Ostoskori
Kemer
Kemer

Turkki

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Kemer

Elämykset kohteessa Kemer

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros
Retket

Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros

Turkinkielinen Pamukkale tarkoittaa “puuvillalinnaa”, ja heti kun saavut Pamukkaleen, ymmärrät kyllä miksi. Retki vie sinut Anatolian maaseudulle, ja Pamukkalen lisäksi pääset vierailulle Hierapoliin, Salda-järvelle ja Kleopatran altaalle. Jätät Antalyan taaksesi aikaisin aamulla ja saavut Salda-järvelle muutaman tunnin ajomatkan jälkeen. Sinulla on vapaa-aikaa kuljeskella omassa tahdissasi ja katsella kauniita näkymiä ja ottaa valokuvia. Lounas nautitaan Pamukkalessa, jonka jälkeen on aika tutustua Unescon maailmanperintökohteeseen, Hierapolin kaupungin raunioihin. Sinulla on myös aikaa uida ennen päivällistä ja paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Pamukkale ja Saldajärvi pienryhmäkierros
Retket

Pamukkale ja Saldajärvi pienryhmäkierros

Pamukkale tarkoittaa suomeksi käännettynä puuvillalinnaa ja tällä pienryhmäretkellä sinulle selviää, mistä nimi on peräisin. Suuntaat syvälle Anatolian maaseudulle, jossa vierailet muinaisen Hierapolisin raunioilla, Kleopatran altailla ja Salda-järvellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Kekova, Myra ja Pyhän Nikolaoksen kirkko – pienryhmäkierros
Retket

Kekova, Myra ja Pyhän Nikolaoksen kirkko – pienryhmäkierros

Joulu tulee tänä vuonna ajoissa tällä ainutlaatuisella pienryhmäretkellä – luvassa on ehkä paras lahja mitä voit lomallasi saada. Vierailet Beymelekin kivitaloissa, seilaat Kekovan saarelle, näet Simenan uponneen kaupungin rauniot ja vierailet Pyhän Nikolaoksen kirkossa ja Myran raunioilla.Päivä alkaa orgaanisella brunssilla Beymelekin kivitaloisssa. Vierailet myös lähellä sijaitsevassa kasvihuoneessa, jossa opit paikallisesta puutarhaviljelystä. Sen jälkeen hyppäät veneeseen ja matka jatkuu kohti Kekovan saarta. Näet uponneen Simenan kaupungin rauniot ja voit pulahtaa halutessasi myös uimaan.Lounaan jälkeen vierailet Pyhän Nikolaoksen eli joulupukin kirkossa, sekä Myran raunioilla. Vuodelta 520 peräisin olevassa kirkossa sijaitsee hiljattain kunnostettuja, näyttäviä freskoja 1100-luvulta. Vaikuttavan arkeologisen alueen vetonauloja ovat muun muassa roomalainen teatteri ja lyykialaiset kalliohaudat.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Phaselisin ja Tahtali-vuoren kokopäiväretki
Aktiviteetit

Phaselisin ja Tahtali-vuoren kokopäiväretki

"Tämä kierros on täynnä mytologiaa", sanoo Muzzafer, yksi oppaistamme ja jatkaa: "Aleksanteri Suuri vietti talven muinaisessa Phaselisin kaupungissa, ja Olympos-vuoren huipulta jumalat ja jumalattaret katselivat alaspäin toivoen olevansa hänen paikallaan." Pääset tutustumaan historiaan Phaselisin muinaisilla raunioilla, ihailemaan huikeita maisemia matkatessasi Olympos Aerial Tram -köysiradalla, vierailemaan Antalyan syrjäisimmillä rannoilla ja nauttimaan lounasta vuoren huipulla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl, pl 

Karacaören-järven safariseikkailu
Aktiviteetit

Karacaören-järven safariseikkailu

Voit lähteä kuumuutta pakoon viettämällä päivän Turkin Taurusvuorilla. Valele itsesi viileällä mudalla Karatasin luolassa ja huuhtele ne pois osallistumalla bussimatkalla vesisotaan. Perinteisen turkkilaisen lounaan jälkeen pääset rentouttavalle veneretkelle Karacaören-järvelle, jonka päätteeksi voit käydä uimassa.Ensimmäisenä vuorossa on Karatasin luola. Tutustu sen sokkeloisiin käytäviin, näe maanalainen järvi ja tee sitten itsellesi elvyttävä mutanaamio, jonka sanotaan tekevän ihollesi ihmeitä.Kun mudat on aika pestä pois, avoimen bussin takaosassa järjestetään pieni vesisota samalla kun huristelemme Taurusvuoriston halki. Seuraavaksi matka jatkuu yhteen Turkin kauneimmista paikoista - Karacaören-järvelle. Nauti järven rannalla perinteinen turkkilainen lounas ja rentoudu sitten seilaamalla järveä ympäristöystävällisellä sähköveneellä. Veneajelun päätteeksi voit vielä viilentyä muutamalla uinnilla ennen kuin palaat takaisin lomakohteeseesi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Muinaisen Sagalassosin kaupungin yksityiskierros
Retket

