Hae lastenkerhonohjaajaksi!

Lastenkerhonohjaaja

Haluatko jakaa iloa ja työskennellä pienimpien (ja innokkaimpien) asiakkaidemme kanssa TUI Family Life -hotelleissa?

Tavoitteemme on järjestää sellaista toimintaa, jossa lapset voivat toteuttaa omia lomaunelmiaan. Annamme lapsille mahdollisuuden tavata turvallisessa ympäristössä uusia ystäviä niin suomesta kuin ympäri Eurooppaa. Arvostamme aiempaa työkokemusta lasten parissa, laulu- ja tanssitaitoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Haemme myös lastenkerhonohjaajia, joilla on alan koulutus, kuten lastenohjaajan koulutus. Baby Club -ohjaajalta vaadimme alan koulutusta tai aiempaa kokemusta työskentelystä pienten lasten kanssa.

Hakemuksen lastenkerhonohjaajaksi tai Baby club -ohjaajaksi löydät Avoimet työpaikat -osiosta.

Lastenkerhonohjaajana työskentelet Bamse Clubissa pienten 3–5 vuotiaiden lasten kanssa sekä @611 -kerhossa 6–11 vuotiaiden lasten kanssa.

Baby Club -ohjaajana työskentelet Baby Club -kerhossamme, joita järjestetämme turvallisesti 0–36 kk ikäisille vauvoille/taaperoille.

Tiimityötä
Lastenkerhonohjaajana työskentelet kansaivälisessä TUI Family Life -hotelleissamme. Ensimmäisestä päivästä lähtien olet osa isoa kansainvälistä tiimiä, joka yhdessä ratkaisee haastavia tilanteita ja jossa työskennellään hyvässä yhteishengessä. Lisäksi saat uusia kokemuksia ja usein elinikäisiä ystäviä.

Vastuullisille maailmanmatkaajille
Miltä kuulostaisi viettää vapaapäiviä paikassa, jonne päästäkseen toiset maksavat suuria summia? Mutta samalla sinun pitää olla valmis myös työskentemään pitkiä päiviä, joskus stressaavissakin olosuhteissa. Ja tietysti tämä työ vie pitkiksikin ajoiksi muiden kulttuurien pariin, kauaksi kotoa ja läheisistä.

Yli sata kohdetta
Jos yllämainittu kuvaus sopii sinuun ja täytät pääsyvaatimukset, olet tervetullut hakemaan avoimia työpaikkojamme.