Ostoskori
68 aktiviteettia
Lajittele:
Fuerteventuran maastoautoseikkailu ja katamaraaniristeily
Aktiviteetit

Fuerteventuran maastoautoseikkailu ja katamaraaniristeily

Tällä kokopäiväretkellä tutustut Fuerteventuran saaren parhaisiin paloihin maalla ja merellä. Huristelet maastoautolla halki kylien ja maatilojen, ja hyppäät sitten katamaraaniin, joka vie sinut Isla de los Lobosin rannikolle VIP-palvelun saattelemana.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Fuerteventuran kylien, luolien ja maatilojen retki lounaalla
Retket

Fuerteventuran kylien, luolien ja maatilojen retki lounaalla

Fuerteventura on lomakohteiden ulkopuolella kuin unohdettu maa. Retki vie sinut siirtomaa-aikaisiin kirkkoihin, valkoiseksi kalkittuihin Pájaran ja Betancurian kyliin sekä aloe vera -viljelmälle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Lanzaroten retki sisältäen Timanfayan kansallispuiston
Nähtävyydet ja opastetut retket

Lanzaroten retki sisältäen Timanfayan kansallispuiston

Fuerteventuralta pääsee vain 30 minuutissa toisenlaisiin maisemiin Lanzarotelle. Tällä pienryhmäretkellä tutustut saaren kuun pinnan kaltaisiin maisemiin ja maistelet La Gerian hedelmäisiä viinejä. Leo, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Kun olin pikkupoika, kuulin paikallisen arkkitehdin Cesar Manriquen, joka oli perhetuttumme, sanovan, että 'Lanzaroten todellinen taiteilija on maanviljelijä, joka käsillään ja kamelillaan on pystynyt piirtämään La Gerian'. Tulet huomaamaan, mitä hän tarkoitti."Sinut noudetaan aikaisin aamulla ja kuljetetaan minibussilla Corralejon satamaan, josta nouset lautalle kohti Playa Blancaa. Kierros alkaa maisemallisella ajomatkalla kohti Timanfayan kansallispuistoa. Opit vierailijakeskuksessa kaiken tulivuorista ja näet muutamia geotermisen maan esittämiä temppuja. Sen jälkeen kierrät Ruta de los Volcanes -reitin, jonka aavemaisissa maisemissa sijaitsee kolmasosa Lanzaroten tulivuorista.Seuraavaksi suuntaat La Gerian perheomisteiselle viinitilalle. Näet, miten viiniköynnökset kasvavat kosteassa, vulkaanisessa tuhkassa hevosenkengän muotoisten kivimuurien suojassa. Vierailu täällä myös tukee paikallista yhteisöä ja taloutta. Lopuksi suuntaat El Golfon syrjäiseen kylään katsomaan sen kuuluisaa vihreää laguunia, jonka jälkeen sinulla on vapaata aikaa käydä esimerkiksi syömässä jossakin meren rannalla sijaitsevista ravintoloista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Fuerteventuran maastoautosafari sisältäen Bayuyon tulivuoren
Aktiviteetit

