Ostoskori
140 aktiviteettia
Lajittele:
Sunset and Moonlight
Retket

Sunset and Moonlight

Tämä retki on luultavasti paras mahdollinen tapa kokea aito Algarve. Hyppää nelivetomaasturiin ja jätä rannikon lomakohteet taaksesi, kun matka vie kohti Monchiquen kukkuloita. Tutustut sellaisiin Algarven osiin, joita et koskaan löytäisi omatoimisesti.Ajamme pienryhmissä pitkin kapeita hiekkateitä ja ohi pikkuruisten kylien, ja pääset näkemään vilauksen niiden hiljaisesta, verkkaisesta elämäntyylistä, joka on kovaa vauhtia katoamassa olemattomiin. Ihaile Alfercen kylän valkoiseksi kalkittuja taloja, joita ympäröivät appelsiini- ja sitruunatarhat ja eukalyptuspuulehdot ja jatka sitten matkaa tutustumaan luontoon Barrancos dos Pisoesissa.Matkan varrella pysähdytään useita kertoja ikuistamaan unohtumattomia maisemia ja ihailemaan taivasta, joka vaihtaa väriä auringon laskiessa. Hyppää takaisin nelivedon kyytiin, ja suuntaamme pimeyden langetessa kohti paikallista ravintolaa nauttimaan herkullisesta portugalilaisesta ateriasta, joka kruunaa illan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pt 

Costa Vicentinan kokopäiväretki lounaalla
Retket

Costa Vicentinan kokopäiväretki lounaalla

Atlantin valtameren ja Monchique-vuorten välissä sijaitseva Vicentinen rannikko on täynnä häikäiseviä maisemia ja runsaasti erilaisia kasvi- ja eläinlajeja, mutta erittäin vähän ihmisiä. Tämä villi maailma on paikassa, jota et olisi uskonut löytäväsi. Retken kohokohtiin kuuluu Costa Vicentinan luonnonpuisto, Carrapateira ja Sagres.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pt 

Private Sunset 4x4 Tour
Retket

Private Sunset 4x4 Tour

Discover the real Algarve with this exclusive private tour. Jump into a 4x4, leave the coast behind and make your way up into the Monchique hills. In your private group, you'll rumble into the countryside to get a glimpse of a quiet lifestyle that is quickly disappearing. Explore the whitewashed village of Alferce, and then continue on your journey to the natural wilderness of ‘Barrancos dos Pisoes'. There'll be plenty of stops along the way to capture pictures and a special view point to watch the sunset. Hop back into the 4x4 and as darkness blankets the landscape, you'll head to a local restaurant for a traditional dinner.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pt 

Algarve Countryside and Vineyard Tour
Retket

Algarve Countryside and Vineyard Tour

Away from the coast, southern Portugal has a few secrets up its sleeve. This trip serves up a trio of top experiences most tourists miss out on. You'll visit history-packed Silves – the Algarve's ancient capital – and stop by the cloud-piercing viewpoint, Foia. And to round off, there's a wine tasting session at Quinta dos Vales vineyard.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Algarven kylät 4x4-maastoautosafari
Aktiviteetit

Algarven kylät 4x4-maastoautosafari

Algarvella on paljon tarjottavaa kumpuilevista laaksoista rannikkoteihin, jotka kiemurtelevat lahtien ja kylien ohi. Ensimmäisenä ohjelmassa on Padernen kylä, ennen kuin jatkat matkaa appelsiini-, manteli-, viikuna- ja oliivipuiden ohi sisämaahan kohti Esteval dos Mourosia. Pääset Rocha Amarelaan, josta avautuvat panoraamanäkymät, ja jatkat sitten Nave dos Cordeirosiin, jossa näet läheltä, miten viinipullon korkki valmistetaan. Seuraavaksi pysähdyt Nave das Sobreirasissa maistelemassa paikallista hunajaa ja medronhoa, ennen kuin palaat takaisin Picotaan. Viimeinen määränpää on Alfontes, jossa pääset maistelemaan tuoreita herkkuja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Seville City Tour & Shopping Experience
Aktiviteetit

Seville City Tour & Shopping Experience

Seville captures the spirit of Spain like nowhere else. This tour lines up sights like Triana bridge, Santa Cruz, the Royal Palace and Plaza España – as seen in the Star Wars prequel trilogy. Not forgetting the largest Gothic cathedral in the world. What's more, there's free time to explore at your own pace or check out the shops, too.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Koko päivä surffilaudalla
Aktiviteetit

Koko päivä surffilaudalla

Tämä kokopäiväretki vie sinut surffaamaan Portugalin rannikon aalloille. Sinut viedään joko Sagresiin tai Albufeiraan sen mukaan, missä aallot ovat sinä päivänä komeimmat. Täysin pätevät ohjaajat saavat sinut ratsastamaan aalloilla käden käänteessä. Osallistujia on enintään kahdeksan, joten saat yksilöllistä, kahdenkeskistä ohjausta. Retkeen sisältyy kaikki tarvittavat varusteet ja pikkupurtavaa, joten päivästä veden äärellä muodostuu varmasti mahtava elämys.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, pt 

