Ostoskori
Gran Canaria
Gran Canaria

Espanja

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Gran Canaria

Halkaisijaltaan vain 50 kilometrin levyinen Gran Canaria ei oikeastaan ole niin suuri (gran) – mutta tekemistä ja nähtävää riittää yllin kyllin niin seikkailijoille, nautintoja etsiville, kuin perheillekin.

Nähtyäsi Maspalomasin valtavat hiekkadyynit, saatat hetken luulla olevasi Saharassa. Osallistu opastetulle kamelisafarille, tai hyppää maastopyörän selkään ja tutustu dyyneihin omaa tahtia. Jos pidät vauhdikkaammasta menosta, järjestetään alueella myös jeeppisafareita.

Las Palmas on hyvä tukikohta aloittaa saareen tutustuminen. Erinomaisen yöelämän ja ravintolatarjonnan lisäksi kaupunki tarjoaa paljon nähtävyyksiä. Pueblo Canario on pienoismalli kanarialaisesta vanhan ajan kylästä, jossa voit oppia lisää espanjalaisesta kulttuurista. Kaupungissa on myös kuvattu useita elokuvia, mukaan lukien Wild Oats, Moby Dick ja Allied, ja kuvauspaikkoihin voit tutustua järjestetyillä retkillä.

Mikäli haluat kokea jotain erilaista, kannattaa vierailla Sioux Cityn lännenkylässä San Bartolome de Tirajanassa. Puiston kaktuksin koristellut kanjonit muistuttavat Amerikan villiä länttä, ja puistossa järjestetään hauskoja esityksiä ja näyttelyitä. Kohde tarjoaa viihdyttävän päivän niin lapsille, kuin aikuisillekin.

Luonnon- ja patikoinnin ystäville saari on todellinen paratiisi. Kiristä repun nyörit ja suuntaa vaellukselle vuoristoon, jonka laelta avautuu henkeäsalpaavat maisemat. Roque Nublo on yksi maailman suurimmista kivipaasimuodostelmista, ja perillä huomaat että kävely oli joka askeleen arvoinen.

Elämykset kohteessa Gran Canaria

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Gran Canarian makuja
TUI Collection
Retket

Gran Canarian makuja

Gran Canarialla on paljon nähtävää ja tekemistä. Tällä kokopäivän kestävällä retkellä pääset kokemaan saaren syvimmän olemuksen ja parhaat puolet. Ohjelmassa on tyypillisiä vuoristokyliä, paikallisia makuelämyksiä ja upeita maisemia. Vierailet myös yhdellä saaren pohjoisosan kauneimmista kaupungeista. Nautit perinteisen lounaan luolaravintola Bascamaossa. Yksi retken herkullisimmista kohokohdista on Kanariansaarten tyypillinen, perheomisteinen Finca La Lajan maatila. Täällä pääset maistelemaan tuoreen, vastapaahdetun kahvin lisäksi kauden hedelmiä sekä opit myös valmistamaan mausteista ”mojo” -kastiketta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

sv 

VIP-kierros Gran Canarian kyliin ja panimoon
TUI Collection
Retket

VIP-kierros Gran Canarian kyliin ja panimoon

Tämä toiminnantäyteinen seikkailu aikuisille käsittää pitkän listan Gran Canarian päänähtävyyksiä – vulkaanisia maisemia, vuoristokyliä ja paljon muuta. Vierailet Roque Nublolla, Pico de las Nievesillä, Ceuz de Tejedassa, Terorin kylässä ja jopa pienessä paikallisessa panimossa maistelemassa oluita. Lisäksi tämä kaikki tapahtuu mukavasti 8-paikkaisella minibussilla matkaten. Retki aloitetaan Las Moscasin näköalapaikalta, jonka jälkeen suunnataan uneliaaseen Fatagan kylään. Sen jälkeen nousemme yhdelle saaren tunnetuimmista luonnonnähtävyyksistä, ja Gran Canarian korkeimmalle kohdalle, Pico de las Nievesille. Luvassa on myös perinteinen lounas viihtyisässä Las Lagunetasin kylässä. Sen jälkeen vierailet viehättävässä ylängön kylässä, Terorissa, joka on kuuluisa parvekkeellisista, siirtomaatyylisistä taloistaan ja vuoriston kehystämästä basilikastaan. Päivän päätteeksi pysähdymme vielä pienessä paikallisessa panimossa, jossa pääset opastetulle kierrokselle ja maistelemaan käsityöläisoluita.

