Ostoskori
147 aktiviteettia
Lajittele:
Gran Canarian parhaat palat pienryhmässä sisältäen lounaan
Retket

Gran Canarian parhaat palat pienryhmässä sisältäen lounaan

Tällä vain aikuisille suunnatulla Gran Canarian kierroksella tutustutaan saaren parhaisiin paloihin yhden päivän aikana. Matkustat 16-paikkaisen pikkubussin kyydissä, käyt Fatagan ja Terorin kylissä, nautit perinteisen kanarialaisen lounaan ja vierailet aloe vera -tilalla. Pysähdymme matkan varrella myös ottamaan valokuvia. Pepe, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Me kanarialaiset olemme käyttäneet aloe veraa palovammojen parantamiseen jo ammoisista ajoista lähtien. Kasvin lehdet tuottavat viileää geeliä, joka on täynnä vitamiineja, aminohappoja, mineraaleja ja entsyymejä. On kiehtovaa saada tietää sen hyödyistä maatilalla."Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Degollada de la Yeguan näköalapaikka, josta avautuu päivällä näkymät villin lännen kaltaiseen kanjoniin ja illalla tähtiin. Sitten jatkamme matkaa ympäristöystävälliselle aloe vera -tilalle, missä opit kasvista ja sen parantavista ominaisuuksista. Seuraavaksi pysähdyt Fatagassa. Kuljeskele kasvien koristelemien talojen reunustamilla kapeilla kujilla, ennen kuin kipuamme yhdelle saaren tunnetuimmista luonnonnähtävyyksistä - Pico de las Nievesille. Pysähdyt myös Cruz de Tejedalla ottamassa valokuvia.Nautit lounaan viihtyisässä Las Lagunetasin kylässä - tarjolla on perinteisiä kanarialaisia ruokia paikallisen viinin kera. Kun vatsasi on täynnä, suuntaat iltapäiväksi Terorin postikorttimaiseen kylään. Se on kuuluisa pastellinvärisistä siirtomaataloistaan, joihin on kaiverrettu puiset parvekkeet. Kaupungin keskipiste on vuorten reunustama Neitsyt Marialle omistettu kirkko.

Ilmainen peruutus
Kieli:

fi, sv 

Gran Canarian makuja
Retket

Gran Canarian makuja

Gran Canarialla on paljon nähtävää ja tekemistä. Ohjelmassa on tyypillisiä vuoristokyliä, paikallisia makuelämyksiä ja upeita maisemia. Vierailet myös yhdellä saaren pohjoisosan kauneimmista kaupungeista. Nautit perinteisen lounaan luolaravintola Bascamaossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

sv 

Poema del Mar -akvaario ja Guayadequen kanjoni
Retket

Poema del Mar -akvaario ja Guayadequen kanjoni

Tällä retkellä näet Gran Canarian parhaat puolet merestä vuoristoon ja jopa maan alle. Näet yli 300 lajia Poema del Marin akvaariossa, ajat Guayadequen vehreän laakson läpi ja syöt lounasta luolaan kaivetussa ravintolassa. Lopuksi sinulla on myös vapaa-aikaa Agüimesin uneliaassa kaupungissa. Miguel, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Päivän aikana näkee niin paljon. Minusta mielenkiintoisin osa on kuitenkin Guayadeque, joka edustaa hyvin tärkeää osaa esihistoriastamme."Ensimmäisenä vuorossa on yksi Las Palmasin suosituimmista nähtävyyksistä. Kaarevine panoraamaikkunoineen ja lukemattomine näyttelyineen Poema del Mar on paikka, jossa voit uppoutua hypnoottiseen vedenalaiseen maailmaan. Siellä asuu sähköankeriaita, härkähaita ja kaloja, jotka näyttävät aivan Nemolta. "Lapset tulevat aina iloisiksi Poema del Marissa", Miguel sanoo.Seuraavaksi matkustat saaren vehreimmän kolkan läpi Guayadeque-kanjoniin. Se on kuuluisa luolakodeistaan, joita aboriginaalit rakensivat laavakupliin, ja mutkittelevista vaellusreiteistään. Suuntaa sisään kallioon kaiverrettuun luolaan, joka on muutettu ravintolaksi, ja nauti tapas-lounas, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista.Sitten matka jatkuu Agüimesiin. Tässä kauniissa, pastellinvärisessä pikkukylässä on vapaata aikaa tutustua tyylikkääseen kirkkoon, pysähtyä kahville paikalliseen kahvilaan tai ottaa valokuvia kaupungin lukuisista patsaista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Päiväretki Puerto de Moganiin veneellä
Retket

