Ostoskori
72 aktiviteettia
Lajittele:
Fuerteventuran kylien, luolien ja maatilojen retki lounaalla
Retket

Fuerteventuran kylien, luolien ja maatilojen retki lounaalla

Fuerteventura on lomakohteiden ulkopuolella kuin unohdettu maa. Retki vie sinut siirtomaa-aikaisiin kirkkoihin, valkoiseksi kalkittuihin Pájaran ja Betancurian kyliin sekä aloe vera -viljelmälle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Fuerteventuran maastoautoseikkailu ja katamaraaniristeily
Aktiviteetit

Fuerteventuran maastoautoseikkailu ja katamaraaniristeily

Tällä kokopäiväretkellä tutustut Fuerteventuran saaren parhaisiin paloihin maalla ja merellä. Huristelet maastoautolla halki kylien ja maatilojen, ja hyppäät sitten katamaraaniin, joka vie sinut Isla de los Lobosin rannikolle VIP-palvelun saattelemana.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Ajuyn ja Las Peñitasin kävelykierros sisältäen piknikin
Aktiviteetit

Ajuyn ja Las Peñitasin kävelykierros sisältäen piknikin

Kaikki se, mikä tekee Fuerteventuran läntisestä ylängöstä erityisen, yhdistyy tällä kävelykierroksella. Oppaasi johdattaa sinut yhden saaren vehreimmän alueen ja karujen maisemien halki aina Ajuyn kalastajakylään asti - ja mukana on myös muutama yllätys. Fernando, yksi oppaistamme, kertoo: "Joka vuosi syyskuun kolmantena lauantaina tuhannet perinteisiin kanarialaisiin asuihin pukeutuneet saarelaiset pyhiinvaeltavat rotkon läpi palvomaan Fuerteventuran suojeluspyhimystä".Tutustu Fuerteventuran syrjäisiin osiin, kun lähdet liikkeelle jalan ja kuljeskelet laaksoja ristiin rastiin Vega de Rio Palmasin kylästä Las Peñitasin erakkoluostariin. Matkalla on aikaa ottaa valokuvia sekä mahdollisuus levähtää varjossa jonkin reitin varrella kasvavan taatelipuun alla. Vehreän kasvillisuuden ja toismaallisten kalliomuodostelmien ansiosta paikalliset kutsuvat aluetta "Fuerteventuran keitaaksi". Elokuvien ystävät voivat kuitenkin tunnistaa sen yhdestä Marvel-elokuvan Eternalsin kohtauksesta.Jatkat polkua pitkin kohti rannikkoa, kunnes saavut aaltojen huuhtomaan Ajuyyn. Tämä syrjäinen kylä on kuuluisa meriluolistaan, jotka pääset näkemään sen mustahiekkaisten rantojen ohella. Kävele El Juradon rantaa pitkin ja kasta jalkasi Atlantin virkistävässä vedessä. Pysähdymme vielä ansaitulle piknikille ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Fuerteventuran yksityiskierros sisältäen lounaan
Retket

Fuerteventuran yksityiskierros sisältäen lounaan

Tutustu Fuerteventuran nähtävyyksiin ja maisemiin yksityiskierroksella seurueesi kanssa. Vierailette Pajarassa, Ajuyssa ja Betancuriassa, maistelette juustoja ja nautitte perinteisen lounaan. Yurena, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Olemme niin ylpeitä majorero-juustostamme. Vuosisatoja täällä olleiden vuohien maito kuvastaa sitä, miten tyytyväisiä ne ovat elämäänsä saarella - se on laadukasta, erittäin puhdasta ja sen proteiini- ja rasvapitoisuus on korkea, joten se sopii erinomaisesti juuston valmistukseen."Ensimmäisenä vierailette aloe vera -tilalla, jossa opitte kaiken kasvin parantavista ominaisuuksista. Sitten matka jatkuu Pajaraan ja sen kirkkoon, joka on täynnä arvoituksellisia atsteekkikuvioita. Sitten vuorossa on syrjäinen Ajuyn kylä, jonka mustahiekkaisella rannalla keikkuu värikkäitä kalastusveneitä, ja Las Peñitasin näköalapaikka, joka on loistava paikka ottaa valokuvia. Käymme myös kauniissa Betancuriassa. Saaren ensimmäinen pääkaupunki on nykyään unelias, valkeaksi kalkittu kylä, jossa on Neitsyt Marian kirkko, jonka yksinkertainen julkisivu kätkee sisäänsä koristellut sisätilat.Kun ruokahalunne on herännyt, tarjolla on maukas, saaren kausituotteista koostuva lounas perheomisteisessa ravintolassa Valle de Santa Inesissä. Iltapäivällä vierailette vielä vuohitilalla, jossa pääsette maistamaan majorero-juustoa, paikallisia hilloja, kotitekoisia mojo-kastikkeita sekä hunajaista rommia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Lanzaroten yksityiskierros Fuerteventuralta
Retket