Ilmainen peruutus
Kieli:

fi, sv 

Gran Canarian aarteet
TUI Collection
Retket

Gran Canarian aarteet

Tämä Gran Canarian suurkierros sisältää kaiken, mitä saarella on pakko nähdä. Seikkailu alkaa Las Moscasin näköalapaikalta. Sieltä suunnataan aloe vera -viljelmälle, jossa kuulet kaiken olennaisen tästä elämän eliksiiristä. Sitten kuljetaan ylös saaren tunnetuimmalle luonnonmuodostelmalle, Roque Nublolle, josta jatketaan matkaa Tejedaan, yhteen Espanjan kauneimmista kylistä. Somassa Las Lagunetasin kylässä nautitun lounaan jälkeen pääset vierailemaan Terorin viehättävässä ylämaakaupungissa, joka on tunnettu parvekkeiden koristamasta kolonialistisista kodeista ja basilikasta. Päivän kruunaa pysähdys tuliperäisellä Bandama Calderalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Sabores de Gran Canaria pienryhmässä
TUI Collection
Retket

Sabores de Gran Canaria pienryhmässä

Jos Kanariansaaret olisi ateria, Gran Canaria olisi sekä pää- että jälkiruoka. Tällä pienryhmäretkellä tutustut saareen ja sen keittiöön samalla, kun nautit sen luonnonkauneudesta. Nähtävyyslistalla ovat Bandaman kraatteri, Arucas ja tyypillinen kanarialainen maatila.Ensimmäisenä vuorossa on valtava Bandaman tulivuorikraatteri, jonka jälkeen matkaamme Arucasiin. Sen värikkäitä taloja ja kukkien täyttämiä puistoja varjostaa tulivuoren reunustama Johannes Kastajan kirkko. Pistäydyt myös kaupungin kuuluisassa rommitislaamossa maistelemassa rommia ennen kuin suuntaamme nauttimaan perinteistä kanarialaista lounasta.Päivän kohokohta on palkittu Finca La Laja - tyypillinen kanarialainen maatila - Agaetessa. Täällä voit maistella viinejä, juustoja, Teror-chorizoa, kanarialaisia perunoita, kakkua ja sen tavaramerkiksi muodostunutta kahvia, joka on kasvatettu täällä. Opit myös valmistamaan mojo-kastiketta. Paikallinen opas on retkellä mukana niin bussissa kuin sen ulkopuolellakin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fi 

TUI Collection
Retket

Gran Canaria pienryhmässä sisältäen KM0-lounaan

Gran Canaria tunnetaan pienoismantereena, ja heti kun matkustat sisämaahan tällä pienryhmämatkalla, huomaat miksi. Matkalla ohitatte alati vaihtuvia vuoristomaisemia ja pääset maistamaan KM0-lounasta yhdessä Espanjan 10 kauneimman kaupungin joukossa, Tejedassa. Pysähdymme lisäksi Artenarassa, Bandamassa ja perinteisessä viinikellarissa.Ensimmäisenä kohteena on Presasin laakso, jossa voit ottaa huippuluokan valokuvia. Sitten matka jatkuu Tejedaan, jossa nautimme paikallisista raaka-aineista valmistetun lounaan ja saamme mahdollisuuden maistaa yhden Espanjan parhaan pienpanimon olutta. Sen jälkeen suuntaamme saaren korkeimpaan kaupunkiin Artenaraan. Iltapäivällä jatkamme matkaa Pinos de Gáldariin, josta on upeat näkymät pohjoisrannikolle. Kierroksen päätteeksi vierailet kuuluisassa Bandaman tulivuorikraatterissa ja pysähdyt paikallisessa viinikellarissa maistelemassa paikallisia erikoisuuksia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Gran Canarian yksityiskierros
TUI Collection
Retket

Gran Canarian yksityiskierros

Tämä ainutlaatuinen retki Gran Canarialla tutustuttaa sinut saaren salaisimpiin sopukoihin mukavasti kahdeksan hengen tila-autolla. Kierroksen aluksi tutustut saaren lounaisosan karuun luontoon, ennen kuin saavut Las Niñasin virkistysalueelle. Täältä ajelemme upeiden maisemien saattelemana Tejedan kaupunkiin. Lounas nautitaan luolaravintolassa, josta kirkkaalla säällä avautuu näkymät Espanjan korkeimmalle Teiden vuorelle. Iltapäivällä matka jatkuu rehevään laakerimetsään ja päivän viimeisenä kohteena on Moyan kaupunki pohjoisessa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Yksityinen Gran Canarian saarikierros
TUI Collection
Retket