Päiväretki Puerto de Moganiin veneellä

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Gran Canarian saarikierros sisältäen lounaan
Retket

Gran Canarian saarikierros sisältäen lounaan

Tällä Gran Canarian kierroksella tutustut saaren ylänköalueiden parhaimpiin puoliin yhden päivän aikana. Tutustut Tejedan ja Terorin kyliin, nautit tyypillisen kanarialaisen lounaan ja vierailet aloe vera -tilalla. Matkan varrella on myös lukuisia valokuvauspysähdyksiä. Pepe, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Me kanarialaiset olemme käyttäneet aloe veraa palovammojen parantamiseen ammoisista ajoista lähtien. Kasvin lehdet tuottavat viileää geeliä, joka on täynnä vitamiineja, aminohappoja, mineraaleja ja entsyymejä. On kiehtovaa saada tietää sen hyödyistä maatilalla."Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Degollada de la Yeguan näköalapaikka, josta avautuu päivisin näkymät kanjoniin ja iltaisin tähtitaivaalle. Sitten jatkamme matkaa aloe vera -viljelmälle, jossa opit kasvista ja sen parantavista ominaisuuksista. Seuraavaksi tutustut saaren keskiosassa sijaitsevaan Tejedaan, joka tunnetaan yhtenä Espanjan kauneimmista kylistä. Kauniit, valkoiseksi kalkitut talot ja palmut lepäävät Roque Nublon ja Roque Bentaygan varjossa tässä valokuvauksellisessa kylässä.Sen jälkeen suuntaamme Vallesecoon nauttimaan kolmen ruokalajin lounaan perheomisteisessa ravintolassa. Maistele perinteisiä kanarialaisia ruokia, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista, ja siemaile viiniä samalla kun ihailet näkymiä alla olevaan rotkoon. Iltapäivä on omistettu Terorin postikorttikylälle. Se on kuuluisa pastellinvärisistä siirtomaatyylisistä taloistaan, joissa on kaiverretut puuparvekkeet. Kylän keskipiste on vuorten reunustama Basílica de Nuestra Señora del Pino -kirkko.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Gran Canarian ruokakierros tislaamovierailulla ja lounaalla
Retket

Gran Canarian ruokakierros tislaamovierailulla ja lounaalla

Loma ja ruoka kuuluvat yhteen kuin aurinko, meri ja hiekka. Tällä kierroksella tutustut saaren keittiöön, samalla kun ihastelet sen luonnonkauneutta. Päivän aikana vierailemme Bandaman kraatterilla, Arucasissa ja kanarialaisella maatilalla. Maria, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Tämä on suosikkikierrokseni - ajomatka on hyvin jaksotettu ja jokainen pysähdys on nähtävyys. Lisäksi pääset maistelemaan perinteisiä kanarialaisia herkkuja upeissa maisemissa."Aloitamme valtavalta Bandaman tulivuorikraatterilta, joka on yli 200 metriä syvä eli 60-kerroksisen rakennuksen kokoinen. Sitten jatkamme matkaa Arucasiin. Sen värikkäitä taloja ja kukkien täyttämiä puistoja varjostaa tulivuoren reunustama Johannes Kastajan kirkko. Pistäydyt kaupungin kuuluisassa rommitislaamossa maistelemassa sen kuuluisaa tammitynnyreissä kypsytettyä rommia, ennen kuin pääset nauttimaan perinteisen kanarialaisen lounaan perheravintolassa.Päivän kohokohta on palkittu Finca La Laja - perinteinen kanarialainen maatila - joka sijaitsee syvällä, kasvillisuuden täyttämässä rotkossa lähellä Agaetea. Tässä karussa ympäristössä pääset maistelemaan viinejä, juustoja, Teror-chorizoa, kanarialaisia "ryppyisiä" perunoita, kakkua ja tilan tavaramerkiksi muodostunutta kahvia, joka kasvatetaan täällä. Opit myös valmistamaan mausteista "mojo"-kastiketta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Veguetan nähtävyydet ja ostoskeskus
Aktiviteetit