Lanzaroten yksityiskierros Fuerteventuralta

Lanzarote on vain 25 minuutin lauttamatkan päässä Fuerteventuralta, mutta maisemallisesti se näyttää olevan valovuosien päässä. Tämä ainutlaatuinen yksityisretki vie sinut laavan peittämään Timanfayan kansallispuistoon, Harian palmulaaksoon, sekä maistelemaan viinejä vulkaaniselle viinitilalle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

El Cotillon auringonlaskusafari Fuerteventuralla ja Bayuyo-tulivuori
Aktiviteetit

El Cotillon auringonlaskusafari Fuerteventuralla ja Bayuyo-tulivuori

Lähde enintään 16 hengen ryhmässä maastoautosafarille, joka vie sinut Fuerteventuran tulivuorimaisemien halki syrjäisille rannoille ja kauniisiin kalastajakyliin. Päivän päätteeksi on mahdollisuus nähdä huikea auringonlasku. Juan Carlos, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Retki alkaa vauhdikkaasti, kun huristelet Bayuyon autiomaan läpi. Palaneen maan, pöllyävien polkujen ja tulivuorten keskellä voisi luulla olevansa Marsissa."Suuntaamme sisämaahan Bayuyon vulkaaniselle vyöhykkeelle huristelemaan hiekkateitä pitkin ja kraatterien ohi laavan runtelemilla pelloilla. Bayuyon tulivuorella on aikaa ottaa valokuvia, ja jos sinulla on onnea, saatat nähdä ystävällisiä maaoravia. "Ota mukaan pähkinöitä", Juan Carlos neuvoo. Sitten matkamme jatkuu Majanichoon, joka on ränsistynyt pikkukylä suojaisassa poukamassa. Sieltä jatkamme rannikkoa pitkin El Cotillon kalastajakylään asti. Aallot ovat tehneet siitä surffaajien mekan.Toisin kuin saaren pohjois- ja etelärannikko, El Cotillon ranta on mustahiekkainen. Pistäydyt majakalla ja Toston-tornilla napsimissa valokuvia. Sinulla on myös vapaata aikaa käydä syömässä tai kiertelemässä kylää. Sen jälkeen pääset ihailemaan näköalapaikalta auringolaskua ja siemailemaan kylmää cavaa. Kirsikkana kakun päällä ajat paluumatkan tähtitaivaan alla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Betancurian yksityiskierros sisältäen kuljetukset
Retket

