Ostoskori
Bali
Bali

Indonesia

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Bali

Elämykset kohteessa Bali

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Aktiviteetin kieli

Lippuvaihtoehdot

Opastettu yksityiskierros Denpasarissa
Aktiviteetit

Opastettu yksityiskierros Denpasarissa

Tällä yksityisellä kävelykierroksella pääset tutkimaan Balin vilkkaan pääkaupungin pikkukujia. Kiertelet Denpasarissa asiantuntevan oppaan johdolla ja näet paikkoja, jotka vain paikalliset tuntevat. Tutustut saaren historiaan Bali-museossa, kiertelet Badungin markkinoilla ja vierailet Inna Bali Heritage -hotellissa. Made Arya, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Jos haluat shoppailla Badungin markkinoilta, voit palkata kantajan. He kantavat korissa ostoksesi pientä maksua vastaan. He myös tietävät parhaat kojut. Haluatko löytää kypsimmän ananaksen? He keräävät sen puolestasi."Kierros alkaa Balin suurimmilta markkinoilta. Uppoudu äänten ja tuosujen maailman kierrellessäsi kojuilla, joissa myydään saaren tuoreimpia tuotteita. Badungin markkinat ovat kaupungin tärkein tuoreen ruoan lähde. Näe paikalliset tinkimässä, kun kuljeskelet eksoottisia tuotteita täynnä olevien kojujen ohi ja seuraa paikallisten jokapäiväistä elämää. Se on myös erinomainen paikka maistella erilaisia balilaisia herkkuja.Sieltä jatkamme Negeri Propins -museoon, jossa on arvokas kokoelma patsaita sekä esihistoriallisia ja seremoniallisia esineitä saaren menneisyydestä. Pistäydyt myös viereisessä Pura Jagatnathanissa, kaupungin keskeisessä hindutemppelissä, ennen kuin vierailet legendaarisessa Inna Bali Heritage -hotellissa. Kahvin ja kakun äärellä kuulet sen menneisyydestä joidenkin historian kuuluisimpien henkilöiden, kuten Ghandin ja edesmenneen kuningatar Elisabet II:sen, lomapaikkana.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Balin kulttuurikierros sisältäen vierailun vesitemppelissä
Retket

Balin kulttuurikierros sisältäen vierailun vesitemppelissä

Virkistä mielesi ja kehosi vierailemalla yhdessä Balin muinaisista vesitemppeleistä. Tällä hengellisellä retkellä viet uhrilahjan pyhäkköön ennen kuin kastaudut pyhässä lähteessä. Sukella yhdessä paikallisten kanssa yhden 11 makean veden suihkulähteen alle, jonka sanotaan puhdistavan sielun. Sen jälkeen tapaat Pemangkun, temppelin vartijan, joka lukee sinulle kämmenestä.Sinut haetaan aamulla hotelliltasi ja kuljetetaan perinteiseen kylään Balin sydämeen. Saavuttuasi perille sinut toivotetaan virkistävällä juomalla tervetulleeksi balilaiseen asutukseen, jossa sinusta tulee päivän ajan paikallinen osallistuen tyypillisiin askareisiin, kuten uhrilahjojen valmistamiseen ja kookoksen lehtien kutomiseen. Puhdista sitten mielesi, kehosi ja sielusi puhdistusseremoniassa - rituaalissa, jonka balilaiset uskovat tuovan energiaa maailmankaikkeudesta.Seuraavaksi saat papin siunauksen uskonnollisessa paviljongissa ja kuulet ennustuksesi muinaisen balilaisen kämmenlukumenetelmän avulla. Heidän uskotaan olevan sekä parantajia että ennustajia. Kun olet rentoutunut ja virkistynyt, suuntaat läheiseen kylään lounaalle paikallisten kanssa ja opit lisää balilaisesta kulttuurista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Risteily Lembonganin riutalle
Aktiviteetit