Veguetan nähtävyydet ja ostoskeskus

Tällä kokopäiväretkellä käyt kahdessa Gran Canarian pääkaupungin Las Palmasin suositussa paikassa. Sinut kuljetetaan pääkaupungin sydämeen, jossa teet kiertoajelun Veguetan vanhassa kaupungissa, ennen kuin sinulla on mahdollisuus hemmotella itseäsi ostoskeskuksessa. Kun sinut on noudettu hotelliltasi, vierailet ensimmäiseksi Veguetassa - Las Palmasin historiallisessa vanhassa kaupunginosassa. Vegueta on täynnä perinteisiä pastellinvärisiä taloja ja koristeellisia kirkkoja. Se on kuin espanjalainen siirtomaakaupunki Amerikassa, ja sen kadut ovat kaupungin vanhimpia.Veguetassa kiertelyn jälkeen suuntaamme suosittuun 7 Palmas -ostoskeskukseen. Täältä löydät suosituimpien merkkien myymälöitä, paikallisia putiikkeja ja matkamuistomyymälöitä. Ja jos nälkä tai jano yllättää, täällä on myös lukuisia ravintoloita, baareja ja pikaruokapaikkoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Gran Canarian ruokakierros tapaksilla ja oliivitilalla
Retket

Gran Canarian ruokakierros tapaksilla ja oliivitilalla

Näe Gran Canarian hienoimpia näköalapaikkoja ja kyliä, kun kuljet makustellen saaren läpi. Vierailet Tenefen suolatasangolla, oliivitilalla ja Firgasin kauniissa kylässä. Teresa, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Me kanarialaiset olemme hyvin ylpeitä ruokakulttuuristamme. Tällä retkellä pääset maistelemaan sen rikkaimpia makuja ravintolassa, joka tarjoilee perinteistä kanarialaista ruokaa modernilla vivahteella."Ensimmäisenä vierailet Las Salinas de Tenefen suolatasangolla. Suola-altaat ovat olleet toiminnassa 1700-luvulta lähtien, ja ne tuottavat suolaa vielä tänäkin päivänä. Jotkin suolat, kuten flor de sal, ovat herkuttelijoiden arvostamia. Sen jälkeen matka jatkuu Los Olivosin oliivitilalle, joka on myös ekologinen kulttuurikeskus. Täällä kuulet kanarialaisen oliiviöljyn tuotannon perinteistä, ja kun olet kiertänyt yli 1 000 puun tarhalla, pääset maistelemaan palkittuja öljyjä.Sen jälkeen suuntaamme Agaeteen, jossa nautimme lounaan perheomisteisessa Casa Romantica -ravintolassa. Naposteltuasi paikallisista raaka-aineista valmistettuja tapaksia, voit tutustua sen museoon, joka on omistettu menneiden vuosisatojen saarielämälle. Päivän viimeinen pysähdyspaikka on Firgas, joka tunnetaan lähdevedestään ja rannikkonäkymistään. Kävele pitkin ikonista Paseo de Canarias -kävelykatua, joka on täynnä suihkulähteitä, käsinmaalattuja laattoja ja kohokuvia Kanariansaarista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Gran Canarian pohjoisosa ja kasvitieteellinen puutarha
Retket

