Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
148 aktiviteettia
Lajittele:
Nat Geo Day Tour: Viinin historia Kanariansaarilla
Retket

Nat Geo Day Tour: Viinin historia Kanariansaarilla

Tämä yksinomaan National Geographicia varten suunniteltu kierros tutustuttaa kanarialaiseen viiniin ja sen historiaan sekä siihen, miksi se oli keskeinen juoma eurooppalaiselle yhteiskunnalle 1400-luvulta 1700-luvulle. Tutustu Garachicoon, yhteen Teneriffan parhaiten säilyneistä ja historiallisimmista kaupungeista. Kävellessäsi sen mukulakivikaduilla National Geographicin kouluttama oppaasi kertoo sen satamasta, josta kuljetettiin viinejä muualle Eurooppaan ja Amerikkaan ja joka myöhemmin tuhoutui tulivuorenpurkauksen seurauksena. Seuraavaksi vierailet perheomisteisella Viñátigon viinitilalla, joka on auttanut pelastamaan monia Teneriffan alkuperäisiä rypäleitä sukupuuton partaalta. Tapaa omistaja ja paikallinen viininviljelijä, joka esittelee sinulle laajat viinitarhat ja opettaa eri rypälelajikkeista. Saat myös tietää, miten heidän viininsä valmistetaan ilman kemikaaleja. Kun olet tutustunut valmistusprosessiin, pääset maistelemaan eri viinejä asiantuntijan vastatessa mahdollisiin kysymyksiisi. Päivän päätteeksi pääset nauttimaan kanarialaisia tapaksia viehättävissä viinitarhamaisemissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Nat Geo Day Tour: Teno Alto – Teneriffan viimeinen paimentolaisalue
Aktiviteetit

Nat Geo Day Tour: Teno Alto – Teneriffan viimeinen paimentolaisalue

Lähde elämykselliselle kierrokselle Teno Altoon, joka on maaseutuperinteitä vaaliva kylä Tenon maaseutupuistossa. Paikallinen oppaasi kertoo asutuksen kehityksestä 45 minuutin maisemallisen vaelluksen aikana. Kohtaat etnologisia elementtejä esihistorialliselta ajalta nykypäivään ja koet Teno Alton asukkaiden syvän yhteyden maahan, jota maanviljelys ja vuohien paimentaminen – alueen tunnusmerkit – ylläpitävät. Patikoinnin jälkeen sukellat paikallisen kulttuurin ytimeen vieraillessasi juustotilalla, jossa tapaat yhden Tenon viimeisistä paimenista. Tutustu palkittujen juustojen taidokkuuteen ja sukupolvien väsymättömiin ponnisteluihin tämän ikivanhan käsityön säilyttämiseksi. Näet myös "salto del pastor" -näytöksen – arvostettu kansanurheilulaji, joka vaatii erityistä ketteryyttä ja taitoa. Seikkailusi päättyy Rebojossa, perinteisessä ravintolassa Garachicossa, missä kolmannen sukupolven omistajat rikastuttavat kanarialaisia makuja modernilla vivahteella. Nauti maistelumenusta, joka on huolellisesti suunniteltu heijastamaan Teno Alton makuja ja maisemia. Kulinaarinen elämys täydentyy alueen viineillä. Osallistumalla tälle retkelle tuet vastuullista matkailua suojelualueella ja edistät sen kulttuuriperinnön säilymistä. Tapaa paikallisia, tutustu heidän elämäntapoihinsa ja koe Teno Alto sen makujen ja perinteiden kautta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de 