Risteily Lembonganin riutalle

Näe Balin eksoottisen merielämän parhaat puolet mukavasti lasipohjaisella katamaraanilla. Saapuessasi Lembongan Baylle, voit tutustua alueeseen tarkemmin snorklaamalla. Tarjolla on myös rajattomasti banaaniveneajeluja, vesiliukumäki, joka laskee suoraan mereen, sekä herkullinen buffetlounas, jonka nautit ilmastoidussa tilassa.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Suunnittele oma päiväsi Balilla
Kuljetukset

Suunnittele oma päiväsi Balilla

Lähde Balin yksityiskierrokselle, jonka ohjelman suunnittelet itse. Se, vierailetko tärkeimmissä nähtävyyksissä vai etsitkö kätkettyjä helmiä, on täysin sinun valintasi. Voit valita puolen päivän tai koko päivän kierroksen paikallisoppaan johdolla tai lähteä täysin omalle seikkailullesi yksityisen kuljettajan kanssa. Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse Balilla tehtävistä asioista. Voit tutustua hindujen pyhäkköihin ja temppeleihin, vierailla joissakin vähemmän tunnetuissa kylissä tai vaeltaa Batur-vuorelle. Jos taas kaipaat rauhallisempaa menoa, Balilla on useita, ihania rantoja. Meidän suosikkimme on Nyang Nyang, joka on syrjäinen ja lähes koskematon ranta. Teetpä sitten mitä tahansa, keräät päivästä varmasti paljon ihania muistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Koko päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla
Lisäpalvelut

Koko päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla

Lähde Balin yksityiskierrokselle, jonka ohjelman suunnittelet itse. Se, vierailetko tärkeimmissä nähtävyyksissä vai etsitkö kätkettyjä helmiä, on täysin sinun valintasi. Voit valita koko päivän kierroksen paikallisoppaan johdolla tai lähteä täysin omalle seikkailullesi yksityisen kuljettajan kanssa. Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse Balilla tehtävistä asioista. Voit tutustua hindujen pyhäkköihin ja temppeleihin, vierailla joissakin vähemmän tunnetuissa kylissä tai vaeltaa Batur-vuorelle. Jos taas kaipaat rauhallisempaa menoa, Balilla on useita, ihania rantoja. Meidän suosikkimme on Nyang Nyang, joka on syrjäinen ja lähes koskematon ranta. Teetpä sitten mitä tahansa, keräät päivästä varmasti paljon ihania muistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Yksityiskierros Balin Äititemppeliin ja kyliin
Retket

Yksityiskierros Balin Äititemppeliin ja kyliin

Bali on täynnä uskonnollisia nähtävyyksiä. Tällä yksityiskierroksella vierailet kuitenkin kaikkein tärkeimmässä niistä, Besakihin temppelissä, joka tunnetaan myös nimellä Äititemppeli. Vierailet myös Tirta Ganggassa, Kertagosassa ja monissa muissa paikoissa. Aloitamme aamun vierailemalla hindujen pyhimmässä temppelissä, Äititemppelissä. Voit ihailla sen monimutkaisia kivikaiverruksia ja 23 temppelin muodostamaa kompleksia Agung-vuoren savuava kraatteri taustallasi. Sen jälkeen matka jatkuu Tirta Gangaan vesipuutarhaan. Täällä sinulla on aikaa kuljeskella altaiden ja lampien muodostamassa keitaassa.Nautittuamme lounaan Karangasemissa, pysähdymme Tengananin kylässä, jossa voit nähdä käsityöläiset työssään. Päivän päättää vierailu Kerta Gosassa. Se on 1700-luvun oikeustalo, joka on Balin vastine Sikstuksen kappelille. Kerrassaan täydellinen tapa päättää Balin tutkimusretki.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Puolen päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla
Lisäpalvelut

Puolen päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla

On täysin sinusta kiinni, mitä haluat tehdä tällä Balin puolen päivän retkellä. Se, vierailetko tärkeimmissä nähtävyyksissä vai etsitkö kätkettyjä helmiä, on täysin oma valintasi. Matkusta tyylillä paikallisopas mukanasi ja lähde seikkailulle.Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse Balilla tehtävistä asioista. Voit tutustua hindujen pyhäkköihin ja temppeleihin, vierailla joissakin vähemmän tunnetuissa kylissä tai vaeltaa Batur-vuorelle. Jos taas kaipaat rauhallisempaa menoa, Balilla on useita, ihania rantoja. Meidän suosikkimme on Nyang Nyang, joka on syrjäinen ja lähes koskematon ranta. Teetpä sitten mitä tahansa, keräät päivästä varmasti paljon ihania muistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Balin kierros
Retket