Betancurian yksityiskierros sisältäen kuljetukset

Kukkia pursuava ja vuorten kehystämä Betancuria on todellinen kaunotar. Nappaa kaverit kainaloon ja lähtekää tälle yksityiselle opastetulle kävelykierrokselle kuulemaan tarinoita sankareista, merirosvoista ja ryöstöistä. Tutustutte saaren historiaan, näette valokuvauksellisimmat paikat ja maistatte paikallista juustoa ja rommia. Fran, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Ranskalainen tutkimusmatkailija Jean de Béthencourt perusti Betancurian vuonna 1404 valloitettuaan saaren. Vain kuusi vuotta myöhemmin rakennettiin alkuperäinen Santa Marian kirkko, ja vaikka merirosvot tuhosivat sen ja se piti rakentaa uudelleen, se on yhä Fuerteventuran vanhin kirkko."Saaren entinen pääkaupunki on ihastuttava paikka kierrellä ja ottaa valokuvia sen kauniista miljööstä, jossa palmut saavat taustakseen vuorimaiseman. Oppaasi vie sinut kauneimmille kulmille sekä vierailulle arkeologiseen ja etnografiseen museoon. Sen jälkeen lähdet lyhyelle kävelyretkelle maaseudulle tutkimaan San Buenaventuran ja viereisen San Diegon luostareiden raunioita – molemmat tuhoutuivat merirosvojen toimesta vuonna 1593.Näe Santa Marian kirkko, joka on hieno esimerkki siirtomaa-ajan arkkitehtuurista, ja kurkista sisälle ihailemaan sen taidekokoelmaa. Fran kertoo: "Nykyinen alttaritaulu tilattiin vuonna 1593 tapahtuneen tuhoisan merirosvojen ryöstöretken jälkeen. Se on niin yksityiskohtainen, että sen valmistuminen kesti 34 vuotta." Lopuksi käymme perinteisessä baarissa maistelemassa palkittua saarijuustoa ja paikallista hunajalla maustettua rommia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Opastettu yksityiskierros Betancuriassa sisältäen maistiaisia
Retket

Opastettu yksityiskierros Betancuriassa sisältäen maistiaisia

Kumpareisten kukkuloiden reunustama ja kukkaloistossa kylpevä Betancuria on todellinen kaunotar. Vaikka se on kooltaan melko pieni kylä, on se silti täynnä tarinoita. Kuule sankareista, merirosvoista ja ryöstöretkistä opastetulla kävelykierroksella, joka on varattu vain sinun seurueellesi. Vierailette kaupungin museossa ja maistatte paikallista juustoa ja rommia. Fran, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, sanoo: "Modernin Fuerteventuran tarina alkaa Betancuriasta. Ranskalainen tutkimusmatkailija Jean de Béthencourt perusti sen vuonna 1404 valloitettuaan saaren. Santa Marian kirkko rakennettiin vain kuusi vuotta myöhemmin, ja se on Kanariansaarten vanhin kirkko."Tapaatte oppaan tapaamispaikalla ja lähdette yksityiselle kierrokselle entiseen pääkaupunkiin. Tutustutte saaren monimutkaiseen historiaan arkeologisessa ja etnografisessa museossa, minkä jälkeen lähdette lyhyelle kävelyretkelle maaseudulle tutkimaan San Buenaventuran ja San Diegon luostareiden raunioita, jotka merirosvot tuhosivat vuonna 1593.Astu sisään Santa Marian kirkkoon, joka on hieno esimerkki siirtomaa-ajan arkkitehtuurista, ja ihaile sen uskonnollisen taiteen kokoelmaa. Fran kertoo: "Kirkossa nähtävä alttaritaulu tilattiin vuonna 1593 tapahtuneen tuhoisan merirosvojen ryöstöretken jälkeen. Se on niin monimutkainen, että sen valmistuminen kesti 34 vuotta." Lopuksi maistelette palkittua juustoa ja paikallista hunajalla maustettua rommia perinteisessä kanarialaisessa tapas-baarissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Lanzaroten retki sisältäen Timanfayan kansallispuiston
Nähtävyydet ja opastetut retket

