Ostoskori
Tutustu Dalyaniin ja KaunokseenDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos Tour
+ 11
+ 9
Retket
Veneet
Kulttuuri ja historia
Vierailut monumenteilla
Tärkeimmät nähtävyydet

Tutustu Dalyaniin ja Kaunokseen

Ilmainen peruutus
Sijainti: Fethiye
Kesto: min. 8 tuntia
Kieli: German, English, Dutch
Mobiililippu hyväksytään

Kohokohdat

  • Muinainen Kaunoksen kaupunki
  • Dalyanin mutakylvyt
  • Lycian kivihaudat
  • Iztuzun ranta

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua varauksen tekemisessä? Tai ehkä haluat vain kysyä muutaman kysymyksen? Oli syy mikä tahansa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aukioloajat: Olemme avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinnumero: (+358) 931579418

Miksi valita TUI Collection

Olemme suunnitelleet elämyksemme huolellisesti, jotta saat jokaisesta matkasta kaiken irti.

Retken kuvaus

Dalyan on Turkkia aidoimmillaan. Alue puhtaan kauniine luontoineen tarjoaa kaikkea mahdollista – upeita maisemia, villieläimiä, muinaisia monumentteja ja mutakylpyjä. Tämän retken aikana näet hieman kaikkea tätä.

Aloitamme retken tutustumalla muinaisen satamakaupungin, Kaunoksen, raunioihin. Sen jälkeen risteilemme ympäristöystävällisellä veneellä Dalyanjokea pitkin kokeilemaan mutakylpyjä. Näiden mineraalirikkaiden kylpyjen sanotaan sisältävän parantavia voimia, ja ne ovatkin houkutelleet kylpijöitä jo tuhansien vuosien ajan. Myös nykyajan kuuluisuukset, kuten Robbie Williams ja Jack Nicholson, ovat käyneet täällä. Hyppää lämpimään mutaan ja huuhtele muta pois lämpölähteissä.

Lounaan jälkeen risteilemme ohi Lycian kivihautojen, jotka sijaitsevat vedenpinnan yläpuolella jyrkänteissä. Sitten jatkamme kohti Iztuzun rantaa. Tämä upea hiekkasärkkä sijaitsee joensuulla, ja se on uhanalaisten valekarettikilpikonnien koti. Jokaisen myydyn retken hinnasta lahjoitetaan osa kilpikonnien hyväksi. Rannalla sinulla on pari tuntia aikaa rentoutua auringossa tai käydä uimassa Egeanmeressä.

Lue lisää

Retken hintaan sisältyy

Kuljetukset ja opaspalvelu

Mutakylvyt ja lämpölähteet

Venematka

Lounas

Sijainti

Valitse noutopaikka kartalta

Retken tarjoaja

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Peruutusehdot

Saat 100% hyvityksen, jos peruutat viimeistään 1 päivä ennen kuin aktiviteetti alkaa.

Tärkeä tietää

Juomat eivät sisälly hintaan. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Poista kaikki hopeakorut, sillä mutakylvyt voivat tummentaa niitä. Jokaisesta myydystä retkestä lahjoitetaan 1 € kilpikonnien suojelukeskuksen toiminnan ylläpitoon

Lue lisää

Varausmaksu

Hyviä uutisia! Tähän varaukseen ei kuulu lisämaksuja.

Miten ihmiset ovat arvioineet elämyksen

0%
0%
0%
0%
0%

Saatat myös pitää