MAR Shopping -ostoskeskus ja Designer Outlet Algarve
Aktiviteetit

MAR Shopping -ostoskeskus ja Designer Outlet Algarve

Shoppaile itsesi pyörryksiin Algarven ostoskeskuksessa. Täältä löydät MAR Shopping -kauppakeskuksen ja outlet-kylän, Designer Outlet Algarven, jossa myydään kaikkia suosituimpia merkkejä.MAR Shopping Algarve, jossa on yli 110 myymälää, on muun muassa matkamuistojen, uusimpien trendien, kenkien ja käsilaukkujen ostospaikka numero 1. Pääset kuljetuksilla suoraan hotelliltasi ostoskeskukseen, jossa voit nauttia kunnon shoppailuterapiasta.Älä myöskään jätä väliin tilaisuutta vierailla Designer Outletissa, jossa on yli 50 muoti- ja lifestyle-brändiä 30-70 prosentin alennetuilla hinnoilla. Ja kun tarvitset tauon, suuntaa virkistysalueelle, jossa on ravintoloita, baareja ja hauskanpitoa lapsille. Paluukuljetus lähtee klo 14.00, joten ehdit vielä sopivasti iltapäiväksi makoilemaan aurinkotuolille.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Algarven rannikko- ja viinikierros
Retket

Algarven rannikko- ja viinikierros

Tällä koko päivän kestävällä maisemaretkellä keskitytään maaseudun kyliin ja Algarven rannikon jylhiin maisemiin. Pääset huippuhienon ajoneuvon kyydissä joihinkin alueen vaikeakulkuisimmista paikoista. Käyntikohteita ovat muun muassa Porches ja Praia da Marinha, Benagil, Algar Secon luolat ja Ferragudo ja retkeen kuuluu myös viininmaistelu paikallisella viinitilalla.Seikkailu alkaa Porchesin keramiikkakeskuksesta. Näet, kuinka käsityöläiset maalaavat luomuksiaan käsin. Seuraavaksi suuntaamme Praia da Marinhan merenpieksämille kalliolle. Seuraavana on vuorossa Benagilin kalastajakylä, joka sijaitsee kallioilla kauniin luolan päällä. Siirrymme Algar Secoon ihailemaan kallioita, jotka eroosio on kuluttanut upeiksi luoliksi ja muodostelmiksi.Käymme Ferragudon kalastajakylässä. Kävele satamaan nauttimaan lounaasta vapaa-ajalla. Seuraavaksi suunnataan paikalliselle viinitilalle, jossa retken päätteeksi järjestetään viininmaistelu.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Pääsylippu Zoomarine -eläin- ja meripuistoon
Teemapuistot

Pääsylippu Zoomarine -eläin- ja meripuistoon

Vietä hauska päivä Portugalin ainoassa eläin- ja meripuistossa Zoomarinessa. Kun vastaat itse kuljetusjärjestelyistä, voit viettää perillä puistossa juuri niin kauan aikaa kuin haluat.Pääosassa ovat delfiininäytökset, jossa nämä fiksut merinisäkkäät esittävät temppuja ja taituruuttaan altaassa. Puistossa on myös merileijonaesitys, vesilintuja ja akvaario merieläimistä kiinnostuneille. Seuraavaksi voitkin vaikka kurkistella alligaattoriaitaukseen tai katsella petolintunäytöstä ihastellen taivaalla liitäviä haukkoja ja kotkia.Kun kaipaat vaihtelua, voit nauttia lounaan jossain alueen ravintoloista tai ottaa aurinkoa nurmikolla, uiskennella altaassa tai uskaltautua huvipuistolaitteiden kyytiin. Maailmanpyörä, vesiliukumäki ja merirosvolaiva pitävät lapset tyytyväisinä, kun haluat itse ottaa rennosti.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Uinti delfiinien kanssa Zoomarine Parkissa
Aktiviteetit

Uinti delfiinien kanssa Zoomarine Parkissa

Jos olet aina halunnut uida delfiinien kanssa, tässä on tilaisuutesi. Paikkana on Zoomarine, Portugalin kuuluisa eläin- ja meripuisto.Saat aluksi ohjeistuksen sekä tietoja kauniista pullonokkadelfiineistä, jotka pääset näkemään hetkeä myöhemmin. Sen jälkeen laitat yllesi märkäpuvun ja hyppäät laguuniin puoleksi tunniksi uimaan ja polskimaan näiden ystävällisten ja rakastettavien eläinten parissa.Katsojat voivat seurata tapaamista ja ottaa valokuvia. Voit myös ostaa itsellesi muistoksi valokuvia tästä ikimuistoisesta hetkestä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, pt 

