Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
133 aktiviteettia
Lajittele:
Balin ihmeet
Aktiviteetit

Balin ihmeet

Tällä retkellä pääset viettämään upean päivän luonnossa. Vierailet muun muassa perhospuistossa, maaseudulla ja vesiputouksilla. Kaiken kukkuraksi retkeen sisältyy maukas lounas.Luontoretki alkaa Balin perhospuistosta Tabananissa – täydellinen tilaisuus tavata harvinaisia ja endeemisiä perhoslajeja. Tutustu laajoihin alueisiin sekä sokkeloisiin puutarhoihin ja ihaile värikkäitä hyönteisiä, jotka lentelevät ympärilläsi. Seuraavaksi pysähdyt Unescon maailmanperintökohteeksi listatuilla Jatiluwihin riisiterasseilla.Matka jatkuu Bedugulin vuoristokohteeseen ja Beratan-järvelle – alueella sijaitsee myös osa Pohjois-Balin vaikuttavimmista riisiterasseista. Täältä löydät ikonisen hindu-shaivilaistemppelin Ulun Danun. Temppeli sijaitsee järven pienellä niemekkeellä, ja se on vesien jumalan Danun koti. Lopuksi suuntaat pohjoiseen ja kävelet viidakon läpi upealle vesiputoukselle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Uluwatun temppelin yksityinen puolipäiväretki sisältäen kecak-esityksen
Retket

Uluwatun temppelin yksityinen puolipäiväretki sisältäen kecak-esityksen

Näe Balin parhaat palat paikallisten suunnittelemalla kierroksella, jossa vierailet Uluwatu-temppelissä ja näet balilaisen tanssiesityksen. Kaiken kukkuraksi sinun ei tarvitse laittaa herätyskelloa soimaan – tänä iltapäivänä voit uppoutua balilaiseen kulttuuriin heräämättä liian aikaisin.Ensimmäisenä ohjelmassa on Uluwatun pyhä temppeli. Ikoninen pagodi sijaitsee kalliolla korkealla merenpinnan yläpuolella, kaukana Balin eteläosassa. Sijaintinsa ansiosta se on täydellinen paikka katsella auringonlaskua ja "kecak-esitystä" – ainutlaatuista laulun ja teatterin yhdistelmää. Kecak on sekoitus voimakasta laulua, yksityiskohtaisia pukuja ja monimutkaisia liikkeitä, ja se kertoo tarinan Ramayanasta, muinaisesta sanskritinkielisestä tekstistä. Apinat ovat osa tarinaa – pidä silmällä Hanumania, valkoista apinasoturia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Yksityisretki Taivaan porteille
Retket

Yksityisretki Taivaan porteille

Vain kivenheiton päässä Denpasarista sijaitseva Kusamba on perinteinen kalastajakylä, jonka tummahiekkaisella rannalla seisoo perinteisiä mökkejä. Näe, miten paikalliset valmistavat suolaa perinteisillä työkaluilla ja voit kokeilla valmistaa sitä myös itse. Seuraavaksi vierailet temppelikeitaassa, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Tirta Gangga. Näe lähteet, altaat ja täydellisesti sijoitetut kivilaatat vesitemppelissä, joka on elävä todiste balilaisesta eleganssista. Käy myös vesipuutarhan sisällä sijaitsevassa ravintolassa ja maistele alueen herkkuja.Tuuliset tiet vievät sinut Lempuyang-vuorelle. Vuoristoisessa maastossa sijaitsee yksi Balin vanhimmista ja pyhimmistä temppeleistä. "Taivaan portti" on yksi Balin kuvatuimmista paikoista, ja pääset näkemään sen tällä retkellä. Nouse pyhiä portaita Taivaan portille ja ota valokuva Agung-vuori taustallasi.Lopuksi pääset ottamaan rennosti ja nauttimaan virvokkeita kakun ja kahvin tai teen kera. Ihaile Agung-vuorta ja alla olevia riisipeltoja, samalla kun lämmin balilainen aurinko laskee horistontin taakse.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Tanah Lotin meritemppeli ja cocktail auringonlaskun aikaan
Retket

Tanah Lotin meritemppeli ja cocktail auringonlaskun aikaan

Tällä iltapäiväretkellä yhdistyvät Balin parhaat puolet - temppelit, rannat ja auringonlaskut. Vieraile kuninkaallisessa Taman Ayun -temppelissä ja Tanah Lotissa, ja suuntaa sitten Canggun rannalle katsomaan auringonlaskua.Ensimmäisenä ohjelmassa on Taman Ayun -temppeli, 1600-luvulla kuninkaalliselle perheelle rakennettu kuvauksellinen monumentti Mengwissä. Se on levollinen paikka kauniisti hoidettuine puutarhoineen. Seuraavaksi suuntaat kuuluisaan Tanah Lotiin, Balin kuvatuimpaan temppeliin. Keskellä merta sijaitseva hindujen pyhäkkö on kuuluisa ainutlaatuisesta sijainnistaan ja upeista auringonlaskuistaan.Kierros jatkuu Canggun rannalle. Poikkeat maagiseen Tugu-hotelliin tutustumaan sen laajaan indonesialaisten ja aasialaisten antiikkiesineiden kokoelmaan. Retken päätteeksi pääset nauttimaan cocktailista ja canapeista auringonlaskun aikaan. Mikä ihana tapa päättää päivä!

