Ostoskori
Dubrovnik
Dubrovnik

Kroatia

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Dubrovnik

Elämykset kohteessa Dubrovnik

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Junamatka Konavlen laakson halki
Retket

Junamatka Konavlen laakson halki

Konavlen parhaimmat palat tuodaan kuin suoraan lautasellesi tällä puolipäiväretkellä. Pääset maistamaan paikallisesti tuotettuja viinejä perheiden omistamilla viinitarhoilla, junamatkalle kylästä toiseen ja nautit perinteistä ruokaa Konavlen laakson luonnonkauniissa maisemissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr 

Risteily Kotorinlahdella
Retket

Risteily Kotorinlahdella

Montenegron Kotorinlahti kätkee sisäänsä monenlaisia legendoja. Henkeäsalpaavan upea vuoristomaisema, kimmeltävän turkoosit vedet ja muurein suojattu Kotorin kaupunki tekevät tästä vuononomaisesta alueesta tärkeän vierailukohteen. Risteily vie sinut muun muassa Our Lady of the Rocks -saarelle. Ensin ajellaan Dalmatian rannikkoa pitkin Meljineen, jonka jälkeen nouset veneelle, joka kuljettaa sinut luonnonkauniisiin maisemiin. Alue lukeutuu Unescon maailmanperintökohteisiin. Myöhemmin palaat veneelle vieraillaksesi lähes sadunomaisella Our Lady of the Rocks -saarella.Tutustu saaren pieneen kirkkoon, joka on kuuluisa sen barokin aikaisista seinämaalauksista ja upeasta sijainnistaan. Sitten on aika palata takaisin veneelle risteillen kohti Kotorin kaupunkia ohittaen Perastian, Stolivian ja Prcanjan. Kotorissa sinulla on vapaa-aikaa kulkea sen keskiaikaisten muurien suojassa ja ihailla venetsialaisia palatseja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Rehtorin palatsin -kierros
Aktiviteetit

Rehtorin palatsin -kierros

Rehtorin palatsissa, joka oli 1300-luvulla Ragusan tasavallan hallintokeskus, on ensiluokkainen kokoelma esineitä, huonekaluja ja aseita. Ennen kuin tutustut tähän kroatialaisen kulttuurin aarreaittaan, käyt kaupungin vilkkaimmalla kadulla ottamassa valokuvia kauniista barokkirakennuksista ja vierailet markkinoilla.Tapaat oppaasi Brsaljen aukiolla, ja lähdet kävelemään pitkin terrakottakattojen peittämää Stradunia - kaupungin pääkatua. Tutustu koristeelliseen Onforion suihkulähteeseen ja ortodoksiseen kirkkoon, ennen kuin pysähdyt Dubrovnikin markkinoilla. Siellä kojut ovat täynnä värikkäitä ja tuoreita elintarvikkeita, ja se on erinomainen paikka maistella paikallisia ruokia.Voit myös ottaa selfien kaupungin suojeluspyhimyksen, Pyhän Blaisen kirkon edustalla. Kierroksen kohokohta on kuitenkin Rehtorin palatsi. Hämmästele sen antiikkiesineitä ja tutustu sen kiehtovaan historiaan kierrellessäsi sen yksityishuoneissa ja laskeutuessasi tyrmään.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

-kierros Dubrovnikin kaupunginmuureilla
Nähtävyydet ja opastetut retket

-kierros Dubrovnikin kaupunginmuureilla

Dubrovnik on yksi Euroopan upeimmista muurien ympäröimistä kaupungeista, eikä vierailu Dubrovnikiin ole täydellinen ilman kävelyä sitä ympäröivien vaikuttavien linnoitusten ympärillä. Tällä Iconic Insiders -kierroksella pääset näkemään uskomattomia maisemia ja ottamaan valokuvia linnoituksista ja torneista, jotka ovat joskus olleet ainoa asia, joka on ollut Dubrovnikin ja tuhon välissä.Alun perin 1200-luvulla rakennetut kaupungin suuret kivimuurit ulottuvat kilometrien päähän ja ovat joissakin osissa jopa 6 metriä paksuja. Tapaa oppaasi ja tutustu tähän Unescon maailmanperintöluettelossa olevaan vanhaan kaupunkiin.Näet koristeellisen Onforion suuren suihkulähteen, otat muutaman valokuvan Pyhän Laurin linnoituksen huipulta ja vierailet Minceta-tornissa, joka on yksi parhaiten säilyneistä linnoituksista. Tutustu Dubrovnikin merenkulun menneisyyteen merenkulkumuseossa, ennen kuin pääset vanhan sataman kupeeseen kahvin ja kakun ääreen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Srđ-vuoren STEP-kävelykierros
Aktiviteetit