La Gomera sisältäen Garajonayn kansallispuiston ja San Sebastianin
Retket

La Gomera sisältäen Garajonayn kansallispuiston ja San Sebastianin

La Gomeralla on koskematonta luontoa ja ainutlaatuista kulttuuria. Vieraile tällä esihistoriallisen vehreällä saarella ja tutustu Garajonayn kansallispuistoon, pikkuruisiin ylämaakyliin ja pääkaupunkiin San Sebastianiin. Arianne, yksi oppaistamme, sanoo saaresta: "La Gomera on täysin erilainen maailma - täällä todella palaa menneisyyteen, Kanariansaarten alkuperään." Saaren tärkein nähtävyys on Garajonayn kansallispuisto, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Suojelualueella on syviä rotkoja, ikivanhoja laakeripuumetsiä ja harvinaisia kasveja. Vieraillessasi sen opetuskeskuksessa saat tietoa sen kasvistosta ja historiasta. Tutustut myös kyliin, kuten keidasmaiseen Chejelipesiin, joka sijaitsee tekojärven rannalla, sekä Hermiguaan ja Aguiloon. Pääset myös nauttimaan paikallisista raaka-aineista valmistetun lounaan perheomisteisessa ravintolassa, joka on kuuluisa huikeista näköaloistaan.Retkeen sisältyy myös kulttuurielämyksiä, sillä pääsemme kuulemaan saaren ainutlaatuista silbo gomero -vihellyskieltä. Sinulla on myös aikaa tutustua omaan tahtiin pääkaupunkiin San Sebastianiin, jossa voit seurata Kristoffer Kolumbuksen jalanjälkiä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fi, no, +1  sv

Teiden ja Mascan kierros Etelä-Teneriffalta
Aktiviteetit

Teiden ja Mascan kierros Etelä-Teneriffalta

Tällä ainutlaatuisella retkellä tutustut Teneriffan sisämaahan. Matkaat kahdeksanpaikkaisella tila-autolla Teiden kansallispuiston kuun kaltaisiin maisemiin, pistäydyt useilla näköalapaikoilla ja vierailet Mascan kauniissa kylässä, joka sijaitsee korkealla harjanteella. Lisäksi tarjolla on perinteinen kanarialainen lounas. Arianne, yksi oppaistamme, sanoo: "Rakastan tätä retkeä, koska se esittelee saaren luontoa, ja sillä keskitytään saaren vulkanologiaan menneisyydestä nykypäivään."Retki alkaa Teiden kansallispuistosta, joka on Unescon maailmanperintökohde. Pysähdymme Chirchen näköalapaikalla, josta avautuu näkymä alla olevaan pilvien peittämään maastoon. Täällä maisemat ovat vielä vehreitä, mutta kun matkaamme syvemmälle kansallispuistoon, näet vulkaanisia maisemia, jotka voisivat helposti olla kuussa, Venuksessa tai Marsissa. Pysähdys Roques de Garcialla mahdollistaa kuvien ottamisen näistä ikonisista kalliomuodostelmista.Näet vielä laavan runtelemia maisemia Poleosin näköalapaikalta, ennen kuin nautit perheomisteisessa ravintolassa lounaan, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Päivän päätteeksi vierailet vielä Mascassa, joka sijaitsee harjanteella syvässä rotkossa. Täällä voit kierrellä ja ihailla maisemia omaan tahtiisi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Luoteis-Teneriffan opastettu kierros sisältäen kuljetuksen
Retket

Luoteis-Teneriffan opastettu kierros sisältäen kuljetuksen

Kauniit pienet kylät seuraavat toinen toistaan tällä retkellä läpi rosoisen Luoteis-Teneriffan. Christian, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Opas esittelee sinulle Icod de los Vinosin puistoa ja kertoo sinulle sen kiehtovasta, 20 metriä korkeasta lohikäärmepuusta." Ohjelmassa on myös Santiago del Teide, paikallisten herkkujen maistelu ja retki Tenon maaseutupuistoon.Ensimmäiseksi vierailet syrjäisessä Santiago del Teiden vuoristokylässä, josta jatkuu matka kohti Icod de Los Vinosia, jossa näet vuosisatoja vanhan kanariantraakkipuun. Sinulla on myös vapaata aikaa tutustua kylään. Sitten suuntaat Garachicoon. Vuonna 1706 tapahtuneen tulivuorenpurkauksen tuhoama ja laavan päälle uudelleen rakennettu kylä on saaren kaunein ja epäonnisin paikka. Sen luonnolliset laava-altaat, joita vartioi vulkaaninen kivilinna, houkuttelevat uimareita kaikkialta saarelta.Kun on aika pitää tauko, tarjolla on maukas lounas, joka tarjoillaan perinteisessä perheravintolassa. Iltapäivällä tutustut Tenon luonnonpuistoon ja sen jylhiin maisemiin. Se on kuuluisa luonnon monimuotoisuudestaan, mutta se toimii myös useimpien Teneriffan luonnontuotteiden varastona. Pääset jopa maistamaan paikallisesti valmistettuja marmeladeja ja hilloja, jotka on tuotettu mahdollisimman ekologisesti. Päivän päätteeksi matkaat 'kadonneeseen kylään', Mascaan. Kylä sijaitsee vuorten ympäröimässä laaksossa ja se on yksi Teneriffan viehättävimmistä paikoista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Teiden opastettu kansallispuistokierros
Retket

