/Thaimaa

Parasta Thaimaassa lapsiperheille

TUI, Suomi

Thaimaa tarjoaa lapsiperheille kivoja perhehotelleja, upeita rantoja ja paljon riemukasta tekemistä sekä kokemista. Tässä 5 asiaa, jotka tekevät Thaimaan-lomasta ikimuistoisen elämyksen perheen pienimmillekin matkalaisille.

1. Uimisen riemua

Uima-allas on perheloman ehdoton keskipiste. Kannattaakin siis valita sellainen hotelli, jossa on hyvät ja viihtyisät allasalueet – ja Thaimaassahan ihania vaihtoehtoja riittää. Allasvesi on mukavan lämmintä ja siellä peuhatessa uimataitokin kehittyy melkein huomaamatta.

Thaimaassa järjestetään myös paljon erilaisia snorklausretkiä, joista osa sopii kokemattomillekin uimareille. Pinnan alla avautuu satumainen maailma, jonka värikkäissä kaloissa ja koralleissa riittää ihmeteltävää.

2. Uusia makuelämyksiä

Thaimaalainen ruoka on hyvää! Uusia, kiinnostavia makuja kannattaakin maistella rohkeasti. Useat thairuuat ovat melko mausteisia, mutta myös miedompia vaihtoehtoja löytyy. Tarjolla on aina myös runsaasti tuoreita, raikkaita hedelmiä.

Useissa ravintoloissa ja hotelleissa järjestetään myös thairuokakursseja. Vaikka kurssit onkin suurimmaksi osaksi suunniteltu aikuisia varten, myös ruuanlaitosta kiinnostuneet kouluikäiset lapset pärjäävät vanhemman avustuksella. Kursseilla valmistetaan yhdessä useimmiten muutama yksinkertainen ruoka, joita on helppo kokeilla myös kotona.

3. Hemmottelua

Hemmottelu spassa, kauneushoitolassa tai rannan hierontakojuissa on mukava ja rauhoittava kokemus lapsillekin. Erilaiset hoidot ja hieronnat ovat Thaimaassa hyvin edullisia. Hoidetut ja lakatut varpaankynnet tai leteille palmikoitu tukka ovat monen pikkuneidin mieleen.

4. Yhteistä tekemistä

Koko perheen kanssa yhdessä touhuaminen ja uusien asioiden kokeminen synnyttävät lämpimiä lomamuistoja.
Monipuolisin Thaimaan perhekohteista on Phuket, josta löytyy vesipuistoja ja viidakon köysiratoja.

Karonin ja Katan välissä olevalla kukkulalla sijaitsevassa Dino Parkissa voi pelata minigolfia hurjien dinosauruspatsaiden vieressä. Vai lähtisittekö sittenkin yhteiselle veneretkelle värikkäällä pitkähäntäveneellä?

5. TUIn paras perhehotelli Thaimaassa

Suosittu TUI Family Life Mai Khao Lak -perhehotelli on uudistunut täksi talveksi, ja sinne on avattu kokonaan uusi osa uima-altaineen ja vesiliukumäkineen. Hotellin palveluissa kaikki on mietitty pienten matkalaisten näkökulmasta ja Bamsekin on lomatouhuissa mukana. Hotellilla on myös oma alueensa vain aikuisille ja siksi se soveltuukin hyvin useamman sukupolven lomailuun. Vanhemmatkin voivat hetken nautiskella lomasta rauhassa aikuisten altaalla sillä aikaa kun mummi ja ukki ovat lastenhoitovuorossa.

Lue lisää TUI Family Life Mai Khao Lak TTTT+ -hotellista »

Lisää hotellivinkkejä onnistuneeseen perhelomaan Thaimaassa:

Phuket, Blue Star Centara Kata Beach

Phuket, Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach TTTT+

Klong Muang Beach, Blue Star Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort TTTT+

Phuket, SuneoClub Arinara Bangtao Beach Resort TTT+

Thaimaa tarjoaa perheen kanssa matkustavalle huikean määrän vaihtoehtoja. Thaimaa tarjoaa perheen kanssa matkustavalle huikean määrän vaihtoehtoja.