Ostoskori
Bali
Bali

Indonesia

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Bali

Elämykset kohteessa Bali

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Uluwatun temppelikierros ja Kecak-tanssi
Liput ja tapahtumat

Uluwatun temppelikierros ja Kecak-tanssi

Bali on täynnä uskonnollisia monumentteja ja pyhäkköjä. Tällä kierroksella käyt niistä kaikkein valokuvauksellisimmassa - Uluwatu-temppelissä. Vierailet tällä kallion laella sijaitsevalla pyhäköllä auringonlaskun aikaan ja näet perinteisen balilaisen tanssiesityksen.Uluwatu sijaitsee jyrkänteen reunalla, josta on näkymät saaren etelärannikolle, ja se on yksi Balin parhaista paikoista nähdä auringonlasku. Lisäksi siellä asuu suojeltuja apinoita, joita paikalliset pitävät henkimaailman vartijoina.Oppaasi näyttää parhaat valokuvauspaikat tämän hinduille tärkeän pyhäkön ympäristössä, ja pääset myös napsimaan leuat loksauttavia kuvia Intian valtamerestä. Ja kun auringonlasku värjää Balin kauniin maiseman punaisen eri sävyillä, sinua hemmotellaan Kecak-tanssiesityksellä, joka on kiehtova sekoitus taitavia sormiliikkeitä ja jalkatyötä, ja joka kertoo muinaisen Ramayanan eepoksen tarinan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Batur-vuoren vaellus auringonnousun aikaan
Aktiviteetit

Batur-vuoren vaellus auringonnousun aikaan

Batur-vuoren huippu on Balin paras paikka nähdä auringonnousu. Kiipeä tämän Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan luonnonpuiston rinteille kävelykierroksella. Huipulta avautuvat näkymät myös Agung-vuorelle - saaren korkeimmalle huipulle.Retkelle lähdetään aikaisin, mutta joidenkin asioiden vuoksi kannattaa nousta sängystä. Lähdet oppaan kanssa kohti Batur-vuoren juurta. Opit tämän Unescon suojeleman puiston historiasta, kun teet kahden tunnin vaelluksen huipulle. Kun olet perillä, sinut palkitaan upeilla näköaloilla ja tulivuoren kuumuudessa valmistetulla välipalalla. Sen jälkeen voit levätä ja odottaa, että luonnon oma show alkaa.Näet alla olevan laakson eturivin paikoilta ja voit istua alas, kun aurinko nousee Agung-vuoren savuavan kraatterin ylle. Kun laskeudut takaisin alas vuorelta, pääset lepuuttamaan jalkojasi ja nauttimaan ansaitusta kylpyhetkestä Toya Bungkahin kuumissa lähteissä ennen aamiaisen tarjoilua.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Kierros Tegalalangin riisiterasseilla
Aktiviteetit

Kierros Tegalalangin riisiterasseilla

Balin Tegalalangin riisiterassit ovat säilyneet muuttumattomina vuosisatojen ajan. Useimmilla retkillä ne voi nähdä vain kaukaa, mutta tämä kävelykierros vie sinut niiden sydämeen. Matkusta viidakon huipuista ja tasangoista koostuvaan maisemaan, jossa maanviljelijät kyntävät yhä peltojaan härillä. Näet, miten paikalliset elävät ja maistat maatilan tuoretta kookospähkinää.Vaellat Balin suhteellisen syrjäisillä poluilla ja tutustut elämäntapoihin, jotka ovat pysyneet samanlaisina jo pitkään. Vierailemme omavaraisissa kylissä ja tutustumme perinteisiin balilaisiin tuotteisiin.Näet, miten paikalliset maanviljelijät valmistavat kartiomaisia hattujaan, jotka auttavat pitämään auringon loitolla, ja maistat tuoretta, puusta leikattua kookospähkinää. Kaiken tämän kruunaa lounaalta avautuvat maisemat smaragdinvihreille riisiterasseille, jotka ovat pinoutuneet rinteeseen Tetris-tyylisesti.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Kävelykierros Denpasarissa
Aktiviteetit

