Ostoskori
Boa Vista
Boa Vista

Kap Verde

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Boa Vista

Elämykset kohteessa Boa Vista

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Postikortteja Boa Vistalta
Retket

Postikortteja Boa Vistalta

Boa Vistassa ei ole pulaa upeista näkymistä, ja tämä maastoautokierros näyttää, kuinka viehättävä se on. Näet Santa Marian laivahylyn, vierailet Fundo das Figueirasissa, pysähdyt maistelemaan paikallista ruokaa Rabilissa ja poikkeat myös kilpikonnakeskuksessa.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Eteläisen Boa Vistan 4x4-maastoautoretki
Retket

Eteläisen Boa Vistan 4x4-maastoautoretki

Tällä retkellä sinulla on mahdollisuus tutustua muutamiin Boa Vistan päänähtävyyksiin. Vietä aamupäivä ajellen Vianan autiomaassa maastoautolla, seikkaillen sisämaan pikkukaupungeissa ennen saapumista yhdelle saaren kauneimmista rannoista. Pääset tutustumaan Rabiliin, Vianan autiomaahan, Povoação Velhaan ja Santa Monican rantaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, sv 

Pääkaupunki Sal Rein nähtävyydet
Retket

Pääkaupunki Sal Rein nähtävyydet

Kap Verden ainutlaatuinen kulttuuri, jossa yhdistyvät afrikkalaiset, brasilialaiset ja portugalilaiset vaikutteet, on kokemisen arvoinen. Tällä kiertomatkalla voit maistella perinteistä ruokaa, vierailla vilkkailla paikallisilla markkinoilla ja tehdä opastetun kierroksen Sal Reissä, Boa Vistan pääkaupungissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, sv 

Illallinen Sodaden kultuuritalossa Boa Vistalla
Retket

Illallinen Sodaden kultuuritalossa Boa Vistalla

Tutustu kapverdeläiseen kulttuuriin kun vietät illan Sodaden kulttuuritalossa. Voit ottaa askeleen ajassa taaksepäin Muistojen talossa, ennen kuin maistelet paikallisesti tuotettuja ruokia ja herkkuja kolmen ruokalajin illallisella perinteisen musiikin soidessa taustalla.Aloitat illan tervetuliaisjuomalla, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Sen jälkeen voit siirtyä yläkertaan Muistojen taloon, jossa opastetun ääniopastuksen avulla saat kuulla kaiken portugalilaisen siirtomaa-ajan historiasta ja nähdä, miten kapverdeläiset aikoinaan elivät.Kun ruokahalusi on herännyt, voit istahtaa alas kolmen ruokalajin aterialle. Maista joitakin maan kuuluisimmista ruokalajeista ja herkuista, samalla kun kuuntelet perinteistä musiikkia. Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin paikallisesta vuohenjuustosta ja kasvisruoista päivän tuoreeseen saaliiseen.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Eteläisen Boa Vistan yksityinen 4x4-maastoautokierros
Retket

Eteläisen Boa Vistan yksityinen 4x4-maastoautokierros

Retkellä Boa Vistan kauneimpiin kohteisiin vierailemme keramiikkatehtaassa Rabilissa, ajamme Vianan aavikon halki, tutustumme saaren vanhimpaan kylään Povoação Velhaan ja ihailemme pitkää Santa Monican rantaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, sv 

Boa Vistan veneretki vain aikuisille
Aktiviteetit

Boa Vistan veneretki vain aikuisille

Tämä ainutlaatuinen vain aikuisille suunnattu veneretki tarjoaa sinulle uuden näkökulman Boa Vistasta. Nauti elämän pienistä ylellisyyksistä, jotka tekevät lomastasi ainutlaatuisen. Tämä retki on TUIn huolella räätälöity retki vain TUIn asiakkaille. Luvassa on uimataukoja ja paikallista purtavaa!

