Ostoskori
Aqualava Splashtastic kuljetuksellaAqualava SplashtasticAqualava SplashtasticAqualava SplashtasticAqualava SplashtasticAqualava SplashtasticAqualava Splashtastic
+ 4
+ 2
Koe ainakin tämä
Liput ja tapahtumat
Vesipuistot

Aqualava Splashtastic kuljetuksella

Ilmainen peruutus
Sijainti: Lanzarote
Kesto: 4 tuntia–8 tuntia
Vain tulostettu lippu

Kohokohdat

  • Päivä Aqualava-vesipuistossa
  • Viisi hurjaa vesiliukumäkeä
  • Erillinen liukumäkialue pienille lapsille

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua varauksen tekemisessä? Tai ehkä haluat vain kysyä muutaman kysymyksen? Oli syy mikä tahansa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aukioloajat: Olemme avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinnumero: (+358) 931579418

Retken kuvaus

Lanzaroten vilkkain vesipuisto Aqualava kutsuu polskimaan. Puistossa on saaren ainoa suolaisen veden aaltoallas ja valtavasti muuta tekemistä vesipedoille. Kuvittele eri kokoisia altaita ja uskallusta vaativia liukumäkiä. VIP-asiakkaana nautit nopeammasta sisäänpääsystä ja lipun hintaan sisältyy myös säilytyslokero sekä lounas.

Aqualava on enemmän kuin pelkkä vesipuisto. Kaikki altaat lämmitetään geotermisellä energialla, joten se sopii kuin nakutettu Lanzaroten vulkaaniseen maisemaan. Puisto sopii koko perheelle erilaisine liukumäkineen ja härveleineen – siellä on sekä liukuja, jotka saavat adrenaliinin pumppaamaan suonissa, sekä oma alue pienimmille lapsille. Ja kun haluat rentoutua, voit lipua renkaalla rauhallista jokea pitkin tai heittäytyä aurinkotuoliin.

Jos ja kun nälkä pääsee yllättämään, puistosta löytyy baari, buffet-ravintola ja jäätelökioski. VIP-etuihin kuuluu vapaavalintainen ruoka ravintolan listalta (esim. hampurilainen, pitsa tai pasta-annos) juomineen. Puiston altaat sopivat myös liikuntarajoitteisille, mukaan lukien ns. vesipyörätuolin käyttö, ja ilmaisen WiFi-yhteyden ansiosta voit ladata lomakuvat someen vaikka heti.

Lue lisää

COVID-19 tietoa

Seuraavat terveys- ja turvallisuustoimenpiteet ovat käytössä, jotta voit rentoutua ja nauttia elämyksestäsi.

Vierailijoiden on tuotava ja käytettävä kasvomaskia

Retken hintaan sisältyy

Sisäänpääsymaksut

"Fast track" -nopeampi sisäänpääsy VIP-asiakkaille

Lounas listalta ja yksi juoma

Säilytyslokero

Sijainti

Valitse noutopaikka kartalta

Retken tarjoaja

TUI ESPAÑA TURISMO S.L.U.

Peruutusehdot

Saat 100% hyvityksen, jos peruutat viimeistään 1 päivä ennen kuin aktiviteetti alkaa.

Tärkeä tietää

  • 0-2-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi, mutta ruoka ja juoma on maksullistaRavintola on avoinna klo 12.00 - 15.00VIP-asiakkaat pääsevät ravintolaan tuntia aikaisemmin klo 11.00Ota mukaan uimavarusteet, pyyhe ja aurinkovoideAltaat ovat lämmitettyjä, sää voi kuitenkin vaikuttaa veden lämpötilaanHuomioithan, että kuljetus ei ole saatavilla Playa Blancan alueella majoittuvillePaluukuljetus lähtee klo 15.00
  • Ota mukaan uimavarusteet ja aurinkosuoja
  • Ota mukaan pyyhe
Lue lisää

Varausmaksu

Hyviä uutisia! Tähän varaukseen ei kuulu lisämaksuja.

Miten ihmiset ovat arvioineet elämyksen

0%
0%
0%
0%
0%

Saatat myös pitää