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Lembonganin saaren risteily Aneecha-katamaraanilla
Retket

Lembonganin saaren risteily Aneecha-katamaraanilla

Tutustu Balin paratiisisaareen Lembonganiin tyylikkään katamaraanin kyydissä. Seilaamme Lembonganin rannan valkoiselle hiekalle, jonka jälkeen voit ajaa banaaniveneellä lahden ympäri tai viilentää oloasi uiden ja snorklaillen trooppisilla riutoilla ennen rantaklubin bbq-lounasta.Valitse paikkasi kannelta tai mukavilta verkoilta, kun aloitamme kahden tunnin purjehduksen Balin kaakkoisrannikon edustalle oleville saarille. Matkan varrella pysähdymme uimaan ja snorklaamaan Wall Pointissa ja Mangrove Pointissa – kahdessa Kaakkois-Aasian huippusukelluskohteessa.Lembonganin rannalle saapuessasi voit lähteä lasipohjaveneajelulle koralliriuttoille, ajaa banaaniveneellä lahden ympäri tai vain rentoutua hiekalla. Voit myös tutustua merileväfarmiin ja kuuluisaan maanalaiseen taloon. Rantaklubilla nautitun bbq-lounaan jälkeen kiertelemme vielä Nusa Penidan kylässä, ennen kuin palaamme takaisin lähtöpaikalle.

Ilmainen peruutus
E-lippu
Suunnittele oma päiväsi Balilla
Kuljetukset

Suunnittele oma päiväsi Balilla

Lähde Balin yksityiskierrokselle, jonka ohjelman suunnittelet itse. Se, vierailetko tärkeimmissä nähtävyyksissä vai etsitkö kätkettyjä helmiä, on täysin sinun valintasi. Voit valita puolen päivän tai koko päivän kierroksen paikallisoppaan johdolla tai lähteä täysin omalle seikkailullesi yksityisen kuljettajan kanssa. Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse Balilla tehtävistä asioista. Voit tutustua hindujen pyhäkköihin ja temppeleihin, vierailla joissakin vähemmän tunnetuissa kylissä tai vaeltaa Batur-vuorelle. Jos taas kaipaat rauhallisempaa menoa, Balilla on useita, ihania rantoja. Meidän suosikkimme on Nyang Nyang, joka on syrjäinen ja lähes koskematon ranta. Teetpä sitten mitä tahansa, keräät päivästä varmasti paljon ihania muistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Balin vesiputoukset
Aktiviteetit

Balin vesiputoukset

Tällä kierroksella lähdet syvälle Balin maaseudulle ja tutustut sen parhaiten varjeltuihin salaisuuksiin. Kuljeskele vehreyden keskellä ja ota kuvia kauniista maisemista.Matka jatkuu tiheän viidakon läpi. Vaeltaessasi syrjäseudulla saat kuulla oppaaltasi paikallisten joka päiväisestä elämästä maaseudulla.Seuraavaksi suuntaat vesiputouksille ja näet Kanto Lampon, Tibumanan ja Tukad Cepungin putoukset. Sinulla on aikaa ihailla ympäristöä piknik-lounaan lomassa. Voit jopa nauttia virkistävästä uinnista viileässä vedessä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Balin mönkijä- ja melontaseikkailu
Aktiviteetit

Balin mönkijä- ja melontaseikkailu

Tällä yhdistelmäretkellä pääset nauttimaan kahdesta adrenaliinia nostattavasta aktiviteetista päivän aikana. Aloitat mönkijäajelulla Balin maaseudulla huristellen riisipeltojen ja viidakon ohi, ennen kahden tunnin melontaseikkailua kanjonissa. Erinomainen tapa lisätä hieman vauhtia lomapäivääsi.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Koko päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla
Lisäpalvelut

