Työskentely ulkomailla

Unelmoitko auringonpaisteisista työpäivistä kansainvälisten kollegojen kanssa? TUI Destination Experiences, organisaatiomme ulkomailla, tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia. Miltä kuulostaisi liikuntatuntien ohjaaminen auringonlaskussa, pienten maailmanmatkaajien unelmien toteuttaminen Bamse Clubissa tai kansainvälisen uran aloittaminen trainee-ohjelman avulla?

Useat ulkomailla työskentelevistä kollegoistamme toimivat asiakaspalvelutehtävissä. Esimerkiksi Service Guiden päivät sisältävät kohtaamisia asiakkaiden kanssa, tervetulotilaisuuksia ja retkien johtamista. Palveluksessamme on myös oppaita, jotka ovat erikoistuneet johonkin tiettyyn tehtävään. Erikoistuneet oppaat voivat ottaa vieraita vastaan lentokentillä ympäri maailmaa tai palvella asiakkaita digitaalisissa kanavissa Mallorcan Contact Centeristä käsin.

Jos pidät lasten kanssa työskentelystä, voisi lastenkerhon ohjaajan tehtävät TUI Blue For Families -hotellissa sopia juuri sinulle. Silloin työskentelisit joko Bamse Clubissa tai kaikkein nuorimpien vieraidemme kanssa Baby Clubissa.

Meillä on myös erilaisia Sport & Fitness rooleja, jolloin pääset ohjaamaan etukäteen suunniteltuja ryhmäliikuntatunteja tai voit myös suunnitella itse oman tuntisi. Jos pidät esiintymisestä, voisi Family Entertainerin työ sopia sinulle.

Rekrytointi

Haku ulkomaan työtehtäviin on avoinna yleensä kaksi kertaa vuodessa. Kesäkaudelle on tarjolla useampia paikkoja, koska silloin etsimme henkilöitä kaikkiin eri tehtäviin. Hakiessasi työtä lokakuussa, on sinulla parempi mahdollisuus saada juuri se paikka, jota ensisijaisesti haet. Kesällä avaamme haun talvikaudelle. Silloin rekrytoimme pääasiassa Service Guideja ja Contact Center Advisoreita.

Rekrytointiprosessi etenee hieman eri tavalla riippuen siitä mitä työtä haet ja saattaa sisältää verkossa tehtävän testin sekä lyhyen videohaastattelun. Henkilöt, jotka pääsevät jatkoon ensimmäisestä vaiheesta, saavat kutsun haastattelupäivälle Helsinkiin.

Koulutus

Tarjoamme sinulle koulutuksen, jotta voit onnistua tehtävissäsi TUIlla työskennellessäsi. Koulutuksen sisältö riippuu työtehtävistä, mutta saattaa sisältää esimerkiksi asiakaspalveluun ja myyntiin keskittyneen Smiles Academy -koulutuksen tai Sport & Fitness, Entertainment tai Child Care -konseptikoulutusta.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä, voit joko soittaa meille tai ottaa yhteyttä sähköpostitse. Koska olemme kansainvälinen yritys, pyydämme sinua kirjoittamaan meille englanniksi. Soittaessasi englanninkieliset kollegamme vastaavat puheluusi.

Sähköposti: tuidx.recruitmentnordic@tui.com
Puhelin: 09 315 794 26

Avoimet työpaikat ulkomailla »