Ostoskori
Agia Napa
Agia Napa

Kypros

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Agia Napa

Elämykset kohteessa Agia Napa

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Famagustan kaupunkiretki – itä
Retket

Famagustan kaupunkiretki – itä

Tämä kokopäiväretki vie sinut Kyproksen miehitetylle alueelle kolmeen kiehtovaan kohteeseen. Matka menneisyyteen aloitetaan Salamiksesta. Tutustut sen raunioituneisiin temppeleihin ja osittain restauroituun amfiteatteriin. Pyhän Barnabaan luostarissa voit vierailla mielenkiintoisessa ikonimuseossa. Lounaan jälkeen on aikaa ihailla Varoshan aavekaupunkia. Ennen paluumatkaa takaisin etelään pääset vierailemaan Famagustan kaupungissa. Opas esittelee sinulle kaupungin nähtävyyksiä, kuten venetsialaisen linnan ja goottilainen katedraalin, joka on muutettu moskeijaksi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Famagustan retki ja Constantian ranta
Retket

Famagustan retki ja Constantian ranta

Tämä retki vie sinut Pohjois-Kyproksen kiehtovimpiin kohteisiin – Famagustan vanhaan kaupunkiin ja Varoshan ”aavekaupunkiin”. Famagustan venetsialaiset muurit ja lukuisat rauniokirkot tekevät siitä ehdottoman helmen. Oppaasi esittelee sinulle muun muassa goottilaisen kirkon, joka nykyisin toimii moskeijana. Voit ihailla näkymiä, jotka ovat miltei kuin keskiaikaisen taistelun jäljiltä. Sitten on aika suunnata Constantian rannalle, jossa voit pulahtaa uimaan ja katsella Varoshan aavekaupunkia, joka oli aikoinaan suosittu rantalomakohde. Siellä kävivät lukuisat filmitähdet, kuten Elisabeth Taylor ja Brigitte Bardot.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Retki Kyreniaan ja Nikosiaan
Retket

Retki Kyreniaan ja Nikosiaan

Pohjois-Kypros pursuaa historiaa ja kulttuuria sekä hämmästyttävän kauniita maisemia. Aloitat ylittämällä rajan ja suuntaat kohti Kyreniaa. Tämän postikorttimaisen kaupungin satamaympäristöä hallitsee antiikinaikainen Kyrenian linna, jossa voit halutessasi vierailla. Seuraavana on vuorossa 1200-luvulta peräisin oleva Bellapais, jossa pääset tutustumaan luostarin raunioihin ja ihailemaan panoraamanäköaloja Välimerelle. Sitten Nikosiaan, jossa voit kulkea vilkkaan ja modernin kaupungin katuja omassa tahdissasi. Kiertele kaupoissa, tee ostoksia ja nauti päivällinen yhdessä vanhan kaupungin monista ravintoloista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Rentouttava katamaraaniristeily
Retket

Rentouttava katamaraaniristeily

Laiskottelupäivät auringon alla kuuluvat ehdottomasti Kyproksen lomaan. Tällä ylellisellä katamaraaniristeilyllä voit nauttia päivästä ihanan rauhaisassa tunnelmassa. Risteily lähtee Green Bayltä kohti Famagustaa, Konnos Bayta ja Sinistä laguunia, jossa pysähdytään uimaan ja nautitaan ateria katamaraanin kannella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Rentouttava katamaraaniristeily vain aikuisille
Retket

Rentouttava katamaraaniristeily vain aikuisille

Rentouttavat päivät auringon alla – juuri sitä on Kyproksen loma parhaimmillaan. Tällä vain aikuisille suunnatulla katamaraaniristeilyllä ympärilläsi on pelkkää rauhaa. Seilaat Green Bayn satamasta kohti Famagustaa ja Konnos Bayta, jossa uintipysähdyksen jälkeen tarjoillaan maittava lounas.Päivän aluksi sinut noudetaan hotellilta satamaan, josta katamaraani suuntaa kohti Famagustaa. Alus lipuu auringon paahtamaa Cape Grecon ja Protaraksen rannikkoa ja Konnos Bayn edustalla kapteeni laskee ankkurin uintipysähdyksen merkiksi.Aluksella on runsaasti tilaa nauttia auringosta tilavilla verkkomatoilla ja varjoisammissa oleskelutiloissa. Katamaraanilta löytyy myös suihku. Miehistön tarjoaman lounaan jälkeen voit vielä pulahtaa uimaan ja snorklaamaan, ennen kuin on aika palata takaisin mantereelle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Famagustan Chill & Relax -risteily kuljetuksilla
Retket

