Ostoskori
Fuerteventura
Fuerteventura

Espanja

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Fuerteventura

Elämykset kohteessa Fuerteventura

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

STEP -kävelyretki Ajuyhin & Las Peñitasiin
Aktiviteetit

STEP -kävelyretki Ajuyhin & Las Peñitasiin

Kaikki se, mikä tekee Fuerteventuran läntisestä ylängöstä niin erityisen, yhdistyy tällä STEP-kävelykierroksella. Retki alkaa Vega de Rio Palmasista ja matka jatkuu Las Peñitasin historialliseen erakkoluostariin ja päättyy Ajuyn perinteiseen kalastajakylään.Tutustu Fuerteventuran syrjäisiin osiin, kun lähdet liikkeelle jalan ja kuljeskelet laaksoja ristiin rastiin Vega de Rio Palmasin kylästä Las Peñitasin erakkoluostariin. Ympäröivän vehreän kasvillisuuden ja toisesta maailmasta kumpuavien kalliomuodostelmien ansiosta paikalliset tuntevat tämän alueen Fuerteventuran keitaana. Elokuvien ystävät voivat kuitenkin nähdä sen yhdessä kohtauksessa uusimmasta Marvel-elokuvasta The Eternals.Jatka polkua pitkin kohti rannikkoa, ja seuraavaksi vuorossa on aaltojen huuhtoma Ajuy. Tämä syrjäinen kylä on kuuluisa meriluolistaan, joita voit tutkia mustien tuliperäisten rantojen ohella. Kävelyn päätteeksi nautitaan piknik-lounas.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Fuerteventuran luolat ja maatilat
Retket

Fuerteventuran luolat ja maatilat

Fuerteventura on kuuluisa etenkin pitkistä rannoistaan, mutta suuntaa saaren sisämaahan, joka kätkee sisäänsä ajan unohtamia paikkoja. Ensin vierailet aloe vera -viljelmällä ja -tehtaassa, jossa opit tämän tyypillisen tuotteen valmistuksesta. Matka jatkuu Pájaraan, jonka enigmaattisessa kirkossa voit ihailla atsteekkien inspiroimia kaiverruksia. Sitten on aika suunnata lounaalle Ajuyn suojassa olevaan kylään. Betancuriassa, joka oli saaren ensimmäinen pääkaupunki, pääset vierailemaan St. Maryn kirkossa. Viimeisenä pysähdytään Finca Pepen maatilalla, jossa pääset maistelemaan juustoja sekä gofiota – paikallista keksiä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Katamaraani- ja maastoautoseikkailu Fuerteventuralla
Aktiviteetit

Katamaraani- ja maastoautoseikkailu Fuerteventuralla

Tällä kokopäiväretkellä tutustut Fuerteventuran saaren parhaisiin paloihin maalla ja merellä. Huristelet maastoautolla halki kylien ja maatilojen, ja hyppäät sitten katamaraaniin, joka vie sinut Isla de los Lobosin rannikolle VIP-palvelun saattelemana.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Fuerteventuran parhaat palat - yksityiskierros
Retket

Fuerteventuran parhaat palat - yksityiskierros

Tutustu Fuerteventuran saaren nähtävyyksiin ja maisemiin. Tämä ainutlaatuinen minibussilla tehtävä kierros toteutetaan pienessä, enintään kahdeksan hengen ryhmässä. Retkellä vieraillaan saaren vanhassa pääkaupungissa – Betancuriassa, sekä Ajuyn meriluolilla ja Pajaran kylässä. Päivän aikana pääset maistelemaan juustoja, näet upeita maisemia Las Peñitasin näköalapaikalla, sekä nautit maittavan tapaslounaan.Ensimmäinen kohde on Ajuy, syrjäinen kylä, jonka kalkkikallioilta avautuu näkymä mustalle tuliperäiselle rannalle ja vedessä keikkuville kalastusaluksille. Pajarassa käymme sen arvoituksellisessa atsteekkien inspiroimassa kirkossa ja Las Peñitasin näköalapaikalla.Löydämme myös kauniin Betancurian. Saaren ensimmäinen pääkaupunki on nykyään unelias, valkeaksi kalkittu kylä, jossa on Neitsyt Marian kirkko, jonka yksinkertainen julkisivu kätkee sisäänsä koristellut sisätilat. Seuraavaksi on luvassa tapas-lounas sekä kanarialaisen juuston ja hunajaliköörin maistelua vuohitilalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Lanzaroten parhaat palat -yksityisretki
Retket

