Matkat
Koh Lipe

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja.
  • Kevyt lounasn. 6 e
  • Päivällinenn. 8–12 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaThaimaan baht (THB)
  • Aikaero+ 5 tuntia
  • PääkaupunkiBangkok
  • KieliThai
  • Väkilukun. 900

Matkat Koh Lipe

Koh Lipe

Pieni Koh Lipen saari on tunnettu epätodellisen valkeista rannoistaan ja turkoosinsinisenä kimaltavasta vedestään – saarta kutsutaankin usein Thaimaan Malediiveiksi. Mutta ei kuitenkaan pidä olettaa saaren olevan jokin autio Robinsonin saari, päinvastoin. Monet yllättyvät Kop Lipelle tullessaan sen runsasta ravintola- ja ostostarjontaa sekä vilkasta iltaelämää.

Koh Lipe on pieni saari, halkaisijaltaan vain runsaat kaksi kilometriä. Se sijaitsee niin kaukana etelässä kuin Thaimaan saaristoa riittää, lähellä Malesian tunnetuinta matkailusaarta, Langkawia.

Kolme unelmarantaa

Vaikka saarella on myös syrjäisiä uimapoukamia, on saaren kolme pitkää ja hienohiekkaista rantaa ne suosituimmat. Suosituin ranta on nimeltään Pattaya Beach, jonka äärellä myös hotellimme Akira Beach Resort sijaitsee. Sunrise Beach jatkuu koko saaren itärannikon, kun taas Sunset Beach länsirannikolla on lyhyempi. Kaikilla kolmella rannalla on rantaravintoloita ja pitkähäntäveneitä, joita voit vuokrata lähisaarille suuntautuvia retkiä varten.

Saaren ainoan kadun charmia

Vilkkainta meno on saaren eläväisellä Walking Street-kävelykadulla, joka 800 m pituudellaan ulottuu Pattaya Beachiltä aina Sunrise Beachille asti. Kauppoja, ravintoloita, baareja ja sukelluskeskuksia on vieri vieressä ja vilkkaimman matkailukauden aikana iltaelämä on varsin vauhdikasta. Kaikki on tosin suhteellista, mikään Phuket ei Kop Lipe missään nimessä ole. Turistielämässä on säilynyt vielä rento reppureissaajatyyli, esimerkiksi opaskyltit on maalattu käsin ajopuulle.

Sademetsiä, veneretkiä ja snorklausta

Pääkadun ulkopuolella Koh Lipe on rauhallinen ja kaunis, trooppinen saari. Sen eri osia yhdistävät sademetsissä kulkevat kävelypolut. Ainoat kulkupelit saarella ovat polkupyöriä, mopoja ja hotellin golfautoja. Retkiveneillä pääset naapurisaarille ja snorklaamaan koralliriutoille värikkäiden trooppisten kalojen sekaan.

Saarelle saapuminen

Matka Koh Lipelle tapahtuu Krabin lentokentän kautta. Jos olet varannut lentokenttäkuljetuksen, jatkat matkaa minibussilla ja veneellä. Koska saari sijaitsee kaukana, tulee sinun varautua usean tunnin matkaan, lue lisää kohdasta Tietoa/Matka lentokentältä.

Matkavaihtoehtoja Koh Lipe