Ostoskori
Alanya
Alanya

Turkki

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Alanya

Elämykset kohteessa Alanya

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Kesäisen Alanyan linnoitus ja luola
Retket

Kesäisen Alanyan linnoitus ja luola

Upeat rannat ja turkoosit vedet eivät ole ainoita syitä, miksi Alanya on niin erityinen. Retken aluksi vierailet 1200-luvulta peräisin olevalla Alanyan linnoituksella, joka sijaitsee ylhäällä kalliolla. Pääset näkemään sen valtavat puolustusmuurit ja upeat panoraamanäköalat Alanyan kaupunkiin ja merelle. Kuulet paikallisten perinteistä sekä tavoista ja kulttuuritalossa pääset näkemään, miten kurpitsasta tehdään valolyhty. Piknik-lounas nautitaan joen varrella, jonka jälkeen suunnataan Dim-luolaan ja historiallisten stalaktiittien ja stalagmiittien maailmaan. Lopuksi teet vielä veneretken Alanyan rannikolla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros
Retket

Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros

Turkinkielinen Pamukkale tarkoittaa “puuvillalinnaa”, ja heti kun saavut Pamukkaleen, ymmärrät kyllä miksi. Retki vie sinut Anatolian maaseudulle, ja Pamukkalen lisäksi pääset vierailulle Hierapoliin, Salda-järvelle ja Kleopatran altaalle. Jätät Antalyan taaksesi aikaisin aamulla ja saavut Salda-järvelle muutaman tunnin ajomatkan jälkeen. Sinulla on vapaa-aikaa kuljeskella omassa tahdissasi ja katsella kauniita näkymiä ja ottaa valokuvia. Lounas nautitaan Pamukkalessa, jonka jälkeen on aika tutustua Unescon maailmanperintökohteeseen, Hierapolin kaupungin raunioihin. Sinulla on myös aikaa uida ennen päivällistä ja paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Alanyan maastoautoseikkailu köysiradalla ja illallisella
Aktiviteetit

Alanyan maastoautoseikkailu köysiradalla ja illallisella

Tämä menestykseksi osoittautunut iltaretki tutustuttaa sinut turkkilaiseen elämään tyylillä. Pääset heti mukaan actionin pariin, kun retki aloitetaan jännittävällä köysirata-ajelulla Alanyan linnoitukselle. Huipulta, joka sijaitsee 250 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, voit ihailla upeaa maisemaa ja auringonlaskua. Sen jälkeen matka jatkuu Alanyan kaupungissa sijaitsevaan gourmetravintola Meazzaan, jossa nautit illallisen. Illan kruunaa pieni maastoautoseikkailu kaupungin yllä sijaitsevalle Alanya View Terrace -näköalaterassille, jossa voit katsella kaupungin valoja kauniissa iltavalaistuksessa viinilasillisen kera.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Pamukkale ja Saldajärvi pienryhmäkierros
Retket

Pamukkale ja Saldajärvi pienryhmäkierros

Pamukkale tarkoittaa suomeksi käännettynä puuvillalinnaa ja tällä pienryhmäretkellä sinulle selviää, mistä nimi on peräisin. Suuntaat syvälle Anatolian maaseudulle, jossa vierailet muinaisen Hierapolisin raunioilla, Kleopatran altailla ja Salda-järvellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Antalyan perheseikkailu Ahmetlerin kanjonissa
Aktiviteetit

Antalyan perheseikkailu Ahmetlerin kanjonissa

Tällä toiminnantäyteisellä retkellä näet kesyttämätöntä Anatoliaa aidoimmillaan ja villeimmillään. Suuntaat syvälle maaseudulle Ahmetlerin kanjoniin, jossa voit uida, sukeltaa ja hyppiä kalliolta Taurusvuoriston sydämessä. Valittavana on kolme perheystävällistä reittiä. Çinar, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Luontoäiti loi kanjoniin luonnollisen vesipuiston, jossa näet jopa Aladdinin kengän. Se on jännittävä kokemus."Ahmetlerin kanjoni sijaitsee Karpuzcay-joen varrella myyttisessä paikassa, jossa kristallinkirkkaat lähteet tulevat esiin kuin tyhjästä. Täällä luonnonaltaat kutsuvat uimaan ja näet kalliomuodostelmia, jotka ovat syntyneet miljoonien vuosien eroosion tuloksena. Seikkailu aloitetaan nauttimalla paikallisesti kasvatettua, tuoretta banaania suklaan kera. Tämän jälkeen on aika lähteä syvälle luonnon satumaailmaan oppaan johdolla. Reitit sopivat kaikenikäisille 7-vuotiaista ylöspäin, joten tämä on loistava seikkailu koko perheelle.Koet upean kanjonin kiipeillen, sukeltaen, uiden ja hyppien. Kun on aika levätä, pääset nauttimaan turkkilaisen barbeque ”mangal” -lounaan, joka koostuu paikallisista raaka-aineista. Retkipäivän päätteeksi pääset katsomaan videon kokemuksestasi, ja lapset saavat todistuksen saavutustensa kunniaksi. Kerrassaan erinomainen tapa tutustua luontoon Antalyan lähellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

