Ostoskori
Antiikin Siden kohokohdat ja Apollonin temppeliSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of ApolloSide Ancient City Highlights Tour with Temple of Apollo
+ 12
+ 10
Nähtävyydet ja opastetut retket
Monumentit
Retket
Kulttuuri ja historia
Vierailut monumenteilla
Tärkeimmät nähtävyydet

Antiikin Siden kohokohdat ja Apollonin temppeli

Ilmainen peruutus
Sijainti: Alanya
Kesto: 2 tuntia–4 tuntia
Kieli: German, English
Vain tulostettu lippu

Kohokohdat

  • Opastettu kierros muinaisen Siden arkeologisella alueella
  • Ota valokuvia Apollon temppelin romanttisilla raunioilla
  • Tutustu roomalaisiin raunioihin ja bysanttilaisiin rakennuksiin asiantuntevan paikallisoppaan johdolla
  • Näe valtava roomalainen teatteri, johon mahtui jopa 20 000 henkeä
  • Pienryhmäretki enintään 16 hengelle

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua varauksen tekemisessä? Tai ehkä haluat vain kysyä muutaman kysymyksen? Oli syy mikä tahansa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aukioloajat: Olemme avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinnumero: (+358) 931579418

Miksi valita TUI Collection

Olemme suunnitelleet elämyksemme huolellisesti, jotta saat jokaisesta matkasta kaiken irti.

Retken kuvaus

Vuosisatoja vanha Side ei ole vanhentunut päivääkään siitä kun legendaariset Antonius ja Kleopatra valitsivat kohteen pakopaikakseen. Tällä pienryhmäretkellä sinulle paljastuu yksi Etelä-Turkin parhaiten säilyneistä salaisuuksista. Voit ottaa valokuvia muinaisen Apollonin temppelin vieressä, tutustua valtavaan Rooman aikakauden amfiteatteriin ja tutkia myös modernia Sidea. Muzaffer, yksi oppaistamme, kertoo: "Kävelet historian poikki. Matkalla Apollon temppeliin on lasisia kävelyteitä, jotka kulkevat antiikin Rooman katujen yllä."

Siden sijainti pienellä niemekkeellä on todella viehättävä. Paikallisoppaan johdolla saat yleiskatsauksen kaupungin pitkästä historiasta antiikin Rooman merkittävänä satamakaupunkina. Näet torin, jossa muinoin tehtiin orjakauppaa, Bysantin sairaalan sekä Vespasianuksen portin. Vanha roomalainen teatteri, joka on yhä toiminnassa, on myös näkemisen arvoinen - sinne mahtui jopa 20 000 henkeä. Entinen kylpylä on nykyään museo, jossa on pieni mutta vaikuttava kokoelma alueelta kaivettuja esineitä.

Kuvatuin kohde on kuitenkin 2 000 vuotta vanha Apollonin temppeli – merenranta-pyhäkkö, joka tarun mukaan on Antoniuksen lahja rakkaalleen Kleopatralle. Aivan sen vieressä on Athenen temppeli, jonka pylväät on koristeltu Medusan päillä. Raunioilta suuntaat kaupungin keskustaan, jossa sinulla on vapaa aikaa tinkiä paikallisissa basaareissa, tai nauttia kebabannos jossain lukuisista turkkilaisista katukeittiöistä.

Lue lisää

Retken hintaan sisältyy

Kuljetukset

Opaspalvelu

Sisäänpääsymaksut

Paikallisten herkkujen maistelu

Vakuutus

Sijainti

Valitse noutopaikka kartalta

Retken tarjoaja

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Peruutusehdot

Saat 100% hyvityksen, jos peruutat viimeistään 1 päivä ennen kuin aktiviteetti alkaa.

Tärkeä tietää

  • Pue mukavat jalkineet
Lue lisää

Varausmaksu

Hyviä uutisia! Tähän varaukseen ei kuulu lisämaksuja.

Miten ihmiset ovat arvioineet elämyksen

0%
0%
0%
0%
0%

Saatat myös pitää