Ostoskori
71 aktiviteettia
Lajittele:
Yksityinen Uluwatun temppelikierros ja kecak-tanssiesitys
Liput ja tapahtumat

Yksityinen Uluwatun temppelikierros ja kecak-tanssiesitys

Bali on täynnä uskonnollisia monumentteja ja pyhäkköjä. Tällä yksityiskierroksella käyt niistä kaikkein valokuvauksellisimmassa – Uluwatun temppelissä. Vierailet tällä kallion laella sijaitsevalla pyhäköllä auringonlaskun aikaan ja näet perinteisen balilaisen tanssiesityksen. Gede, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Tämän paikan taika on jo nimessä. Ulu tarkoittaa vanhalla balilaisella kielellä "maan loppua" ja Watu "kalliota". Legendan mukaan Uluwatun alueella asuvat lukuisat pitkähäntäiset makakit olivat aikoinaan urheita sotilaita, jotka suojelivat temppelin rakentanutta hindulaista ylipappia. Ne ovat yhä täällä suojelemassa hänen pyhäkköään."Mpu Kunturan -nimisen munkin sanotaan rakentaneen 1000-luvulla Uluwatun temppelin, joka on yksi Balin tärkeimmistä pyhäköistä. Hän valitsi paikkansa hyvin – ympäristö on suorastaan upea. Pyhä temppeli sijaitsee korkealla kalliolla, jota Intian valtameri ympäröi kolmelta puolelta, ja se on yksi Balin parhaista paikoista nähdä auringonlasku. Oppaasi näyttää kaikki parhaat valokuvauspaikat tämän tärkeän hindujen pyhäkön ympärillä. Kolmikerroksisen Meru-tornin näkeminen auringonlaskun aikaan on myös leuat loksauttava kokemus.Kun aurinko painuu kohti horisonttia, pääset katsomaan kecak-tanssiesitystä. Siinä yhdistyy voimaannuttava laulu ja monimutkaiset liikkeet, ja se kertoo muinaisen Ramayanan eepoksen tarinan. Apinat ovat osa tarinaa – pidä silmällä Hanumania, apina-armeijan päällikköä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Opastettu yksityiskierros Denpasarissa
Aktiviteetit

Opastettu yksityiskierros Denpasarissa

Tällä yksityisellä kävelykierroksella pääset tutkimaan Balin vilkkaan pääkaupungin pikkukujia. Kiertelet Denpasarissa asiantuntevan oppaan johdolla ja näet paikkoja, jotka vain paikalliset tuntevat. Tutustut saaren historiaan Bali-museossa, kiertelet Badungin markkinoilla ja vierailet Inna Bali Heritage -hotellissa. Made Arya, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Jos haluat shoppailla Badungin markkinoilta, voit palkata kantajan. He kantavat korissa ostoksesi pientä maksua vastaan. He myös tietävät parhaat kojut. Haluatko löytää kypsimmän ananaksen? He keräävät sen puolestasi."Kierros alkaa Balin suurimmilta markkinoilta. Uppoudu äänten ja tuosujen maailman kierrellessäsi kojuilla, joissa myydään saaren tuoreimpia tuotteita. Badungin markkinat ovat kaupungin tärkein tuoreen ruoan lähde. Näe paikalliset tinkimässä, kun kuljeskelet eksoottisia tuotteita täynnä olevien kojujen ohi ja seuraa paikallisten jokapäiväistä elämää. Se on myös erinomainen paikka maistella erilaisia balilaisia herkkuja.Sieltä jatkamme Negeri Propins -museoon, jossa on arvokas kokoelma patsaita sekä esihistoriallisia ja seremoniallisia esineitä saaren menneisyydestä. Pistäydyt myös viereisessä Pura Jagatnathanissa, kaupungin keskeisessä hindutemppelissä, ennen kuin vierailet legendaarisessa Inna Bali Heritage -hotellissa. Kahvin ja kakun äärellä kuulet sen menneisyydestä joidenkin historian kuuluisimpien henkilöiden, kuten Ghandin ja edesmenneen kuningatar Elisabet II:sen, lomapaikkana.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Yksityiskierros Tegalalangin riisiterasseilla sisältäen lounaan
Aktiviteetit