Teiden opastettu kansallispuistokierros

Teneriffan hienoin luonnonihme Teide on Espanjan korkein huippu. Tällä asiantuntijan opastamalla retkellä pääset tutustumaan vulkaanisiin luonnonympäristöihin ja ihailemaan upeita näköaloja koko Teneriffan saarelle ja myös naapurisaarille rauhalliseen aikaan päivästä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Teneriffan kokopäiväretki sisältäen La Lagunan ja lounaan
Retket

Teneriffan kokopäiväretki sisältäen La Lagunan ja lounaan

Hiekkaiset ja kuun pinnan kaltaiset maisemat etelässä, vehreät ja vuoristoiset pohjoisessa, Teneriffa on kuin kokonainen maanosa yhdellä saarella. Tällä kokopäiväretkellä nautit maukkaan lounaan ja näet viehättäviä kyliä sekä upeita maisemia. Vierailet Unescon maailmanperintöluetteloon listatussa La Lagunan vanhassa kaupungissa, poikkeat viinikellarissa lounaalla ja tutustut kahteen viljelmään. Arianne, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Kanarialaiset banaanit ovat pienempiä mutta paksumpia, niiden kuoressa on tummia täpliä ja niiden hedelmäliha on keltaisempi. Ne pitäisi syödä kypsänä, jolloin ne ovat makeampia.."Ensimmäinen pysähdyspaikka on aloe vera -tila. Saat kuulla, kuinka saarelaiset ovat käyttäneet kasvin parantavia ominaisuuksia sukupolvien ajan hyödyksi ihosairauksien lievittämisessä. Seuraavaksi tutustut La Lagunaan, jota monet pitävät Teneriffan kauneimpana kaupunkina. Kävele Unescon maailmanperintökohteeksi listatussa tunnelmallisessa vanhassakaupungissa ja ihaile sen pastellivärisiä palatseja ja siirtomaa-aikaisia kirkkoja. Pääset myös kiertelemään maanviljelijöiden markkinoilla ja maistelemaan paikallisia herkkuja, kuten juustoa ja marmeladia.Nostalgia leijuu ilmassa seuraavalla pysähdyspaikalla – perheomisteisessa viinikellarissa, joka on täynnä ikivanhoja viinitynnyreitä ja vintage-pulloja. Täällä nautit tyypillisen kanarialaisen lounaan, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista ympäristövaikutusten vähentämiseksi. On sanomattakin selvää, että ruoan kanssa tarjoillaan joitakin bodegan viinejä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Teiden ja Mascan kierros Pohjois-Teneriffalta
Aktiviteetit

Teiden ja Mascan kierros Pohjois-Teneriffalta

Tällä ainutlaatuisella retkellä tutustut Teneriffan sisämaahan. Matkaat kahdeksanpaikkaisella tila-autolla Teiden kansallispuiston kuun kaltaisiin maisemiin, pistäydyt useilla näköalapaikoilla ja vierailet Mascan kauniissa kylässä, joka sijaitsee korkealla harjanteella. Lisäksi tarjolla on perinteinen kanarialainen lounas. Arianne, yksi oppaistamme, sanoo: "Rakastan tätä retkeä, koska se esittelee saaren luontoa, ja sillä keskitytään saaren vulkanologiaan menneisyydestä nykypäivään."Retki alkaa Teiden kansallispuistosta, joka on Unescon maailmanperintökohde. Pysähdymme Chirchen näköalapaikalla, josta avautuu näkymä alla olevaan pilvien peittämään maastoon. Täällä maisemat ovat vielä vehreitä, mutta kun matkaamme syvemmälle kansallispuistoon, näet vulkaanisia maisemia, jotka voisivat helposti olla kuussa, Venuksessa tai Marsissa. Pysähdys Roques de Garcialla mahdollistaa kuvien ottamisen näistä ikonisista kalliomuodostelmista.Näet vielä laavan runtelemia maisemia Poleosin näköalapaikalta, ennen kuin nautit perheomisteisessa ravintolassa lounaan, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Päivän päätteeksi vierailet vielä Mascassa, joka sijaitsee harjanteella syvässä rotkossa. Täällä voit kierrellä ja ihailla maisemia omaan tahtiisi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pl 