– Alanyan linnoitus köysiradalla
Retket

– Alanyan linnoitus köysiradalla

Muinaiset linnoitukset, taivaalliset maisemat ja ikivanha kulttuuri – mikäli kaipaat seikkailua Antalyassa, on tämä retki sinulle. Suuntaat köysiradalla upeiden maisemien saattelemana kohti Alanyan linnoitusta, jossa kuulet linnan historiasta ja kuningatar Kleopatrasta. Saat myös käsityksen ottomaanien eliitin ylellisestä elämäntavasta.Köysirata kuljettaa sinut Alanyan linnoitukselle ja matkalla voit ottaa ikimuistoiset kuvat linnan yläpuolelta, ihaillen samalla upeaa panoraamamaisemaa. Tämä 1300-luvulta peräisin oleva, kilometreittäin kivimuuria sisältävä ulkoilmamuseo sijaitsee Välimeren rannalla. Sinulla on aikaa tutustua valtavaan alueeseen ja tauon aikana voit nauttia tuoretta appelsiinimehua.Voit myös vierailla perinnetalossa, jossa tutustut ottomaanien eliitin elämään. Aleaddin Keykubatin moskeijassa kuulet vielä vanhemmasta seljuk-kulttuurista. Näet Kleopatran rannan, jonka nimi ei ole sattumaa, silla vuonna 44 eaa. Marcus Antonius antoi Alanyan legendaariselle Egyptin kuningattarelle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Antiikin Siden kohokohdat ja Apollonin temppeli
Nähtävyydet ja opastetut retket

Antiikin Siden kohokohdat ja Apollonin temppeli

Vuosisatoja vanha Side ei ole vanhentunut päivääkään siitä kun legendaariset Antonius ja Kleopatra valitsivat kohteen pakopaikakseen. Tällä pienryhmäretkellä sinulle paljastuu yksi Etelä-Turkin parhaiten säilyneistä salaisuuksista. Voit ottaa valokuvia muinaisen Apollonin temppelin vieressä, tutustua valtavaan Rooman aikakauden amfiteatteriin ja tutkia myös modernia Sidea. Muzaffer, yksi oppaistamme, kertoo: "Kävelet historian poikki. Matkalla Apollon temppeliin on lasisia kävelyteitä, jotka kulkevat antiikin Rooman katujen yllä."

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Alanya Blue Cruise
Retket

Alanya Blue Cruise

Tällä veneretkellä saat ensin nauttia rauhallisesta oleskelusta ja sitten biletunnelmasta. Risteily pitkin Alanyan rannikkoa täydellinen tapa paeta vilkkaita lomakohteita ja kun olet ensin ladannut akkusi, voit valmistautua tanssimaan suosittujen huippuhittien tahtiin.Kun alus suuntaa satamasta ja lipuu merelle, voit istahtaa rentoutumaan ja kuuntelemaan aaltojen loisketta. Voit nauttia olostasi pääkannella, ottaa aurinkoa virkistävä kädessäsi, ja kun kapteeni laskee ankkurin, hypätä uimaan vilvoittavaan veteen. Raikas ja maittava lounas tarjoillaan aluksella, ja paikalliset juomat sisältyvät lounaaseen.Iltapäivällä alus tekee vielä muutaman uintipysähdyksen – ota mukaan snorkkeli ja maski ja voit todella nauttia kirkkaista vesistä. Sitten on aika juhlia. Sykkivät rytmit ja vaahto luovat alukselle todellisen biletunnelman, ja voit tanssia ja laulaa koko matkan takaisin satamaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Retki Turkin laventelipelloille
Aktiviteetit

