Splash Jungle Water Park - viilentävää leikkiä lämpiin päiviin

Thaimaassa monet lomalaiset viettävät enemmän aikaa vedessä kuin maalla. Vierailu vesipuistossa tapaakin olla perhelomalla arvostettu ohjelmanumero.

Splash Djungle Water Park sijaitsee Phuketin lentoaseman ja Mai Khao Beachin lähellä. Vesipuisto tarjoaa onnistuneeseen päivään tarvittavat palvelut ja aktiviteetit. Värikäs vesipuisto on kuin vesimuodossa oleva tivoli.

Kaikkiin makuihin ja kokoihin sopivia vesiliukumäkiä

Whizzard ja Family Raft Ridge ovat vesipuiston kaksi uusinta vetonaulaa. Whizzard on sateenkaaren väreissä oleva vesiliukumäki, jossa kuusi henkilöä voi laskea vierekkäin omilla radoillaan. Kohokohta on 360 asteen silmukka ennen laskun päätöstä. Family Raft Ride on nimensä mukaisesti suunnattu kaikenikäisille seurueille. Täällä koko porukka voi istua yhdessä valtavassa uimarenkaassa, joka yltää jopa 33 kilometrin tuntivauhtiin. Toinen suosittu kohde on vesiliukumäki Boomerango, jossa rohkeat uimavieraat liukuvat pimeään tunneliin, jota seuraa kohtisuora lasku kohti seinää. Valmistaudu todelliseen adrenaliiniryöppyyn!

Rauhallisemmille ja nuoremmille

Rauhallisemmasta menosta pitäville vieraille voi suositella Lazy Riveriä. Jokea muistuttava allas kiemurtelee halki vesipuiston. Lazy Riverissä voit makoilla mukavasti uimarenkaassa ja kellua noin 300 metrin mittaisen joen hiljalleen läpi.

Perheen nuorimmille jäsenille on oma alueensa Aqua Play & Kids pool, jossa vesileikkejä voi harrastaa vesitykkien, pienempien liukumäkien ja vilvoittelusuihkujen keskellä.

  • Naapurihotelli Splash Beach Resortin vieraat pääsevät sisään vesipuistoon puoleen hintaan. Muut puiston vieraat maksavat täyden hinnan. (Verkossa tehtävistä varauksista saa 10 prosentin alennuksen.)
  • Puisto on avoinna päivittäin klo 10 - 17.45.
  • Vesipuistoon ei ole sallittua ottaa mukaan omia eväitä tai juomia. Sen sijaan sieltä löytyy neljä eri ruokapaikkaa, joista voi ostaa ruokaa ja juotavaa: Island Bar, Jungle Deli, Coconut Cafe ja Splash Bar.
  • Monissa suosituimmissa kohteissa on 122 sentin pituusraja.
  • Sandaalit tai muut uimakengät kannattaa ottaa mukaan, sillä allasaluetta ympäröivä maasto käy kuumaksi päivisin.