Srđ-vuoren STEP-kävelykierros

Srđ-vuorella käytiin aikoinaan kiivas taistelu Dubrovnikin kohtalosta, ja nyt siellä on Kroatian itsenäisyyssodassa menehtyneiden liikuttava muistomerkki. Tällä STEP-kävelykierroksella vaellat tämän koskettavan paikan huipulle ja kuulet tarinoita heiltä, jotka taistelivat vasta vuonna 1995 päättyneessä sodassa.Suuntaa kohti tämän kaupungin ulkopuolella sijaitsevan matalan vuoren huippua, ja asiantunteva opas kertoo matkan varrella sen historiasta. Saat kuulla Kroatian itsenäisyyssodasta ja siitä, mitä tapahtui Dubrovnikin piirityksen aikana, joka oli yksi nelivuotisen konfliktin ratkaisevimmista taisteluista.Nauti Srđin huipulta avautuvista upeista näkymistä Elaphite-saarille ja Adrianmerelle ja vieraile Napoleonin aikaisessa Fort Imperialin linnoituksessa. Sisätiloissa on näyttely, jossa kerrotaan Dubrovnikin Jugoslavian joukkojen seitsemän kuukautta kestäneestä pommituksesta, ja pääset tapaamaan ihmisiä, jotka elivät sen läpi. Tämä on kiehtova ja ajatuksia herättävä kokemus.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

STEP-kävelykierros Lokrumin saarella
Aktiviteetit

STEP-kävelykierros Lokrumin saarella

Lokrum on pieni saari, joka on täynnä metsäisiä kävelypolkuja ja legendoja ja sinne on vain 15 minuutin venematka Dubrovnikista. Hyppää veneeseen ja tutustu tähän eksoottiseen pikkusaareen STEP-kävelykierroksella. Vaellat Napoleonin aikaisella linnoituksella, kuulet benediktiiniluostarin historiasta ja näet Game of Thronesin kuvauspaikan.Lähdet matkaan Dubrovnikin vanhasta satamasta, ja ei aikaakaan kun olet tällä saarella. Anna paikallisoppaan johdattaa sinut pikkukivirantoja pitkin sisämaahan, jossa voit bongata subtrooppisia kasveja ja riikinkukkoja kasvitieteellisessä puutarhassa.Teemme lyhyen vaelluksen ranskalaisten rakentamalle Fort Royalille, josta avautuvat huikeat näkymät Dubrovnikiin, ennen kuin kävelet alas benediktiiniluostariin, joka on Game of Thrones -elokuvassa esitetty Qarthin kaupunki. Kulje elokuvatähtien jalanjäljissä, ja voit jopa istua Rautavaltaistuimella. Pääset myös halutessasi uimaan Kuolleenmeren tyylisessä järvessä, ennen kuin kierros päätetään kahvin ja kakun kera.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kierros Stonin kylässä ja maatilalla
Aktiviteetit

Kierros Stonin kylässä ja maatilalla

Tällä puolen päivän kierroksella pääset kokemaan kaksi kroatialaista elämystä. Tutustut Stonin muurien ympäröimään kylään ja vierailet perheomisteisella maatilalla maistelemassa perinteisiä kroatialaisia herkkuja ja juomia. Ensimmäisenä suuntaamme pikkuruiseen Stoniin. Se toimi aikoinaan Ragusan tasavallan - kuten Dubrovnikia vuosisatojen ajan kutsuttiin - puolustusasemana, ja sen kukkulalla kiemurtelevien muurien sanotaan olevan Euroopan pisimmät. Opas esittelee paikkoja ja kertoo kiehtovia faktoja tästä historiallisesta kylästä.Seuraavaksi matka jatkuu perheomisteiselle maatilalle, joka on kuulunut samalle suvulle jo yli 250 vuotta. Sinut toivotetaan tervetulleeksi kotitekoisella liköörillä, joka vaihtelee vuodenaikojen mukaan, jonka jälkeen tutustut alueeseen tilakierroksella. Päivän päätteeksi pääset maistelemaan oliiviöljyä, tuoreita leipiä, juustoja ja suolattua lihaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr 