Teneriffan valas- ja delfiiniristeily aikuisille Freebird-katamaraanilla
Aktiviteetit

Teneriffan valas- ja delfiiniristeily aikuisille Freebird-katamaraanilla

Teneriffan ympärillä levittyvä rauhallinen rannikkovesistö tarjoaa kodin lukuisille merieläimille. Tällä ainutlaatuisella aikuisten risteilyllä sinulla on tilaisuus nähdä pallopäävalaita ja pullonokkadelfiinejä, kun ne hyppivät ja telmivät näissä Pohjois-Atlantin lämpimissä vesissä. Risteilyn aikana näet saaren dramaattisen rannikon täysin eri perspektiivistä. Sinulla on myös aikaa ottaa aurinkoa ja tuntea viileä merituuli ihollasi laivan kannella rentoutuessasi. Kapteeni ohjaa veneen paikoille, joissa delfiini- ja valasparvia yleensä tavataan. Hyvällä lykyllä saatat bongata näitä upeita olentoja.Kaiken tämän lisäksi laivan miehistö hemmottelee sinua. Varjoisassa baarissa tarjoillaan maksuttomia juomia, ja nautit lounaan kannella. Upea aamu tai iltapäivä tutustua luonnon ihmeellisiin olentoihin ja rentoutua.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Etelä-Teneriffan kierros sisältäen Vilaflorin, banaaniviljelmän ja viininmaistajaiset
Retket

Etelä-Teneriffan kierros sisältäen Vilaflorin, banaaniviljelmän ja viininmaistajaiset

Uskomattomia maisemia ja jylhiä, tuliperäisiä rantoja on Teneriffalla ämpärikaupalla, mutta vain vähän puhutaan tämän saaren rikkaasta maataloudesta. Tällä kierroksella matkustat etelään ja tutustur saaren historiaan ja kulttuuriin. Näet, miten paikallisesti kasvatetut banaanit kulkevat maatilalta lautaselle, vierailet Vilaflor de Chasnan kylässä ja maistat paikallista viiniä perinteisessä bodegassa. Iván, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Vilaflorin nimi oli aikoinaan Chasna, mutta kun kapteeni Pedro de Bracamonte vieraili siellä, hän näki kauniin guanche-tytön. 'Vi la flor de Chasna', hän huudahti – eli 'olen nähnyt Chasnan kukan' ja loi näin kylälle uuden nimen."Kuiva ilmasto ja ympärivuotinen auringonpaiste tekevät Kanariansaarista täydellisen paikan banaaninviljelylle. Tämä hedelmä on itse asiassa Kanariansaarten päävientituote, jota toimitetaan Espanjaan ja muihinkin maihin. Aloitamme päivän tutustumalla plantaasiin, jossa opit kaiken banaanien viljelystä. Siellä on myös mahdollisuus maistella eri lajikkeita sekä erilaisia banaaneista valmistettuja tuotteita. Seuraavaksi suuntaamme Vilafloriin. Se sijaitsee 1400 metrin korkeudessa Teide-vuoren rinteillä, josta avautuvat upeat näkymät rannikolle. Kylässä on aivan erilainen tunnelma kuin meren rannalla – sen vieressä on Kanariansaarten suurin mäntymetsä. Kun olemme tutustuneet kylään, teemme kierroksen ja siemailemme palkittuja viinejä perheomisteisella viinitilalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Teneriffan kiertomatka sisältäen Anaga-vuoret ja La Lagunan
Aktiviteetit

