Ostoskori
Gran Canaria
Gran Canaria

Espanja

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Gran Canaria

Halkaisijaltaan vain 50 kilometrin levyinen Gran Canaria ei oikeastaan ole niin suuri (gran) – mutta tekemistä ja nähtävää riittää yllin kyllin niin seikkailijoille, nautintoja etsiville, kuin perheillekin.

Nähtyäsi Maspalomasin valtavat hiekkadyynit, saatat hetken luulla olevasi Saharassa. Osallistu opastetulle kamelisafarille, tai hyppää maastopyörän selkään ja tutustu dyyneihin omaa tahtia. Jos pidät vauhdikkaammasta menosta, järjestetään alueella myös jeeppisafareita.

Las Palmas on hyvä tukikohta aloittaa saareen tutustuminen. Erinomaisen yöelämän ja ravintolatarjonnan lisäksi kaupunki tarjoaa paljon nähtävyyksiä. Pueblo Canario on pienoismalli kanarialaisesta vanhan ajan kylästä, jossa voit oppia lisää espanjalaisesta kulttuurista. Kaupungissa on myös kuvattu useita elokuvia, mukaan lukien Wild Oats, Moby Dick ja Allied, ja kuvauspaikkoihin voit tutustua järjestetyillä retkillä.

Mikäli haluat kokea jotain erilaista, kannattaa vierailla Sioux Cityn lännenkylässä San Bartolome de Tirajanassa. Puiston kaktuksin koristellut kanjonit muistuttavat Amerikan villiä länttä, ja puistossa järjestetään hauskoja esityksiä ja näyttelyitä. Kohde tarjoaa viihdyttävän päivän niin lapsille, kuin aikuisillekin.

Luonnon- ja patikoinnin ystäville saari on todellinen paratiisi. Kiristä repun nyörit ja suuntaa vaellukselle vuoristoon, jonka laelta avautuu henkeäsalpaavat maisemat. Roque Nublo on yksi maailman suurimmista kivipaasimuodostelmista, ja perillä huomaat että kävely oli joka askeleen arvoinen.

Elämykset kohteessa Gran Canaria

98  Tulokset
Retket
Gran Canarian makuja

Gran Canarialla on paljon nähtävää ja tekemistä. Tällä kokopäivän kestävällä retkellä pääset kokemaan saaren syvimmän olemuksen ja parhaat puolet. Ohjelmassa on tyypillisiä vuoristokyliä, paikallisia makuelämyksiä ja upeita maisemia. Vierailet myös yhdellä saaren pohjoisosan kauneimmista kaupungeista. Nautit perinteisen lounaan luolaravintola Bascamaossa. Yksi retken herkullisimmista kohokohdista on Kanariansaarten tyypillinen, perheomisteinen Finca La Lajan maatila. Täällä pääset maistelemaan tuoreen, vastapaahdetun kahvin lisäksi kauden hedelmiä sekä opit myös valmistamaan mausteista ”mojo” -kastiketta.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
(1)
Alkaen:
€ 61.00
Retket
Gran Canaria Tour VIP

Tämä toiminnantäyteinen aikuisille tarkoitettu retki käsittää pitkän listan Gran Canarian päänähtävyyksistä – vulkaanisia maisemia, vuoristokyliä ja paljon muuta. Retki aloitetaan Las Moscasin näköalapaikalta. Seuraavaksi suunnataan perinteiseen uneliaaseen Fatagan kylään. Kiipeämme toiselle tähystyspaikalle katsomaan näkymiä yli Roque Nublon, yhden saaren tunnetuimmista luonnonnähtävyyksistä. Tämän jälkeen matka jatkuu koko Gran Canarian korkeimmalle kohdalle. Tyypillinen paikallinen lounas nautitaan viihtyisässä Las Lagunetasin kylässä. Sen jälkeen vierailet viehättävässä ylängön kylässä, Terorissa. Päivä päätetään paikallisella panimolla.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 84.00
Retket
Gran Canarian aarteet

Tämä Gran Canarian suurkierros sisältää kaiken, mitä saarella on pakko nähdä. Seikkailu alkaa Las Moscasin näköalapaikalta. Sieltä suunnataan aloe vera -viljelmälle, jossa kuulet kaiken olennaisen tästä elämän eliksiiristä. Sitten kuljetaan ylös saaren tunnetuimmalle luonnonmuodostelmalle, Roque Nublolle, josta jatketaan matkaa Tejedaan, yhteen Espanjan kauneimmista kylistä. Somassa Las Lagunetasin kylässä nautitun lounaan jälkeen pääset vierailemaan Terorin viehättävässä ylämaakaupungissa, joka on tunnettu parvekkeiden koristamasta kolonialistisista kodeista ja basilikasta. Päivän kruunaa pysähdys tuliperäisellä Bandama Calderalla.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
(6)
Alkaen:
€ 72.00
Retket
Veneretki Moganiin

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 35.00
Teemapuistot
Aqualand tai Palmitos Park – TUIn paketti

Tämä retki sisältää sekä pääsylipun että kuljetukset joko Aqualandiin tai Palmitos parkiin, jotka ovat Gran Canarian suurimpia vierailukohteita. Jos lähdet Aqualandiin, voit odottaa jännittäviä vesiliukumäkiä, jotka ovat kaikki omanlaisiaan niin kooltaan kuin muodoltaan. Voit myös vain rentoutua ja katsella perheen pienimpien temmeltäessä omilla vesileikkialueillaan. Palmitos Parkin kasvi- ja eläintieteelliset puutarhat tuhansine palmuineen, kasveineen, eksoottisine lintulajeineen ja nisäkkäineen ilahduttavat sinua. Lisäksi täällä on myös kaloja sekä matelijoita. Kumpikin retkikohde takaa upean päivän!

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 46.00
Aktiviteetit
4x4-maastoautoretki

Metsäisten kukkuloiden, jylhien rotkojen ja syvien laaksojen Gran Canaria on täydellinen paikka tutkimusmatkalle. PLUS-maastoautoretken ensimmäinen pysähdyspaikka on Degollada de las Yeguasin näköalapaikka, josta voit ihailla maisemia Fatagan laaksoon. Se on UNESCOn biosfäärialue. Pitele lujasti kiinni, kun rymistelemme laakson halki Fatagan pikkukaupunkiin. Seuraavana ohjelmassa on pulahdus mäntymetsän ympäröimään Las Niñasin tekojärveen. Sorian kylässä nautittavan tyypillisen kanarialaisen lounaan jälkeen pysähdytään vielä Anfi del Marissa, joka tunnetaan rauhallisista vesistään ja hienosta valkeasta hiekastaan.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 57.00
Retket
Las Palmas by Night

Tämä Las Palmasin iltaretki sisältää kaikki hauskan illan ainekset. Parasta tässä retkessä on se, että pääset kokemaan kaksi öisen kaupungin eri puolta. Ensin sinut viedään Mercado del Puertoon, jossa sinulla on pari tuntia aikaa nautiskella kävelystä Las Canterasin rannalla tai tutustua baarien tarjontaan. Seuraavana ohjelmassa on kaupungin historiallinen Veguetan alue, jonka jälkeen voit kuljeskella öisessä vanhassakaupungissa ja seisahtua välillä tapakselle ja drinkille, jos siltä tuntuu. Jos olet shoppailutuulella, Trianan putiikit ovat vain lyhyen matkan päässä.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 24.90
Retket
Gran Canarian delfiinisafari

Delfiinien näkeminen niiden luonnollisessa ympäristössä kuuluu Gran Canarian ehdottomiin kohokohtiin. Näillä ystävällisillä ja älykkäillä olennoilla on monipuolinen sosiaalinen elämä, ja erittäin happipitoisen ja lämpimän veden ansiosta niille on tarjolla runsaasti ruokaa sekä täydelliset puitteet touhuta yhdessä. Retkellä voit nähdä kuusi eri delfiinityyppiä, mukaan lukien pullokuonodelfiini ja tavallinen delfiini. Myös sillivalaita – toiseksi suurin nisäkäs – ja pallopäävalaita voi tavata säännöllisesti. Itse asiassa kolmasosa kaikista valaslajeista, joihin valaat ja delfiinit kuuluvat, elää näissä vesissä.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
(1)
Alkaen:
€ 35.00
Retket
Sukellusveneseikkailu Moganissa

”Keltainen sukellusvene” on yhtä tuttu näky Puerto de Moganin edustan vesillä kuin niissä uivat kalaparvet. Se tarjoaa ikkunan erikoislaatuiseen maailmaan: 40-minuuttinen seikkailu veden alla antaa mahdollisuuden ihailla upeita, eksoottisia mereneläviä ja laivanhylkyjä aivan silmiesi edessä. Seikkailu alkaa heti kun nouset bussiin, joka suuntaa upeiden maisemien läpi kohti saaren lounaisosaa ja Puerto de Moganin kylää. Siellä astut huippumodernille Golden Shark -alukselle ja käyt istumaan sen mukavassa hytissä. Näköalaistuimet, televisionäytöt ja isot pyöröikkunat tarjoavat upeat näkymät merenalaiseen elämään.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 31.50