Melontaretki Benagilin luolalle kuljetuksilla
Aktiviteetit

Melontaretki Benagilin luolalle kuljetuksilla

Portugalin viehättävään etelärannikkoon pääsee parhaiten tutustumaan meritse, eikä ole hauskempaa tapaa tehdä se kuin meloen. Asiantuntevat oppaat saavat sinut iästä tai kuntotasosta riippumatta liukumaan vesillä hetkessä. Tutustu kauniisiin rantoihin, lahtiin ja kuuluisiin Benagilin luoliin tällä kahden tunnin retkellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, pt 

Esittelyssä Algarve

Portugalin eteläisimmällä alueella on pitkä rantaviiva Atlantin valtamerelle. Algarven viehätysvoimaan kuuluvat sen näyttävät rantakalliot, kauniit rannat ja kumpuileva sisämaa, jossa on manteli- ja appelsiinitarhoja. Algarvessa on paljon nähtävää ja koettavaa, joten tässä on muutamia parhaita vinkkejämme Etelä-Portugalin lomallesi.

Algarven kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Rentoudu rannikolla

Algarvessa on valinnanvaraa suojaisista lahdista surffaukseen sopiviin rantoihin. Monien mielestä kaunein ranta on Praia de Marinha, jonka edustan vesi on yhtenä hetkenä turkoosia ja seuraavana smaragdinvihreää, ja jota reunustavat luolat ja 50 metriä korkeat kalliot. Rannikolla voi toki tehdä muutakin kuin ottaa aurinkoa. Varaa retki ja hyppää maastoauton tai minibussin kyytiin ja ihaile Costa Vicentinaa tai Cape St Vincentiä, Manner-Euroopan eteläisintä pistettä.

2. Kiertele Farossa

Algarven pääkaupunki Faro on erinomainen päiväretkikohde, ja se sisältää joitakin alueen ehdottomia nähtävyyksiä. Kaupungin arkkitehtuurissa näkyy täällä keskiajalla hallinneiden maurien vaikutus. Vanhaa kaupunkia ja sen muinaisia muureja, 500 vuotta vanhaa Faron katedraalia ja elokuvissakin nähtäviä mukulakivikujia ei kannata jättää väliin.

3. Surffaa Lagosissa, Sagresissa ja Tavirassa

Lagosin, Sagresin ja Taviran rannoilla on ihanteelliset surffausolosuhteet, ja ne ovatkin täynnä surffikouluja ja välinevuokraamoja. Jos haluat yhdistää surffaukseen myös hieman nähtävyyksien katselua, kannattaa vierailla Lagosin ja Sagresin kaupungeissa. Lagosin historiallinen keskusta on täynnä mukulakivikatuja ja kirkkoja. Sagresissa puolestaan kannattaa tutustua jyrkänteen päällä sijaitsevaan linnoitukseen ja kalastajasatamaan.

4. Vieraile Andalusiassa

Sijaintinsa ansiosta Algarvesta on helppo vierailla naapurimaassa Espanjassa ja tutustua Andalusiaan. Sevillaan on vain kahden tunnin ajomatka, ja se on täynnä maailmankuuluja nähtävyyksiä. Näkemisen arvoisia paikkoja ovat muun muassa Plaza de España ja katedraali Giralda-tornineen sekä entinen juutalaiskortteli Santa Cruz. Huelvan kaupungissa sen sijaan perinteiset tapas-baarit ja klassiset kirkot odottavat sinua valmiina.

5. Maista paikallista ruokaa

Jos olet herkkusuu, lähde kulinaariselle kierrokselle Algarveen ja hemmottele makunystyröitäsi portugalilaisilla mauilla. Aloita päiväsi makeilla pastéis de nata -leivonnaisilla ja portugalilaisella kahvilla - paahto on täällä aivan omaa luokkaansa. Suuntaa lounaalle johonkin sataman liepeillä olevista aidoista kalaravintoloista maistamaan päivän saalista. Jos taas haluat jotain hieman erilaista, suuntaa Alvorin osteriviljelmälle, jossa näet miten osterit kerätään, ennen kuin pääset maistamaan niitä suoraan merestä.

6. Suuntaa Monchiquen vuoristoon

Yksi Algarven parhaista sisämaaretkistä suuntautuu Monchiquen vuoristoon, joka on täynnä niin maalaismaisia kuin hienostuneitakin kyliä. Pakollinen vierailukohde on Silves, joka on kuuluisa appelsiineistaan ja kukkulalla sijaitsevasta maurilaislinnoituksestaan, joka oli ennen alueen pääkaupunki. Monchiquen kaupunki, joka on täynnä mukulakivikujia ja valkoiseksi kalkittuja kirkkoja, ja Caldas de Monchiquen rento kylpyläkaupunki ovat myös vierailun arvoisia. Nähdäksesi Algarven maaseudulle avautuvat panoraamamaisemat, suuntaa Foia-vuoren huipulle.