Teneriffan kiertomatka sisältäen Anaga-vuoret ja La Lagunan

Tutkimusretket ei tästä enää paljoa parane. Tällä kokopäiväretkellä suunnataan UNESCOn biosfäärialueelle sekä maailmanperintökohteeseen. Arianne, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Rakastan tätä retkeä, koska se on täynnä luontoa, ja sillä keskitytään nykyisyyden ja menneisyyden vulkanologiaan." Retkellä käydään myös syrjäisessä Tagananan kylässä, näköalapaikoilla ja yhdellä Teneriffan suosituimmista rannoista.Hotellistasi lähdettäessä suuntaat ensin UNESCOn suojelemaan La Lagunan kylään, joka on tunnettu sen pastellinvärisistä taloistaan, kappeleistaan, kirkoistaan ja luostareistaan. Neljännes kaupungin rakennuksista on peräisin siirtomaa-ajalta. Kaupungin arkkitehtoninen perintö on niin rikas, että Unesco listasi sen maailmanperintökohteeksi vuonna 1999. Kun sinulla on vapaata aikaa tutustua La Lagunaan omaan tahtiisi, miksi et lähtisi vaikkapa markkinoille?Seuraavaksi suuntaat Las Teresitasin puolikuun muotoiselle rannalle, jota ympäröi palmut. Tämän jälkeen ajamme Las Mercedesin laakeripuumetsän läpi Tagananaan, kalkkimaalattuun kylään Anagan luonnonpuistossa. Nautit paikallisista raaka-aineista valmistetun lounaan perheomisteisessa ravintolassa ennen kuin jatkamme matkaa vulkaanisten Anaga-vuorten – Unescon biosfäärialue – läpi ja pysähdymme Pico del Inglésin ja Cruz del Carmenin näköalapaikoilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Luoteis-Teneriffan kierros lounaalla
Retket

Luoteis-Teneriffan kierros lounaalla

Läntinen Teneriffa rannikkoteineen, korkealle kohoavine kallioineen sekä laaksoihin laskeutuvine kylineen on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tällä minibussilla tehtävällä kierroksella maistelet paikallisia tuotteita Icod de Los Vinosissa, kiertelet Tenon luonnonpuistossa ja vierailet pienissä kylissä. Arianne, yksi oppaistamme, sanoo: "Tutustut Teneriffan menneisyyteen, vaikuttaviin maisemiin sekä saaren historiaan ja kulttuuriin."Kaikki alkaa Icod de Los Vinosista. Opastetulla kierroksella näet vuosisatoja vanhan kanariantraakkipuun, tutustut siirtomaatyyliseen arkkitehtuuriin ja pääset maistamaan muutamaa paikallista tuotetta. Seuraavaksi vuorossa on 'kadonnut kylä', Masca. Se sijaitsee korkealla harjanteella upeassa laaksossa, ja on ehdottomasti yksi Teneriffan ihastuttavimmista paikoista. Sitten suuntaat rannikolla sijaitsevaan Garachicoon ja saat selville, miksi se tunnetaan saaren "kauneimpana ja epäonnisimpana" kaupunkina. Kävele sen kuuluisien laava-altaiden äärellä ja tutustu historialliseen linnaan ennen lounasta, joka valmistetaan paikallisista raaka-aineista perheomisteisessa ravintolassa. Iltapäivällä lähdet tutkimaan jylhiä maisemia Tenon luonnonpuistoon, joka on kuuluisa laakeripuu- ja mäntymetsistään sekä eksoottisesta kasvistostaan. Päivän päättää hyvin ansaittu viininmaistelu.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Esittelyssä Teneriffa

Luonnonkauneutta, hämmästyttävää merielämää ja erinomainen ruokakulttuuri, Teneriffa - Kanariansaarten suurin saari - on täynnä aktiviteetteja kaikenlaisille matkailijoille. Ei ihme, että se on monien lomailijoiden, kuten perheiden, luonnonystävien ja seikkailunhaluisten suosiossa.