Lanzaroten parhaat palat -yksityisretki

Lanzarote on vain 25 minuutin lauttamatkan päässä Fuerteventuralta, mutta maisemallisesti se näyttää olevan valovuosien päässä. Tämä ainutlaatuinen yksityisretki vie sinut laavan peittämään Timanfayan kansallispuistoon, Harian palmulaaksoon, sekä maistelemaan viinejä vulkaaniselle viinitilalle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Auringonlaskusafari ja El Cotillo
Aktiviteetit

Auringonlaskusafari ja El Cotillo

Lähde maastoautoretkelle, joka vie sinut Fuerteventuran tulivuorimaisemien halki syrjäisille rannoille ja kauniisiin kalastajakyliin. Matkaamme enintään 30 hengen ryhmässä ja päivän päätteeksi on mahdollisuus nähdä huikea auringonlasku.Ajamme hiekkateitä pitkin tulivuorten ohi ja matkalla näemme laavakenttiä ja palaneita pensaikkomaita. Kun olemme huristelleet näiden kuivien erämaiden halki, saavumme rannikolle. Täällä Atlantin siniset vedet kohtaavat kultaisen rantaviivan - värikontrasti on yksi Fuerteventuran tunnusmerkeistä.Vierailemme El Cotillon keskustassa, jossa sinulla on myös vapaa-aikaa. Voit kävellä El Tostonin linnalle, josta on upeat näkymät länsirannikon surffirannoille, tai etsiä illallispaikan. Sen jälkeen jatkamme matkaa vaikuttavalle näköalapaikalle, joka tarjoaa maisemat Atlantin valtameren yli. Katsele auringonlaskua kylmä lasillinen cavaa kädessäsi ja näe, kuinka saaren kaikki värit heräävät eloon.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

– Betancuria
Retket

– Betancuria

Fuerteventuran entisessä pääkaupungissa Betancuriassa on paljon vanhan maailman charmia. Tämän pienen kylän perusti 1400-luvulla normanniritari, ja sen historia on täynnä suuria kertomuksia. Kuule tarinoita sankareista, merirosvoista ja ryöstöretkistä, kun kiertelet kaupungissa asiantuntevan oppaan johdolla. Pääset myös maistelemaan paikallista juustoa ja rommia.Saapuessasi Betancuriaan, opit kaiken saaren historiasta arkeologisessa ja etnografisessa museoissa. Kävele maaseudun halki ja ota muutama valokuva San Buenaventuran luostarin ja San Diegon eremitaasin autioituneista raunioista - molemmat tuhoutuivat merirosvojen toimesta vuonna 1593.Näe Santa Marian kirkko, joka edustaa siirtomaa-ajan arkkitehtuuria ja kurkista sisälle ihailemaan sen taidekokoelmaa. Retken päätteeksi käymme tyypillisessä kanarialaisessa baarissa maistelemassa palkittua saarijuustoa ja Ron Mieliä - paikallista hunajalla maustettua rommia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl, +2  it, pl

Betancurian yksityisretki
Retket

Betancurian yksityisretki

Tämä yksityisretki vie sinut ja seurueesi Fuerteventuran entiseen pääkaupunkiin Betancuriaan. Tämä pieni kylä, jonka perusti 1400-luvulla asunut normanniritari, on täynnä legendoja. Kuulet jännittäviä tarinoita sankareista, merirosvoista ja ryöstöretkistä, kun kiertelet kaupungissa asiantuntijaoppaan johdolla. Pääset maistelemaan myös paikallista juustoa ja rommia.Kun saavut Betancuriaan, opit kaiken saaren historiasta arkeologisessa ja etnografisessa museossa. Kävele lyhyt matka maaseudun halki ja ota muutama selfie San Buenaventuran luostarin ja San Diegon pyhätön autioituneiden jäännösten kanssa - molemmat tuhoutuivat merirosvojen toimesta vuonna 1593.Käy Santa Marian kirkossa katsomassa tyypillinen esimerkki siirtomaa-ajan arkkitehtuurista ja kurkista sisälle ihailemaan sen vaikuttavaa taidekokoelmaa. Lopuksi käymme tyypillisessä kanarialaisessa baarissa maistelemassa palkittua juustoa ja Ron Mieliä, paikallista hunajalla maustettua rommia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl, +2  it, pl

