Ostoskori
Manavgat ja vesiputousManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tourManavgat & Waterfall tour
+ 11
+ 9
Retket
Veneet
Nähtävyydet ja perinteet
Maaseutu

Manavgat ja vesiputous

Ilmainen peruutus
Sijainti: Side
Voimassaoloaika: Joustava
Kieli: German, English, Polish
Mobiililippu hyväksytään

Kohokohdat

  • Vesiputoukset
  • Manavgat
  • Rentouttava risteily Manavgat-joella

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua varauksen tekemisessä? Tai ehkä haluat vain kysyä muutaman kysymyksen? Oli syy mikä tahansa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aukioloajat: Olemme avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinnumero: (+358) 931579418

Retken kuvaus

Nähtävyyksien katselua ja rentouttava jokiristeily – tällä kokopäiväretkellä tutustut Manavgatiin ja sitä ympäröivään, kauniiseen alueeseen. Vieraile Manavgatin vesiputouksella ja nauti jokiristeilystä. Retki tarjoaa jokaiselle jotakin.

Päivä aloitetaan vierailemalla vesiputouksella Manavgat-joella. Paikka tunnetaan ”pienenä vesiputouksena”, sillä nopeasti virtaava vesi laskeutuu rinnettä alas muodostaen kuplivan ja vaahtoavan makean veden luonnonaltaan. Seuraavana on vuorossa tekstiilikeskus, jossa voit ostaa puuvillavaatteita edullisesti.

Päivän lopuksi suuntaamme risteilylle Manavgat-joelle. Laivassa sinulla on aikaa rentoutua auringossa ja ihailla ympärillä olevia kaislikoita ja hiekkarantoja. Laivalla syödyn retkeen sisältyvän lounaan jälkeen voit loikoilla rannalla tai käydä uimassa virkistävässä joessa tai meressä ennen paluumatkaa.

Lue lisää

Retken hintaan sisältyy

Veneretki

Sisäänpääsymaksut

Lounas

Opaspalvelu

Sijainti

Valitse noutopaikka kartalta

Retken tarjoaja

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Peruutusehdot

Saat 100% hyvityksen, jos peruutat viimeistään 1 päivä ennen kuin aktiviteetti alkaa.

Tärkeä tietää

  • Retki soveltuu pyörätuolia käyttäville ja liikuntarajoitteisilleJuomat eivät sisälly hintaanHotellilta voidaan tulla noutamaan erillisellä kuljetuksella ilman opasta kokoontumispaikkaan, josta varsinainen retki alkaa
Lue lisää

Varausmaksu

Hyviä uutisia! Tähän varaukseen ei kuulu lisämaksuja.

Miten ihmiset ovat arvioineet elämyksen

0%
0%
0%
0%
0%

Saatat myös pitää