Phuket - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Thaimaan suurimmalla saarella on paljon muutakin kuin paratiisirantoja. Voit lähteä ensiluokkaisille sukellusretkille, tutustua trooppisiin sademetsiin, vierailla kauniissa buddhalaisissa temppeleissä, osallistua rentouttaville veneretkille tai käydä koskemattomilla rannoilla. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Tarjolla on lukuisia sukellus- ja snorklausretkiä niin aloittelijoille kuin kokeneille. Kohteesta tehdään myös yösukellusretkiä kuuluisille Similansaarille sekä koko perheen snorklausretkiä. Voit myös lähteä jännittävälle melontaretkelle Phang Ngan lahdelle, pyöräillä Koh Yao Noin viidakkosaarella tai laskea kanootilla Khao Sokin jokea alas runsaslajisessa ja trooppisessa samannimisessä kansallispuistossa.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Saarikierroksemme Phuketissa vie sinut tutustumaan saaren nähtävyyksiin, ja kohokohtina ovat valtava Big Buddha -patsas, Wat Chalongin temppeli, cashewpähkinätehdas ja pääkaupunki Phuket Town. Toinen retkemme vie sinut Seaside Retreat -norsukeskukseen, jokikierrokselle bambulautalla ja merikilpikonnien suojelukeskukseen. Coral Island -veneretki puolestaan soveltuu perheille.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Kun kaipaat rentoutumista, voit lähteä ylelliselle risteilylle Phang Ngan lahdelle. Risteilyllä pääset snorklaamaan, melomaan ja nauttimaan illallisen auringonlaskussa. Koh Hongin saarelle voit kulkea katamaraanilla ja Koh Kradanille, Koh Mookille, Koh Rokille tai Koh Haalle pääset kätevästi pikaveneellä

 • Muita elämyksiä

  Muita elämyksiä

  Lisäksi voit osallistua ruoanlaittokurssille, jossa opit valmistamaan aasialaista ruokaa. Aamu aloitetaan käymällä yhdessä ostoksilla Phuket Townin markkinoilla, jonka jälkeen suunnataan Thai Cookery School -koululle Sirey Bayllä. Ammattikokit opastavat sinut ensin aasialaisen keittiön saloihin, jonka jälkeen pääset nauttimaan itse valmistamaasi ruokaa.