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Neljän tunnin mönkijäsafari Boa Vistan eteläosissa
Aktiviteetit

Neljän tunnin mönkijäsafari Boa Vistan eteläosissa

Vauhdikas maastoseikkailu on luvassa tällä toiminnallisella retkellä. Vietä neljä adrenaliinintäyteistä tuntia mönkijän kyydissä ja tutustu Boa Vistan upeaan etelärannikkoon. Voit valita haluatko oman mönkijän tai sitten olla vain matkustajana – ja antaa kumppanisi hoitaa kaiken työn.

Ilmainen peruutus
Opastettu Kierros
Ihastuttava aavikko
Retket

Ihastuttava aavikko

Jos haluat kokea todella taivaallisen lomaelämyksen, on vaikea löytää parempaa kuin illallinen Boa Vistan Vianan aavikolla. Sinut haetaan hotellilta, keskelle ei mitään ja kauas valosaasteesta. Keskellä aavikkoa näet Linnunradan näkymät täydellisesti. Ja mikä parasta, retkeen kuuluu myös herkullinen buffet-illallinen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Mönkijäseikkailu Boa Vistalla
Aktiviteetit

Mönkijäseikkailu Boa Vistalla

Lisää lomallesi terve annos adrenaliinia tällä hiekkaisella mönkijäseikkailulla. Aja omalla maasto-buggyllasi pitkin pölyisiä teitä, polkuja ja hiekkadyynejä löytääksesi Boa Vistan parhaat puolet. Hyppää voimakkaaseen ajoneuvoosi – nopean turvallisuusohjeistuksen jälkeen olet jo valmis ajamaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Boa Vistan aamupäivä katamaraanilla
Aktiviteetit

Boa Vistan aamupäivä katamaraanilla

Rentoutuminen on päivän sana tällä rennolla meriretkellä. Vietä aamupäivä tutustumalla Boa Vistan länsirannikkoon ja Sal Rein pieneen saareen katamaraanin kyydissä, ennen kuin saavut rantaravintolaan lounaalle ja vietät iltapäivän Praia da Chavesin kullankeltaisella hiekkarannalla.Kapteenin ohjatessa aluksen ulos satamasta purjehdit kohti Sal Rein pientä saarta ja sen ympärillä ennen paluuta satamaan. Vietät merellä aikaa kolme tuntia. Sen jälkeen siirrymme Praia de Chavesin koskemattomille hiekkarannoille Boa Vistan länsirannikolle lounaan ajaksi.Herkullinen lounas tarjoillaan suositussa Perola de Chaves -rantaravintolassa. Loput iltapäivästä on omistettu hiekkarannalla rentoutumiseen ja uimiseen – täällä ei stressi paina!

Ilmainen peruutus
Ateria Sisältyy
Boa Vistan 2 tunnin mönkijäretket
Aktiviteetit

Boa Vistan 2 tunnin mönkijäretket

Boa Vista on hiekkadyyneineen upea paikka mönkijäajelulle. Turvallisuusopastuksen jälkeen lähdetään kohti Cabo Santa Marian rantaa, jossa sijaitsee valtava rahtilaivan hylky.

Ilmainen peruutus
Opastettu Kierros
Boa Vista kalastusveneellä
Aktiviteetit

Boa Vista kalastusveneellä

Kalastuksen harrastajat pitävät varmasti tästä puolipäivää kestävästä kalastusretkestä. Lähdemme Sal Rein ympärillä sijaitsevaan lahteen, jonne laskemme ankkurin ja vietämme aamu- tai iltapäivän odottaen kalasaalista. Yksi on varmaa, tulet nauttimaan kalastuksesta Boa Vistassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Esittelyssä Boa Vista

Koska portugalilaiset tutkimusmatkailijat nimesivät sen "hyväksi näkymäksi", on todennäköistä, että he olivat ihastuneita löytöönsä nähdessään Boa Vistan ensimmäistä kertaa. Viisi vuosisataa myöhemmin saari ei ole juurikaan muuttunut - silkinpehmeät rannat ja Marsin kaltaiset aavikot ovat säilyneet lähes ennallaan. Saarella on kuitenkin kourallinen vierailemisen arvoisia kaupunkeja ja kyliä. Pakollisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Vianan aavikko, Atalantan rannan haaksirikkoutunut alus, Fundo das Figueirasin kylä ja pääkaupunki Sal Rei.

