• Pääkaupunki

  Bangkok
 • Valuutta

  Thaimaan baht (THB)
 • Kieli

  Thai
 • Väkiluku

  68 860 000
 • Aikaero

  +5 tuntia

Hyvä tietää

 • Rannat

  Cape Panwan ranta koostuu hienosta ja vaaleasta korallihiekasta. Ranta on matala ja yleensä vedenalaisia merivirtauksia ei esiinny, mutta sen sijaan vuorovesivaihtelut ovat suuria ja laskuveden aikana on vaikeaa uida. Hotellit tiedottavat päivittäin sopivimmista uintiajoista.

  Yleistä Phuketin rannoista:
  Phuketin viranomaiset ovat kiinnittäneet erityishuomiota saaren luonnonrantojen viihtyisyyteen. Tämän myötä rannoilta on kielletty vesiurheilu, rantakioskit, aurinkotuolien- ja varjojen vuokraus sekä kaupustelu. Poikkeuksen tekevät suuremmat rannat, joilla on varattuja alueita, joista on mahdollista vuokrata rantapatjoja ja aurinkovarjoja.

  Rantavesissä on ajoittain pieniä meduusoja, jotka ovat täysin vaarattomia, mutta voivat aiheuttaa poltetta iholla.

 • Lomaharrastuksia

  Cape Panwassa on upeat edellytykset snorklailuun ja täältä voit myös vuokrata kajakkeja. Hotelli Cape Panwalla on oma pikavene, jolla tehdään päiväretkiä Coral Islandille.

  Cape Panwa -hotellissa voit pelata tennistä, lentopalloa ja pöytätennistä.

  Pieneltä rannalta, niemen länsipuolelta voit tehdä retkiä pitkähäntäveneellä läheisille saarille. Saman rannan läheisyydessä sijaitsee Phuket Aquarium -akvaario, jossa voit nähdä värikkäitä kaloja ja koralleja lasitunnelin läpi.

 • Liikkuminen lomakohteessa

  Phuketin lentokentältä Cape Panwaan n. 56 km. Phuketin kaupunkiin n. 14 km, Katalle ja Karonille n. 23 km

  Phuket Towniin kulkee paikallisbusseja, hinta n. 0,70 e. Cape Panwa -hotellilta kulkee myös hotellin omia busseja lisämaksusta Phuket Towniin ja Patong Beachille.

  Tuk-tukeja kulkee Karon Beachille, Kata Beachille ja Patong Beachille, hinta n. 14,50 e. Takseja on myös saatavilla, mutta ne ovat hieman kalliimpia. Mahdollisuus on myös vuokrata yksityisauto kuljettajineen.

 • Lisätietoja

  Kaupassa:1 l vesipullo n. 0,70 e, virvoitusjuoma (33 cl) n. 0,60 e.
  Ravintolassa: Olut (50 cl) n. 2 e, kevyt lounas n. 4 e, kevyt päivällinen n. 10–12 e, pizza n. 7 e.

 • Ravintolat ja iltaelämä

  Cape Panwa on rauhallinen kohde, jonka huvielämä keskittyy hotellien ravintoloihin ja baareihin. Keskustassa on muutama paikallinen ravintola ja baari. Mikäli kaipaat enemmän vaihtelua, voit vierailla Phuket Townissa (14 km) tai Karon Beachilla (23 km).

 • Tärkeä tietää

  Takuumaksu hotellille
  Monet hotellit Thaimaassa edellyttävät takuumaksun jättämistä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Uloskirjautuessasi laskut vähennetään takuumaksusta ja loput palautetaan.

  Savuttomat rannat Monet Thaimaan rannoista ovat nykyisin savuttomia, ja tupakointi on sallittua ainoastaan merkityillä alueilla. Kieltoa on noudatettava sakon uhalla.

  Sähkötupakka
  Sähkötupakan käyttö ja tuonti Thaimaahan on kiellettyä. Lain rikkomisesta voi seurata sakkoja tai vankeutta.

  Osa kaupoista ja ravintoloista on suljettu kesäkaudella.

  Saapuminen lomakohteeseen ja huoneenluovutus
  Lue lomakohteeseen saapumisesta ja huoneenluovutuksesta klikkaamalla linkkejä.

  Passi ja viisumi
  Lue Thaimaan passi- ja viisumimääräyksistä täältä »

 • Lentoaika

  Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

 • Matka lentokentältä

  Matka Phuketin lentokentältä Cape Panwaan kestää noin 1 t, Krabin lentokentältä noin 3 t. Varaa bussikuljetus tai yksityinen kuljetus lisäpalveluna. Varausvaiheessa näet saatavilla olevat kuljetusvaihtoehdot. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta »