Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
79 aktiviteettia
Lajittele:
Fuerteventuran kylien, luolien ja maatilojen retki lounaalla
Retket

Fuerteventuran kylien, luolien ja maatilojen retki lounaalla

Fuerteventura on lomakohteiden ulkopuolella kuin unohdettu maa. Retki vie sinut siirtomaa-aikaisiin kirkkoihin, valkoiseksi kalkittuihin Pájaran ja Betancurian kyliin sekä aloe vera -viljelmälle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Ajuyn ja Las Peñitasin kävelykierros sisältäen piknikin
Aktiviteetit

Ajuyn ja Las Peñitasin kävelykierros sisältäen piknikin

Kaikki se, mikä tekee Fuerteventuran läntisestä ylängöstä erityisen, yhdistyy tällä kävelykierroksella. Oppaasi johdattaa sinut yhden saaren vehreimmän alueen ja karujen maisemien halki aina Ajuyn kalastajakylään asti - ja mukana on myös muutama yllätys. Fernando, yksi oppaistamme, kertoo: "Joka vuosi syyskuun kolmantena lauantaina tuhannet perinteisiin kanarialaisiin asuihin pukeutuneet saarelaiset pyhiinvaeltavat rotkon läpi palvomaan Fuerteventuran suojeluspyhimystä".Tutustu Fuerteventuran syrjäisiin osiin, kun lähdet liikkeelle jalan ja kuljeskelet laaksoja ristiin rastiin Vega de Rio Palmasin kylästä Las Peñitasin erakkoluostariin. Matkalla on aikaa ottaa valokuvia sekä mahdollisuus levähtää varjossa jonkin reitin varrella kasvavan taatelipuun alla. Vehreän kasvillisuuden ja toismaallisten kalliomuodostelmien ansiosta paikalliset kutsuvat aluetta "Fuerteventuran keitaaksi". Elokuvien ystävät voivat kuitenkin tunnistaa sen yhdestä Marvel-elokuvan Eternalsin kohtauksesta.Jatkat polkua pitkin kohti rannikkoa, kunnes saavut aaltojen huuhtomaan Ajuyyn. Tämä syrjäinen kylä on kuuluisa meriluolistaan, jotka pääset näkemään sen mustahiekkaisten rantojen ohella. Kävele El Juradon rantaa pitkin ja kasta jalkasi Atlantin virkistävässä vedessä. Pysähdymme vielä ansaitulle piknikille ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Fuerteventuran yksityiskierros sisältäen lounaan
Retket

Fuerteventuran yksityiskierros sisältäen lounaan

Tutustu Fuerteventuran nähtävyyksiin ja maisemiin yksityiskierroksella seurueesi kanssa. Vierailette Pajarassa, Ajuyssa ja Betancuriassa, maistelette juustoja ja nautitte perinteisen lounaan. Yurena, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Olemme niin ylpeitä majorero-juustostamme. Vuosisatoja täällä olleiden vuohien maito kuvastaa sitä, miten tyytyväisiä ne ovat elämäänsä saarella - se on laadukasta, erittäin puhdasta ja sen proteiini- ja rasvapitoisuus on korkea, joten se sopii erinomaisesti juuston valmistukseen."Ensimmäisenä vierailette aloe vera -tilalla, jossa opitte kaiken kasvin parantavista ominaisuuksista. Sitten matka jatkuu Pajaraan ja sen kirkkoon, joka on täynnä arvoituksellisia atsteekkikuvioita. Sitten vuorossa on syrjäinen Ajuyn kylä, jonka mustahiekkaisella rannalla keikkuu värikkäitä kalastusveneitä, ja Las Peñitasin näköalapaikka, joka on loistava paikka ottaa valokuvia. Käymme myös kauniissa Betancuriassa. Saaren ensimmäinen pääkaupunki on nykyään unelias, valkeaksi kalkittu kylä, jossa on Neitsyt Marian kirkko, jonka yksinkertainen julkisivu kätkee sisäänsä koristellut sisätilat.Kun ruokahalunne on herännyt, tarjolla on maukas, saaren kausituotteista koostuva lounas perheomisteisessa ravintolassa Valle de Santa Inesissä. Iltapäivällä vierailette vielä vuohitilalla, jossa pääsette maistamaan majorero-juustoa, paikallisia hilloja, kotitekoisia mojo-kastikkeita sekä hunajaista rommia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Lanzaroten yksityiskierros Fuerteventuralta
Retket