Muinaisen Sagalassosin kaupungin yksityiskierros

Sagalassos sijaitsee Lounais-Turkissa, ja sen syrjäinen sijainti on auttanut pitämään sen piilotettuna helmenä. Tutustu tähän uskomattoman hyvin säilyneeseen arkeologiseen kohteeseen, joka oli tärkeä kaupunki sekä Aleksanteri Suurelle että muinaiselle Roomalle. Näet lisäksi Karacaören-järven ja Burdur-museon.Matkustat tällä yksityiskierroksella Turkin maaseudun halki pohjoiseen, ja aloitat päiväsi yhdellä maailman suurimmista arkeologisista kohteista. Ensin kuitenkin pysähdytään ihailemaan valokuvauksellista Karacaören-järveä, jossa maisemat ovat vertaansa vailla.Sagalassosiin saavuttaessa luvassa on opastettu kierros vaikuttavilla vuorenhuipun raunioilla. Murenevien pylväiden, huviloiden, temppeleiden ja tärkeimpien nähtävyyksien, kuten kaupungin keskustan ja hellenistisen teatterin, ympäröimänä tuntuu kuin astelisit historiankirjan sivuilla. Lounaan jälkeen kävelykierros läheisessä Burdurissa ja vierailu kaupungin museossa paljastavat vielä enemmän alueen menneisyydestä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Karacaören-järven risteily ja vierailu Karatasin luolassa
Retket

Karacaören-järven risteily ja vierailu Karatasin luolassa

Kun yhdistät maalaismarkkinat, kokkausnäytöksen ja tapaamisen kuuluisan teetä tarjoilevan naisen kanssa, saat lopputuloksena 100-prosenttisen turkkilaisen seikkailun. Virkistäydy Karacaören-järvellä ja tutustu Karatasin luolaan järven rannalla nautitun lounaan jälkeen. Muzaffer, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Tämä on yksi suosikkipaikoistani opastaa retkiä. Siellä on upea luonto, maukasta ruokaa ja hyvät paikallistuotteiden ostosmahdollisuudet. Siellä on myös ihana tehdä rentouttava veneretki."Lämmittelemme käymällä maalaismarkkinoilla, jossa paikalliset kiertelevät kojuilla, jotka ovat täynnä tuoreita herkkuja ympäröivältä maaseudulta. Sitten jatkamme Karacaören-järvelle. Täällä pääset seilaamaan vaikuttavien vuorten reunustamalla järvellä ympäristöystävällisellä, aurinkoenergialla kulkevalla veneellä, ja sinulla on myös mahdollisuus pulahtaa uimaan.Kun olet kuivannut itsesi uinnin jälkeen, luvassa on kokkausnäytös ja lounas, jonka jälkeen voit tavata kuuluisan paikallisen teetä valmistavan naisen. Hän on todellinen hahmo ja paikallinen legenda. Lopuksi vierailemme vielä Karatasin luolassa. Tutustu sen sokkeloisiin maanalaisiin käytäviin, näe maanalainen järvi ja kuule tarina Elifistä ja Kerimistä - Turkin omasta Romeosta ja Juliasta, jotka piileskelivät perheiltään luolassa. Paikalliset uskovat myös, että luolan mudalla on parantavia ominaisuuksia. Jokaisesta myydystä retkestä tehdään lahjoitus CYDD:lle, hyväntekeväisyysjärjestölle, joka auttaa Turkin vähäosaisia lapsia kouluttautumaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Retki Turkin laventelipelloille
Aktiviteetit

Retki Turkin laventelipelloille

Kuyucakin kylän laventelikentät ovat yksi Turkin suosituimmista Instagram-kuvauskohteista. Tarjolla on silmänkantamattomiin purppuran, pinkin ja indigonsinisen sävyjä. Luvassa on myös valokuvauspysähdys Karacaören-järvellä ja teehetki perinteisessä Yörük-teltassa.Ensimmäisenä suuntaat aamiaiselle kauniin Karacaören-järven rannalle. Kirkasvetinen järvi ja mäntyjen peittämä vuoristo antaa täydellisen taustan muutamalle selfie-otokselle.Tuoksu paljastaa, ennen kuin edes näet koko kylän, että olet saapumassa Kuyucakin laventelintuoksuisena tunnettuun kylään. Samalla kun kuvaat henkeäsalpaavan kaunista peltomaisemaa, kuulet laventelinviljelijän työstä ja saat kierroksen päätteeksi maistaa turkkilaista teetä Yörük-teltassa. Lounaan jälkeen palaat takaisin Susuz Kervansarayin kautta, joka on hienoimpia esimerkkejä Seljukin taiteesta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