Balin kierros

Näe kaikki muinaisen Balin perinteet tällä kiehtovalla retkellä. Batu Bulanin kylässä näet värikkään Barong- ja Kris-tanssiesityksen, joka on hindulaiseen tarinaan perustuva perinne hyvästä ja pahasta. Sen jälkeen jatkamme Celukin käsityöläiskylään, joka on tunnettu hopeaesineistään. Pysähdymme myös Masin pikkukaupungissa, jossa voit kierrellä paikallisia puutöitä myyvissä käsityöläisliikkeissä.Ennen lounasta piipahdamme Goa Gajahin elefanttiluolassa, joka on yksi maan tärkeimmistä hengellisistä nähtävyyksistä. Sitten on aika käydä syömässä Kintamanissa, josta on huikeat näkymät Mount Baturin tulivuorelle.Ruokailun jälkeen jatkamme Tegallalangin kylään, jossa näet sen ikoniset riisiterassit - Unescon maailmanperintökohde, jota ei kannata jättää väliin Balin lomalla. Matka päättyy Ubudiin, taiteilijoiden ja tanssijoiden kylään.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Balin vesiputoukset
Aktiviteetit

Balin vesiputoukset

Tällä kierroksella lähdet syvälle Balin maaseudulle ja tutustut sen parhaiten varjeltuihin salaisuuksiin. Aloitat päivän vierailemalla ikonisilla riisipelloilla. Ihaile vehreyttä ja ota kuvia ympäröivistä maisemista.Matka jatkuu tiheän viidakon läpi. Vaeltaessasi syrjäiseen kanjoniin, saat kuulla oppaaltasi paikallisten joka päiväisestä elämästä maaseudulla.Seuraavaksi suuntaat vesiputouksille ja näet Kanto Lampon, Tibumanan ja Tukad Cepungin putoukset. Sinulla on aikaa ihailla ympäristöä piknik-lounaan lomassa. Voit jopa nauttia virkistävästä uinnista viileässä vedessä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Denpasarin yksityiskierros
Aktiviteetit

Denpasarin yksityiskierros

Suuntaa Balin vilkkaan pääkaupungin, Denpasarin, pikkukujille tällä puolen päivän retkellä. Tutustut saaren rikkaaseen historiaan Balin museossa, kiertelet Badungin ja Pasar Kumbasarin markkinoilla ja näet myös ikonisen Bajra Sandhin monumentin.Kierros alkaa vilkkailta Badungin markkinoilta. Näet paikalliset hieromassa kauppoja kierrellessäsi kojuilla, jotka ovat täynnä eksoottisia hedelmiä ja vihanneksia. Täällä kannattaa myös maistaa paikallista ruokaa. Seuraavaksi jatkamme Kumbasarin markkinoille. Värikkäät kankaat, perinteiset käsityöt, korut ja hopeaesineet ovat vain muutamia esimerkkejä tuotteista, joista voit tinkiä täällä.Sitten pääset matkustamaan kuin paikallinen "dokarilla" – perinteisellä balilaisella hevosvaunulla, joka vie meidät seuraavaan kohteeseemme – Balin museoon. Astu ajassa taaksepäin tutustuessasi laajaan esihistoriallisten esineiden kokoelmaan. Lisää kulttuuria on luvassa Balin taidekeskuksessa, joka tunnetaan myös nimellä Taman Budaya. Saat hyvän käsityksen indonesialaisen taiteen monimuotoisuudesta ja rikkaudesta, ennen kuin kierros päättyy Balinese People Memorial -muistomerkille, joka tunnetaan paremmin nimellä Bajra Sandhin monumentti.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Balin ihmeet
Aktiviteetit