Koko päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla

Lähde Balin yksityiskierrokselle, jonka ohjelman suunnittelet itse. Se, vierailetko tärkeimmissä nähtävyyksissä vai etsitkö kätkettyjä helmiä, on täysin sinun valintasi. Voit valita koko päivän kierroksen paikallisoppaan johdolla tai lähteä täysin omalle seikkailullesi yksityisen kuljettajan kanssa. Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse Balilla tehtävistä asioista. Voit tutustua hindujen pyhäkköihin ja temppeleihin, vierailla joissakin vähemmän tunnetuissa kylissä tai vaeltaa Batur-vuorelle. Jos taas kaipaat rauhallisempaa menoa, Balilla on useita, ihania rantoja. Meidän suosikkimme on Nyang Nyang, joka on syrjäinen ja lähes koskematon ranta. Teetpä sitten mitä tahansa, keräät päivästä varmasti paljon ihania muistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Yksityiskierros Balin Äititemppelissä ja kylissä
Retket

Yksityiskierros Balin Äititemppelissä ja kylissä

Bali on täynnä uskonnollisia nähtävyyksiä. Tällä yksityiskierroksella vierailet kuitenkin kaikkein tärkeimmässä niistä, Besakihin temppelissä, joka tunnetaan myös nimellä Äititemppeli. Vierailet myös Penglipuranissa ja Gianyarin markkinoilla sekä nautit lounaan kyläläisten kodissa.Aloitat aamun kiertelemällä Gianyarin markkinoiden kojuilla, jotka ovat pullollaan muun muassa paikallisia herkkuja ja rihkamaa.. Näet paikalliset päivittäisillä ruokaostoksilla ja voit ostaa matkamuistoja. Seuraavaksi on vuorossa Penglipuran maalaiskylä, jossa on yhä nähtävissä perinteistä balilaista arkkitehtuuria. Sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi paikalliseen kotiin, jossa tarjoillaan paikallinen lounas.Sitten vierailet hindujen pyhimmässä temppelissä, Äititemppelissä. Voit ihailla sen monimutkaisia kivikaiverruksia ja 23 temppelin muodostamaa kompleksia Agung-vuoren savuava kraatteri taustallasi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Puolen päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla
Lisäpalvelut

Puolen päivän yksityiskierros ylellisellä ajoneuvolla

On täysin sinusta kiinni, mitä haluat tehdä tällä Balin puolen päivän retkellä. Se, vierailetko tärkeimmissä nähtävyyksissä vai etsitkö kätkettyjä helmiä, on täysin oma valintasi. Matkusta tyylillä paikallisopas mukanasi ja lähde seikkailulle.Mahdollisuuksia on monia, kun on kyse Balilla tehtävistä asioista. Voit tutustua hindujen pyhäkköihin ja temppeleihin, vierailla joissakin vähemmän tunnetuissa kylissä tai vaeltaa Batur-vuorelle. Jos taas kaipaat rauhallisempaa menoa, Balilla on useita, ihania rantoja. Meidän suosikkimme on Nyang Nyang, joka on syrjäinen ja lähes koskematon ranta. Teetpä sitten mitä tahansa, keräät päivästä varmasti paljon ihania muistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Balin kierros
Retket

Balin kierros

Näe kaikki muinaisen Balin perinteet tällä kiehtovalla retkellä. Batu Bulanin kylässä näet värikkään Barong- ja Kris-tanssiesityksen, joka on hindulaiseen tarinaan perustuva perinne hyvästä ja pahasta. Sen jälkeen jatkamme Celukin käsityöläiskylään, joka on tunnettu hopeaesineistään. Pysähdymme myös Masin pikkukaupungissa, jossa voit kierrellä paikallisia puutöitä myyvissä käsityöläisliikkeissä.Ennen lounasta piipahdamme Goa Gajahin elefanttiluolassa, joka on yksi maan tärkeimmistä hengellisistä nähtävyyksistä. Sitten on aika käydä syömässä Kintamanissa, josta on huikeat näkymät Mount Baturin tulivuorelle.Ruokailun jälkeen jatkamme Tegallalangin kylään, jossa näet sen ikoniset riisiterassit - Unescon maailmanperintökohde, jota ei kannata jättää väliin Balin lomalla. Matka päättyy Ubudiin, taiteilijoiden ja tanssijoiden kylään.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Esittelyssä Bali

Bali tunnetaan "jumalten saarena", ja se valloittaa sinut eksoottisella kauneudellaan ja rannoillaan. Se on muutakin kuin trooppinen pakopaikka - saarella on todella paljon tekemistä. Surffirantojen, perinteisten kylien, temppelien, katuruoan ja luonnonmaisemien väliltä löytyy aktiviteetteja jokaiseen makuun. Puhumattakaan vilkkaasta yöelämästä, tulivuorilla vaeltamisesta ja rentouttavista elämyksistä, kuten joogasta ja meditaatiosta. Etsitpä sitten seikkailua tai rentouttavaa matkaa, Balilta löytyy kaikkea.