Yksityinen Gran Canarian saarikierros

Gran Canarian monimuotoinen luonnonkauneus ja alati vaihtelevat maisemat tekevät siitä lähes oman maanosan. Tällä yksityisretkellä matkaat halki upeiden vuoristomaisemien ja tutustut Tejedaan, joka on rankattu yhdeksi Espanjan kauneimmista kaupungeista. Näet myös Terorin, Artenaran ja Telden, sekä perinteisen oliivitilan. Tämä yksityisretki on yksi TUI Collection -retkistämme, joka tutustuttaa sinut paikalliseen elämään, antaen samalla vapautta ja joustavuutta nauttia päivästäsi kuten haluat.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

La Isla Bonita -yksityiskierros Gran Canarialla
TUI Collection
Retket

La Isla Bonita -yksityiskierros Gran Canarialla

Gran Canaria on todellinen Instagram-kohde lukuisine näköalapaikkoineen ja rantoineen. Seikkailu alkaa saaren lounaisosasta, josta lasketellaan alaspäin ennen sisämaahan siirtymistä. Matkan aikana näet toinen toistaan upeampia luonnonmaisemia, kuten Roque Nublon upean luontonähtävyyden. Perinteinen kanarialainen lounas nautitaan Las Lagunetasin kylässä, josta lounaan jälkeen matka jatkuu kohti päivän viimeistä kohdetta – Terorin kaupunkia. Tällä yksityisretkellä sinulla on vapaat kädet päättää kuinka kauan haluat viettää aikaa kullakin nähtävyydellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Yksityisretki Gran Canarian makuihin
TUI Collection
Retket

Yksityisretki Gran Canarian makuihin

Gran Canaria on tunnettu lukuisista mikroilmastoistaan, minkä vuoksi saarella kasvaa melkein mikä tahansa. Rannikkoa hellivät lämpimät tuulet ja vuoristossa taas on virkistävän raikas ilma. Tällä ainutlaatuisella retkellä tutustut pohjoisen karuihin maisemiin ja Bandaman kraatteriin, sekä Agaeten rannikkoon, jossa pääset maistelemaan paikallisesti tuotettua rommia ja kahvia. Tämä yksityisretki on yksi TUI Collection -retkistämme, joka tutustuttaa sinut paikalliseen elämään, antaen samalla vapautta ja joustavuutta nauttia päivästäsi kuten haluat.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Veneretki Moganiin
Plus
Retket

Veneretki Moganiin

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Aqualand tai Palmitos Park – TUIn paketti
Plus
Teemapuistot

Aqualand tai Palmitos Park – TUIn paketti

Tämä retki sisältää sekä pääsylipun että kuljetukset joko Aqualandiin tai Palmitos parkiin, jotka ovat Gran Canarian suurimpia vierailukohteita. Jos lähdet Aqualandiin, voit odottaa jännittäviä vesiliukumäkiä, jotka ovat kaikki omanlaisiaan niin kooltaan kuin muodoltaan. Voit myös vain rentoutua ja katsella perheen pienimpien temmeltäessä omilla vesileikkialueillaan. Palmitos Parkin kasvi- ja eläintieteelliset puutarhat tuhansine palmuineen, kasveineen, eksoottisine lintulajeineen ja nisäkkäineen ilahduttavat sinua. Lisäksi täällä on myös kaloja sekä matelijoita. Kumpikin retkikohde takaa upean päivän!

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Las Palmasin iltakierros
Plus
Retket

Las Palmasin iltakierros

Gran Canarian vilkkaassa pääkaupungissa on iltaisin aivan erityinen tunnelma. Tämä Las Palmasin iltakierros vie sinut sen kahteen suosituimpaan paikkaan - Las Canterasin ranta-alueelle ja historialliseen Veguetan kaupunginosaan.Ilta alkaa parin tunnin kierroksella Las Canterasin alueella. Töiden jälkeen monet paikalliset suuntaavat Mercado del Puertoon, markkinoille, jossa on tarjolla kaikenlaisia paikallisia erikoisuuksia tuoreista hedelmistä ja vihanneksista maukkaisiin tapaksiin. Las Canterasin ranta on myös erinomainen paikka katsella auringonlaskua vuodenajasta riippumatta.Tämän jälkeen vuorossa on opastettu kierros Veguetassa, Las Palmasin vanhimmassa osassa. Näet Kristoffer Kolumbuksen talon ja Santa Anan katedraalin, joka on rakennettu vulkaanisesta kivestä. Sinulla on myös vapaata aikaa tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi ja vaikkapa kierrellä ostoksilla Trianan putiikeissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en