Ostoskori
Gran Canaria
Gran Canaria

Espanja

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Gran Canaria

Elämykset kohteessa Gran Canaria

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

VIP-kierros Gran Canarian kyliin ja panimoon
Retket

VIP-kierros Gran Canarian kyliin ja panimoon

Tämä toiminnantäyteinen seikkailu aikuisille käsittää pitkän listan Gran Canarian päänähtävyyksiä – vulkaanisia maisemia, vuoristokyliä ja paljon muuta. Vierailet Roque Nublolla, Pico de las Nievesillä, Ceuz de Tejedassa, Terorin kylässä ja jopa pienessä paikallisessa panimossa maistelemassa oluita. Lisäksi tämä kaikki tapahtuu mukavasti 8-paikkaisella minibussilla matkaten. Retki aloitetaan Las Moscasin näköalapaikalta, jonka jälkeen suunnataan uneliaaseen Fatagan kylään. Sen jälkeen nousemme yhdelle saaren tunnetuimmista luonnonnähtävyyksistä, ja Gran Canarian korkeimmalle kohdalle, Pico de las Nievesille. Luvassa on myös perinteinen lounas viihtyisässä Las Lagunetasin kylässä. Sen jälkeen vierailet viehättävässä ylängön kylässä, Terorissa, joka on kuuluisa parvekkeellisista, siirtomaatyylisistä taloistaan ja vuoriston kehystämästä basilikastaan. Päivän päätteeksi pysähdymme vielä pienessä paikallisessa panimossa, jossa pääset opastetulle kierrokselle ja maistelemaan käsityöläisoluita.

Ilmainen peruutus
Kieli:

fi, sv 

Gran Canarian aarteet
Retket

Gran Canarian aarteet

Tämä Gran Canarian suurkierros sisältää kaiken, mitä saarella on pakko nähdä – tuliperäisiä maisemia, vuoristokyliä ja paljon muuta. Pääset käymään Roque Nublolla, Tejedassa, Terorissa ja aloe vera -viljelmällä. Ensin tutustut sisämaan laaksoihin ja vuoristoon. Seikkailu alkaa La Veguan näköalapaikalta. Sieltä suunnataan aloe vera -viljelmälle, jossa kuulet kaiken olennaisen tästä elämän eliksiiristä. Sitten kuljetaan ylös saaren tunnetuimmalle luonnonmuodostelmalle, Roque Nublolle, josta jatketaan matkaa Tejedaan, yhteen Espanjan kauneimmista kylistä.Somassa Las Lagunetasin kylässä nautitun lounaan jälkeen pääset vierailemaan Terorin viehättävässä ylämaakaupungissa, joka on tunnettu parvekkeiden koristamista kolonialistisista kodeista ja vuoristossa kasvavasta basilikasta. Päivän päätteeksi pysähdytään vielä Tirajanasin tulivuoriperäisellä kraatterilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Veneretki Moganiin
Retket

Veneretki Moganiin

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Sabores de Gran Canaria pienryhmässä
Retket

Sabores de Gran Canaria pienryhmässä

Jos Kanariansaaret olisi ateria, Gran Canaria olisi sekä pää- että jälkiruoka. Tällä pienryhmäretkellä tutustut saareen ja sen keittiöön samalla, kun nautit sen luonnonkauneudesta. Nähtävyyslistalla ovat Bandaman kraatteri, Arucas ja tyypillinen kanarialainen maatila.Ensimmäisenä vuorossa on valtava Bandaman tulivuorikraatteri, jonka jälkeen matkaamme Arucasiin. Sen värikkäitä taloja ja kukkien täyttämiä puistoja varjostaa tulivuoren reunustama Johannes Kastajan kirkko. Pistäydyt myös kaupungin kuuluisassa rommitislaamossa maistelemassa rommia ennen kuin suuntaamme nauttimaan perinteistä kanarialaista lounasta.Päivän kohokohta on palkittu Finca La Laja - tyypillinen kanarialainen maatila - Agaetessa. Täällä voit maistella viinejä, juustoja, Teror-chorizoa, kanarialaisia perunoita, kakkua ja sen tavaramerkiksi muodostunutta kahvia, joka on kasvatettu täällä. Opit myös valmistamaan mojo-kastiketta. Paikallinen opas on retkellä mukana niin bussissa kuin sen ulkopuolellakin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fi 

Las Palmasin iltakierros
Retket

Las Palmasin iltakierros

Gran Canarian vilkkaassa pääkaupungissa on iltaisin aivan erityinen tunnelma. Tämä Las Palmasin iltakierros vie sinut sen kahteen suosituimpaan paikkaan - Las Canterasin ranta-alueelle ja historialliseen Veguetan kaupunginosaan.Ilta alkaa parin tunnin kierroksella Las Canterasin alueella. Töiden jälkeen monet paikalliset suuntaavat Mercado del Puertoon, markkinoille, jossa on tarjolla kaikenlaisia paikallisia erikoisuuksia tuoreista hedelmistä ja vihanneksista maukkaisiin tapaksiin. Las Canterasin ranta on myös erinomainen paikka katsella auringonlaskua vuodenajasta riippumatta.Siirryttyäsi kaupungin keskustaan suuntaat Veguetaan, Las Palmasin vanhimpaan kaupunginosaan. Näe maamerkkejä, kuten Kristoffer Kolumbuksen talo ja Santa Anan katedraali, joka on rakennettu vulkaanisesta kivestä. Sinulla on myös aikaa maistella perinteisiä tapaksia tai kierrellä ostoksilla Trianan putiikeissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Gran Canaria pienryhmässä sisältäen KM0-lounaan
Retket

Gran Canaria pienryhmässä sisältäen KM0-lounaan

Gran Canaria tunnetaan pienoismantereena, ja heti kun matkustat sisämaahan tällä pienryhmämatkalla, huomaat miksi. Matkalla ohitatte alati vaihtuvia vuoristomaisemia ja pääset maistamaan KM0-lounasta yhdessä Espanjan 10 kauneimman kaupungin joukossa, Tejedassa. Pysähdymme lisäksi Artenarassa, Bandamassa ja perinteisessä viinikellarissa.Ensimmäisenä kohteena on Presasin laakso, jossa voit ottaa huippuluokan valokuvia. Sitten matka jatkuu Tejedaan, jossa nautimme paikallisista raaka-aineista valmistetun lounaan ja saamme mahdollisuuden maistaa yhden Espanjan parhaan pienpanimon olutta. Sen jälkeen suuntaamme saaren korkeimpaan kaupunkiin Artenaraan. Iltapäivällä jatkamme matkaa Pinos de Gáldariin, josta on upeat näkymät pohjoisrannikolle. Kierroksen päätteeksi vierailet kuuluisassa Bandaman tulivuorikraatterissa ja pysähdyt paikallisessa viinikellarissa maistelemassa paikallisia erikoisuuksia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Poema del Mar -Akvaario, Guayadeque ja Agüimes
Retket

Poema del Mar -Akvaario, Guayadeque ja Agüimes

Tällä retkellä näet Gran Canarian parhaat puolet merestä vuoristoon ja jopa maan alle. Pääset yli 300 lajin lähelle Poema del Marin akvaariossa, ajat Guayadequen vehreän laakson läpi ja syöt lounasta luolaan kaivetussa ravintolassa. Lopuksi sinulla on myös vapaa-aikaa Aguimesin uneliaassa kaupungissa.Ensimmäisenä vuorossa on yksi Las Palmasin suosituimmista nähtävyyksistä. Kaarevine panoraamaikkunoineen ja lukemattomine näyttelyineen Poema del Mar on paikka, jossa voit uppoutua hypnoottiseen vedenalaiseen maailmaan. Siellä asuu sähköankeriaita, härkähaita ja kaloja, jotka näyttävät aivan Nemolta.Seuraavaksi matkustat saaren vehreimmän kolkan läpi Guayadeque-kanjoniin. Kun olet nauttinut kevyen lounaan yhdessä kaupungin kuuluisista kallioon kaiverretuista luolista, matka jatkuu Agüimesiin. Tässä kauniissa, pastellinvärisessä pikkukylässä on vapaata aikaa tutustua tyylikkääseen kirkkoon tai pysähtyä kahville paikalliseen kahvilaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Gran Canaria Summit Sunset Tour
Retket

Gran Canaria Summit Sunset Tour

As the sun tucks away behind the horizon, you'll toast to Gran Canaria's spectacular landscape on this exclusive sunset excursion. In a comfortable eight-seater minivan, you'll head to Mirador de las Moscas and San Bartolome. Once we've found the ideal location on Pico de las Nieves, it's time to pop open a bottle of fizz and toast in the evening. See the distinctive shape of Roque Nublo turn into a silhouette before heading to a restaurant for a traditional Canarian meal.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Gran Canarian yksityiskierros
Retket

Gran Canarian yksityiskierros

Tämä ainutlaatuinen yksityisretki Gran Canarialla tutustuttaa sinut saaren salaisimpiin sopukoihin mukavasti kahdeksan hengen tila-autolla. Hondon rotkon halki suuntaat Moyan kaupunkiin, ikivanhaan laakerimetsään ja nautit perinteisen kanarialaisen lounaan. Kierroksen aluksi tutustut oppaan johdolla saaren lounaisosan karuun luontoon. Ensimmäisenä pysähdymme Roque Bentaygalla, jossa saat tietää, miksi tämä huikea kalliomuodostelma oli saaren guanche-alkuperäiskansalle pyhä paikka. Sen jälkeen matka jatkuu kauniiden maisemien halki Tejedan kaupunkiin. Lounas nautitaan luolaravintolassa, josta kirkkaalla säällä avautuu näkymät Espanjan korkeimmalle Teiden vuorelle. Ravintolassa pääset maistelemaan paikallisia herkkuja ja maukkaita kanarialaisia tomaatteja. Iltapäivällä matka jatkuu rehevään laakerimetsään ja päivän viimeisenä kohteena on Moyan kaupunki pohjoisessa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Yksityinen Pyöräretki Las Palmasissa
Aktiviteetit

Yksityinen Pyöräretki Las Palmasissa

Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas tarjoaa runsaasti historiaa ja silmää miellyttävää arkkitehtuuria. Vieraile kahdessa kaupungin merkittävimmässä rakennuksessa tällä yksityisellä kierroksella. Ota täydellinen selfie Kristoffer Kolumbus -museossa 1400-luvulla rakennetussa Casa de Colonissa ja tutustu Alfredo Kraus Auditoriumin suureen teatteriin, josta on näkymät Atlantin valtamerelle.Kierros alkaa kävelyllä Las Palmasin kauniin vanhan kaupunginosan Veguetan läpi Casa de Coloniin. Tässä entisessä kuvernöörin kartanossa, joka on täynnä puisia parvekkeita ja koristeellisia holvikaaria, sanotaan olleen suuri tutkimusmatkailija Kristoffer Kolumbus vuonna 1492. Museon näyttelyt ovat kiehtovia.Seuraavaksi on vuorossa pyöräretki Las Palmasin halki. Rantakadun eteläpäässä sinua odottaa huomiota herättävä Alfredo Kraus Auditorium -teatteri, joka näyttää moskeijan ja majakan risteytykseltä. Se on akustinen ja arkkitehtoninen ihme, joka on nimetty kuuluisan espanjalaisen tenorin ja kaupungin pojan mukaan. Muista ottaa runsaasti valokuvia kun tutustut ulkopuolelta tähän erityiseen rakennukseen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Las Palmasin pyöräretki pienryhmässä
Aktiviteetit

Las Palmasin pyöräretki pienryhmässä

Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas on täynnä historiaa ja silmää miellyttävää arkkitehtuuria. Vieraile kahdessa kaupungin merkittävimmässä rakennuksessa tällä pienryhmäretkellä. Ota täydellinen selfie Kristoffer Kolumbus -museossa 1400-luvulla rakennetussa Casa de Colonissa ja tutustu Alfredo Kraus Auditoriumin suureen teatteriin, josta on näkymät Atlantin valtamerelle.Retki alkaa kävelyllä Las Palmasin vanhan Veguetan kaupunginosan läpi Casa de Coloniin. Tässä entisessä kuvernöörin kartanossa, joka on täynnä puisia parvekkeita ja koristeellisia holvikaaria, sanotaan olleen suuri tutkimusmatkailija Kristoffer Kolumbus vuonna 1492. Museossa järjestetään kiehtovia näyttelyitä. Seuraavaksi vuorossa on pyöräretki Las Palmasin halki. Rantakadun eteläpäässä sinua odottaa huomiota herättävä Alfredo Kraus -auditorio, joka näyttää moskeijan ja majakan risteytykseltä. Se on akustinen ja arkkitehtoninen ihme, joka on nimetty kuuluisan espanjalaisen tenorin mukaan. Älä unohda ottaa runsaasti valokuvia!

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Gran Canarian maut -yksityiskierros
Retket

Gran Canarian maut -yksityiskierros

Jos Kanariansaaret olisi ateria, Gran Canaria olisi sekä pää- että jälkiruoka. Tällä yksityiskierroksella tutustut saareen ja sen keittiöön samalla, kun nautit sen luonnonkauneudesta. Näet päivän aikana Bandaman kraatterin, Arucasin ja tyypillisen kanarialaisen maatilan.Ensimmäisenä näet valtavan Bandaman tulivuorikraatterin, josta jatkamme matkaa Arucasiin. Sen värikkäitä taloja ja kukkien täyttämiä puistoja varjostaa tulivuoren reunustama Johannes Kastajan kirkko. Pistäydyt kaupungin kuuluisassa rommitislaamossa maistelemassa rommia, ennen kuin suuntaat perinteiselle kanarialaiselle lounaalle.Päivän kohokohta on palkittu Finca La Laja - tyypillinen kanarialainen maatila - Agaetessa. Täällä pääset maistelemaan viinejä, juustoja, Teror-chorizoa, kanarialaisia perunoita, kakkua sekä sen tavaramerkiksi muodostunutta kahvia, joka on kasvatettu täällä. Opit myös valmistamaan mojo-kastiketta. Paikallinen opas on retkellä mukana niin bussissa kuin sen ulkopuolellakin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, da, en, fi, +5  fr, nl, no, pl, sv

Esittelyssä Gran Canaria