Yksityiskierros Tegalalangin riisiterasseilla sisältäen lounaan

Balin Tegalalangin riisiterassit ovat säilyneet muuttumattomina vuosisatojen ajan. Useimmilla retkillä ne voi nähdä vain kaukaa, mutta tämä kävelykierros vie sinut niiden sydämeen. Putu Adi, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Balilaiset eivät käytä torjunta-aineita tai lannoitteita, ja silti riisipeltomme ovat Indonesian tuottavimpia. Kaikessa on kyse tasapainosta." Kierrellessäsi saaren syrjäisemmillä seuduilla, tutustut elämäntapoihin, jotka ovat säilyneet samanlaisina jo pitkään. Vierailette omavaraisissa kylissä ja opitte myös perinteisistä balilaisista käsityötaidoista.Matkusta viidakon peittämistä huipuista ja tasangoista koostuvaan maisemaan, jossa maanviljelijät kyntävät yhä peltojaan härillä. Putu Adi sanoo: "Riisiterasseilla tulet ymmärtämään subak-käsitteen. Se on sana, jota käytämme 800-luvulta peräisin olevasta yhteistoiminnallisesta vesihuoltojärjestelmästä. Subak tarkoittaa, että kaikki viljelijät tekevät yhteistyötä varmistaakseen sadon kastelun ja kukoistuksen. Kulttuurissamme riisi on lahja jumalilta, joten subak on osittain yhteiskunta, osittain uskonto ja osittain maanviljelyä." Subak on niin tärkeä, että se on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi. Vaelluksen jälkeen tutustut perinteisiin käsitöihin. Näet, miten paikalliset maanviljelijät valmistavat kartiomaisia hattujaan, jotka auttavat pitämään auringon loitolla, ja maistat tuoretta kookospähkinää, joka on juuri leikattu puusta. Kierroksen kruunaa lounas ravintolassa, josta avautuu näkymä smaragdinvihreille riisiterasseille.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Yksityinen Batur-vuoren vaellus auringonnousun aikaan
Aktiviteetit

Yksityinen Batur-vuoren vaellus auringonnousun aikaan

Batur-vuoren huippu on Balin paras paikka nähdä auringonnousu. Nouse tämän Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan luonnonpuiston rinteille yksityisen oppaan johdolla vain oman seureesi kanssa. Huipulta avautuvat näkymät myös Agung-vuorelle – saaren korkeimmalle huipulle.Retkelle lähdetään aikaisin, mutta joidenkin asioiden vuoksi kannattaa nousta sängystä. Lähdet oppaan kanssa kohti Batur-vuoren juurta. Opit tämän Unescon suojeleman puiston historiasta, kun teet kahden tunnin vaelluksen huipulle. Kun olet perillä, sinut palkitaan upeilla näköaloilla ja tulivuoren kuumuudessa valmistetulla välipalalla. Sen jälkeen voit levätä ja odottaa, että luonnon oma show alkaa.Näet alla olevan laakson eturivin paikoilta ja voit istua alas, kun aurinko nousee Agung-vuoren savuavan kraatterin ylle. Kun olet laskeutunut takaisin alas vuorelta, pääset lepuuttamaan jalkojasi ja nauttimaan ansaitusta kylpyhetkestä Toya Bungkahin kuumissa lähteissä ennen aamiaisen tarjoilua.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Balin ihmeet
Aktiviteetit