Lanzaroten yksityiskierros Fuerteventuralta

Lanzarote on vain 25 minuutin lauttamatkan päässä Fuerteventuralta, mutta maisemallisesti se näyttää olevan valovuosien päässä. Tämä ainutlaatuinen yksityisretki vie sinut laavan peittämään Timanfayan kansallispuistoon, Harian palmulaaksoon, sekä maistelemaan viinejä vulkaaniselle viinitilalle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

El Cotillon auringonlaskusafari Fuerteventuralla ja Bayuyo-tulivuori
Aktiviteetit

El Cotillon auringonlaskusafari Fuerteventuralla ja Bayuyo-tulivuori

Lähde enintään 16 hengen ryhmässä maastoautosafarille, joka vie sinut Fuerteventuran tulivuorimaisemien halki syrjäisille rannoille ja kauniisiin kalastajakyliin. Päivän päätteeksi on mahdollisuus nähdä huikea auringonlasku. Juan Carlos, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Retki alkaa vauhdikkaasti, kun huristelet Bayuyon autiomaan läpi. Palaneen maan, pöllyävien polkujen ja tulivuorten keskellä voisi luulla olevansa Marsissa."Suuntaamme sisämaahan Bayuyon vulkaaniselle vyöhykkeelle huristelemaan hiekkateitä pitkin ja kraatterien ohi laavan runtelemilla pelloilla. Bayuyon tulivuorella on aikaa ottaa valokuvia, ja jos sinulla on onnea, saatat nähdä ystävällisiä maaoravia. "Ota mukaan pähkinöitä", Juan Carlos neuvoo. Sitten matkamme jatkuu Majanichoon, joka on ränsistynyt pikkukylä suojaisassa poukamassa. Sieltä jatkamme rannikkoa pitkin El Cotillon kalastajakylään asti. Aallot ovat tehneet siitä surffaajien mekan.Toisin kuin saaren pohjois- ja etelärannikko, El Cotillon ranta on mustahiekkainen. Pistäydyt majakalla ja Toston-tornilla napsimissa valokuvia. Sinulla on myös vapaata aikaa käydä syömässä tai kiertelemässä kylää. Sen jälkeen pääset ihailemaan näköalapaikalta auringolaskua ja siemailemaan kylmää cavaa. Kirsikkana kakun päällä ajat paluumatkan tähtitaivaan alla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Fuerteventuran kylät ja keittiö sisältäen aloe vera -tilan
Retket

Fuerteventuran kylät ja keittiö sisältäen aloe vera -tilan

Historiallisia kaupunkeja, maatiloja, maistiaisia ja näköalapaikkoja – tällä kierroksella saat hyvän käsityksen Fuerteventurasta. Tutustut Ajuyyn, Pajaraan ja Betancuriaan, vierailet aloe vera -tilalla ja maistat paikallisia herkkuja vuohitilalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de 

Fuerteventuran maastoautoseikkailu ja katamaraaniristeily
Koe ainakin tämä
Aktiviteetit

