Ostoskori
Agia Napa
Agia Napa

Kypros

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Agia Napa

Elämykset kohteessa Agia Napa

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Famagustan retki ja Constantian ranta
Retket

Famagustan retki ja Constantian ranta

Tämä retki vie sinut Pohjois-Kyproksen kiehtovimpiin kohteisiin – Famagustan vanhaan kaupunkiin ja Varoshan ”aavekaupunkiin”. Sinulla on myös aikaa rentoutua Constantian rannalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Famagustan kaupunkiretki – itä
Retket

Famagustan kaupunkiretki – itä

Tämä kokopäiväretki vie sinut Kyproksen miehitetylle alueelle kolmeen kiehtovaan kohteeseen. Vierailet muinaisessa Salamiksen kaupungissa ja Famagustan vanhassa kaupungissa ja näet ”aavekaupungiksi” kutsutun Varoshan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Retki Kyreniaan ja Nikosiaan
Retket

Retki Kyreniaan ja Nikosiaan

Pohjois-Kypros pursuaa historiaa ja kulttuuria sekä hämmästyttävän kauniita maisemia. Aamupäivällä starttaavan retken kohokohtia ovat kuvankaunis Kyrenian satamakaupunki, Bellapaisin luostari ja pääkaupunki Nikosian pohjois- ja eteläosa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Rentouttava katamaraaniristeily vain aikuisille
Retket

Rentouttava katamaraaniristeily vain aikuisille

Rentouttavat päivät auringon alla – juuri sitä on Kyproksen loma parhaimmillaan. Tällä vain aikuisille suunnatulla katamaraaniristeilyllä ympärilläsi on pelkkää rauhaa. Seilaat Green Bayn satamasta kohti Famagustaa ja Konnos Bayta, jossa uintipysähdyksen jälkeen tarjoillaan maittava lounas.Päivän aluksi sinut noudetaan hotellilta satamaan, josta katamaraani suuntaa kohti Famagustaa. Alus lipuu auringon paahtamaa Cape Grecon ja Protaraksen rannikkoa ja Konnos Bayn edustalla kapteeni laskee ankkurin uintipysähdyksen merkiksi.Aluksella on runsaasti tilaa nauttia auringosta tilavilla verkkomatoilla ja varjoisammissa oleskelutiloissa. Katamaraanilta löytyy myös suihku. Miehistön tarjoaman lounaan jälkeen voit vielä pulahtaa uimaan ja snorklaamaan, ennen kuin on aika palata takaisin mantereelle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Rentouttava katamaraaniristeily
Retket

Rentouttava katamaraaniristeily

Laiskottelupäivät auringon alla kuuluvat ehdottomasti Kyproksen lomaan. Tällä ylellisellä katamaraaniristeilyllä voit nauttia päivästä ihanan rauhaisassa tunnelmassa. Risteily lähtee Green Bayltä kohti Famagustaa, Konnos Bayta ja Sinistä laguunia, jossa pysähdytään uimaan ja nautitaan ateria katamaraanin kannella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Mönkijäsafari
Aktiviteetit

Mönkijäsafari

Vain pölypilvet jäävät taaksesi tällä seikkailulla, joka kuljettaa sinua pitkin Agian Napan rosoista rantaviivaa. Matkalla näet upeita maisemia, luolia, lahtia ja poukamia, kun viiletät pitkin maaseututeitä opastetulla mönkijäsafarilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Famagustan Chill & Relax -risteily kuljetuksilla
Retket

Famagustan Chill & Relax -risteily kuljetuksilla

Tämä puolen päivän veneretki esittelee sinulle useita Agia Napan nähtävyyksiä. Ohitat sellaiset paikat kuin Blue Lagoon ja Konnos Bay - joissa uimapysähdykset ovat vastustamattomia. Tällaista lomailun Kyproksella tulisi ollakin.Kun olet lähtenyt liikkeelle Agia Napan satamasta, voit rentoutua aamupäivän perheen kesken, nauttia auringonsäteistä ja katsella maisemia. Kuljet ohi karun, kallioisen rannikon, jota halkovat luolat, kohti päivän ensimmäistä pysähdyspaikkaa Blue Lagoonia. Laguuni on saanut nimensä tästä syystä - sen siniset vedet ovat kuin suoraan postikortista.Sitten on aika jatkaa matkaa Konnos Bayhin. Voit jopa nähdä Varoshan "aavekaupungin" kaukaa. Voit vielä ottaa valokuvia Konnos Baylla, ennen kuin palaat iltapäivällä takaisin Agia Napaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kalaretki avomerelle
Aktiviteetit

Kalaretki avomerelle

Tällä puolipäiväretkellä suunnataan kalastamaan avomerelle Kyproksen edustalle, ja se on varma keino saada kokeneimmankin kalamiehen vapa tutisemaan innostuksesta. Lähde paikallisten, englantia taitavien kalastajien kanssa nauttimaan merituulesta ja narraamaan saalista heidän suosikkipaikoissaan koko aamupäiväksi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Laitesukellusta pienryhmässä Agia Napasta
Aktiviteetit

