Ostoskori
Karacaören-järven risteily ja vierailu Karatasin luolassaLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas CaveLake Karacaören Boat Cruise & Visit to Karatas Cave
+ 12
+ 10
Retket
Veneet
Nähtävyydet ja perinteet
Maaseutu
Perinnekulttuuri

Karacaören-järven risteily ja vierailu Karatasin luolassa

Ilmainen peruutus
Sijainti: Side
Kesto: min. 8 tuntia
Kieli: German, English
Vain tulostettu lippu

Kohokohdat

 • Kiertele kojuja ja seurustele paikallisten kanssa maalaismarkkinoilla
 • Veneajelu ja uimapysähdys Karacaören-järvellä
 • Opastus turkkilaiseen ruoanlaittoon ja tapaaminen kuuluisan teetä tarjoilevan naisen kanssa
 • Vieraile Karatasin luolassa ja kuule tarina Elifistä ja Kerimistä - Turkin omasta Romeosta ja Juliasta
 • Asiantunteva paikallisopas, jolla on poikkeuksellisen hyvä tietämys Turkista ja sen asukkaista

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua varauksen tekemisessä? Tai ehkä haluat vain kysyä muutaman kysymyksen? Oli syy mikä tahansa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aukioloajat: Olemme avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinnumero: (+358) 931579418

Miksi valita TUI Collection

Olemme suunnitelleet elämyksemme huolellisesti, jotta saat jokaisesta matkasta kaiken irti.

Retken kuvaus

Kun yhdistät maalaismarkkinat, kokkausnäytöksen ja tapaamisen kuuluisan teetä tarjoilevan naisen kanssa, saat lopputuloksena 100-prosenttisen turkkilaisen seikkailun. Virkistäydy Karacaören-järvellä ja tutustu Karatasin luolaan järven rannalla nautitun lounaan jälkeen. Muzaffer, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Tämä on yksi suosikkipaikoistani opastaa retkiä. Siellä on upea luonto, maukasta ruokaa ja hyvät paikallistuotteiden ostosmahdollisuudet. Siellä on myös ihana tehdä rentouttava veneretki."

Lämmittelemme käymällä maalaismarkkinoilla, jossa paikalliset kiertelevät kojuilla, jotka ovat täynnä tuoreita herkkuja ympäröivältä maaseudulta. Sitten jatkamme Karacaören-järvelle. Täällä pääset seilaamaan vaikuttavien vuorten reunustamalla järvellä ympäristöystävällisellä, aurinkoenergialla kulkevalla veneellä, ja sinulla on myös mahdollisuus pulahtaa uimaan.

Kun olet kuivannut itsesi uinnin jälkeen, luvassa on kokkausnäytös ja lounas, jonka jälkeen voit tavata kuuluisan paikallisen teetä valmistavan naisen. Hän on todellinen hahmo ja paikallinen legenda. Lopuksi vierailemme vielä Karatasin luolassa. Tutustu sen sokkeloisiin maanalaisiin käytäviin, näe maanalainen järvi ja kuule tarina Elifistä ja Kerimistä - Turkin omasta Romeosta ja Juliasta, jotka piileskelivät perheiltään luolassa. Paikalliset uskovat myös, että luolan mudalla on parantavia ominaisuuksia. Jokaisesta myydystä retkestä tehdään lahjoitus CYDD:lle, hyväntekeväisyysjärjestölle, joka auttaa Turkin vähäosaisia lapsia kouluttautumaan.

Lue lisää

Retken hintaan sisältyy

Kuljetukset

Opaspalvelu

Lounas

Veneretki

Ainutlaatuinen TUIn räätälöimä retki

Sijainti

Valitse noutopaikka kartalta

Retken tarjoaja

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Peruutusehdot

Saat 100% hyvityksen, jos peruutat viimeistään 1 päivä ennen kuin aktiviteetti alkaa.

Tärkeä tietää

 • Hotellilta voidaan tulla noutamaan erillisellä kuljetuksella ilman opasta kokoontumispaikkaan, josta varsinainen retki alkaa
 • Uimapysähdykset vain kesäkuukausina
 • Ei sovellu pyörätuolilla liikkuville
 • Ota mukaan hellehattu
 • Ota mukaan pyyhe
 • Ota mukaan uimavarusteet ja aurinkosuoja
 • Juomat eivät sisälly
 • Huomioithan, että aikataulut ovat arvioituja ja saattavat muuttua
Lue lisää

Varausmaksu

Hyviä uutisia! Tähän varaukseen ei kuulu lisämaksuja.

Miten ihmiset ovat arvioineet elämyksen

0%
0%
0%
0%
0%

Saatat myös pitää