Boa Vistan kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Käy Vianan autiomaalla

Vianan autiomaa on yksi Boa Vistan suosituimmista vierailukohteista. Sen aaltoilevia dyynejä reunustavat kirkkaanvihreä Rabil-joki lännessä ja kivikkoinen Amador idässä. Safarit ovat yksi saaren parhaista aktiviteeteista. Voit itse päättää, tutkitko tätä aavikkoa maastoautolla vai mönkijällä - minkä tahansa aktiviteetin valitsetkin, luvassa on toiminnantäyteinen seikkailu.

2. Lähde päiväretkelle Sal Reihin

Sal Rei on saaren pieni ja viehättävä pääkaupunki, ja sen sekoitus afrikkalaisia, portugalilaisia ja brasilialaisia vaikutteita antaa sille eksoottisen tunnelman. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Fatiman kappeli, josta on ihanat merimaisemat. Lisäksi on rantakohteita - Cabralissa ja Estorilissa on pitkiä hiekkarantoja, ja Dianten satamaan on ankkuroitu värikkäitä kalastusveneitä. Ne kaikki ovat ehdottomasti päiväretken arvoisia.

3. Näe Santa Marian haaksirikkoutunut alus

Vaikka se on ollut Boa Vistan ikonisimpia maamerkkejä jo yli 50 vuoden ajan, Cabo Santa Maria -laivan hylky ei ole olemassa ikuisesti, sillä Atlantin aallot kuluttavat sitä hitaasti. Muista siis käydä Atalantan rannalla, kun olet saarella. Se kuuluu useimpien Boa Vistan pohjoisosaan suuntautuvien retkien, erityisesti maastosafarien, käyntilistalle.

4. Tutustu syvään etelään

Boa Vistan eteläosa on rantalomailijoiden mieleen lähes loputtoman Santa Monican rannan vuoksi. Siellä on kuitenkin myös kaksi saaren mielenkiintoisinta kylää: hylätty Curral Velho, jossa voit kierrellä rapistuneiden talojen keskellä ja ottaa kuvia sen upeasta rannasta ja suolatasangosta, ja Povoação Velha, joka on saaren vanhin asutuskeskus, ja joka sijaitsee jyrkän kukkulan varjossa. Monilla suosituilla Boa Vistan retkillä käydään molemmissa kylissä.

5. Vieraile Fundo das Figueirasissa

Fundo das Figueiras saattaa olla Boa Vistan kaunein kylä. Sen läpi virtaavan puron ansiosta siellä on enemmän kasvillisuutta kuin muissa saaren asutuskeskuksissa. Se on kuuluisa kukistaan ja puiden reunustamista mukulakivikaduistaan, joita reunustavat värikkäät talot. Kaunis, valkoiseksi kalkittu kirkko on myös loistava tausta selfie-kuville.

6. Maista aitoa catchupa-muhennosta

Catchupa on Kap Verden kansallisruoka, joten ei ole mikään yllätys, että jokainen saari väittää tarjoavansa parasta. Eikä Boa Vista ole poikkeus. Jos haluat maistaa aitoa kotitekoista catchupa-muhennosta, joka valmistetaan lihasta, pavuista, vihanneksista ja mausteista, varaa retki, jolla pääset seuraamaan sen valmistusta paikallisessa kodissa, ja nauttimaan sitä lounaaksi. Illalliselle kannattaa sen sijaan mennä Morabeza Beach Clubille, joka on kuuluisa auringonlaskuillallisistaan, joihin kuuluu rumpuesityksiä, nuotioita ja muuta mukavaa.