TUIn parhaat lomatarjoukset ovat täällä. Varaa kesälomasi nyt jopa -40 % alennuksella, kurkkaa erikoistarjous Kreikkaan tai Kroatiaan, varaa All Inclusive jopa -50 % ja löydä edullisia perhelomia! Ensi talven lomasuunnitelmat kannattaa myös lyödä lukkoon nyt: tarjoamme talvilomia jopa -500 e. Varaa nyt ja säästät satasia!

Nopeat syövät hitaat, katso kaikki tarjoukset ja nappaa parhaat päältä!

*All Inclusive -ateriat jopa -50 % -kampanjaehdot
Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä kaikilla kesän 2019 lähdöillä. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella KROAT9
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.7.-30.9.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 10.6.–23.6.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Loma kalenteriin - varaa nyt ja säästä jopa -400 e!

Algarve ja Costa del Sol - lisäalennus -100 e

Haluaisitko upottaa varpaasi hiekkaan Atlantin vai Välimeren rannalla? Nyt sinun ei tarvitse valita - voit ottaa molemmat! Nauti Pyreneiden niemimaan parhaista rannoista kesä-lokakuussa. Käytä varatessasi kampanjatunnusta ALGARV tai DELSOL ja saat 100 euron lisäalennuksen! Varaa viimeistään 2.7.*

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella ALGARV ja DELSOL
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 18.6.-31.10.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 18.6.–2.7.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*All Inclusive -50 % tarjouksen ehdot – Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort
Etu koskee reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019-29.2.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 11.6.-18.6.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Costa Cruises lisäalennus -200 e/varaus kampanjatunnuksella COSTA ja CARIBE
Etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 3.-30.6.2019. Etu on voimassa kaikilla Costa Cruisesin Välimeren ja Karibian risteilylähdöillä. Karibian risteilyillä etu on voimassa kahden hengen hyteissä. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.