Fuerteventuran maastoautoseikkailu ja katamaraaniristeily

Tällä toiminnantäyteisellä kokopäiväretkellä pääset todellakin nauttimaan Fuerteventuran kaikista parhaista puolista. Kierrät saaren sisämaata maasturilla, tutustut saarelaisten elämään maaseudulla ja risteilet merellä katamaraanilla, jossa voit tuntea itsesi VIP-vieraaksi. Aloitat päiväsi maasturiseikkailulla. Pysähdyt perinteisissä kylissä, syrjäisillä rannoilla ja upeilla näköalapaikoilla, ja saat todellisen sisäpiirin tuntuman saaren elämään. Vierailet vuohitilalla, jossa näet, miten majorero-juustoa valmistetaan, ja pääset maistelemaan paikallisia herkkuja. Opit myös, miten juoksutettu maito puristetaan palmunlehdillä ja hierotaan paprikalla tai gofioilla. Sitten matka jatkuu pikkukylien, kuten La Corten ja Valle Santa Inesin, läpi länsirannikolle. Sinulla on aikaa kierrellä Los Molinosissa ja Playa Jarugossa, ennen kuin suuntaat Vallebrónin näköalapaikalle, josta avautuu näkymä Tindaya-tulivuorelle ja Calabazan laaksoon.Takaisin merenpinnan tasolle palatessasi pysähdyt Corralejon dyyneillä, ennen kuin lähdet neljän tunnin katamaraaniristeilylle Isla de Lobosin ympäri. Alukselle otetaan enintään 21 henkeä, joten sinulla on hyvin tilaa rentoutua ja nauttia auringosta. Kapteeni laskee ankkurin vulkaanisen saaren edustalle, jotta pääset uimaan, snorklaamaan, melomaan tai SUP-lautailemaan. Voit myös jatkaa auringonottoa aluksella. Risteilyn kruunaa paella ja ilmaiset juomat.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Aphroditen auringonlaskuristeily Fuerteventuralla
Koe ainakin tämä
Retket

Aphroditen auringonlaskuristeily Fuerteventuralla

Risteily Fuerteventuran rannikolla auringon laskiessa vie rentoutumisen uudelle tasolle. Seilaa lauhkean iltatuulen puhaltaessa ja katsele auringonlaskua perinteisellä turkkilaisella gulet-veneellä, Aphroditella. Tarjolla on illallinen, juomia ja rentoa musiikkia.Näet saaren aivan uudessa valossa, kun lähdemme Morro Jablen satamasta ennen kuin aurinko painuu horisontin alle. Ota drinkki aluksen avoimesta baarista ja rentoudu live-dj:n soittaessa chilliä musiikkia. Sitten kapteeni laskee ankkurin lahdelle, jossa voit rentoutua ja nauttia kesätuulesta.Sen jälkeen istahdat alas miehistön valmistaman itämaisen juhla-aterian äärelle. Illan kruunaa häikäisevä espanjalainen auringonlasku.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Fuerteventuran luomutilakierros tapaksilla
Koe ainakin tämä
Aktiviteetit

Fuerteventuran luomutilakierros tapaksilla

Lähde luonnon keskelle Fuerteventuran saarella sijaitsevalle Verdeaurora Bio Farmille, josta on tullut kestävän kehityksen pyhättö. Tällä puolen päivän retkellä pääset maatilalle ruokkimaan eläimiä, keräämään tuoreita kananmunia ja oppimaan aloe vera -kasvin hyödyistä. Saat myös viedä täällä istuttamasi yksilön mukanasi kotiin.Saat lahjaksi viljelysetin ja olkihatun käytettäväksi vierailun aikana ja kotiinviemiseksi. Maatilakierroksen jälkeen pääset maistelemaan paikallisia herkkuja, kuten oliiviöljyä, maatilan rauhallisessa ympäristössä.Tämä intiimi elämys on enintään kahdeksalle vieraalle. Opas esittelee teille paikkoja ja kertoo saaren maatalouden perinteestä. Tilan sitoutuminen ympäristönsuojeluun korostuu sillä, että kyseessä on 100-prosenttisesti luonnonmukainen tila, joka käyttää vastuullisia kuljetuksia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Mönkijäajelu Morro Jablesta Punta de Jandiaan
Koe ainakin tämä
Aktiviteetit

