Ostoskori
Kyproksen pikkukylät ja ruokaperinteet pienryhmässäCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food TourCyprus Villages & Food Tour
+ 21
+ 19
Retket
Kulttuuri ja historia
Tärkeimmät nähtävyydet

Kyproksen pikkukylät ja ruokaperinteet pienryhmässä

Ilmainen peruutus
Sijainti: Limassol
Kesto: min. 8 tuntia
Kieli: English
Mobiililippu hyväksytään

Kohokohdat

  • Tutustu paikallisiin Fikardoun ylängöllä sijaitsevassa kylässä
  • Vieraile historiallisessa Machairasin luostarissa, jossa on kunnioitettu Neitsyt Marian ikoni
  • Kiertele Lefkaran kylässä, joka on kuuluisa pitsitöistään
  • Kokeile valmistaa halloumia ja leipää ja nauti perinteinen lounas Skarinoun maatilalla
  • Asiantunteva paikallisopas, jolla on erinomainen tietämys Kyproksesta ja sen kulttuurista

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua varauksen tekemisessä? Tai ehkä haluat vain kysyä muutaman kysymyksen? Oli syy mikä tahansa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aukioloajat: Olemme avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinnumero: (+358) 931579418

Miksi valita TUI Collection

Olemme suunnitelleet elämyksemme huolellisesti, jotta saat jokaisesta matkasta kaiken irti.

Retken kuvaus

Tämä ainutlaatuinen pienryhmäretki vie sinut tutustumaan Kyproksen kätkettyihin aarteisiin. Vierailet syrjäisissä kylissä sekä historiallisessa luostarissa ja tutustut käytännönläheisesti saaren kulttuuriin kokeilemalla perinteistä ruoanlaittoa. Stavroulla, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Lefkarassa voi nähdä nuoria ja vanhoja naisia istumassa talojensa ja kauppojensa ulkopuolella tekemässä pitsitöitä. Se on täällä niin kuuluisaa, että jopa Leonardo da Vinci osti niitä."

Jätät vilkkaat rantalomakohteet taaksesi ja saavut aamupäivällä rauhalliseen Fikardoun kylään. Kaupungissa on mukulakivikujia ja terrakottakattoisia kivitaloja, ja täällä aika näyttää pysähtyneen. Pieni, mäntyjen reunustama kirkko on edelleen sen keskipiste. Unescon mukaan, joka harkitsee Fikardoun sisällyttämistä kulttuuriperintökohteeksi, "kylän kokonaisuus ja aitous ovat täydellisessä sopusoinnussa ympäristönsä kanssa". Pistäydymme paikallisessa kahvilassa, jossa sinulla on tilaisuus tutustua paikallisiin ja selvittää, millaiset vanhat perinteet ovat yhä voimissaan.

Kylästä jatketaan matkaa ylös vuoristoon 1100-luvulla rakennetulle Machariaksen luostarille, joka on omistettu Neitsyt Marialle. Stavroulla kertoo: "Monet kyproslaiset uskovat, että sen Neitsyt Mariaa esittävä ikoni on ihmeellinen ja että sen on maalannut apostoli Luukas." Siellä on myös mahdollisuus ostaa Lefkarassa valmistettuja kuuluisia käsintehtyjä pitsejä. Lopuksi pysähdymme Skarinoussa, jossa voit kokeilla hallumin ja leivän valmistusta sekä nauttia perinteisen lounaan, jonka lisukkeina ovat omat luomuksesi.

Lue lisää

Retken hintaan sisältyy

Kuljetukset

Opaspalvelu

Sisäänpääsymaksut

Lounas

Paikallisten herkkujen maistelu

Sijainti

Valitse noutopaikka kartalta

Retken tarjoaja

TUI CYPRUS LTD

Peruutusehdot

Saat 100% hyvityksen, jos peruutat viimeistään 1 päivä ennen kuin aktiviteetti alkaa.

Tärkeä tietää

  • Ei sovellu pyörätuolilla liikkuville
  • Asiallinen pukeutuminen – polvet ja olkapäät tulee peittää vieraillessasi uskonnollisilla rakennuksilla
Lue lisää

Varausmaksu

Hyviä uutisia! Tähän varaukseen ei kuulu lisämaksuja.

Miten ihmiset ovat arvioineet elämyksen

0%
0%
0%
0%
0%

Saatat myös pitää