Ostoskori
Kesäisen Alanyan linnoitus ja luolaSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave TourSummer Alanya Castle & Cave Tour
+ 14
+ 12
Retket
Kulttuuri ja historia
Vierailut monumenteilla
Nähtävyydet ja perinteet
Kaupunki

Kesäisen Alanyan linnoitus ja luola

Ilmainen peruutus
Sijainti: Alanya
Kesto: min. 8 tuntia
Kieli: German, English, French, Dutch, Polish
Mobiililippu hyväksytään

Kohokohdat

  • Alanyan linnoitus ja kulttuuritalo
  • Näe Dim-luola
  • Lyhyt veneretki linnoituksen ympärillä
  • Piknik-lounas Dim-joen varrella

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua varauksen tekemisessä? Tai ehkä haluat vain kysyä muutaman kysymyksen? Oli syy mikä tahansa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aukioloajat: Olemme avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinnumero: (+358) 931579418

Miksi valita TUI Collection

Olemme suunnitelleet elämyksemme huolellisesti, jotta saat jokaisesta matkasta kaiken irti.

Retken kuvaus

Upeat rannat ja turkoosit vedet eivät ole ainoita syitä, miksi Alanya on niin erityinen kohde. Kaupungissa on historiallisia kohteita sekä luonnonnähtävyyksiä. Tällä retkellä teet kierroksen Alanyan linnoituksella sekä jalan että veneellä, vierailet Dim-luolassa ja nautit lounaan Dim-joen varrella.

Retkipäivä aloitetaan matkaamalla ajassa taaksepäin Alanyan linnoituksella. Linnoitus on peräisin 1200-luvulta ja se sijaitsee ylhäällä kalliolla. Pääset näkemään sen valtavat puolustusmuurit ja täältä on upeat panoraamanäköalat Alanyan kaupunkiin ja merelle. Opi lisää myös paikallisten perinteistä sekä tavoista ja katsele, miten kurpitsasta tehdään valolyhty kulttuuritalossa. Sen jälkeen on aika nauttia piknik-lounas Dim-joen varrella.

Lounaan jälkeen suuntaat Dim-luolaan, jossa olet historiallisten stalaktiittien ja stalagmiittien ympäröimänä. Jonkin ajan kuluttua on aika palata takaisin Alanyan keskustaan. Retki päätetään veneretkellä Alanyan rantaviivaa pitkin ihaillen sen linnaa hieman erilaisesta perspektiivistä.

Lue lisää

Retken hintaan sisältyy

Kuljetukset

Opaspalvelu

Sisäänpääsymaksut

Veneretki

Lounas

Sijainti

Valitse noutopaikka kartalta

Retken tarjoaja

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Peruutusehdot

Saat 100% hyvityksen, jos peruutat viimeistään 1 päivä ennen kuin aktiviteetti alkaa.

Tärkeä tietää

  • Mikäli sää on huono, veneretki korvataan vierailemalla Punaisella tornillaTornille on sisäänpääsymaksu, joka käytetään vierailukohteiden huoltoon ja ylläpitoon Hotellilta voidaan tulla noutamaan erillisellä kuljetuksella ilman opasta kokoontumispaikkaan, josta varsinainen retki alkaaHuomaa, että tämä on kesäkauden retki, joka on saatavilla vain 1.5-31.10 välisenä aikanaJos matkustat talvella, valitse Talvinen Alanyan linna ja luolat -retki
  • Ei sovellu pyörätuolilla liikkuville
  • Pue mukavat jalkineet
Lue lisää

Varausmaksu

Hyviä uutisia! Tähän varaukseen ei kuulu lisämaksuja.

Miten ihmiset ovat arvioineet elämyksen

0%
0%
0%
0%
0%

Saatat myös pitää