Kuusi parasta retkeä ja aktiviteettia Balilla

1. Kiertele Balin kauneimmissa temppeleissä

Yksi Balin tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat sen temppelit, joita on ripoteltu ympäri saarta. Ne ovat levollisia ja ne sijaitsevat usein upeissa maisemissa. Intian valtamerelle avautuvalle 70-metriselle kallion laelle rakennettu Uluwatu-temppeli 1000-luvulta on yksi Balin kuuluisimmista temppeleistä. Muista kuitenkin pitää tavaroistasi huolta - täällä asuva apinalauma on varsin ilkikurinen. Muita vierailun arvoisia pyhiä paikkoja ovat Tanah Lot -temppeli, joka tarkoittaa "maan ja meren välissä", ja Ulun Danun temppeli Bratan-järvellä.

2. Vieraile Balin riisipelloilla

Terassimaiset, tasaiset, geometrisesti muotoillut ja värejä kimaltelevat Balin riisipellot ovat kulttuurisesti ja sosiaalisesti erittäin merkittäviä. Vieraile Tegalalangin helposti saavutettavissa olevilla riisiterasseilla ja vaella vehreiden ja lumoavien maisemien läpi. Opi, miten paikallisia riisituotteita valmistetaan, ja vieraile kylissä, joissa aika näyttää pysähtyneen. Muita vierailun arvoisia riisipeltoja ovat Jatiluwihin terassit Balin sydämessä - Unescon maailmanperintökohde vuodesta 2012 - ja Belimbingin terassit, jotka sijaitsevat syrjemmässä. Parhaan kokemuksen saat, kun vierailet niityillä aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä, jolloin lämpötila on viileämpi. Myös suljettujen kenkien käyttöä suositellaan vaelluksella.

3. Vaella Batur-vuorelle

Vaellus Batur-vuorelle on yksi Balin jännittävimmistä retkistä. Se on ihanteellinen seikkailunhaluisille. Tämä aktiivinen tulivuori kohoaa 1 717 metriin, ja se sijaitsee kahden samankeskisen kalderan välissä. Reitti on helppokulkuinen ja hyvin viitoitettu, vaikka kiipeäminen voikin olla väsyttävää. Mutta kun pääset huipulle, voit nauttia todella erityisestä panoraamamaisemasta. Täydellinen aika vaellukselle on ennen aamunkoittoa. Lähde liikkeelle aamuneljältä ja saavu huipulle juuri silloin, kun aurinko alkaa nousta taivaalle. Voit osallistua myös opastetulle vaellukselle.

4. Tutustu Balin pääkaupunkiin Denpasariin

Saaren kaoottisessa pääkaupungissa voi uppoutua paikalliseen kulttuuriin. Hyvä paikka aloittaa on Balin maakuntamuseo, jossa voit tutustua saaren historiaan. Vieraile seuraavaksi Sakenanin ja Jagatnathan temppeleissä. Denpasar on myös loistava paikka tutustua Balin kulinaarisiin perinteisiin ja maistella maukasta katuruokaa. Älä myöskään jätä väliin retkeä Badungin markkinoille tai Pasar Kerenengin yömarkkinoille. Denpasar on vain 30 kilometrin päässä Ubudista, joka on paljon rauhallisempi kaupunki, mutta jota pidetään alueen kulttuurisena ja hengellisenä keskuksena. Täällä voit vierailla kuuluisassa apinametsässä ja lukuisissa taidemuseoissa.

5. Rentoudu Balin kauneimmilla rannoilla

Kiertelyn jälkeen pieni rentoutuminen on paikallaan. Saarelta löytyy Aasian kauneimpia rantoja vesiurheilusta pitäville ja niille, jotka haluavat rentoutua lähes koskemattomissa maisemissa. Etelärannikko sopii täydellisesti surffaamiseen. Siellä on Balanganin ranta aaltoineen ja auringonlaskuineen sekä Seminyakin ranta, joka on kuuluisa yöelämästään. Nusa Lembonganin saarella sijaitsevan Mushroom Bayn matalat vedet ovat ihanteellisia snorklaukseen. Koillisesta löytyy Amedin mustahiekkainen ranta, joka sijaitsee Agung-tulivuoren varjossa. Itärannikolla Padangbain Blue Lagoon Beachilla on sokerinvalkoista hiekkaa ja salainen poukama, jossa on runsaasti merielämää.

6. Osallistu jooga- tai meditaatiotunnille

Balilla on henkisyyden ilmapiiri. Suurin osa väestöstä on hindulaisia, ja saaren lukuisat temppelit antavat saarelle entistäkin mystisemmän ilmapiirin. Siksi se on suosittu kohde joogaa ja meditaatiota rakastaville. Osallistu joogatunnille ja nauti hetki kehon ja sielun uudistumisesta. Täydellinen kohde on Ubud, joka tarjoaa laajan valikoiman ayurveda-hoitoja, hierontoja ja hengellisiä kokemuksia.