Gran Canarian pohjoisosa ja kasvitieteellinen puutarha

Matka Gran Canarian pohjoisosaan palkitsee kauniilla maisemilla. Tällä kierroksella vierailet Espanjan suurimmassa kasvitieteellisessä puutarhassa, banaaniviljelmällä ja yhdellä Kanariansaarten parhaista rannoista. David, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Banaanit ovat kansallishedelmämme – ne ovat Kanariansaarten symboli. Amerikkaan purjehtivat tutkimusmatkailijat ottivat mukaansa vihreitä banaaneja, jotka kypsyivät matkalla. Me veimme niitä niin paljon Britanniaan, että Lontoon alue Canary Wharf sai nimensä meiltä."Tutustut ensin tämän mantereen kaltaisen saaren rikkaaseen biologiseen monimuotoisuuteen. Jardin Canario on Espanjan suurin kasvitieteellinen puutarha, jossa on yli 2 000 kasvilajia, joista 500 on kotoisin saarelta. Kiertele puiden reunustamilla alueilla ja kuule sen suojelutoimista ja ympäristökasvatuksesta. Matkamme jatkuu banaaniviljelmälle, jossa voit tutustua 13 eri lajikkeeseen eri puolilta maailmaa. Maista tilan 7 000 puusta juuri poimittuja hedelmiä, kuten avokadoa, appelsiinia tai mangoa.Pysähdymme Mercado de Puertossa ennen kuin päätämme retkipäivän nauttimalla auringosta Las Canterasin rannalla. Se on valittu yhdeksi maailman parhaista kaupunkirannoista, ja se on myös saaren pääkaupungin Las Palmasin asukkaiden suosiossa. Kävele rantakadulla tai tutustu Alfredo Kraus Auditoriumiin, jota on kuvailtu moskeijan ja majakan risteytykseksi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Gran Canarian kierros sisältäen lounaan Fatagassa
Nähtävyydet ja opastetut retket

Gran Canarian kierros sisältäen lounaan Fatagassa

Kylät, näköalapaikat ja tulivuoriperäiset kalliot koristavat Gran Canarian rosoista selkärankaa. Tällä retkellä tutustut saaren upeimpiin maisemiin ja pysähdyt matkan varrella Terorin, Tejedan ja Fatagan kylissä. David, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Legenda Neitsyt Marian ilmestymisestä Terorissa kiehtoo minua yhä. Se tapahtui vuonna 1481, kun kastilialaiset valloittivat Gran Canarian, ja se auttoi muuttamaan saaren kohtalon."Tutustut ensin Teroriin. Kävele Calle Real de la Plazan parvekkeellisten talojen ohi kohti vuorten reunustamaa Nuestra Señora del Pinon basilikaa, joka on yksi Gran Canarian tunnusomaisista kokemuksista. Maisemallisen vuoristomatkan päässä on Tejeda, joka hurmaa punakattoisilla, valkoisiksi kalkituilla taloilla, joita on ripoteltu laakson rinteeseen. David lisää: "Aina kun listataan Espanjan kauneimpia kyliä, Tejeda on kärkisijoilla. Sen miljöö on vertaansa vailla." Pysähdymme Degollada de Becerran näköalapaikalla, josta avautuu näkymät yli kymmenelle huipulle, mukaan lukien kuuluisille Roque Nublon ja Bentaygan kivipaaseille.Matkalla lounaalle Fatagaan, pysähdymme myös Las Tirajanasin näköalapaikalla ihailemassa valtavaa vulkaanista kalderaa. Kun olet nauttinut paikallisista raaka-aineista valmistetun lounaan perheomisteisessa ravintolassa, kiertelet kaupungissa ja vierailet läheisellä aloe vera -tilalla, jossa kuulet kasvin lääkinnällisistä ominaisuuksista. Saarelaiset ovat käyttäneet kasvin uutteita palovammojen hoitoon jo sukupolvien ajan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Gran Canarian yksityiskierros sisältäen lounaan vuoristokylässä
Retket