Retki Turkin laventelipelloille

Kuyucakin kylän laventelikentät ovat yksi Turkin suosituimmista Instagram-kuvauskohteista. Tarjolla on silmänkantamattomiin purppuran, pinkin ja indigonsinisen sävyjä. Luvassa on myös valokuvauspysähdys Karacaören-järvellä ja teehetki perinteisessä Yörük-teltassa.Ensimmäisenä suuntaat aamiaiselle kauniin Karacaören-järven rannalle. Kirkasvetinen järvi ja mäntyjen peittämä vuoristo antaa täydellisen taustan muutamalle selfie-otokselle.Tuoksu paljastaa, ennen kuin edes näet koko kylän, että olet saapumassa Kuyucakin laventelintuoksuisena tunnettuun kylään. Samalla kun kuvaat henkeäsalpaavan kaunista peltomaisemaa, kuulet laventelinviljelijän työstä ja saat kierroksen päätteeksi maistaa turkkilaista teetä Yörük-teltassa. Lounaan jälkeen palaat takaisin Susuz Kervansarayin kautta, joka on hienoimpia esimerkkejä Seljukin taiteesta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Manavgat ja vesiputous
Retket

Manavgat ja vesiputous

Nähtävyyksien katselua ja rentouttava jokiristeily – tämä kokopäiväretki tarjoaa jokaiselle jotain. Päivä aloitetaan vierailemalla vesiputouksella Manavgat-joella. Seuraavaksi voit tehdä edullisia ostoksia tekstiilikeskuksessa, ennen kuin suuntaamme kohti Manavgatia. Päivän päätteeksi risteilemme Manavgat-joella ja sinulla on aikaa rentoutua auringossa ja ihailla maisemia. Lounaan jälkeen sinulla on vielä mahdollisuus pulahtaa viilentävään veteen ennen kotiinpaluuta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, pl 

Muinaisen Sagalassosin kaupungin yksityiskierros
Retket

Muinaisen Sagalassosin kaupungin yksityiskierros

Sagalassos sijaitsee Lounais-Turkissa, ja sen syrjäinen sijainti on auttanut pitämään sen piilotettuna helmenä. Tutustu tähän uskomattoman hyvin säilyneeseen arkeologiseen kohteeseen, joka oli tärkeä kaupunki sekä Aleksanteri Suurelle että muinaiselle Roomalle. Näet lisäksi Karacaören-järven ja Burdur-museon.Matkustat tällä yksityiskierroksella Turkin maaseudun halki pohjoiseen, ja aloitat päiväsi yhdellä maailman suurimmista arkeologisista kohteista. Ensin kuitenkin pysähdytään ihailemaan valokuvauksellista Karacaören-järveä, jossa maisemat ovat vertaansa vailla.Sagalassosiin saavuttaessa luvassa on opastettu kierros vaikuttavilla vuorenhuipun raunioilla. Murenevien pylväiden, huviloiden, temppeleiden ja tärkeimpien nähtävyyksien, kuten kaupungin keskustan ja hellenistisen teatterin, ympäröimänä tuntuu kuin astelisit historiankirjan sivuilla. Lounaan jälkeen kävelykierros läheisessä Burdurissa ja vierailu kaupungin museossa paljastavat vielä enemmän alueen menneisyydestä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Alanyan nähtävyys- ja ostoskierros
Aktiviteetit

Alanyan nähtävyys- ja ostoskierros

Tuskin on parempaa tapaa sukeltaa turkkilaiseen elämään kuin suunnata paikallismarkkinoille. Nauti Alanyan mauste- ja kalamarkkinoiden tunnelmasta vilkkaissa basaareissa ja suuntaa sitten koruostoksille iltapäivän ostoskierroksella.Alkuun pysähdyt nahkaliikkeessä. Turkki on kuuluisa nahkatuotteistaan, ja täältä löydät muun muassa laukkuja, vöitä ja lompakoita. Matka jatkuu Alanyan tuoksuville mauste- ja kalamarkkinoille, jossa sinua odottaa runsas valikoima mausteita ja aamuvarhaisella paikallisista vesistä pyydetty merenelävien kirjo.Iltapäivällä pääset tinkimään hinnoista perinteiseen turkkilaiseen kultakeskukseen, jonka laatu ja alhaiset hinnat houkuttelevat kävijöitä ympäri Eurooppaa. Tarjolla on lisäksi kaikenlaisia matkamuistoja ja käsitöitä, ja täällä jos missä kohennat tinkimistaitojasi. Lopuksi sinulla on vapaata aikaa tutustua Alanyaan, ennen paluukuljetusta hotelliisi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Esittelyssä Alanya