Lanzaroten retki sisältäen Timanfayan kansallispuiston

Fuerteventuralta pääsee vain 30 minuutissa toisenlaisiin maisemiin Lanzarotelle. Tällä pienryhmäretkellä tutustut saaren kuun pinnan kaltaisiin maisemiin ja maistelet La Gerian hedelmäisiä viinejä. Leo, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Kun olin pikkupoika, kuulin paikallisen arkkitehdin Cesar Manriquen, joka oli perhetuttumme, sanovan, että 'Lanzaroten todellinen taiteilija on maanviljelijä, joka käsillään ja kamelillaan on pystynyt piirtämään La Gerian'. Tulet huomaamaan, mitä hän tarkoitti."Sinut noudetaan aikaisin aamulla ja kuljetetaan minibussilla Corralejon satamaan, josta nouset lautalle kohti Playa Blancaa. Kierros alkaa maisemallisella ajomatkalla kohti Timanfayan kansallispuistoa. Opit vierailijakeskuksessa kaiken tulivuorista ja näet muutamia geotermisen maan esittämiä temppuja. Sen jälkeen kierrät Ruta de los Volcanes -reitin, jonka aavemaisissa maisemissa sijaitsee kolmasosa Lanzaroten tulivuorista.Seuraavaksi suuntaat La Gerian perheomisteiselle viinitilalle. Näet, miten viiniköynnökset kasvavat kosteassa, vulkaanisessa tuhkassa hevosenkengän muotoisten kivimuurien suojassa. Vierailu täällä myös tukee paikallista yhteisöä ja taloutta. Lopuksi suuntaat El Golfon syrjäiseen kylään katsomaan sen kuuluisaa vihreää laguunia, jonka jälkeen sinulla on vapaata aikaa käydä esimerkiksi syömässä jossakin meren rannalla sijaitsevista ravintoloista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Fuerteventuran kylät ja keittiö sisältäen aloe vera -tilan
Retket

Fuerteventuran kylät ja keittiö sisältäen aloe vera -tilan

Historiallisia kaupunkeja, maatiloja, maistiaisia ja näköalapaikkoja – tällä kierroksella saat hyvän käsityksen Fuerteventurasta. Tutustut Ajuyyn, Pajaraan ja Betancuriaan, vierailet aloe vera -tilalla ja maistat paikallisia herkkuja vuohitilalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Juuston valmistusta Fuerteventuralla sisältäen kuljetukset
Koe ainakin tämä
Aktiviteetit

Juuston valmistusta Fuerteventuralla sisältäen kuljetukset

Tällä käytännönläheisellä kierroksella tutustut todelliseen Fuerteventuraan. Vietät aamupäivän vuohitilalla ja opit kaiken tietämisen arvoisen paikallisista vuohista ja juuston valmistuksesta. Eläinten hoidon lisäksi pääset myös valmistamaan oman juustosi. Sonia, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Majorero-juusto on ansainnut lempinimen "Fuerteventuran jalokivi". Se valmistetaan majorera-vuohien maidosta, ja se oli ensimmäinen Kanariansaarten juusto, joka sai alkuperämerkinnän johtuen sen erityisominaisuuksista ja merkityksestä paikalliselle kulttuuriperinnölle."Pääset aamupäivällä maatilalla ammattilaisten opastuksella lypsämään ja ruokkimaan majorero-vuohia ja nauttimaan lasillisen vuohenmaitoa, johon on sekoitettu gofiota, maukasta paikallista viljaa. Seuraavaksi opit, miten majorero-juustoa valmistetaan. Voit myös valmistaa oman vuohenjuustosi, jonka voit pakata kotiin vietäväksi.Vierailu vuohitilalla ei olisi täydellinen ilman, että pääsisit maistelemaan palkittuja vuohenjuustoja paikallisten hillojen ja mojo-kastikkeen kera. Tällä ainutlaatuisella retkellä pääset tutustumaan paikallisiin perinteisiin ja opettelemaan uuden taidon. Kyseessä on perheystävällinen, puoli päivää kestävä aamupäiväretki, jonka jälkeen voit viettää iltapäivän vapaasti rentoutuen hotellillasi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Kamelisafari-lippu
Liput ja tapahtumat

Kamelisafari-lippu

Ratsasta kamelilla Fuerteventuran kuuluisissa kuuta muistuttavissa maisemissa. Suuntaat ensin Oasis Wildlife Fuerteventuraan, jossa opit asiantuntijalta kamelien suojelusta ja käyttäytymisestä. Sitten ratsastat 25 minuuttia kamelilla teitä ja polkuja pitkin, kunnes näet meren. Tämä elämys sopii koko perheelle.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus

Esittelyssä Fuerteventura

Fuerteventura on Kanariansaarista toiseksi suurin, ja se on ihanteellinen kohde rantojen ja luonnon ystäville. Siellä on peräti 150 kilometrin pituudelta hiekkarantoja, joihin mahtuu kaikkea pitkistä rannoista piilossa oleviin poukamiin. Lisäksi alueen maisemat ovat niin vaihtelevat, että niitä voisi käyttää scifi-elokuvan lavasteena - saarella on hiekkadyynejä, palmujen peittämiä keitaita ja 24 tulivuorta. Saarella on myös lukuisia siirtomaa-aikaisia kyliä, jotka ovat täynnä tutkittavaa.