Balin ihmeet

Tällä retkellä pääset viettämään upean päivän luonnossa. Vierailet muun muassa perhospuistossa, maaseudulla ja vesiputouksilla. Kaiken kukkuraksi retkeen sisältyy maukas lounas.Luontoretki alkaa Balin perhospuistosta Tabananissa – täydellinen tilaisuus tavata harvinaisia ja endeemisiä perhoslajeja. Tutustu laajoihin alueisiin sekä sokkeloisiin puutarhoihin ja ihaile värikkäitä hyönteisiä, jotka lentelevät ympärilläsi. Seuraavaksi suuntaat Pacungin alppimaisemiin, jossa sijaitsee joitakin Pohjois-Balin vaikuttavimmista riisiterasseista, ja nautit trooppisia hedelmiä Candi Kuningin markkinoilla.Sitten suuntaat Bedugulin vuoristokylään ja Beratan-järvelle. Täältä löydät ikonisen hindu-shaivilaistemppelin Ulun Danun. Temppeli sijaitsee järven pienellä niemekkeellä, ja se on Vesien jumalan Danun koti. Jatkat matkaasi pohjoiseen ja kävelet viidakon läpi Gitgitin vesiputouksille. Paluumatkalla näet vielä Jatiluwihin riisiterassit, jotka on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Uluwatun temppelin yksityiskierros sisältäen kecak-esityksen
Retket

Uluwatun temppelin yksityiskierros sisältäen kecak-esityksen

Tutustu Balin parhaimpiin nähtävyyksiin yksityisesti oman seurueesi kanssa. Tällä iltapäiväretkellä näet Uluwatu-temppelin sekä balilaisen tanssiesityksen ja nautit illallisen auringonlaskun aikaan. Ensimmäisenä ohjelmassa on Uluwatun pyhä temppeli. Ikoninen pagodi sijaitsee kalliolla korkealla merenpinnan yläpuolella, kaukana Balin eteläosassa. Sijaintinsa ansiosta se on täydellinen paikka katsella auringonlaskua ja "kecak-esitystä" – ainutlaatuista laulun ja teatterin yhdistelmää. Kecak on sekoitus voimakasta laulua, yksityiskohtaisia pukuja ja monimutkaisia liikkeitä, ja se kertoo tarinan Ramayanasta, muinaisesta sanskritinkielisestä tekstistä. Apinat ovat osa tarinaa – pidä silmällä Hanumania, valkoista apinasoturia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Yksityisretki Taivaan porteille
Retket

Yksityisretki Taivaan porteille

Vain kivenheiton päässä Denpasarista sijaitseva Kusamba on perinteinen kalastajakylä, jonka tummahiekkaisella rannalla seisoo perinteisiä mökkejä. Näe, miten paikalliset valmistavat suolaa perinteisillä työkaluilla ja voit kokeilla valmistaa sitä myös itse. Seuraavaksi vierailet temppelikeitaassa, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Tirta Gangga. Näe lähteet, altaat ja täydellisesti sijoitetut kivilaatat vesitemppelissä, joka on elävä todiste balilaisesta eleganssista. Käy myös vesipuutarhan sisällä sijaitsevassa ravintolassa ja maistele alueen herkkuja.Tuuliset tiet vievät sinut Lempuyang-vuorelle. Vuoristoisessa maastossa sijaitsee yksi Balin vanhimmista ja pyhimmistä temppeleistä. "Taivaan portti" on yksi Balin kuvatuimmista paikoista, ja pääset näkemään sen tällä retkellä. Nouse pyhiä portaita Taivaan portille ja ota valokuva Agung-vuori taustallasi.Lopuksi pääset ottamaan rennosti ja nauttimaan virvokkeita kakun ja kahvin tai teen kera. Ihaile Agung-vuorta ja alla olevia riisipeltoja, samalla kun lämmin balilainen aurinko laskee horistontin taakse.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Tanah Lotin meritemppeli ja cocktail auringonlaskun aikaan
Retket

