaristo korkeine viidakkosaarineen.

Pitkä, valkea ranta

Klong Muang-ranta ulottuu usean kilometrin päähän. Nousuveden aikaan ranta kapenee paikoin lähes olemattomiin, mutta laskuveden aikaan tilaa on runsaasti. Auringonlasku täällä on ihastuttava näky ja kylässä on viihtyisiä ravintoloita hienoine puihin kiinnitettyine lyhtyineen. Muita rantoja on lyhyen matkan päässä sekä pohjoiseen että etelän suuntaan mentäessä, mm. avara ja rauhallinen Tup Kaek Beach.

Ostoksia ja ravintoloita

Pienessä Klong Muang Plaza -kyläkeskuksessa on ravintoloita, pikkukauppoja, hierontapaikkoja ja räätäleitä. Päätien varrelta löytyy muutama ravintola lisää sekä suosittu baari. Jos kaipaat vilkkaampaa elämää ja ostospaikkoja, kannattaa suunnata Ao Nangin naapurilomakohteeseen. Taksimatka sinne kestää n. 20 min ja maksaa seurueelta yleensä noin kymmenen euroa.

Rantaluksusta pienille ja isoille

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa on ylellinen täydenpalvelun hotelli, jolla on peräti 7000 m² uima-allas, golfkenttä ja monia aktiviteetteja.

Tilauslento talvikaudella

Lennämme suorin tilauslennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Kuljetus Klong Muang Beachille on merkittävästi lyhyempi Krabin lentokentältä, mutta mikäli haluat yhdistää eri lomakohteita lomallesi, on kohdevalikoima laajempi Phuketiin lennettäessä.

Matkavaihtoehtoja Klong Muang Beach