Fuerteventuran kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Tutustu Jandían ja Corralejon luonnonpuistoihin

Saaren eteläisimmässä kärjessä sijaitseva Jandían luonnonpuisto tarjoaa kasoittain aaltojen huuhtelemia rantoja, joita ympäröi dramaattinen vuorijono. On melkein kuin luontoäiti olisi ajatellut 4x4-maastoautosafareita luodessaan sen. Hylätty Villa Winter ja saaren korkein kohta, Pico de la Zarza, ovat ihanteellisia paikkoja pysähtyä ja ottaa kuvia postikorttimaisemista.

Corralejon luonnonpuiston dyynit ovat Kanariansaarten suurimmat, ja niissä elää sellaisia eläin- ja kasvilajeja, joita et näe missään muualla, kuten uhanalaisia lintuja ja hiekan alle kaivautuvia kuoriaisia. Puiston etelärajaa kaunistaa Mars-planeetan kaltainen Roja-tulivuori. Molemmat luonnonpuistot ovat päiväretken arvoisia.

2. Suuntaa Lobosin saarelle

Vain muutama kilometri Fuerteventuralta pohjoiseen sijaitseva Lobosin asumaton saari on suosittu päiväretkikohde. Tämä pieni helmi tarjoaa runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia. Pue snorkkelimaski yllesi ja ui meriahventen, liskokalojen, papukaijakalojen ja mustekalojen rinnalla. Lobos-saarella vierailu edellyttää, että varaat retken vähintään viisi päivää etukäteen. Se on erittäin suosittu päiväretkikohde, joten suosittelemme varaamaan vierailun sinne ajoissa.

3. Kokeile vesiurheilua

Koska Fuerteventuralla on enimmäkseen Atlantin valtameren ympäröimää koskematonta rannikkoa, on siellä myös runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia. Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, sukellus- tai snorklausretki on ehdoton valinta. Ammattilaisohjaajat vievät sinut veden alle, jossa voit nähdä kaloja, rauskuja ja hyvällä tuurilla jopa merihevosia. Tarjolla on myös delfiini- ja katamaraaniristeilyjä.

4. Kiertele Salinas del Carmenissa

Fuerteventuran suosittu nähtävyys Salinas del Carmen on saaren ainoa yhä toimiva suolatehdas. Se sijaitsee itärannikolla, lähellä Antiguaa, ja se sisältää varaston, entisen kauppiaan talon, vanhan laiturin jäänteet ja museon. Vierailun aikana kuulet suolateollisuuden merkityksestä Fuerteventuralle, ja jos haluat, voit jopa toimia päivän ajan suolatyöläisenä.

5. Herkuttele perinteisellä kanarialaisella ruoalla

Fuerteventuran ruokakulttuuria pidetään yhtenä Kanariansaarten aidoimmista. Erityisen suosittua on majorero-juusto, joka valmistetaan saarella asuvien majorero-vuohien maidosta. Jos haluat syödä perinteisissä ravintoloissa, suuntaa historialliseen Betancuriaan tai Ajuyn kalastajakylään, jossa voit maistella tuoreinta kalaa mitä saarelta löytyy.

6. Ihaile Fuerteventuran kirkkoja ja tuulimyllyjä

Tulivuorten lisäksi Fuerteventuralle ominaisia ovat myös sen valkoiseksi kalkitut kirkot ja tuulimyllyt. Kauneimmat kirkot ovat Antiguassa, Betancuriassa, La Olivassa ja Pájarassa, ja valokuvauksellisimmat tuulimyllyt löytyvät Puerto Lajasista, Villaverdesta ja Llanos de la Concepciónista. Monet niistä on rakennettu jauhamaan paikallista gofio-jauhoa Fuerteventuran perinteisesti tuulisilla alueilla, ja ne on kunnostettu täysin viime vuosina.