Matkat
Si Kao

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hintaesimerkit Phuketista.
 • Pizzan. 7 e
 • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaThaimaan baht (THB)
 • Aikaero+5 tuntia
 • PääkaupunkiBangkok
 • KieliThai
 • Väkiluku68 860 000

Matkat Si Kao

Si Kao

Haluatko kokea Thaimaan loman, jossa yhdistyvät kahden maailman parhaat palat? Toisaalta rauhaa, levollista ja yksinkertaista elämää koskemattomilla rannoilla. Ja toisaalta tasokkaan lomahotellin tarjoamia mukavuuksia kuten ravintoloita, spa ja kaikenikäisille soveltuvaa toimintaa. Jos vastauksesi on kyllä, Blue Star Anantara Si Kao Resort & Spa on juuri sinun lomaasi varten.

Täällä Trangin maakunnassa, Krabin rannikon eteläisessä osassa koet Thaimaan parhaat palat: pitkiä rantoja, lyömättömiä sukelluskohteita, trooppisia sademetsiä sekä saariston pikkusaarineen. Matkailu Si Kaossa on todella pienimuotoista ja lomailun tahti mukavan rento.

Tasokasta perhelomailua
Moderni Blue Star Anantara Si Kao Resort & Spa sijaitsee aivan rannan äärellä. Suurella allasalueella on sekä aktiviteetteihin tarkoitettu allas että rauhallisempi allas. Lapsille on minidisko sekä leikkitalo monenlaiseen leikkiin ja puuhasteluun. Kuntoilua kaipaavat aikuiset saavat halutessaan painin maailmanmestarin suunnitteleman kunto-ohjelman, jonka parissa kuntoilla omin päin.

Chang Lang -ranta
Hotellilta astut suoraan hienolle Chang Lang -rannalle, joka vaihtelee suuresti nousu- ja laskuveden mukaan. Laskuveden aikana paljastuu esiin paikoin hiekkasärkkiä, joita pitkin voit kävellä meressä. Ranta on kuusi kilometriä pitkä, ja siellä ei ole muita hotelleja.

Sukellusta ja viidakkovaellusta
Monet Thaimaan parhaista sukelluspaikoista sijaitsevat helposti ulottuvillasi. Hotellin sukelluskeskus tarjoaa koulutusta ja sukellusretkiä sekä vasta-alkajille että kokeneille urheilusukeltajille. Halukkaat voivat lainata kajakkeja tai lähteä patikoimaan läheiseen sademetsään.

Beach club Koh Kradanilla
Blue Star Anantara Si Kaon oma beach club sijaitsee pienellä Koh Kradanin saarella, joka on tunnettu valkeista rannoistaan. Saarelle pääset aamuisin hotellin omalla pikaveneellä (n. 25–30 min). Ihanat aurinkotuolit, snorklaus, barbecueravintola ja rantabaari virittävät mukavan rentouttavaan tunnelmaan.

Ravintoloita Pak Mengissä ja Trangissa
Pak Mengin rannalla, noin kolmen kilometrin päässä Blue Star Anantara Si Kaosta, on joukko pieniä ja kodikkaita, perheiden omistamia ravintoloita. Hotellilta kulkee bussi Pak Mengiin sekä iltapäivisin että iltaisin, joten voit helposti pistäytyä täällä illalla nauttimassa päivällisen ja kierrellä pienissä matkamuistomyymälöissä. Suurempaan Trangin kaupunkiin on matkaa 45 km. Täällä järjestetään muutaman kerran viikossa ilta- ja yömarkkinat. Lisäksi Trangissa on kaksi ostoskeskusta, mutta ei juuri muuten mitään erityisesti matkailijoille suunnattua.

Venekyydillä saarille
Naapurisaaret Koh Mook ja Koh Hai (Koh Ngai) ovat täydellisiä päiväretkien kohteita. Pak Meng -rannan satamalaiturilta lähtee sekä pitkähäntäveneitä että nopeampia moottoriveneitä.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Snorklausretki Koh Rokille
 • Perheretki luoliin ja lelutehtaaseen
 • Tiikeritemppeli
 • Veneretki kolmelle saarelle

Matkavaihtoehtoja Si Kao

Hotellit Si Kao

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Si Kao hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Thaimaa hotellit