Ostoskori
Ibiza
Ibiza

Espanja

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Ibiza

Elämykset kohteessa Ibiza

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Love Ibiza .
Retket

Love Ibiza .

This tour shines the spotlight on all four corners of the island. Calling by Las Salinas, Portinax and San Miguel, you'll also stop by the party town of San Antonio or upscale Santa Eulalia.In the morning, you'll pass by the snowy-white salt flats of Las Salinas. A huge patchwork of wetlands, it was the isle's chief earner for over 2,000 years. In the cutesy village of San Jose, you can grab a coffee in the town square or visit the attention-grabbing 18th century fortress church.After a short photo stop in San Antonio or Santa Eulalia – depending on your departure point – you'll enjoy lunch in the pretty coastal resort of Portinatx. Your final stop is the port of San Miguel and the Caves of Can Marca. A tour of the caves rounds off with a short sound and light show before heading back to resort.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Sunset Ibiza
Retket

Sunset Ibiza

Beautiful views, the sea breeze and a glass of bubbly are all the ingredients you need for a relaxing evening cruise along Ibiza's spectacular western coast.You'll sail past San Antonio's famous ‘Sunset Strip' bars and toast the Ibiza sunset while you take in the picture-perfect setting. It's the ideal way to really make the most of the evening – chilling out and enjoying the scenery while you get the chance to see a stunning Mediterranean sunset.Afterwards, once you set foot back on dry land, you'll have some free time to check out the funky and famous west end, before the return by bus to your hotel.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Ibiza

Vaikka se on kuuluisa vilkkaasta yöelämästään ja juhlatunnelmastaan, tämä Baleaarien saari on paljon muutakin. San Antonion yöelämän keskipisteen ulkopuolella on kauniita rantoja, historiallisia muistomerkkejä, hippimarkkinoita ja Unescon suojelema vanhakaupunki. Rauhallisessa ja maaseutumaisessa sisämaassa sijaitsevat uneliaat, valkoiseksi kalkitut kylät ovat antaneet Ibizalle lempinimen "Valkoinen saari". Ibiza on tunnettu myös taianomaisista auringonlaskuistaan, joita voi ihailla sen palkituilla rannoilla tai katamaraanin kannella.

Ibizan kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Lähde auringonlaskuristeilylle

Ibizan auringonlaskut ovat legendaarisia, ja mikä olisikaan parempi tapa katsella auringon laskeutumista horisontin taakse kuin veneestä käsin. Ihaile taivasta, kun se täyttyy oranssin, punaisen, vaaleanpunaisen ja violetin väreistä, ja siemaile samalla cocktailia. Tarjolla on useita auringonlaskuristeilyjä, jotka vaihtelevat rennoista katamaraaniristeilyistä bileristeilyihin. Koska aurinko laskee länteen, suurin osa risteilyistä suuntautuu Ibizan länsirannikolle, mutta myös pohjoisessa järjestetään paljon upeita risteilyjä.

2. Shoppaile hippimarkkinoilla

Kuuluisat hippimarkkinat ovat yksi saaren suosituimmista vetonauloista. Ne juontavat juurensa 60-luvun ibizalaisesta taiteilijaliikkeestä, ja niitä on ripoteltu ympäri saarta. Näillä markkinoilla voit tehdä löytöjä käsityötuotteista, värikkäistä vaatteista, käsintehdyistä asusteista, keramiikasta, nahkatuotteista ja monesta muusta. Keskiviikkoisin pidettävät Punta Arabi -markkinat ovat yksi pitkäaikaisimmista, ja siellä on noin 500 myyntikojua. Lauantaisin ja sunnuntaisin järjestettävä Las Dalias on luultavasti tunnetuin, ja tavanomaisen valikoiman lisäksi markkinoilta löytyy katutaiteilijoita, elävää musiikkia, ruokaa ja juomaa.

3. Purjehdi Formenteralle

Formentera on niin eksoottinen, että voisi helposti kuvitella olevansa Karibialla. Sen sijaan sinne on vain puolen tunnin lauttamatka Ibizan kaupungista. Tämä pieni saari on ihana piilopaikka, jonne pääset kiirettä pakoon valkoiselle hiekkarannalle, jota huuhtelee kristallinkirkas vesi. Ses Salinesin luonnonpuistossa sijaitseva Ses Illetes on sen tunnetuin ranta, jota ympäröi suojeltu dyynialue. Sen tyyni, matala vesi sopii erinomaisesti snorklaamiseen tai sukeltamiseen. Formenteran rauhallisesta charmista huolimatta saarelta löytyy myös hotelleja, rantabaareja, ravintoloita ja jopa La Molan kirpputori.

4. Tutustu Cova de Can Marçaan

Cova de Can Marça on vaikuttava, yli 100 000 vuotta vanha luola. Se sijaitsee Ibizan pohjoisosassa, suojaisassa lahdessa, josta on näkymä Puerto de San Migueliin. Salakuljettajat käyttivät sitä aikoinaan kauppatavaroidensa säilyttämiseen. Seinissä näkyy yhä merkkejä, joita he käyttivät merkitsemään sisään- ja uloskäyntejä. Cova de Can Marçan kävijät voivat tutustua kompleksisiin tippukivipuikkoihin ja -pylväisiin 40 minuutin opastetulla kierroksella, joka huipentuu valo- ja musiikkihow'hun.

5. Kiertele Dalt Vilassa

Saaren pääkaupungissa on shoppailualueita, satama, venelaitureita ja muurien ympäröimä vanha kaupunki, joka on Unescon maailmanperintökohde. Päivisin voi käydä ostoksilla, tehdä veneretkiä ja katsella nähtävyyksiä mukulakivikaduilla. Iltaisin voit nauttia ulkoilmaravintoloista, tasokkaista baareista ja live-musiikista. Dalt Vilan kohokohtiin kuuluvat Portal de Ses Taulesin portti, joka on vanhan kaupungin pääsisäänkäynti, sekä vanhan kaupungin huipulla sijaitseva 1300-luvun katedraali, josta on panoraamanäkymät kaupunkiin, satamaan ja rannikolle.

6. Vietä päivä rannalla

Ibizalla on uskomattoman kauniita rantoja. Valkohiekkaisista lahdista, joissa on vilkkaita rantabaareja, syrjäisiin poukamiin ja hippiparatiiseihin, täältä löytyy rantoja jokaiseen makuun. Platjes de Comte, kolme kallioiden erottamaa hiekkarantaa, on yksi etelän suosituimmista rannoista, ja siellä sijaitsee kuuluisa Sunset Ashram -baari. Pohjoisessa on Benirrás, joka tunnetaan upeista auringonlaskuistaan ja hippihengestään. Luonnonsuojelualueella sijaitseva Ses Salines, joka on saanut nimensä läheisten suolajärvien mukaan, on toinen ehdoton vierailukohde. Valkoisen hiekan, dyynien ja sinisten vesien kontrasti vihreän mäntymetsän ympäröimänä ovat Ibizaa parhaimmillaan.