Vaikuta

Tavoitteenamme on tarjota vuoteen 2020 mennessä 10 miljoonaa "vihreämpää ja reilumpaa" lomaa, jotka auttavat paikallisia hyötymään matkailun myönteisistä vaikutuksista.

Tavoitteemme:

  • Kaikilla TUI Family Life ja Blue Star -hotelleilla on Travelife-sertifikaatti.
  • Toteutamme kaikissa konseptihotelleissa sisäisen valvonnan.
  • Teemme enemmän turvataksemme ihmisoikeuksien suojelun matkailualalla.
  • Parannamme asiakkaiden mahdollisuuksia etsiä ja varata kestävästi sertifioituja matkoja verkossa.
  • Parannamme kestävän kehityksen vientistää asiakkaillemme.
  • Koulutamme työntekijöitämme sisäisesti kestävään matkailuun.

Kauniit kohteet ja monipuolinen luonto ovat tärkeä osa hyvää lomaa ja olemme ylpeitä matkailualan työstä lomakohteiden suojelemiseksi ja turvaamiseksi. Matkailu voi olla myönteinen kehitysvoima lomakohteiden liiketoiminnan kasvun edistämiseksi, paikallisen kulttuurin ymmärtämiseksi ja osallistamiseksi.

Samaan aikaan tiedämme, että matkailu ja turismi voivat aiheuttaa kielteisiä seurauksia. Puhtaasta vedestä on tulevina vuosikymmeninä pulaa ja jätehuolto voi olla haastavaa useissa kohteissa. On kuitenkin tärkeää muistaa myös matkailun myönteiset näkökohdat: matkailu hyödyttää paikallisyhteisöjä tarjoamalla työpaikkoja ja koulutusmahdollisuuksia. Ihmisoikeuksien suojeleminen on lisäksi tärkeää koko arvoketjussamme.

Yksi painopistealueistamme ovat hotellit – lomakokemuksen suurin yksittäinen tekijä. Odotamme, että kanssamme yhteistyössä olevat hotellit toimivat yhteiskunnan ja ympäristön kannalta vastuullisella tavalla. TUIn asiakastutkimukset osoittavat myös, että sertifioiduilla hotelleilla on korkein asiakastyytyväisyys.