Ostoskori
Pico do Areeiron vaellusretkiPico do Arieiro Hiking TourPico do Arieiro Hiking TourPico do Arieiro Hiking TourPico do Arieiro Hiking TourPico do Arieiro Hiking TourPico do Arieiro Hiking Tour
+ 4
+ 2
Aktiviteetit
Ulkoiluaktiviteetit
Luonto
Retket
Nähtävyydet ja perinteet
Maaseutu

Pico do Areeiron vaellusretki

Ilmainen peruutus
Sijainti: Madeira
Kesto: 4 tuntia–8 tuntia
Kieli: German, English, French, Portuguese
Mobiililippu hyväksytään

Kohokohdat

  • Viiden tunnin kävelyreitti Madeiran kahdella korkeimmalla huipulla
  • Polku kulkee Pico Arieiron ja Pico Ruivon välillä
  • 13 km:n vaikea reitti
  • Uskomattomat panoraamanäkymät
  • Tutustu saaren kasveihin ja eläimiin

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua varauksen tekemisessä? Tai ehkä haluat vain kysyä muutaman kysymyksen? Oli syy mikä tahansa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aukioloajat: Olemme avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinnumero: (+358) 931579418

Retken kuvaus

Tämä kävelyretki pitkin Madeiran kahta korkeinta huippua voi olla haastava, mutta huipulla odottavat maisemat ovat vaivan arvoiset. Kuljemme 13 kilometriä läpi keskivuoriston Pico de Arieiron ja Pico Ruivon välillä Achada do Teixeiraan, jossa saat vaivan palkaksi loputtomat näkymät ympäri saarta Atlantin valtamerelle asti.

Aloitamme viiden tunnin Highest Peaks -kävelyretken ajamalla Pico Arieiroon, jossa oppaamme odottaa meitä. Kävelyreitti kytkee toisiinsa Madeiran kaksi korkeinta huippua. Reitin varrella tutustut saaren kasvi- ja eläinlajeihin, joihin kuuluu muun muassa kanervametsä ja erilaiset lintulajit.

Näet myös uskomattomia kalliomuodostelmia ja etäisiä kyliä. Mitä pidemmälle kävelet, sitä lähempänä tunnet olevasi taivasta. Rosoinen maasto ja mutkittelevat polut vaativat hyvää fyysistä kuntoa, mutta reitti palkitsee sinut häikäisevillä maisemillaan.

Lue lisää

Retken hintaan sisältyy

Kävelykierros

Kuljetukset

Opaspalvelu

Sijainti

Valitse noutopaikka kartalta

Retken tarjoaja

TUI PORTUGAL

Peruutusehdot

Saat 100% hyvityksen, jos peruutat viimeistään 1 päivä ennen kuin aktiviteetti alkaa.

Tärkeä tietää

  • Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Säävaraus. Ruoka ja juoma eivät sisälly. Suosittelemme ottamaan omat eväät mukaan retkelle. Pue mukavat kävelykengät ja varaudu muuttuviin sääolosuhteisiin. Ota mukaan aurinkosuoja ja hellehattu kesällä, ja pue kevyt takki muina kuukausina. Tämä vaellusreitti on vaativa ja reitin kesto on n. 5 tuntia, jonka aikana taitetaan n. 13 kilometriä.
Lue lisää

Varausmaksu

Hyviä uutisia! Tähän varaukseen ei kuulu lisämaksuja.

Miten ihmiset ovat arvioineet elämyksen

0%
0%
0%
0%
0%

Saatat myös pitää