Kävelykierros Denpasarissa

Sukella Balin vilkkaan pääkaupungin sivukujille kävelykierroksella. Tutustu oppaan johdolla Denpasarin kaupungin osiin, jotka vain paikalliset tuntevat. Tutustut saaren historiaan Balin museossa, koet Badungin markkinat ja vierailet Inna Balissa - hotellissa, jossa ovat vierailleet muun muassa Ghandi ja kuningatar Elisabet II.Ensimmäisenä suuntaamme eläväisille Badungin markkinoille. Kuljeskele eksoottisia tuotteita täynnä olevien kojujen ohi ja näe, kuinka paikalliset käyvät kauppaa edestakaisin ja tinkivät parhaasta hinnasta. Se on myös loistava paikka maistella tyypillisiä balilaisia ruokia.Negeri Propins -museo on Balin vastaus British Museumille. Siellä on arvokas kokoelma patsaita sekä esihistoriallisia ja seremoniallisia esineitä saaren menneisyydestä. Pääset myös vierailemaan Jagatnatha-temppelissä - kaupungin keskeisessä pyhäkössä. Päätämme kierroksen Inna Bali -hotelliin. Kahvin ja kakun äärellä kuulet, miten se oli aikoinaan historian tunnetuimpien kasvojen lomapaikka.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Bayadin kylä ja Goa Maya -temppeli
Aktiviteetit

Bayadin kylä ja Goa Maya -temppeli

Bayadissa on Balin upeimpia maisemia. Vaella tämän trooppisen paratiisin läpi kävelykierroksella. Asiantunteva oppaasi johdattaa sinut vesiputousten reunustamia polkuja pitkin perinteiseen kylään ja salaiselle luolalle, joka kätkee sisäänsä hindujen pyhäkön. Sen jälkeen nautit lounaan näköalalla Petanun laaksoon.Ensimmäiseksi lähdet sademetsään. Opas kertoo sinulle eksoottisesta kasvistosta ja eläimistöstä, sekä Indonesian suojelutoimista. Voit jopa osallistua ympäristötalkoisiin istuttamalla vaellusreitin varrelle oman puun, johon kirjoitetaan nimesi.Tutustut balilaisiin perinteisiin Bayadin perinteisessä kylässä ennen kuin lähdet kohti Goa Mayaa. Tämän muinaisen luolajärjestelmän sisäänkäynnille on kaiverrettu yksityiskohtaisia hindujumalia, ja sen sisällä on pyhäkkö luonnon kunniaksi.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Suunnittele oma päiväsi Balilla
Kuljetukset

Suunnittele oma päiväsi Balilla

Lähde Balin yksityiskierrokselle, jonka ohjelman suunnittelet itse. Se, vierailetko tärkeimmissä nähtävyyksissä vai etsitkö kätkettyjä helmiä, on täysin sinun valintasi. Voit valita puolen päivän tai koko päivän kierroksen paikallisoppaan johdolla tai lähteä täysin omalle seikkailullesi yksityisen kuljettajan kanssa. Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse Balilla tehtävistä asioista. Voit tutustua hindujen pyhäkköihin ja temppeleihin, vierailla joissakin vähemmän tunnetuissa kylissä tai vaeltaa Batur-vuorelle. Jos taas kaipaat rauhallisempaa menoa, Balilla on useita, ihania rantoja. Meidän suosikkimme on Nyang Nyang, joka on syrjäinen ja lähes koskematon ranta. Teetpä sitten mitä tahansa, keräät päivästä varmasti paljon ihania muistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Yksityiskierros Balin Äititemppeliin ja kyliin
Retket