Mönkijäajelu Morro Jablesta Punta de Jandiaan

Fuerteventuran villi puoli on pääosassa tällä maastoajoseikkailulla. Tällä kahden tunnin ajelulla viemme sinut pois lomakohteista saaren karujen maisemien sydämeen. Huristele mutkittelevien polkujen ja erämaiden halki kohti saaren eteläkärkeä, Punta de Jandiaa.Tunne tuuli hiuksissasi, kun paikallinen opas johdattaa sinut syrjäisille paikoille, joista avautuvat panoraamanäkymät. Matkan varrella on monia pysähdyspaikkoja, ja jos olet onnekas, pääset näkemään myös villieläimiä.Punta de Jandiaan saapuminen tuntuu melkein voitolta. Seiso meren rannalla saaren reunalla ja ihaile upeita maisemia. Sinulla on myös vapaata aikaa käydä vaikkapa virvokkeella perinteisessä baarissa, ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Magic-katamaraaniristeily Fuerteventuralla
Koe ainakin tämä
Aktiviteetit

Magic-katamaraaniristeily Fuerteventuralla

Purjehdus kauniilla rannikolla, perinteinen kanarialainen lounas ja uimapysähdys tekevät tästä katamaraaniristeilystä nautinnollisen. Hyvällä tuurilla saatat jopa nähdä delfiinejä ja valaita tanssimassa aalloilla. Tällaista on lomailu parhaimmillaan.Ystävällinen miehistö toivottaa sinut tervetulleeksi, kun astut alukselle. Kun purjeet saavat tuulta alleen, suuntaat kohti etelää pitäen silmäsi auki delfiinien ja majesteettisten valaiden varalta, jotka rakastavat näitä lämpimiä, kutsuvia vesiä. Kapteeni laskee ankkurin puolivälissä Jandian syrjäisten rantojen läheisyyteen. Täällä voit kastaa varpaasi veteen tai vain rentoutua kannella auringossa. Pivän kruunaa perinteinen kanarialainen lounas, joka tarjoillaan aluksella virkistävien juomien kera – täydellinen tapa päättää päivä auringon, meren ja purjeiden äärellä.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Kahden tunnin delfiiniristeily Jandiassa
Koe ainakin tämä
Retket

Kahden tunnin delfiiniristeily Jandiassa

Lisää lomaasi jännitystä tällä kahden tunnin risteilyllä, jolla pääset bongaamaan valtameren leikkisimpiä asukkaita – delfiinejä. Fuerteventuraa ympäröivät tyynet ja lämpimät vedet ovat ihanteellisia delfiineille, sillä ne ovat pullollaan ravintoa ja elämää. Täällä voit nähdä delfiinien hyppivän aalloilla ja tarjoavan luonnon oman show'n.Nauti tuulenvireestä kannella ja pidä silmäsi auki ensimmäisten liikkeiden varalta - usein näet vain ohikiitävän varjon tai vilauksen selkäevästä, ennen kuin leikkisä delfiiniparvi ilmestyy näkyviin. Jos olet onnekas, saat nauttia uskomattomasta näytöksestä, kun ne hyppivät, sukeltavat ja kiitävät vedessä vierelläsi.Saatat jopa nähdä delfiininpoikasia uimassa emojensa lähellä, ja jos olet todella onnekas, voit nähdä myös valaita. Kun katseesi ei ole vesillä, voit ihailla Jandian rantaviivaa ja rentoutua juoman kera.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus

Esittelyssä Fuerteventura

Fuerteventura on Kanariansaarista toiseksi suurin, ja se on ihanteellinen kohde rantojen ja luonnon ystäville. Siellä on peräti 150 kilometrin pituudelta hiekkarantoja, joihin mahtuu kaikkea pitkistä rannoista piilossa oleviin poukamiin. Lisäksi alueen maisemat ovat niin vaihtelevat, että niitä voisi käyttää scifi-elokuvan lavasteena - saarella on hiekkadyynejä, palmujen peittämiä keitaita ja 24 tulivuorta. Saarella on myös lukuisia siirtomaa-aikaisia kyliä, jotka ovat täynnä tutkittavaa.