Gran Canarian yksityiskierros sisältäen lounaan vuoristokylässä

Gran Canaria tunnetaan pienoismantereena, ja kun suuntaat sisämaahan tällä yksityiskierroksella, tulet huomaamaan miksi. Matkustat alati vaihtuvien vuoristomaisemien ohi ja nautit paikallisen lounaan Bascamaossa. Pysähdyt myös Artenaran kylässä ja viinikellarissa. Esteban, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Tällä kierroksella pääset korkeuksiin. Aloitamme lounaalla luolaravintolassa, josta on upeat näköalat, jonka jälkeen jatkamme saaren korkeimmalla sijaitsevaan kylään. Yli 1 200 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella sijaitseva Artenara sijaitsee harjanteella, jota ympäröivät rosoiset huiput."Mogan-laakson kautta pohjoiseen suuntaava kierros kulkee rotkojen ja kuilujen läpi kohti saaren sisäosaa. Matkan varrella avautuu ihastuttavia maisemia, joista voit pysähtyä välillä ottamaan kuvia. Sitten on vuorossa lounas perheomisteisessa luolaravintolassa Bascamaon syrjäisessä kylässä. Nauti paikallisista raaka-aineista valmistettuja ruokia ja ihaile samalla näkymiä ympäröivälle maaseudulle ja merelle. Lisäksi tällä vierailulla tuet paikallista yhteisöä ja taloutta.Suuntaat sen jälkeen saaren korkeimpaan kylään, Artenaraan. Tutustu kävellen tähän pikkuruiseen kylään, joka on ryhmittynyt valkoiseksi kalkitun kirkon ympärille, tai pistäydy kuuluisassa luolamuseossa. Sitten jatkamme muun muassa Presasin näköalapaikalle, josta voit ihailla alppimaisemia ja pohjoisrannikkoa. Päivän päätteeksi pysähdymme ottamaan valokuvia Bandaman kraatterista ja maistelemaan vulkaanisia viinejä perheomisteisessa viinikellarissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, da, en, fi, +5  fr, nl, no, pl, sv

Suunnittele oma päivä – Gran Canarian yksityisretki tila-autolla
Retket

Suunnittele oma päivä – Gran Canarian yksityisretki tila-autolla

Tällä Gran Canarian yksityisretkellä voit päättää reitin ja pysähdyspaikat itse. Sinulla on kahdeksan tuntia aikaa kierrellä saarta kuljettaja/oppaasi kanssa. David, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Voit valita, minne haluat mennä, mutta mielestäni yksi on ylitse muiden - Tejeda. Se on uskomattoman viehättävä kylä ikonisen Roque Nublon varjossa, lähellä Tamadaban luonnonsuojelualueen mäntymetsiä."Kun sinut on noudettu hotelliltasi, voit tutustua luonnonnähtävyyksiin. Suosituimpia kohteita ovat esimerkiksi Pico de las Nievesin huiput, Maspalomasin aavikkomaiset dyynit, Bandaman tulivuorikraatteri tai Degollada de las Yeguasin kanjoni. Voit myös käydä Terorin ja Tejedan vuoristokylissä tai Arucasissa, joka on tunnettu rommitehtaastaan. Pääkaupunki Las Palmas on leppoisa kaupunki, jossa on pitkän rannan lisäksi kulttuurinähtävyyksiä, kuten Kristoffer Kolumbuksen palatsimainen koti.Kierros tehdään yksityisellä tila-autolla, johon mahtuu kahdeksan matkustajaa. Kuljettaja toimii myös oppaana, joka kertoo teille vierailemienne paikkojen historiasta ja anekdooteista. Voitte myös viettää osan päivästä rannalla, käydä shoppailemassa ja nauttia lounaan. Oppaanne osaa kertoa parhaat paikat, joissa syödä perinteinen kanarialainen ateria.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Esittelyssä Gran Canaria

Gran Canaria on täynnä kauniita rantoja, vulkaanisia laaksoja ja viehättäviä siirtolaiskyliä. Maukkaan keittiönsä sekä lukuisten nähtävyyksien ja aktiviteettiensa ansiosta Gran Canarialla ei ole tekemisen pulaa. Vesiurheilulajeista ja vaellusreiteistä aina historialliseen Las Palmasin pääkaupunkiin, tekemistä ja nähtävää riittää yllin kyllin niin seikkailijoille, nautintoja etsiville, kuin perheillekin.