Tanah Lotin meritemppeli ja cocktail auringonlaskun aikaan

Tällä iltapäiväretkellä yhdistyvät Balin parhaat puolet - temppelit, rannat ja auringonlaskut. Vieraile Alas Kedatonin ja Tanah Lotin pyhissä temppeleissä ja suuntaa sitten Canggun rannalle katsomaan auringonlaskua.Ensimmäisenä ohjelmassa on Alas Kedaton, pieni metsä ja pyhäkkö, joka sijaitsee riisipellon keskellä. Tutustu alueeseen ja näe monia siellä asuvia apinoita. Seuraavaksi suuntaat kuuluisaan Tanah Lotiin, Balin kuvatuimpaan temppeliin. Keskellä merta sijaitseva hindujen pyhäkkö on kuuluisa ainutlaatuisesta sijainnistaan ja upeista auringonlaskuistaan.Kierros jatkuu Cangun rannalle. Poikkeat maagiseen Tugu-hotelliin tutustumaan sen laajaan indonesialaisten ja aasialaisten antiikkiesineiden kokoelmaan. Retken päätteeksi pääset nauttimaan cocktailista ja canapeista auringonlaskun aikaan. Mikä ihana tapa päättää päivä!

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Ubudin yksityiskierros
Aktiviteetit

Ubudin yksityiskierros

Balin kulttuurikeskus Ubud on aivan erilainen kuin saaren suurimmat lomakohteet. Tällä aamupäiväretkellä tutustut sen tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten ikonisiin riisipeltoihin, markkinoihin ja apinametsään.Ensimmäisenä suuntaat Tegalalangin riisiterassille. Syvällä Balin vehreissä laaksoissa sijaitseva muinainen kastelujärjestelmä on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kävele pelloilla ja ihaile ympäröivää vehreyttä.Seuraavaksi ajelet Petulun kylän kautta Ubudin keskustaan. Täällä näet 1500-luvulla rakennetun palatsin, jossa nykyinen kuninkaallinen perhe asuu edelleen. Sitten matkasi jatkuu Ubudin markkinoille, jossa voit kierrellä kojuilla, jotka myyvät balilaisia käsitöitä ja tekstiilejä. Ennen kuin sinut kuljetetaan takaisin hotellillesi, pysähdyt vielä apinametsässä katselemassa pitkähäntäisiä makakeja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Yksityiskierros Balin Äititemppeliin ja kyliin
Retket

Yksityiskierros Balin Äititemppeliin ja kyliin

Bali on täynnä uskonnollisia nähtävyyksiä. Tällä yksityiskierroksella vierailet kuitenkin kaikkein tärkeimmässä niistä, Besakihin temppelissä, joka tunnetaan myös nimellä Äititemppeli. Vierailet myös Tirta Ganggassa, Kertagosassa ja monissa muissa paikoissa. Aloitamme aamun vierailemalla hindujen pyhimmässä temppelissä, Äititemppelissä. Voit ihailla sen monimutkaisia kivikaiverruksia ja 23 temppelin muodostamaa kompleksia Agung-vuoren savuava kraatteri taustallasi. Sen jälkeen matka jatkuu Tirta Gangaan vesipuutarhaan. Täällä sinulla on aikaa kuljeskella altaiden ja lampien muodostamassa keitaassa.Nautittuamme lounaan Karangasemissa, pysähdymme Tengananin kylässä, jossa voit nähdä käsityöläiset työssään. Päivän päättää vierailu Kerta Gosassa. Se on 1700-luvun oikeustalo, joka on Balin vastine Sikstuksen kappelille. Kerrassaan täydellinen tapa päättää Balin tutkimusretki.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Yksityiskierros Garuda Wisnu Kencanan kulttuuripuistossa
Retket