– Antalyan vanhakaupunki
Nähtävyydet ja opastetut retket

– Antalyan vanhakaupunki

Tutustu perinteiseen Turkkiin tällä aamupäiväretkellä Antalyaan, joka on yksi maan vanhimmista kaupungeista. Antalyan vanhakaupunki on kuin elävästä historiankirjasta - se on täynnä valtavia linnan muureja, murenevia raunioita ja mukulakivikatuja. Kuule kiivaista taisteluista 100-luvun Hidirlik-tornissa, katsele Yivliminare-moskeijan minareettia ja kävele ikivanhan Hadrianuksen portin läpi. Tutustu osmanien elämään Suna Inan Kirac -museossa ja opi kuuluisasta dervissien tanssista, joka on eräänlainen meditaation muoto. Luvassa on myös vapaa-aikaa sekä paikallisten viinien maistelua.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Kekova, Myra ja Pyhä Nikolaus
Retket

Kekova, Myra ja Pyhä Nikolaus

Aito paikallinen keittiö, kadonnut kaupunki ja joulupukki – tämä retki tarjoaa kirjavan yhdistelmän erilaisia nähtävyyksiä. Ensimmäisenä on luvassa paikallisten erikoisuuksien maistelua Beymelekin kylässä. Täältä jatketaan matkaa Kekovan suojellulle alueelle, joka on kuuluisa sen vedenalaisista raunioistaan. Ne ovat jäännöksiä muinaisesta Simenan kaupungista, joka osittain painautui veden alle maanjäristyksen yhteydessä 100-luvulla. Lounaan jälkeen suunnataan Myran ikivanhaan kaupunkiin ja vierailet Pyhä Nikolauksen "joulupukin" kirkossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Hamam – turkkilainen kylpylä
Aktiviteetit

Hamam – turkkilainen kylpylä

Haluatko varmistaa upean rusketuksen ja kokeilla jotain uutta? Tässä tapauksessa vierailu hamamissa – turkkilaisessa kylpylässä – on ehdoton. Sinut viedään yhteen parhaimmista paikallisista hamameista. Pue siis uima-asu yllesi ja kääriydy pyyhkeen sisään. Sen jälkeen siirryt itse hamamiin: kosteaan, marmorilaattaiseen huoneeseen, jonka keskellä on gobektasi, kuuma kivilaatta. Rentoudu ja anna lämmön pehmentää ihoasi, avata ihohuokoset ja poistaa myrkyt elimistöstäsi hien mukana. Sitten on aika siirtyä makaamaan gobektasi-kivilaatalle, jossa koko vartalo kuoritaan ja hierotaan päästä varpaisiin pehmeää vaahtoa käyttäen. Ihana loman aloitus!

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Antalyan akvaario kuljetuksilla
Retket

Antalyan akvaario kuljetuksilla

Antalyan akvaario on palkittu vierailukohde, ja on helppo ymmärtää miksi. Siellä on maailman pisin akvaariotunneli, jossa asuu lukuisia eri lajeja. Sieltä löytyy lisäksi Snow World ja Fear Trophy, teemanäyttely, jossa on joitakin maailman vaarallisimpia otuksia.Tunnetun italialaisen kuvanveistäjän suunnittelema akvaario on kuin taideteos. Hän sai inspiraationsa koralliriutoista, ja pääaltaassa on jopa lentokone, laivan hylky ja sukellusvene. Jokainen akvaario on täynnä kymmeniä trooppisia kalalajeja ja haita kaikkialta maailmasta. Täältä löytyy myös erillinen allas meduusoille.Pientä lisämaksua vastaan - ja jos olet tarpeeksi rohkea - voit vierailla myös Fear Trophyn karmivassa näyttelyssä, jossa on esillä maailman tappavimmat käärmeet, hämähäkit ja muut. Snow Worldissa taas voit tutustua talven ihmemaahan, jossa on igluja, joulupukin luola ja kahviloita. Voit jopa leikkiä lumisotaa ja tehdä lumiukkoja.

Ilmainen peruutus
E-lippu

Esittelyssä Kemer