Matkat
Gület-risteily Kekovaan

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hintaesimerkit Antalyasta
  • Päivällinenn. 15 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTurkin liira (TRY)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiAnkara
  • KieliTurkki
  • Väkilukun. 2 328 600

Matkat Gület-risteily Kekovaan

Gület-risteily Kekovaan

Lomaviikko täynnä huolettomia päiviä, joiden aikana voit kulkea halutessasi vaikka uimapuvussa aamusta iltaan. Vesi on kristallinkirkasta ja ilma tuoksuu merelle ja auringonlämmittämälle puulle, johon sekoittuu seuraavan kapyysissä valmistetun aterian herkulliset tuoksut. Siinä pähkinänkuoressa rentouttavan gület-risteilymme ainekset.

Gület on perinteinen turkkilainen kiiltävä ja vernissattu puinen moottoripurjehtija. Laivalla on 6–10 kahden hengen hyttiä, oleskelutila, keittiö, pieni baari ja paljon tilaa kannella - sekä auringossa että varjossa.

Aurinkoa, snorklausta ja turkkilaista kotiruokaa

Miehistö laskee ankkurit merenpoukamaan tai pienten saarten katveeseen ja kattaa pöytään turkkilaisia herkkuja ja alueen omia viinejä. Päivittäin pysähdytään tietysti useaan kertaan uimaan ja snorklaamaan, ja joskus myös tutustutaan kulttuurihistoriallisiin nähtävyyksiin. Nauti luonnon omasta tahdista, ota aurinkoa, uppoudu kirjojen pariin ja jutustele matkaseuralaisten kanssa.

Viikko turkooseilla laineilla

Risteilylle lähdetään joko Kemeristä tai Antalyasta. Aluksella vietetään kokonainen viikko, välillä vieraillen lahdenpoukamissa, pikkukaupungeissa ja antiikinaikaisilla raunioilla Lyykian rannikolla. Reitti päivä päivältä – sisältäen retkimahdollisuudet – on kuvailtu alustavassa matkaohjelmassa, jonka löydät alempaa. Huomioi kuitenkin, että lopulliseen reittivalintaan ja yöpymissatamiin vaikuttavat niin sää kuin vallitsevat tuulet.

Yhdistä aurinkolomaan!

Voit joko varata pelkän yhden viikon gület-risteilyn tai mikäli haluat nähdä enemmän Turkkia, voit vaivattomasti ja edullisesti yhdistää risteilyyn lisälomaviikon valitsemassasi TUIn hotellissa Kemerissä, Antalyassa, Sidessä, Manavgatissa, Belekissä, Alanyassa tai Türklerissä.

Matkavaihtoehtoja Gület-risteily Kekovaan