Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
55 aktiviteettia
Lajittele:
Famagustan opastettu kierros ja Constantia Beach
Retket

Famagustan opastettu kierros ja Constantia Beach

Tämä retki vie sinut Pohjois-Kyproksen kiehtovimpiin kohteisiin – Famagustan vanhaan kaupunkiin ja Varoshan ”aavekaupunkiin”. Sinulla on myös aikaa rentoutua Constantian rannalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Famagustan ja Salamiksen kokopäiväretki lounaalla
Retket

Famagustan ja Salamiksen kokopäiväretki lounaalla

Tämä kokopäiväretki vie sinut Kyproksen miehitetylle alueelle kolmeen kiehtovaan kohteeseen. Vierailet muinaisessa Salamiksen kaupungissa ja Famagustan vanhassa kaupungissa ja näet ”aavekaupungiksi” kutsutun Varoshan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Kyrenian ja Nikosian kierros sisältäen Bellapaisin luostarin
Retket

Kyrenian ja Nikosian kierros sisältäen Bellapaisin luostarin

Pohjois-Kypros pursuaa historiaa ja kulttuuria sekä hämmästyttävän kauniita maisemia. Aamupäivällä starttaavan retken kohokohtia ovat kuvankaunis Kyrenian satamakaupunki, Bellapaisin luostari ja pääkaupunki Nikosian pohjois- ja eteläosa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Rentouttava katamaraaniristeily vain aikuisille
Retket

Rentouttava katamaraaniristeily vain aikuisille

Rentouttavat päivät auringon alla – juuri sitä on Kyproksen loma parhaimmillaan. Tällä vain aikuisille suunnatulla katamaraaniristeilyllä ympärilläsi on pelkkää rauhaa. Seilaat Green Bayn satamasta kohti Famagustaa ja Konnos Bayta, jossa uintipysähdyksen jälkeen tarjoillaan maittava lounas.Päivän aluksi sinut noudetaan hotellilta satamaan, josta katamaraani suuntaa kohti Famagustaa. Alus lipuu auringon paahtamaa Cape Grecon ja Protaraksen rannikkoa ja Konnos Bayn edustalla kapteeni laskee ankkurin uintipysähdyksen merkiksi.Aluksella on runsaasti tilaa nauttia auringosta tilavilla verkkomatoilla ja varjoisammissa oleskelutiloissa. Katamaraanilta löytyy myös suihku. Miehistön tarjoaman lounaan jälkeen voit vielä pulahtaa uimaan ja snorklaamaan, ennen kuin on aika palata takaisin mantereelle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Rentouttava katamaraaniristeily
Retket

Rentouttava katamaraaniristeily

Laiskottelupäivät auringon alla kuuluvat ehdottomasti Kyproksen lomaan. Tällä ylellisellä katamaraaniristeilyllä voit nauttia päivästä ihanan rauhaisassa tunnelmassa. Risteily lähtee Green Bayltä kohti Famagustaa, Konnos Bayta ja Sinistä laguunia, jossa pysähdytään uimaan ja nautitaan ateria katamaraanin kannella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Mönkijäsafari
Aktiviteetit

Mönkijäsafari

Vain pölypilvet jäävät taaksesi tällä seikkailulla, joka kuljettaa sinua pitkin Agian Napan rosoista rantaviivaa. Matkalla näet upeita maisemia, luolia, lahtia ja poukamia, kun viiletät pitkin maaseututeitä opastetulla mönkijäsafarilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

WaterWorld-vesipuisto – pääsylippu
Retket

WaterWorld-vesipuisto – pääsylippu

Agia Napan WaterWorld-vesipuisto tarjoaa mukavan paikan, jossa on hyvä virkistäytyä keskipäivän auringon paahteesta ja pitää hauskaa – tämä kaikki muinaisen Kreikan tyyliin. Valmistaudu vesiroiskeiden täyttämään päivään aaltoaltaissa, liukumäissä ja hitaasti laskeutuvassa joessa Euroopan suurimmassa teemapuistossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Laitesukellusta pienryhmässä Agia Napasta
Aktiviteetit

Laitesukellusta pienryhmässä Agia Napasta

Leppoisa, lämmin ja kirkas – Kyproksen rannikon vesistö sopii ihanteellisesti sukellukseen. Aloittelijasta pätevään sukeltajaan, löytyy meiltä vaihtoehtoja jokaiselle. Jokaiseen kokemustasoon sopivilla vaihtoehdoilla tämä PADI-sertifioitu kurssi tarjoaa sinulle nautinnollisen kokemuksen vedenalaisessa valtakunnassa. Kaiken lisäksi retki kattaa kuljetukset ja se toteutetaan pienryhmässä.Valitse seuraavista vaihtoehdoista:Bubblemaker – confined water -pohjautuva johdanto sukeltamiseen 8–10-vuotiaille. Sisältää lyhyen teoriatunnin DVD:ltä. Enintään 2 lasta ohjaajaa kohden.Discover Scuba Diving – Opi perusteoria, harjoittele matalassa vedessä ja tee vedenalainen retki lahdelle ohjaajan kanssa. Max. syvyys on 6 metriä.Scuba Diver – Teoriaa ja DVD-oppitunti. Sisältää confined water -perusharjoitukset ja 2 open water -avovesisukellukseen pätevöittävää sukellusta.Open Water – Teoriaa ja DVD-oppitunti. Sisältää confined water -perusharjoitukset ja 4 open water -avovesisukellukseen pätevöittävää sukellusta.Open Water -jatkokurssi – Viisi erikoissukeluusta, jotka perustuvat avovesikokemukseen. Sisältää 2 core-sukellusta (navigations ja deep) sekä 3 valinnaista sukellusta (esim. night/ multi-level/search and recovery/ naturalist/ underwater photography).Pätevät sukeltajat – Kokeneiden sukeltajien tulee tehdä yksi sukellus ennen paketin valitsemista. Tankkia ja painoja lukuun ottamatta, laitevuokra ja yksi sukellus ovat lisämaksusta, joka tulee maksaa suoraan sukelluskeskukseen. Valittavissa kaksoissukellus ('double dive'), 4 sukelluksen paketti, 6 sukelluksen paketti tai Zenobia Wreck -sukellus (tarkistussukellus + 2 venesukellusta).