Yksityiskierros Garuda Wisnu Kencanan kulttuuripuistossa

Garuda Wisnu Kencanan kulttuuripuistossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Tarjolla on stimuloivia esityksiä, legendaarisia tarinoita ja ikonisia patsaita.Puiston yläpuolella komeilee mahtava Garuda Wisnu Kencana. Majesteettinen pyhäkkö kohoaa 120 metrin korkeuteen, mikä tekee siitä yhden maailman korkeimmista monumentaalipatsaista ja Indonesian korkeimman patsaan. Voit myös nousta hissillä huipulle ja ihailla Etelä-Balin panoraamanäkymiä.Vaella sitten puiston pääaukiolla - Lotus Pondissa. Sitä kehystävät jyrkästi kohoavat kalkkikiviseinämät, ja siellä on myyttisen Garudan patsas. Jos tunnet olosi hengelliseksi, voit virkistäytyä Parahyangan Somaka Giri -lähteen pyhässä vedessä. Sen mineraalirikkaalla vedellä uskotaan olevan parantavia kykyjä. Lopuksi vierailet amfiteatterissa, missä voit nauttia jostakin monista esityksistä. Perinteisistä balilaisista tanssinäytöksistä, kuten Barongista tai Kerisistä, elokuviin - jokaiselle löytyy jotakin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Balin yksityiskierros sisältäen Pura Luhur Batukarun temppelin
Retket

Balin yksityiskierros sisältäen Pura Luhur Batukarun temppelin

Jos maltat poistua Balin maailmankuuluilta hiekkarannoilta, tämä yksityiskierros avaa sinulle aivan uudenlaisen maailman. Tutustut tyylikkääseen Pura Luhur Batukarun temppeliin, Bedugulin Bratan-järveen ja sen kelluvaan temppeliin, Jatiluwihin riisipelloille ja perinteiseen balilaiseen luomutilaan.Vierailet ensin yhdellä Balin tärkeimmistä temppeleistä – Pura Luhur Batukarulla. Sinulla on aikaa kierrellä tämän Batukaru-vuoren rinteillä sijaitsevan temppelin sisäpihoilla ja hindujen pyhäköissä. Sitten matka jatkuu Jatiluwihiin, jossa näet Unescon maailmanperintökohteeksi listatut riisipellot, jotka hallitsevat kylää.Seuraavaksi on vuorossa maisemallinen ajomatka Beduguliin, Bratan-järvelle. Pyhä, smaragdinvärinen järvi on erittäin suosittu nähtävyys sekä matkailijoiden että paikallisten keskuudessa. Ihaile Ulan Danu Bratanin kelluvaa temppeliä, ennen kuin suuntaat päivän viimeiselle pysähdyspaikalle, perinteiselle luomutilalle. Täällä näet, millaista paikallisten elämä on muualla kuin hotelleissa, ja saat kuulla viljelijöiltä luonnonsuojelusta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Esittelyssä Bali

Bali tunnetaan "jumalten saarena", ja se valloittaa sinut eksoottisella kauneudellaan ja rannoillaan. Se on muutakin kuin trooppinen pakopaikka - saarella on todella paljon tekemistä. Surffirantojen, perinteisten kylien, temppelien, katuruoan ja luonnonmaisemien väliltä löytyy aktiviteetteja jokaiseen makuun. Puhumattakaan vilkkaasta yöelämästä, tulivuorilla vaeltamisesta ja rentouttavista elämyksistä, kuten joogasta ja meditaatiosta. Etsitpä sitten seikkailua tai rentouttavaa matkaa, Balilta löytyy kaikkea.

Kuusi parasta retkeä ja aktiviteettia Balilla

1. Kiertele Balin kauneimmissa temppeleissä

Yksi Balin tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat sen temppelit, joita on ripoteltu ympäri saarta. Ne ovat levollisia ja ne sijaitsevat usein upeissa maisemissa. Intian valtamerelle avautuvalle 70-metriselle kallion laelle rakennettu Uluwatu-temppeli 1000-luvulta on yksi Balin kuuluisimmista temppeleistä. Muista kuitenkin pitää tavaroistasi huolta - täällä asuva apinalauma on varsin ilkikurinen. Muita vierailun arvoisia pyhiä paikkoja ovat Tanah Lot -temppeli, joka tarkoittaa "maan ja meren välissä", ja Ulun Danun temppeli Bratan-järvellä.