Gran Canarian kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Näe Maspalomasin dyynit

Maspalomasin valtavat hiekkadyynit ovat ehdoton nähtävyys Gran Canarialla. Koska niiden ekosysteemi on hyvin herkkä, dyynit ovat luonnonsuojelualuetta, ja niihin on tutustuttava varovasti. Osallistu opastetulle auringonnousu- tai auringonlaskukierrokselle, niin saat kokea aivan erityisen elämyksen.

2. Harrasta vesiurheilua

Gran Canarian leuto ilmasto tekee siitä täydellisen paikan harrastaa vesiurheilua. Voit purjehtia, purjelautailla, SUP-lautailla, surffata ja kokeilla laitesukellusta - valinnanvaraa riittää. Jos taas pidät rauhallisemmasta menosta, voit esimerkiksi ihailla värikkäitä kaloja lasipohjaveneestä käsin tai lähteä auringonlaskuristeilylle.

3. Lähde risteilylle bongaamaan delfiinejä ja valaita

Varaa valas- ja delfiiniristeily Gran Canarialla, niin sinulla on mahdollisuus nähdä näitä upeita olentoja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Saaren vesillä elää valaslajeja, jotka ovat siellä ympäri vuoden, ja lajeja, jotka kulkevat ohi vaelluksillaan, joten havainnot ovat lähes taattuja riippumatta siitä, mihin vuodenaikaan saarella vierailet. Voit myös nähdä delfiinien leikkivän ja hyppivän veneen ympärillä. Puerto Ricosta lähtee päivittäin useita veneretkiä.

4. Tutustu Las Palmasiin

Saaren pääkaupunki on loistava paikka tukikohdaksi tai päiväretkikohteeksi vilkkaan ravintola- ja yöelämänsä, upeiden rantojensa ja historian havinaa täynnä olevan keskustansa ansiosta. Vieraile värikkäässä vanhassa kaupungissa, Veguetassa, ja tutustu mukulakivikujiin, muistomerkkeihin ja palatseihin. Jos vierailet Las Palmasissa helmikuussa, varaudu näkemään karnevaalit, jotka vetää vertoja Rion ja New Orleansin karnevaaleille.

5. Nauti Roque Nublolta avautuvista maisemista

Jos etsit ensiluokkaista patikointipaikkaa, suuntaa Nublon maaseutupuistoon. Täältä löydät Roque Nublon - muinaisen vulkaanisen kallion - joka on yksi maailman suurimmista kivipaasimuodostelmista. Huipulta avautuva panoraamamaisema saa sinut varmasti tarttumaan kameraan. Roque Nublolle pääsee noin 10 minuutissa La Goletan parkkipaikalta alkavaa kävelyreittiä pitkin.

6. Maista perinteisiä ruokia ja juomia

Saarella järjestetään kierroksia, joilla pääsee pureutumaan Gran Canarian ruokakulttuuriin ja maistelemaan saaren suosituimpia ruokia. Maista paikallisia herkkuja, kuten papas arrugadas con mojoa - nämä niin sanotut ryppyperunat keitetään erittäin suolaisessa vedessä ja kuorrutetaan mausteisella kastikkeella. Voit myös herkutella Flor de Guía -juustolla - jonka ainutlaatuinen maku tulee ohdakkeen kukista - ja tuoreella kalalla. Viininystävät voivat suunnata koillisosan viinitarhoille, joissa pääsee tutustumaan viinintekijöiden ikivanhoihin menetelmiin ja maistelemaan heidän viinejään.