Ostoskori
Madeiran delfiinejä ja valaitaMadeira Dolphin & Whale TourMadeira Dolphin & Whale TourMadeira Dolphin & Whale TourMadeira Dolphin & Whale TourMadeira Dolphin & Whale Tour
+ 3
+ 1
Retket
Veneet

Madeiran delfiinejä ja valaita

Ilmainen peruutus
Sijainti: Madeira
Kesto: 2 tuntia–4 tuntia
Mobiililippu hyväksytään

Kohokohdat

  • Puolen päivän delfiinisafari
  • Purjehdusta Madeiran etelärannikkoa pitkin
  • Uintipysähdys
  • Mahdollisuus nähdä delfiinejä, valaita ja kilpikonnia

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua varauksen tekemisessä? Tai ehkä haluat vain kysyä muutaman kysymyksen? Oli syy mikä tahansa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aukioloajat: Olemme avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinnumero: (+358) 931579418

Retken kuvaus

Tämän rentouttavan puolen päivän risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus nähdä delfiinejä, valaita ja kilpikonnia niiden luonnollisessa elinympäristössä. Lähdemme Funchalista kohti Madeiran ihastuttavaa etelärannikkoa. Voit ihailla merimaisemia ja samalla bongata merieläimiä.

Madeiran sijainti Pohjois-Atlantilla tekee siitä täydellisen paikan bongata delfiinejä, valaita ja kilpikonnia. Mutta suurimmat mahdollisuudet eläinten näkemiseen on risteillä avomerellä. Astu turkkilaistyyliseen gullet-laivaan Funchalissa. Alus lähtee kohti dramaattista etelärannikkoa. Matkan aikana sinulla on aikaa katsella rannikon merestä nousevia jyrkkiä kallioita ja horisontissa mahdollisesti näkyvää merielämää.

Lähdemme etsimään delfiinejä, valaita ja kilpikonnia. Ne ovatkin tuttu näky Madeiran vesillä ympäri vuoden. Pysähdymme myös uimaan ja virkistäytymään ennen kuin palaamme takaisin Funchalin satamaan.

Lue lisää

Retken hintaan sisältyy

Meno-paluukuljetukset Caniçalista, Machicosta ja Santa Cruzista

Laivamatka

Sijainti

Valitse noutopaikka kartalta

Retken tarjoaja

TUI PORTUGAL

Peruutusehdot

Saat 100% hyvityksen, jos peruutat viimeistään 1 päivä ennen kuin aktiviteetti alkaa.

Tärkeä tietää

  • Kuljetukset Funchalista eivät sisällyJos hotellisi ei ole valikoimassa, kuljetus ei sisälly hintaan. Valitse pudotusvalikosta: "Meeting Point Funchal Pier Boat Bonita" ja tapaa miehistö laiturilla
  • Ruoka ja juoma eivät sisälly
Lue lisää

Varausmaksu

Hyviä uutisia! Tähän varaukseen ei kuulu lisämaksuja.

Miten ihmiset ovat arvioineet elämyksen

0%
0%
0%
0%
0%

Saatat myös pitää