Laitesukellusta pienryhmässä Agia Napasta

Leppoisa, lämmin ja kirkas – Kyproksen rannikon vesistö sopii ihanteellisesti sukellukseen. Aloittelijasta pätevään sukeltajaan, löytyy meiltä vaihtoehtoja jokaiselle. Jokaiseen kokemustasoon sopivilla vaihtoehdoilla tämä PADI-sertifioitu kurssi tarjoaa sinulle nautinnollisen kokemuksen vedenalaisessa valtakunnassa. Kaiken lisäksi retki kattaa kuljetukset ja se toteutetaan pienryhmässä.Valitse seuraavista vaihtoehdoista:Bubblemaker – confined water -pohjautuva johdanto sukeltamiseen 8–10-vuotiaille. Sisältää lyhyen teoriatunnin DVD:ltä. Enintään 2 lasta ohjaajaa kohden.Discover Scuba Diving – Opi perusteoria, harjoittele matalassa vedessä ja tee vedenalainen retki lahdelle ohjaajan kanssa. Max. syvyys on 6 metriä.Scuba Diver – Teoriaa ja DVD-oppitunti. Sisältää confined water -perusharjoitukset ja 2 open water -avovesisukellukseen pätevöittävää sukellusta.Open Water – Teoriaa ja DVD-oppitunti. Sisältää confined water -perusharjoitukset ja 4 open water -avovesisukellukseen pätevöittävää sukellusta.Open Water -jatkokurssi – Viisi erikoissukeluusta, jotka perustuvat avovesikokemukseen. Sisältää 2 core-sukellusta (navigations ja deep) sekä 3 valinnaista sukellusta (esim. night/ multi-level/search and recovery/ naturalist/ underwater photography).Pätevät sukeltajat – Kokeneiden sukeltajien tulee tehdä yksi sukellus ennen paketin valitsemista. Tankkia ja painoja lukuun ottamatta, laitevuokra ja yksi sukellus ovat lisämaksusta, joka tulee maksaa suoraan sukelluskeskukseen. Valittavissa kaksoissukellus ('double dive'), 4 sukelluksen paketti, 6 sukelluksen paketti tai Zenobia Wreck -sukellus (tarkistussukellus + 2 venesukellusta).

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Black Pearl Pirate Cruise Ticket Only
Retket

Black Pearl Pirate Cruise Ticket Only

Blackbeard, Barbarossa and Jack Sparrow can eat their hearts out – the real pirate adventures are here in eastern Cyprus. You'll enjoy a day of high jinks on the high seas during this mega day Black Pearl pirate cruise aboard one of the Mediterranean's largest replica pirate galleons.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kyproksen kylät ja ruokaperinteet paikallisoppaan johdolla
Retket

Kyproksen kylät ja ruokaperinteet paikallisoppaan johdolla

Tämä ainutlaatuinen retki vie sinut tutustumaan Kyproksen piilossa oleviin kohteisiin. Voit kokea Kyproksen koko viehättävän kauneuden tutustuen syrjäisiin kyliin ja historiallisiin luostareihin sekä nauttien perinteisen lounaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

San Antonio -risteilyt
Retket

San Antonio -risteilyt

San Antonio on perinteinen puinen kuunari, joka seilaa Kyproksen itäosien kauneimmissa maisemissa. All Inclusive –risteilyllä näet Protaraksen, Cape Grecon ja Sinisen laguunin. Risteilyyn sisältyy tietenkin avoin baari ja uintipysähdykset. Voit valita vain aikuisille- tai perheille suunnatun risteilyn, aamu- tai iltapäivällä.Kun sinut on noudettu hotelliltasi, suuntaat kohti Green Bayn satamaa. San Antonio seilaa kohti Famagustaa, joka aikoinaan oli loistelias lomakohde – ja samalla sinä voit nautiskella avoimen baarin antimista.Matka jatkuu kohti Cape Grecon niemeä, jossa voit vain keskittyä ihailemaan maisemia aluksen kannelta. Näet Sinisen laguunin, ”Rakkauden sillan”, sekä kuvankauniin Ayia Anargyrin kirkon. Cape Grecon edustalla lasketaan ankkurit, ja voit halutessasi pulahtaa uimaan. Aluksella nautitaan myös buffetlounasta tuoreiden hedelmien ja jälkiruoan kera. Ennen paluumatkaa luvassa on vielä yksi uintipysähdys Konnos Bayn edustalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Agia Napa

Agia Napa on suosittu lomakohde Kyproksella. Alue tunnetaan henkeäsalpaavan kauniista rannoista ja kirkkaansinisistä, puhtaista vesistä. Rannoilta löytyy monenlaisia vesiaktiviteetteja, eikä aika varmasti käy pitkäksi. Suurin osa rannoista on kävelymatkan päässä, mutta jos haluat tutustua alueen syrjäisempiin rantoihin, kannattaa osallistua opastetulle retkelle tai vuokrata auto. Juhlien ystäville Agia Napasta löytyy laaja valikoima rantaklubeja, joissa tanssitaan aamuun asti. Alue tarjoaa jokaiselle jotakin, ja tämä aurinkovarma suosikkikohde kannattaa sisällyttää seuraavaan Kyproksen lomaan.