Teneriffan kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Vieraile Teiden kansallispuistossa

Tässä Unescon kansallispuistossa sijaitsee yksi maailman korkeimmista tulivuorista, Teide. Se on 3718 metriä merenpinnan yläpuolella, ja sen voi nähdä jopa monilta muilta Kanariansaarilta. Jos haluat nähdä tulivuoren läheltä, voit nousta köysiradalla sen rinteille ja ihailla näkymiä Teneriffalle ja naapurisaarille. Liity opastetulle kävelykierrokselle ja tutustu puiston toismaailmallisissa maisemissa kulkeviin vaellusreitteihin tai lähde iltakierrokselle, jolla pääset kohottamaan maljan auringonlaskulle ja ihailemaan tähtitaivasta.

2. Vietä päivä Siam Parkissa tai Loro Parquessa

Thaimaa-teemaisessa Siam Parkissa viihtyvät niin perheet kuin jännitystä etsivätkin. Se on päässyt säännöllisesti maailman parhaiden vesipuistojen listalle valtavan liukumäki- ja allasvalikoimansa ansiosta.

Loro Parque on yksi parhaista tavoista tutustua eläinkunnan salaisuuksiin, sillä siellä on kullekin lajille mukautettuja alueita. Täällä on muun muassa valtava papukaijapuisto, jossa on lajeja eri puolilta maailmaa. Puistossa järjestetään lisäksi erilaisia näytöksiä, joissa pääset ihailemaan eksoottisia lintuja, merileijonia, delfiinejä ja valaita. Tämä paikka on täynnä tietoa, joten tulet todennäköisesti oppimaan päivän aikana paljon villieläimistä ja luonnonsuojelusta.

3. Bongaa valaita ja delfiinejä

Teneriffaa ympäröivillä vesillä elää monia valas- ja delfiinilajeja. Pullonokkadelfiinejä ja pallopäävalaita voi nähdä ympäri vuoden, ja yli 20 muuta lajia vierailee kausittain saaren lounaisrannikon edustalla sijaitsevalla suojellulla alueella. Varaa yksi saaren eteläosasta päivittäin lähtevistä risteilyistä, niin saat tilaisuuden nähdä näitä merieläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä.

4. Lähde vesille

Jos vesiurheilu on juttusi, Teneriffa on nappivalinta. Täällä voit kokeilla muun muassa surffausta, vesiskootteriajelua, SUP-lautailua ja melontaa. Saaren rikkaan merielämän ansiosta sukellus- ja snorklausmahdollisuudet ovat huippuluokkaa - rannoilla nähdään säännöllisesti kilpikonnia, rauskuja ja mustekaloja.

5. Tutustu Teneriffan ruokakulttuuriin

Voit sukeltaa Teneriffan ruokakulttuuriin gastronomisella kierroksella. Juustonmaisteluista viinitilavierailuihin, elämyksiä löytyy jokaiseen makuun. Tarjolla on tietysti perinteisiä espanjalaisia ruokia, mutta myös muutama Kanariansaarille ominainen ruokalaji on kokeilemisen arvoinen. Maista papas arrugadas con mojoa - ryppyisiä perunoita maustekastikkeella. Nämä perunat kypsennetään voimakkaasti suolatussa vedessä, jolloin ne kutistuvat ja saavat erikoisen nimensä. Mojo-kastikkeessa on potkua - ole siis varovainen, jos et pidä mausteista.

6. Vieraile siirtomaa-aikaisissa vanhoissa kaupungeissa

Eri puolilla saarta on historiallisia kyliä ja kaupunkeja, jotka ansaitsevat maininnan. Pääkaupungissa, Santa Cruzissa, sekoittuvat sokkeloinen vanhakaupunki ja moderni rantakatu. Läheinen La Laguna on Unescon maailmanperintökohde - kiitos hyvin säilyneen siirtomaa-arkkitehtuurinsa - ja La Orotavassa on kauniita pastellinvärisiä taloja. Garachicon valkoiseksi kalkitut talot erottuvat mustasta tulivuoriperäisestä rannikosta, ja pieni Mascan kylä sijaitsee harjanteella, josta avautuu näkymä vehreään laaksoon.