Fuerteventuran maastoautosafari sisältäen Bayuyon tulivuoren

Lähde enintään 16 hengen ryhmässä maastoautosafarille, joka vie sinut Fuerteventuran tulivuorimaisemien halki syrjäisille rannoille ja kauniisiin kalastajakyliin. Päivän päätteeksi on mahdollisuus nähdä huikea auringonlasku. Juan Carlos, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Retki alkaa vauhdikkaasti, kun huristelet Bayuyon autiomaan läpi. Palaneen maan, pöllyävien polkujen ja tulivuorten keskellä voisi luulla olevansa Marsissa."Suuntaamme sisämaahan Bayuyon vulkaaniselle vyöhykkeelle huristelemaan hiekkateitä pitkin ja kraatterien ohi laavan runtelemilla pelloilla. Bayuyon tulivuorella on aikaa ottaa valokuvia, ja jos sinulla on onnea, saatat nähdä ystävällisiä maaoravia. "Ota mukaan pähkinöitä", Juan Carlos neuvoo. Sitten matkamme jatkuu Majanichoon, joka on ränsistynyt pikkukylä suojaisassa poukamassa. Sieltä jatkamme rannikkoa pitkin El Cotillon kalastajakylään asti. Aallot ovat tehneet siitä surffaajien mekan.Toisin kuin saaren pohjois- ja etelärannikko, El Cotillon ranta on mustahiekkainen. Pistäydyt majakalla ja Toston-tornilla napsimissa valokuvia. Sinulla on myös vapaata aikaa käydä syömässä tai kiertelemässä kylää. Sen jälkeen pääset ihailemaan näköalapaikalta auringolaskua ja siemailemaan kylmää cavaa. Kirsikkana kakun päällä ajat paluumatkan tähtitaivaan alla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Ajuyn ja Las Peñitasin kävelykierros sisältäen piknikin
Aktiviteetit

Ajuyn ja Las Peñitasin kävelykierros sisältäen piknikin

Kaikki se, mikä tekee Fuerteventuran läntisestä ylängöstä erityisen, yhdistyy tällä kävelykierroksella. Oppaasi johdattaa sinut yhden saaren vehreimmän alueen ja karujen maisemien halki aina Ajuyn kalastajakylään asti - ja mukana on myös muutama yllätys. Fernando, yksi oppaistamme, kertoo: "Joka vuosi syyskuun kolmantena lauantaina tuhannet perinteisiin kanarialaisiin asuihin pukeutuneet saarelaiset pyhiinvaeltavat rotkon läpi palvomaan Fuerteventuran suojeluspyhimystä".Tutustu Fuerteventuran syrjäisiin osiin, kun lähdet liikkeelle jalan ja kuljeskelet laaksoja ristiin rastiin Vega de Rio Palmasin kylästä Las Peñitasin erakkoluostariin. Matkalla on aikaa ottaa valokuvia sekä mahdollisuus levähtää varjossa jonkin reitin varrella kasvavan taatelipuun alla. Vehreän kasvillisuuden ja toismaallisten kalliomuodostelmien ansiosta paikalliset kutsuvat aluetta "Fuerteventuran keitaaksi". Elokuvien ystävät voivat kuitenkin tunnistaa sen yhdestä Marvel-elokuvan Eternalsin kohtauksesta.Jatkat polkua pitkin kohti rannikkoa, kunnes saavut aaltojen huuhtomaan Ajuyyn. Tämä syrjäinen kylä on kuuluisa meriluolistaan, jotka pääset näkemään sen mustahiekkaisten rantojen ohella. Kävele El Juradon rantaa pitkin ja kasta jalkasi Atlantin virkistävässä vedessä. Pysähdymme vielä ansaitulle piknikille ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Betancurian yksityiskierros sisältäen kuljetukset
Retket