Fuerteventuran kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Tutustu Jandían ja Corralejon luonnonpuistoihin

Saaren eteläisimmässä kärjessä sijaitseva Jandían luonnonpuisto tarjoaa kasoittain aaltojen huuhtelemia rantoja, joita ympäröi dramaattinen vuorijono. On melkein kuin luontoäiti olisi ajatellut 4x4-maastoautosafareita luodessaan sen. Hylätty Villa Winter ja saaren korkein kohta, Pico de la Zarza, ovat ihanteellisia paikkoja pysähtyä ja ottaa kuvia postikorttimaisemista.

Corralejon luonnonpuiston dyynit ovat Kanariansaarten suurimmat, ja niissä elää sellaisia eläin- ja kasvilajeja, joita et näe missään muualla, kuten uhanalaisia lintuja ja hiekan alle kaivautuvia kuoriaisia. Puiston etelärajaa kaunistaa Mars-planeetan kaltainen Roja-tulivuori. Molemmat luonnonpuistot ovat päiväretken arvoisia.

2. Suuntaa Lobosin saarelle

Vain muutama kilometri Fuerteventuralta pohjoiseen sijaitseva Lobosin asumaton saari on suosittu päiväretkikohde. Tämä pieni helmi tarjoaa runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia. Pue snorkkelimaski yllesi ja ui meriahventen, liskokalojen, papukaijakalojen ja mustekalojen rinnalla. Lobos-saarella vierailu edellyttää, että varaat retken vähintään viisi päivää etukäteen. Se on erittäin suosittu päiväretkikohde, joten suosittelemme varaamaan vierailun sinne ajoissa.

3. Kokeile vesiurheilua

Koska Fuerteventuralla on enimmäkseen Atlantin valtameren ympäröimää koskematonta rannikkoa, on siellä myös runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia. Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, sukellus- tai snorklausretki on ehdoton valinta. Ammattilaisohjaajat vievät sinut veden alle, jossa voit nähdä kaloja, rauskuja ja hyvällä tuurilla jopa merihevosia. Tarjolla on myös delfiini- ja katamaraaniristeilyjä.

4. Kiertele Salinas del Carmenissa

Fuerteventuran suosittu nähtävyys Salinas del Carmen on saaren ainoa yhä toimiva suolatehdas. Se sijaitsee itärannikolla, lähellä Antiguaa, ja se sisältää varaston, entisen kauppiaan talon, vanhan laiturin jäänteet ja museon. Vierailun aikana kuulet suolateollisuuden merkityksestä Fuerteventuralle, ja jos haluat, voit jopa toimia päivän ajan suolatyöläisenä.

5. Herkuttele perinteisellä kanarialaisella ruoalla

Fuerteventuran ruokakulttuuria pidetään yhtenä Kanariansaarten aidoimmista. Erityisen suosittua on majorero-juusto, joka valmistetaan saarella asuvien majorero-vuohien maidosta. Jos haluat syödä perinteisissä ravintoloissa, suuntaa historialliseen Betancuriaan tai Ajuyn kalastajakylään, jossa voit maistella tuoreinta kalaa mitä saarelta löytyy.

6. Ihaile Fuerteventuran kirkkoja ja tuulimyllyjä

Tulivuorten lisäksi Fuerteventuralle ominaisia ovat myös sen valkoiseksi kalkitut kirkot ja tuulimyllyt. Kauneimmat kirkot ovat Antiguassa, Betancuriassa, La Olivassa ja Pájarassa, ja valokuvauksellisimmat tuulimyllyt löytyvät Puerto Lajasista, Villaverdesta ja Llanos de la Concepciónista. Monet niistä on rakennettu jauhamaan paikallista gofio-jauhoa Fuerteventuran perinteisesti tuulisilla alueilla, ja ne on kunnostettu täysin viime vuosina.