Oasis Wildlife Fuerteventura -lippu kuljetuksilla
Aktiviteetit

Oasis Wildlife Fuerteventura -lippu kuljetuksilla

Oasis Wildlife on monien lintujen, liskojen ja afrikkalaisten eläinten kotipaikka, jossa elinolot muistuttavat mahdollisimman paljon eläinten luonnollisia elinolosuhteita. Puistossa noudatetaan menestyksekästä lisääntymisohjelmaa, ja viimeksi puistoon on syntynyt kirahveja, merileijonia ja virtahepoja. Näet muun muassa merileijonia, matelijoita ja lintuja lähempää niiden huikeissa esityksissä. Esitysten välissä voit käydä katsomassa kirahveja, nauraa hassujen apinoiden tempuille, ja ihailla norsuja. Puistossa on myös mahdollisuus ratsastaa kamelin selässä, mikä on mukava lisäseikkailu päivään.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Fuerteventuran Magic-katamaraani
Aktiviteetit

Fuerteventuran Magic-katamaraani

Fuerteventuran kaunis rantaviiva ja perinteinen kanarialainen lounas tekevät tästä katamaraaniristeilystä maagisen. Retken aluksi katamaraanin ystävällinen miehistö toivottaa sinut tervetulleeksi, sen jälkeen nostetaan ankkuri ja katamaraani suuntaa Atlantille täysin purjein. Jos onni suosii, saatat jopa nähdä delfiinejä ja pallopäävalaita. Välillä kapteeni ankkuroi laivan rauhalliseen poukamaan ja laivalla järjestetään erilaisia pelejä. Voit käydä myös uimassa ja sen jälkeen nautimme tyypillisen kanarialaisen lounaan. Olut ja virvoitusjuomat sisältyvät lounaaseen.

Ilmainen peruutus
Ateria Sisältyy
Sähköpyöräseikkailu
Aktiviteetit

Sähköpyöräseikkailu

Tutustu Fuerteventuran kauniiseen luontoon sähköpyörällä. Pohjoisesta lähtevällä reitillä näet tulivuorten kraattereita ja piipahdat paikallisessa baarissa Lajaresissa, tai poljet aavikkoteitä, jotka vievät El Cotillon laguunille. Molemmilla retkillä vierailet myös Calderon Hondon kraatterilla. Etelästä lähtee Costa Calman reitti – joka kulkee aavikkomaisten maisemien läpi idästä länteen saaren kapeinta kohtaa pitkin. Caletan reitti kulkee Las Salinasin rannikolla ja sisämaan kuun maisemaa muistuttavissa maisemissa Puerto de la Torreen saakka. Lopuksi voit pulahtaa uimaan tai nauttia virkistävän juoman paikallisessa baarissa.

Ilmainen peruutus
Pienempi Ryhmäkoko
Lobos-saaren luonnonpuiston vaellus
Aktiviteetit

Lobos-saaren luonnonpuiston vaellus

Asumattomista saarista vulkaanisin maisemiin ja syrjäisiin polkuihin, Fuerteventura on täydellinen vaellusretkiin. Voit tutustua tulivuoriin ja Lobosin saaren koskemattomiin rantoihin. Tämän retken kohokohtia ovat piknik ja La Caldera -tulivuoren reunalle kiipeäminen. Kävelyn jälkeen on aikaa myös pikaiselle uinnille. Kuulet oppaalta alueen kasvistosta, eläimistöstä ja historiasta. Ilmaisu "päästä pois kaikesta" ei ole koskaan ollut osuvampi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Esittelyssä Fuerteventura