Betancurian yksityiskierros sisältäen kuljetukset

Kukkia pursuava ja vuorten kehystämä Betancuria on todellinen kaunotar. Nappaa kaverit kainaloon ja lähtekää tälle yksityiselle opastetulle kävelykierrokselle kuulemaan tarinoita sankareista, merirosvoista ja ryöstöistä. Tutustutte saaren historiaan, näette valokuvauksellisimmat paikat ja maistatte paikallista juustoa ja rommia. Fran, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Ranskalainen tutkimusmatkailija Jean de Béthencourt perusti Betancurian vuonna 1404 valloitettuaan saaren. Vain kuusi vuotta myöhemmin rakennettiin alkuperäinen Santa Marian kirkko, ja vaikka merirosvot tuhosivat sen ja se piti rakentaa uudelleen, se on yhä Fuerteventuran vanhin kirkko."Saaren entinen pääkaupunki on ihastuttava paikka kierrellä ja ottaa valokuvia sen kauniista miljööstä, jossa palmut saavat taustakseen vuorimaiseman. Oppaasi vie sinut kauneimmille kulmille sekä vierailulle arkeologiseen ja etnografiseen museoon. Sen jälkeen lähdet lyhyelle kävelyretkelle maaseudulle tutkimaan San Buenaventuran ja viereisen San Diegon luostareiden raunioita – molemmat tuhoutuivat merirosvojen toimesta vuonna 1593.Näe Santa Marian kirkko, joka on hieno esimerkki siirtomaa-ajan arkkitehtuurista, ja kurkista sisälle ihailemaan sen taidekokoelmaa. Fran kertoo: "Nykyinen alttaritaulu tilattiin vuonna 1593 tapahtuneen tuhoisan merirosvojen ryöstöretken jälkeen. Se on niin yksityiskohtainen, että sen valmistuminen kesti 34 vuotta." Lopuksi käymme perinteisessä baarissa maistelemassa palkittua saarijuustoa ja paikallista hunajalla maustettua rommia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Opastettu yksityiskierros Betancuriassa sisältäen maistiaisia
Retket

Opastettu yksityiskierros Betancuriassa sisältäen maistiaisia

Kumpareisten kukkuloiden reunustama ja kukkaloistossa kylpevä Betancuria on todellinen kaunotar. Vaikka se on kooltaan melko pieni kylä, on se silti täynnä tarinoita. Kuule sankareista, merirosvoista ja ryöstöretkistä opastetulla kävelykierroksella, joka on varattu vain sinun seurueellesi. Vierailette kaupungin museossa ja maistatte paikallista juustoa ja rommia. Fran, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, sanoo: "Modernin Fuerteventuran tarina alkaa Betancuriasta. Ranskalainen tutkimusmatkailija Jean de Béthencourt perusti sen vuonna 1404 valloitettuaan saaren. Santa Marian kirkko rakennettiin vain kuusi vuotta myöhemmin, ja se on Kanariansaarten vanhin kirkko."Tapaatte oppaan tapaamispaikalla ja lähdette yksityiselle kierrokselle entiseen pääkaupunkiin. Tutustutte saaren monimutkaiseen historiaan arkeologisessa ja etnografisessa museossa, minkä jälkeen lähdette lyhyelle kävelyretkelle maaseudulle tutkimaan San Buenaventuran ja San Diegon luostareiden raunioita, jotka merirosvot tuhosivat vuonna 1593.Astu sisään Santa Marian kirkkoon, joka on hieno esimerkki siirtomaa-ajan arkkitehtuurista, ja ihaile sen uskonnollisen taiteen kokoelmaa. Fran kertoo: "Kirkossa nähtävä alttaritaulu tilattiin vuonna 1593 tapahtuneen tuhoisan merirosvojen ryöstöretken jälkeen. Se on niin monimutkainen, että sen valmistuminen kesti 34 vuotta." Lopuksi maistelette palkittua juustoa ja paikallista hunajalla maustettua rommia perinteisessä kanarialaisessa tapas-baarissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Oasis Wildlife Fuerteventura -lippu kuljetuksilla
Aktiviteetit

Oasis Wildlife Fuerteventura -lippu kuljetuksilla

Oasis Wildlife on monien lintujen, liskojen ja afrikkalaisten eläinten kotipaikka, jossa elinolot muistuttavat mahdollisimman paljon eläinten luonnollisia oloja. Näet mm. eläinten hienoja esityksiä ja voit käydä katsomassa kirahveja, norsuja ja apinoita lähempää. Puistossa on myös mahdollisuus ratsastaa kamelin selässä.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Lauttalippu Lobosin saarelle sis. kuljetukset
Aktiviteetit