Famagustan Chill & Relax -risteily kuljetuksilla

Tämä puolen päivän veneretki esittelee sinulle useita Agia Napan nähtävyyksiä. Ohitat sellaiset paikat kuin Blue Lagoon ja Konnos Bay - joissa uimapysähdykset ovat vastustamattomia. Tällaista lomailun Kyproksella tulisi ollakin.Kun olet lähtenyt liikkeelle Agia Napan satamasta, voit rentoutua aamupäivän perheen kesken, nauttia auringonsäteistä ja katsella maisemia. Kuljet ohi karun, kallioisen rannikon, jota halkovat luolat, kohti päivän ensimmäistä pysähdyspaikkaa Blue Lagoonia. Laguuni on saanut nimensä tästä syystä - sen siniset vedet ovat kuin suoraan postikortista.Sitten on aika jatkaa matkaa Konnos Bayhin. Voit jopa nähdä Varoshan "aavekaupungin" kaukaa. Voit vielä ottaa valokuvia Konnos Baylla, ennen kuin palaat iltapäivällä takaisin Agia Napaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Mönkijäsafari
Aktiviteetit

Mönkijäsafari

Vain pölypilvet jäävät taaksesi tällä seikkailulla, joka kuljettaa sinua pitkin Agian Napan rosoista rantaviivaa. Turvaohjeiden jälkeen on aika laittaa kypärä päähän, nousta mönkijän selkään ja lähteä kohti maastoa. Tutustut muun muassa Agios Epifaniosin kappeliin, joka sijaitsee korkealla kukkulan huipulla. Ajat myös näköalapaikalle, josta avautuu upeat maisemat Konnosin lahdelle. Pysähdymme myös Cape Grecossa, jossa dramaattiset jyrkänteet laskeutuvat mereen. Tämä on Agia Napan tarumaisen merihirviön kotipaikka. Retken lopuksi näemme muutamia alueen monista meriluolista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Black Pearl merirosvoristeily kuljetuksilla
Retket

Black Pearl merirosvoristeily kuljetuksilla

Mustaparta, Barbossa ja Jack Sparrow saavat pitää varansa - todelliset merirosvoseikkailut ovat täällä Kyproksen itäosassa. Kapteeni Sparrowin valvovan katseen alla Black Pearlin miehistö vie sinut Agia Napan satamasta ryöstöretkelle, joka saa koko perheen viihtymään. Kapteeni purjehtii kohti Kyproksen itärannikon parhaita snorklauspaikkoja ja meriluolia. Matkalla myös pysähdytään uimaan Konnos Bayssa ja Protarasin edustalla. Uimataukojen välissä järjestetään perheen pienimmille aarteenetsintää sekä merirosvoesitys. Laivalla on myös baari, joten ota mukaan käteistä, jos haluat nauttia drinkin kannella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kalaretki avomerelle
Aktiviteetit

Kalaretki avomerelle

Tällä puolipäiväretkellä suunnataan kalastamaan avomerelle Kyproksen edustalle, ja se on varma keino saada kokeneimmankin kalamiehen vapa tutisemaan innostuksesta. Lähdemme merelle Kyproksen itärannikolta ennen kuin keskipäivän kuumuus iskee ja pääsemme viettämään rennon aamun syvämerenkalastuksen parissa. Pääset kokeilemaan uistelua, jossa aluksen liike vetää uistinta vedessä, sekä erilaisia kalastustapoja niin koukun, siiman kuin haavinkin avulla. Kyproksen edustan vesissä on valtavia kalaparvia ja hyvällä onnella saattaa saaliiksi saada melkein mitä tahansa, tonnikalasta ja barrakudasta makrilliin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Black Pearl Pirate Cruise Ticket Only
Retket

Black Pearl Pirate Cruise Ticket Only

Blackbeard, Barbarossa and Jack Sparrow can eat their hearts out – the real pirate adventures are here in eastern Cyprus. Under the watchful gaze of Captain Jack, the Black Pearl's crew will take you from Ayia Napa harbour on a swashbuckling pirate adventure that'll entertain the whole family. Sail towards some of the best snorkelling spots and sea caves along the coast and there'll be swimming stops at Konnos Bay and off Protaras. And in between, there'll be a treasure hunt for little ones as well as a pirate show. The ship is equipped with a fully stocked bar too, so bring some cash if you want to have a drink in the sun.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Laitesukellusta pienryhmässä Agia Napasta
Aktiviteetit