Balin ihmeet

Tämä kokopäivän luontoretki alkaa Balin perhospuistosta Tabananissa - täydellinen tilaisuus tavata harvinaisia ja endeemisiä perhoslajeja. Tutustu laajoihin alueisiin sekä sokkeloisiin puutarhoihin ja ihaile värikkäitä hyönteisiä, jotka lentelevät ympärilläsi.Seuraavaksi suuntaat Pacungin alppimaisemiin, jossa sijaitsee joitakin Pohjois-Balin vaikuttavimmista riisiterasseista. Nauti trooppisia hedelmiä Candi Kuningin markkinoilla, ennen kuin suuntaat Bedugulin vuoristokylään ja Beratan-järvelle. Täältä löydät ikonisen hindu-shaivilaistemppelin Ulun Danun. Temppeli sijaitsee järven pienellä niemekkeellä, ja se on Vesien jumalan Danun koti.Jatkat matkaasi pohjoiseen ja kävelet viidakon läpi Gitgitin vesiputouksille. Paluumatkalla näet vielä Jatiluwihin riisiterassit, jotka on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Ubudin muinaisjäännökset Semarangista - yksityiskierros
Retket

Ubudin muinaisjäännökset Semarangista - yksityiskierros

Tällä retkellä keskitytään Keski-Balin parhaimpiin kulttuurinähtävyyksiin. Vietä koko päivä tutustuen Ubudin temppeleihin, pyhäköihin ja muinaisiin pyhiin paikkoihin, kuten Yeh Pulun ja Gunung Kawin temppeleihin, Goa Gajahiin, Tegallalangin riisiterassiin ja Goa Garban muinaisiin temppeliraunioihin.Retki alkaa Yeh Pulun temppelistä, jonka 25-metriseen kiviseinään on kaiverrettu muinaisesta balilaisesta elämästä kertovia kohokuvia. Seuraavaksi vierailemme Goa Gajahissa, joka tunnetaan myös nimellä "norsuluola". Entistä pyhäkköä käytetään yhä hindulaisissa rituaaleissa. Nautit lounaan paikallisessa ravintolassa, jonka jälkeen matkaat kaunista reittiä Tegallalangin riisipeltojen ohi kohti 1000-luvulla rakennettua Gunung Kawin temppeliä. Ihastele sen kallioseinämiin hakattuja candeja eli pyhäkköjä. Kierros päättyy muinaiseen Goa Garba -temppeliin. Syvälle viidakkoon Pakerisan-joen rannalle kätketyn temppelin sanotaan olleen aikoinaan koulu ja meditaatiopaikka.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Bali

Bali tunnetaan "jumalten saarena", ja se valloittaa sinut eksoottisella kauneudellaan ja rannoillaan. Se on muutakin kuin trooppinen pakopaikka - saarella on todella paljon tekemistä. Surffirantojen, perinteisten kylien, temppelien, katuruoan ja luonnonmaisemien väliltä löytyy aktiviteetteja jokaiseen makuun. Puhumattakaan vilkkaasta yöelämästä, tulivuorilla vaeltamisesta ja rentouttavista elämyksistä, kuten joogasta ja meditaatiosta. Etsitpä sitten seikkailua tai rentouttavaa matkaa, Balilta löytyy kaikkea.

Kuusi parasta retkeä ja aktiviteettia Balilla

1. Kiertele Balin kauneimmissa temppeleissä

Yksi Balin tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat sen temppelit, joita on ripoteltu ympäri saarta. Ne ovat levollisia ja ne sijaitsevat usein upeissa maisemissa. Intian valtamerelle avautuvalle 70-metriselle kallion laelle rakennettu Uluwatu-temppeli 1000-luvulta on yksi Balin kuuluisimmista temppeleistä. Muista kuitenkin pitää tavaroistasi huolta - täällä asuva apinalauma on varsin ilkikurinen. Muita vierailun arvoisia pyhiä paikkoja ovat Tanah Lot -temppeli, joka tarkoittaa "maan ja meren välissä", ja Ulun Danun temppeli Bratan-järvellä.