Yksityiskierros Balin Äititemppeliin ja kyliin

Bali on täynnä uskonnollisia nähtävyyksiä. Tällä yksityiskierroksella vierailet kuitenkin kaikkein tärkeimmässä niistä, Besakihin temppelissä, joka tunnetaan myös nimellä Äititemppeli. Vierailet myös Tirta Ganggassa, Kertagosassa ja monissa muissa paikoissa. Aloitamme aamun vierailemalla hindujen pyhimmässä temppelissä, Äititemppelissä. Voit ihailla sen monimutkaisia kivikaiverruksia ja 23 temppelin muodostamaa kompleksia Agung-vuoren savuava kraatteri taustallasi. Sen jälkeen matka jatkuu Tirta Gangaan vesipuutarhaan. Täällä sinulla on aikaa kuljeskella altaiden ja lampien muodostamassa keitaassa.Nautittuamme lounaan Karangasemissa, pysähdymme Tengananin kylässä, jossa voit nähdä käsityöläiset työssään. Päivän päättää vierailu Kerta Gosassa. Se on 1700-luvun oikeustalo, joka on Balin vastine Sikstuksen kappelille. Kerrassaan täydellinen tapa päättää Balin tutkimusretki.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Koko päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla
Lisäpalvelut

Koko päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla

Lähde Balin yksityiskierrokselle, jonka ohjelman suunnittelet itse. Se, vierailetko tärkeimmissä nähtävyyksissä vai etsitkö kätkettyjä helmiä, on täysin sinun valintasi. Voit valita koko päivän kierroksen paikallisoppaan johdolla tai lähteä täysin omalle seikkailullesi yksityisen kuljettajan kanssa. Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse Balilla tehtävistä asioista. Voit tutustua hindujen pyhäkköihin ja temppeleihin, vierailla joissakin vähemmän tunnetuissa kylissä tai vaeltaa Batur-vuorelle. Jos taas kaipaat rauhallisempaa menoa, Balilla on useita, ihania rantoja. Meidän suosikkimme on Nyang Nyang, joka on syrjäinen ja lähes koskematon ranta. Teetpä sitten mitä tahansa, keräät päivästä varmasti paljon ihania muistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Lembonganin saaren katamaraaniristeily
Retket

Lembonganin saaren katamaraaniristeily

Tutustu Balin paratiisisaareen Lembonganiin tyylikkään katamaraanin kyydissä. Seilaamme Lembonganin rannan valkoiselle hiekalle, jonka jälkeen voit ajaa banaaniveneellä lahden ympäri tai viilentää oloasi uiden ja snorklaillen trooppisilla riutoilla ennen rantaklubin bbq-lounasta.Valitse paikkasi kannelta tai mukavilta verkoilta, kun aloitamme kahden tunnin purjehduksen Balin auringon hellimille paratiisisaarille. Matkan varrella pysähdymme uimaan ja snorklaamaan Wall Pointissa ja Mangrove Pointissa - kahdessa Kaakkois-Aasian huippusukelluskohteessa.Lembonganin rannalle saapuessasi voit lähteä lasipohjaveneajelulle koralliriuttoille, ajaa banaaniveneellä lahden ympäri tai vain rentoutua hiekalla. Voit myös tutustua merileväfarmiin ja kuuluisaan maanalaiseen taloon. Rantaklubilla nautitun bbq-lounaan jälkeen kiertelemme vielä Nusa Penidan kylässä, ennen kuin palaamme takaisin lähtöpaikalle.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Puolen päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla
Lisäpalvelut

Puolen päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla

On täysin sinusta kiinni, mitä haluat tehdä tällä Balin puolen päivän retkellä. Se, vierailetko tärkeimmissä nähtävyyksissä vai etsitkö kätkettyjä helmiä, on täysin oma valintasi. Matkusta tyylillä paikallisopas mukanasi ja lähde seikkailulle.Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse Balilla tehtävistä asioista. Voit tutustua hindujen pyhäkköihin ja temppeleihin, vierailla joissakin vähemmän tunnetuissa kylissä tai vaeltaa Batur-vuorelle. Jos taas kaipaat rauhallisempaa menoa, Balilla on useita, ihania rantoja. Meidän suosikkimme on Nyang Nyang, joka on syrjäinen ja lähes koskematon ranta. Teetpä sitten mitä tahansa, keräät päivästä varmasti paljon ihania muistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Design your day with luxury car
Retket

Design your day with luxury car

Discover Bali the way you want and plan your own itinerary. A private luxury car will be available to accompany you on your adventures!

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Bali Private Car Rental With Driver
Aktiviteetit

Bali Private Car Rental With Driver

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Bali