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Famagustan Chill & Relax -risteily – vain pääsylippu
Retket

Famagustan Chill & Relax -risteily – vain pääsylippu

Tämä puolen päivän veneretki esittelee sinulle kaikki Agia Napan nähtävyydet. Ohitat sellaiset paikat kuin Sininen laguuni ja Konnos Bay - joissa uimapysähdykset ovat vastustamattomia. Tätä juuri on Kyproksen loma parhaimmillaan.Lähdet liikkeelle Agia Napan satamasta ja sinulla on koko aamupäivä aikaa rentoutua perheen kesken, nauttia auringonsäteistä ja katsella maisemia. Kuljet ohi karun, kallioisen rannikon, jota reunustavat merenlahdet ja luolat, kohti päivän ensimmäistä pysähdyspaikkaa Sinistä laguunia. Laguuni ei ole saanut turhaan nimeään, sillä sen syvänsiniset vedet ovat kuin suoraan postikorttimaisemasta.Sitten on taas aika lähteä liikkeelle, kun kapteeni ohjaa veneen Konnos Bayhin. Matkalla saatat jopa nähdä Varoshan "aavekaupungin" kaukaa. Perillä Konnos Bayssa voit pulahtaa kirkkaaseen veteen ja ottaa perhekuvia, ennen kuin palaat iltapäivällä takaisin Agia Napaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kalaretki avomerelle
Aktiviteetit

Kalaretki avomerelle

Tällä puolipäiväretkellä suunnataan kalastamaan avomerelle Kyproksen edustalle, ja se on varma keino saada kokeneimmankin kalamiehen vapa tutisemaan innostuksesta. Lähde paikallisten, englantia taitavien kalastajien kanssa nauttimaan merituulesta ja narraamaan saalista heidän suosikkipaikoissaan koko aamupäiväksi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Stardust varietee -show
Liput ja tapahtumat

Stardust varietee -show

The Stardust Variety Show tarjoaa sinulle glamouria, naurua ja musiikkiviihdettä. Ryhmä saa kaikenikäisten katsojien silmäkulmat kostumaan naurun kyynelistä drag queen -esityksellään, huimilla asuillaan ja taidokkailla lauluosuuksillaan – lisänä lukuisat rääväsuiset pilailut ja maksuttomat drinkit.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Katamaraaniristeily auringonlaskussa vain aikuisille
Retket

Katamaraaniristeily auringonlaskussa vain aikuisille

Rentouttavat päivät auringon alla – juuri sitä on Kyproksen loma parhaimmillaan. Tällä vain aikuisille suunnatulla katamaraaniristeilyllä ympärilläsi on pelkkää rauhaa. Seilaat Green Bayn satamasta kohti Famagustaa, Konnos Bayta ja tunnettua Sinistä laguunia, jossa uintipysähdyksen jälkeen tarjoillaan maittava ateria.Illan aluksi sinut noudetaan hotellilta satamaan, josta katamaraani suuntaa kohti Famagustaa. Alus lipuu auringon paahtamaa Cape Grecon ja Protaraksen rannikkoa samalla kun taitava saksofonisti vastaa tunnelmasta. Konnos Bayn edustalla kapteeni laskee ankkurin uintipysähdyksen merkiksi.Aluksella on runsaasti tilaa nauttia auringosta tilavilla verkkomatoilla ja varjoisammissa oleskelutiloissa. Katamaraanilta löytyy myös suihku. Miehistön tarjoaman aterian jälkeen voit vielä pulahtaa uimaan ja snorklaamaan, ennen kuin on aika palata takaisin mantereelle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Agia Napa

Agia Napa on suosittu lomakohde Kyproksella. Alue tunnetaan henkeäsalpaavan kauniista rannoista ja kirkkaansinisistä, puhtaista vesistä. Rannoilta löytyy monenlaisia vesiaktiviteetteja, eikä aika varmasti käy pitkäksi. Suurin osa rannoista on kävelymatkan päässä, mutta jos haluat tutustua alueen syrjäisempiin rantoihin, kannattaa osallistua opastetulle retkelle tai vuokrata auto. Juhlien ystäville Agia Napasta löytyy laaja valikoima rantaklubeja, joissa tanssitaan aamuun asti. Alue tarjoaa jokaiselle jotakin, ja tämä aurinkovarma suosikkikohde kannattaa sisällyttää seuraavaan Kyproksen lomaan.