2. Vieraile Balin riisipelloilla

Terassimaiset, tasaiset, geometrisesti muotoillut ja värejä kimaltelevat Balin riisipellot ovat kulttuurisesti ja sosiaalisesti erittäin merkittäviä. Vieraile Tegalalangin helposti saavutettavissa olevilla riisiterasseilla ja vaella vehreiden ja lumoavien maisemien läpi. Opi, miten paikallisia riisituotteita valmistetaan, ja vieraile kylissä, joissa aika näyttää pysähtyneen. Muita vierailun arvoisia riisipeltoja ovat Jatiluwihin terassit Balin sydämessä - Unescon maailmanperintökohde vuodesta 2012 - ja Belimbingin terassit, jotka sijaitsevat syrjemmässä. Parhaan kokemuksen saat, kun vierailet niityillä aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä, jolloin lämpötila on viileämpi. Myös suljettujen kenkien käyttöä suositellaan vaelluksella.

3. Vaella Batur-vuorelle

Vaellus Batur-vuorelle on yksi Balin jännittävimmistä retkistä. Se on ihanteellinen seikkailunhaluisille. Tämä aktiivinen tulivuori kohoaa 1 717 metriin, ja se sijaitsee kahden samankeskisen kalderan välissä. Reitti on helppokulkuinen ja hyvin viitoitettu, vaikka kiipeäminen voikin olla väsyttävää. Mutta kun pääset huipulle, voit nauttia todella erityisestä panoraamamaisemasta. Täydellinen aika vaellukselle on ennen aamunkoittoa. Lähde liikkeelle aamuneljältä ja saavu huipulle juuri silloin, kun aurinko alkaa nousta taivaalle. Voit osallistua myös opastetulle vaellukselle.

4. Tutustu Balin pääkaupunkiin Denpasariin

Saaren kaoottisessa pääkaupungissa voi uppoutua paikalliseen kulttuuriin. Hyvä paikka aloittaa on Balin maakuntamuseo, jossa voit tutustua saaren historiaan. Vieraile seuraavaksi Sakenanin ja Jagatnathan temppeleissä. Denpasar on myös loistava paikka tutustua Balin kulinaarisiin perinteisiin ja maistella maukasta katuruokaa. Älä myöskään jätä väliin retkeä Badungin markkinoille tai Pasar Kerenengin yömarkkinoille. Denpasar on vain 30 kilometrin päässä Ubudista, joka on paljon rauhallisempi kaupunki, mutta jota pidetään alueen kulttuurisena ja hengellisenä keskuksena. Täällä voit vierailla kuuluisassa apinametsässä ja lukuisissa taidemuseoissa.

5. Rentoudu Balin kauneimmilla rannoilla

Kiertelyn jälkeen pieni rentoutuminen on paikallaan. Saarelta löytyy Aasian kauneimpia rantoja vesiurheilusta pitäville ja niille, jotka haluavat rentoutua lähes koskemattomissa maisemissa. Etelärannikko sopii täydellisesti surffaamiseen. Siellä on Balanganin ranta aaltoineen ja auringonlaskuineen sekä Seminyakin ranta, joka on kuuluisa yöelämästään. Nusa Lembonganin saarella sijaitsevan Mushroom Bayn matalat vedet ovat ihanteellisia snorklaukseen. Koillisesta löytyy Amedin mustahiekkainen ranta, joka sijaitsee Agung-tulivuoren varjossa. Itärannikolla Padangbain Blue Lagoon Beachilla on sokerinvalkoista hiekkaa ja salainen poukama, jossa on runsaasti merielämää.

6. Osallistu jooga- tai meditaatiotunnille

Balilla on henkisyyden ilmapiiri. Suurin osa väestöstä on hindulaisia, ja saaren lukuisat temppelit antavat saarelle entistäkin mystisemmän ilmapiirin. Siksi se on suosittu kohde joogaa ja meditaatiota rakastaville. Osallistu joogatunnille ja nauti hetki kehon ja sielun uudistumisesta. Täydellinen kohde on Ubud, joka tarjoaa laajan valikoiman ayurveda-hoitoja, hierontoja ja hengellisiä kokemuksia.