Kokopäiväretki Mostariin
Retket

Kokopäiväretki Mostariin

Mostar on kaupunki, jossa itä ja länsi kohtaavat minareettien ja kirkontornien kohotessa ikivanhojen kivitalojen kattojen ylle. Tällä retkellä käydään Bosnia ja Hertsegovinan puolella sekä tutustutaan maailmankuuluun Stari Mostin siltaan ja kaupungin basaariin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Dubrovnikin katamaraaniristeily ja Sininen luola uimapysähdyksineen
Aktiviteetit

Dubrovnikin katamaraaniristeily ja Sininen luola uimapysähdyksineen

Dubrovnikin rannikon edustalla sijaitsevat Elafitin saaret ovat sitrushedelmäviljelmien, mäntyjen peittämien kukkuloiden ja hiekkarantojen keidas. Tutustu näihin valokuvauksellisiin saariin kolmen tunnin katamaraaniristeilyllä, johon sisältyy All Inclusive -juomia, välipaloja ja uimapysähdyksiä, ja vietä upea päivä Kroatiassa.Kun olemme noutaneet sinut hotelliltasi, suuntaamme Gruzin satamaan ja lähdemme saarihyppelylle. Kroatiassa on yli 1000 saarta, mutta vain harvat ovat kauniimpia kuin 13 Elafitin saarta. Purjehdimme parhaimmille lahdille ja voit nauttia baarista ilmaista olutta, viiniä ja virvoitusjuomia. Tarjolla on myös tuoreita hedelmiä ja pikkupurtavia.Ota aurinkoa kannella, pulahda viilentävälle uinnille tai jää laivalle torkkumaan - valinta on sinun. Näet myös Kalamota-saaren Sinisen luolan. Muutaman merellä vietetyn rentouttavan tunnin jälkeen palaamme takaisin satamaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr 

Montenegron parhaat palat pienryhmässä
Retket

Montenegron parhaat palat pienryhmässä

Matka Dubrovnikista eteläistä Dalmatian rannikkoa pitkin vie sinut pikkuiseen Montenegron maahan, jossa on upea luonto ja rikas kulttuuriperintö. Tällä pienryhmäretkellä tutustut Kotoriin, Perastiin ja Our Lady of the Rocksin saareen.Päivä alkaa Perastissa, jossa vierailet pienellä Our Lady of the Rocks -saarella ja samannimisessä kirkossa, joka on kuuluisa 68 freskosta, jotka on maalannut yksi barokkiajan freskomaalauksen mestareista, Tripo Kokolja. Seuraava pysähdyspaikkamme on Kotor - Unescon maailmanperintöluettelossa oleva keskiaikainen kaupunki, joka esitellään koko kauneudessaan opastetulla kierroksella.Täällä on myös vapaata aikaa. Pistäydy kuuluisassa Pyhän Tryfonin katedraalissa - jota pidetään romaanisen arkkitehtuurin mestariteoksena - ja merenkulkumuseossa tai nauti drinkki sen pääaukiolla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Montenegron parhaat palat
Retket

Montenegron parhaat palat

Matka Dubrovinikista etelään pitkin alati muuttuvaa Dalmatian rannikkoa vie sinut pikkuruiseen Montenegron valtioon, jossa sinua odottavat valtavan kaunis luonto ja uskomaton kulttuuriperintö. Tällä kokopäiväretkellä tutustut Kotoriin, Perastiin ja Gospa od Škrpjelan saareen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Kroatian maaseutukierros
Retket

Kroatian maaseutukierros

Pakene Dubrovnikista päiväksi ja tutustu Kroatian maaseudun perinteisiin. Tällä retkellä pääset Konavlen maaseudulle katsomaan, miten paikalliset elävät. Vierailet historiallisissa kylissä ja maistat perinteisiä dalmatialaisia herkkuja, jotka on valmistettu samalla tavalla vuosisatojen ajan.Vuorten, meren ja Montenegron rajan välissä sijaitseva Konavlen laakso on kaukana tiheään asutusta Dubrovnikista. Vierailet Đivanovićin myllyssä tässä idyllisessä ympäristössä. Sinut toivotetaan tervetulleeksi, ja saat tietää, miten jauhoja ja villaa ennen tuotettiin, ennen kuin nautit lasillisen kotitekoista konjakkia ja sokeroituja mantelimakeisia.Sen jälkeen pistäydyt perheomisteisella maatilalla ja maistelet dalmatialaista oliiviöljyä. Lopuksi sinulla on vapaa-aikaa kierrellä Čilipin kauniissa kylässä. Kävele kylän aukiolla ihailemassa Pyhän Nikolauksen kirkkoa, pysähdy kahville kulmakahvilaan tai osta käsintehtyä silkkikirjontaa - Čilipi on kuuluisa niistä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Dubrovnik