Laitesukellusta pienryhmässä Agia Napasta

Leppoisa, lämmin ja kirkas – Kyproksen rannikon vesistö sopii ihanteellisesti sukellukseen. Aloittelijasta pätevään sukeltajaan, löytyy meiltä vaihtoehtoja jokaiselle. Jokaiseen kokemustasoon sopivilla vaihtoehdoilla tämä PADI-sertifioitu kurssi tarjoaa sinulle nautinnollisen kokemuksen vedenalaisessa valtakunnassa. Kaiken lisäksi retki kattaa kuljetukset ja se toteutetaan pienryhmässä.Valitse seuraavista vaihtoehdoista:Bubblemaker – confined water -pohjautuva johdanto sukeltamiseen 8–10-vuotiaille. Sisältää lyhyen teoriatunnin DVD:ltä. Enintään 2 lasta ohjaajaa kohden.Discover Scuba Diving – Opi perusteoria, harjoittele matalassa vedessä ja tee vedenalainen retki lahdelle ohjaajan kanssa. Max. syvyys on 6 metriä.Scuba Diver – Teoriaa ja DVD-oppitunti. Sisältää confined water -perusharjoitukset ja 2 open water -avovesisukellukseen pätevöittävää sukellusta.Open Water – Teoriaa ja DVD-oppitunti. Sisältää confined water -perusharjoitukset ja 4 open water -avovesisukellukseen pätevöittävää sukellusta.Open Water -jatkokurssi – Viisi erikoissukeluusta, jotka perustuvat avovesikokemukseen. Sisältää 2 core-sukellusta (navigations ja deep) sekä 3 valinnaista sukellusta (esim. night/ multi-level/search and recovery/ naturalist/ underwater photography).Pätevät sukeltajat – Kokeneiden sukeltajien tulee tehdä yksi sukellus ennen paketin valitsemista. Tankkia ja painoja lukuun ottamatta, laitevuokra ja yksi sukellus ovat lisämaksusta, joka tulee maksaa suoraan sukelluskeskukseen. Valittavissa kaksoissukellus ('double dive'), 4 sukelluksen paketti, 6 sukelluksen paketti tai Zenobia Wreck -sukellus (tarkistussukellus + 2 venesukellusta).

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kyproksen kylät ja ruokaperinteet paikallisoppaan johdolla
Retket

Kyproksen kylät ja ruokaperinteet paikallisoppaan johdolla

Tämä ainutlaatuinen retki vie sinut tutustumaan Kyproksen piilossa oleviin kohteisiin. Jätä vilkkaat rantalomakohteet taaksesi ja suuntaa Unescon maailmanperintökohteeksi nimettyyn Fikardoun kylään, jonka keskiaikaisiin taloihin ja mukulakivikatuihin voit tutustua omassa tahdissasi. Kylästä jatketaan matkaa ylös vuoristoon 1100-luvulla rakennetulle Machariaksen luostarille, joka on omistettu Neitsyt Marialle. Sen jälkeen sinulla on aikaa kuljeskella pitsi- ja kirjontakäsitöistään tunnetun Lefkaran kaduilla. Lopuksi pysähdymme Skarinoussa, jossa voit kokeilla hallumin ja leivän valmistusta sekä nauttia lounasta muistellen päivän tapahtumia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Esittelyssä Agia Napa

Agia Napa on suosittu lomakohde Kyproksella. Alue tunnetaan henkeäsalpaavan kauniista rannoista ja kirkkaansinisistä, puhtaista vesistä. Rannoilta löytyy monenlaisia vesiaktiviteetteja, eikä aika varmasti käy pitkäksi. Suurin osa rannoista on kävelymatkan päässä, mutta jos haluat tutustua alueen syrjäisempiin rantoihin, kannattaa osallistua opastetulle retkelle tai vuokrata auto. Juhlien ystäville Agia Napasta löytyy laaja valikoima rantaklubeja, joissa tanssitaan aamuun asti. Alue tarjoaa jokaiselle jotakin, ja tämä aurinkovarma suosikkikohde kannattaa sisällyttää seuraavaan Kyproksen lomaan.