2. Vieraile Balin riisipelloilla

Terassimaiset, tasaiset, geometrisesti muotoillut ja värejä kimaltelevat Balin riisipellot ovat kulttuurisesti ja sosiaalisesti erittäin merkittäviä. Vieraile Tegalalangin helposti saavutettavissa olevilla riisiterasseilla ja vaella vehreiden ja lumoavien maisemien läpi. Opi, miten paikallisia riisituotteita valmistetaan, ja vieraile kylissä, joissa aika näyttää pysähtyneen. Muita vierailun arvoisia riisipeltoja ovat Jatiluwihin terassit Balin sydämessä - Unescon maailmanperintökohde vuodesta 2012 - ja Belimbingin terassit, jotka sijaitsevat syrjemmässä. Parhaan kokemuksen saat, kun vierailet niityillä aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä, jolloin lämpötila on viileämpi. Myös suljettujen kenkien käyttöä suositellaan vaelluksella.

3. Vaella Batur-vuorelle

Vaellus Batur-vuorelle on yksi Balin jännittävimmistä retkistä. Se on ihanteellinen seikkailunhaluisille. Tämä aktiivinen tulivuori kohoaa 1 717 metriin, ja se sijaitsee kahden samankeskisen kalderan välissä. Reitti on helppokulkuinen ja hyvin viitoitettu, vaikka kiipeäminen voikin olla väsyttävää. Mutta kun pääset huipulle, voit nauttia todella erityisestä panoraamamaisemasta. Täydellinen aika vaellukselle on ennen aamunkoittoa. Lähde liikkeelle aamuneljältä ja saavu huipulle juuri silloin, kun aurinko alkaa nousta taivaalle. Voit osallistua myös opastetulle vaellukselle.

4. Tutustu Balin pääkaupunkiin Denpasariin

Saaren kaoottisessa pääkaupungissa voi uppoutua paikalliseen kulttuuriin. Hyvä paikka aloittaa on Balin maakuntamuseo, jossa voit tutustua saaren historiaan. Vieraile seuraavaksi Sakenanin ja Jagatnathan temppeleissä. Denpasar on myös loistava paikka tutustua Balin kulinaarisiin perinteisiin ja maistella maukasta katuruokaa. Älä myöskään jätä väliin retkeä Badungin markkinoille tai Pasar Kerenengin yömarkkinoille. Denpasar on vain 30 kilometrin päässä Ubudista, joka on paljon rauhallisempi kaupunki, mutta jota pidetään alueen kulttuurisena ja hengellisenä keskuksena. Täällä voit vierailla kuuluisassa apinametsässä ja lukuisissa taidemuseoissa.

5. Rentoudu Balin kauneimmilla rannoilla

Kiertelyn jälkeen pieni rentoutuminen on paikallaan. Saarelta löytyy Aasian kauneimpia rantoja vesiurheilusta pitäville ja niille, jotka haluavat rentoutua lähes koskemattomissa maisemissa. Etelärannikko sopii täydellisesti surffaamiseen. Siellä on Balanganin ranta aaltoineen ja auringonlaskuineen sekä Seminyakin ranta, joka on kuuluisa yöelämästään. Nusa Lembonganin saarella sijaitsevan Mushroom Bayn matalat vedet ovat ihanteellisia snorklaukseen. Koillisesta löytyy Amedin mustahiekkainen ranta, joka sijaitsee Agung-tulivuoren varjossa. Itärannikolla Padangbain Blue Lagoon Beachilla on sokerinvalkoista hiekkaa ja salainen poukama, jossa on runsaasti merielämää.

6. Osallistu jooga- tai meditaatiotunnille

Balilla on henkisyyden ilmapiiri. Suurin osa väestöstä on hindulaisia, ja saaren lukuisat temppelit antavat saarelle entistäkin mystisemmän ilmapiirin. Siksi se on suosittu kohde joogaa ja meditaatiota rakastaville. Osallistu joogatunnille ja nauti hetki kehon ja sielun uudistumisesta. Täydellinen kohde on Ubud, joka tarjoaa laajan valikoiman ayurveda-hoitoja, hierontoja ja hengellisiä kokemuksia.