Lauttalippu Lobosin saarelle sis. kuljetukset

Lobosin saari on autoton ja luonnonrikas pakopaikka aivan Fuerteventuran edustalla. Hyppäät lauttaan Corralejosta ja pääset tutustumaan sen kauniisiin maisemiin - rakennuksia on täällä vain kourallinen. Koska kyseessä on suojelualue, vierailijoita otetaan saarelle rajoitettu määrä ja vierailun kesto on varattava vähintään viisi päivää etukäteen.Sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään satamaan, josta on lyhyt lauttamatka tälle autiolle saarelle, jossa elämä tuntuu pysähtyneen. Olitpa sitten luonnonystävä tai auringonottaja, rakastut varmasti sen koskemattomiin rantoihin, merieläimiä täynnä oleviin vesiin ja kuivaa vulkaanista maisemaa halkoviin kävelyreitteihin.Pohjoisrannikolla on majakka, josta on panoraamanäkymät merelle. Aavikkomaisesta maisemastaan huolimatta Lobosissa on runsaasti lintulajeja ja 130 kasvilajia. Täällä voit rentoutua täysin rauhassa luonnon ympäröimänä.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Sähköpyöräseikkailu
Aktiviteetit

Sähköpyöräseikkailu

Tutustu Fuerteventuran kauniiseen luontoon rennolla sähköpyöräretkellä ja valitse neljästä eri reitistä sinulle sopivin. Sähköavusteista polkupyörää voi polkea aivan kuten tavallista pyörää, mutta ylämäissä matkantekoa voi helpottaa napsauttamalla sähkömoottorin käyttöön.

Ilmainen peruutus
Pienempi Ryhmäkoko
Sukelluselämys aloittelijoille Corralejossa
Aktiviteetit

Sukelluselämys aloittelijoille Corralejossa

Fuerteventuran pohjoiskärjessä sijaitsevan Corralejon kristallinkirkkaat vedet ovat täynnä eksoottisia kaloja. Tällä sukelluselämyksellä saat maistiaisen aaltojen alla olevasta maailmasta PADI-kouluttajien valvonnassa.Sukellusohjaajasi selittää ensin, miten hengityslaitteet toimivat ja miten veden alla kommunikoidaan. Tämän jälkeen harjoittelet sukellusta matalassa altaassa, ohjaajasi vierelläsi. Sen jälkeen lähdet lyhyelle veneretkelle Lobos-saaren rannikolle, jossa on aika tehdä ensimmäinen varsinainen merisukelluksesi. Tulet varmasti hämmästymään ympärilläsi olevasta vedenalaisesta elämästä, kun näet elinvoimaisia riuttoja ja kivimuodostelmia, joissa vilisee värikkäitä papukaijakaloja, huulikaloja ja muita meren ihmeellisyyksiä.Jos olet onnekas, saatat nähdä jopa rauskun tai lempeän merienkelin. Tämä on loistava tilaisuus, jos olet aina halunnut kokeilla sukeltamista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Fuerteventuran Magic-katamaraani
Aktiviteetit

Fuerteventuran Magic-katamaraani

Fuerteventuran kaunis rantaviiva tekee tästä katamaraaniristeilystä maagisen. Lisätään tähän maistuva kanarialainen lounas, aurinko ja meri, ja retki on mitä parhain tapa viettää lomaa. Sinulla on myös mahdollisuus uida ja hyvällä onnella näet delfiinejä ja pallopäävalaita.

Ilmainen peruutus
Ateria Sisältyy

Esittelyssä Fuerteventura

Fuerteventura on Kanariansaarista toiseksi suurin, ja se on ihanteellinen kohde rantojen ja luonnon ystäville. Siellä on peräti 150 kilometrin pituudelta hiekkarantoja, joihin mahtuu kaikkea pitkistä rannoista piilossa oleviin poukamiin. Lisäksi alueen maisemat ovat niin vaihtelevat, että niitä voisi käyttää scifi-elokuvan lavasteena - saarella on hiekkadyynejä, palmujen peittämiä keitaita ja 24 tulivuorta. Saarella on myös lukuisia siirtomaa-aikaisia kyliä, jotka ovat täynnä tutkittavaa.

Fuerteventuran kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Tutustu Jandían ja Corralejon luonnonpuistoihin

Saaren eteläisimmässä kärjessä sijaitseva Jandían luonnonpuisto tarjoaa kasoittain aaltojen huuhtelemia rantoja, joita ympäröi dramaattinen vuorijono. On melkein kuin luontoäiti olisi ajatellut 4x4-maastoautosafareita luodessaan sen. Hylätty Villa Winter ja saaren korkein kohta, Pico de la Zarza, ovat ihanteellisia paikkoja pysähtyä ja ottaa kuvia postikorttimaisemista.

Corralejon luonnonpuiston dyynit ovat Kanariansaarten suurimmat, ja niissä elää sellaisia eläin- ja kasvilajeja, joita et näe missään muualla, kuten uhanalaisia lintuja ja hiekan alle kaivautuvia kuoriaisia. Puiston etelärajaa kaunistaa Mars-planeetan kaltainen Roja-tulivuori. Molemmat luonnonpuistot ovat päiväretken arvoisia.

2. Suuntaa Lobosin saarelle

Vain muutama kilometri Fuerteventuralta pohjoiseen sijaitseva Lobosin asumaton saari on suosittu päiväretkikohde. Tämä pieni helmi tarjoaa runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia. Pue snorkkelimaski yllesi ja ui meriahventen, liskokalojen, papukaijakalojen ja mustekalojen rinnalla. Lobos-saarella vierailu edellyttää, että varaat retken vähintään viisi päivää etukäteen. Se on erittäin suosittu päiväretkikohde, joten suosittelemme varaamaan vierailun sinne ajoissa.

3. Kokeile vesiurheilua

Koska Fuerteventuralla on enimmäkseen Atlantin valtameren ympäröimää koskematonta rannikkoa, on siellä myös runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia. Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, sukellus- tai snorklausretki on ehdoton valinta. Ammattilaisohjaajat vievät sinut veden alle, jossa voit nähdä kaloja, rauskuja ja hyvällä tuurilla jopa merihevosia. Tarjolla on myös delfiini- ja katamaraaniristeilyjä.

4. Kiertele Salinas del Carmenissa

Fuerteventuran suosittu nähtävyys Salinas del Carmen on saaren ainoa yhä toimiva suolatehdas. Se sijaitsee itärannikolla, lähellä Antiguaa, ja se sisältää varaston, entisen kauppiaan talon, vanhan laiturin jäänteet ja museon. Vierailun aikana kuulet suolateollisuuden merkityksestä Fuerteventuralle, ja jos haluat, voit jopa toimia päivän ajan suolatyöläisenä.

5. Herkuttele perinteisellä kanarialaisella ruoalla

Fuerteventuran ruokakulttuuria pidetään yhtenä Kanariansaarten aidoimmista. Erityisen suosittua on majorero-juusto, joka valmistetaan saarella asuvien majorero-vuohien maidosta. Jos haluat syödä perinteisissä ravintoloissa, suuntaa historialliseen Betancuriaan tai Ajuyn kalastajakylään, jossa voit maistella tuoreinta kalaa mitä saarelta löytyy.

6. Ihaile Fuerteventuran kirkkoja ja tuulimyllyjä

Tulivuorten lisäksi Fuerteventuralle ominaisia ovat myös sen valkoiseksi kalkitut kirkot ja tuulimyllyt. Kauneimmat kirkot ovat Antiguassa, Betancuriassa, La Olivassa ja Pájarassa, ja valokuvauksellisimmat tuulimyllyt löytyvät Puerto Lajasista, Villaverdesta ja Llanos de la Concepciónista. Monet niistä on rakennettu jauhamaan paikallista gofio-jauhoa Fuerteventuran perinteisesti tuulisilla alueilla, ja ne on kunnostettu täysin viime vuosina.