Ostoskori
16 aktiviteettia
Lajittele:
Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros kesäkaudella
Retket

Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros kesäkaudella

Turkinkielinen Pamukkale tarkoittaa “puuvillalinnaa”, ja heti kun saavut paikalle Pamukkaleen, ymmärrät kyllä miksi. Tämä retki vie sinut Anatolian maaseudulle, ja Pamukkalen lisäksi pääset vierailulle Hierapolikseen, Salda-järvelle ja Kleopatran altaalle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Phaselisin ja Tahtali-vuoren päiväretki
Aktiviteetit

Phaselisin ja Tahtali-vuoren päiväretki

Jos haluat kurkistaa Antalyan menneisyyteen ja tulevaan, tämä päiväretki on juuri sinua varten. Pääset tutustumaan historiaan Phaselisin muinaisilla raunioilla, ihailemaan huikeita maisemia matkatessasi Olympos Aerial Tram -köysiradalla, vierailemaan Antalyan syrjäisimmillä rannoilla ja nauttimaan lounasta vuoren huipulla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Kekovan, Myran ja Pyhän Nikolauksen kierros sisältäen lounaan ja veneretken
Retket

Kekovan, Myran ja Pyhän Nikolauksen kierros sisältäen lounaan ja veneretken

Aito paikallinen keittiö, kadonnut kaupunki ja joulupukki – tämä retki tarjoaa kirjavan yhdistelmän erilaisia nähtävyyksiä. Pääset maistamaan paikallisia ruokia Beymelekissä ja matkustat veneen kyydissä rannikkoa pitkin Kekovan saarelle ja sen uponneeseen kaupunkiin. Retki sisältää myös vierailun Pyhän Nikolauksen "joulupukin" kirkossa Myrassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Muinaisen Sagalassosin kaupungin yksityiskierros
Retket

Muinaisen Sagalassosin kaupungin yksityiskierros

Sagalassos sijaitsee Lounais-Turkissa, ja sen syrjäinen sijainti on auttanut pitämään sen piilotettuna helmenä. Tutustu tähän uskomattoman hyvin säilyneeseen arkeologiseen kohteeseen, joka oli tärkeä kaupunki sekä Aleksanteri Suurelle että muinaiselle Roomalle. Näet lisäksi Karacaören-järven ja Burdur-museon.Matkustat tällä yksityiskierroksella Turkin maaseudun halki pohjoiseen, ja aloitat päiväsi yhdellä maailman suurimmista arkeologisista kohteista. Ensin kuitenkin pysähdytään ihailemaan valokuvauksellista Karacaören-järveä, jossa maisemat ovat vertaansa vailla.Sagalassosiin saavuttaessa luvassa on opastettu kierros vaikuttavilla vuorenhuipun raunioilla. Murenevien pylväiden, huviloiden, temppeleiden ja tärkeimpien nähtävyyksien, kuten kaupungin keskustan ja hellenistisen teatterin, ympäröimänä tuntuu kuin astelisit historiankirjan sivuilla. Lounaan jälkeen kävelykierros läheisessä Burdurissa ja vierailu kaupungin museossa paljastavat vielä enemmän alueen menneisyydestä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Antalyan akvaario kuljetuksilla
Retket

Antalyan akvaario kuljetuksilla

Antalyan akvaario on palkittu vierailukohde, ja on helppo ymmärtää miksi. Siellä on maailman pisin akvaariotunneli, jossa asuu lukuisia eri lajeja. Sieltä löytyy lisäksi Snow World ja Fear Trophy, teemanäyttely, jossa on joitakin maailman vaarallisimpia otuksia.Tunnetun italialaisen kuvanveistäjän suunnittelema akvaario on kuin taideteos. Hän sai inspiraationsa koralliriutoista, ja pääaltaassa on jopa lentokone, laivan hylky ja sukellusvene. Jokainen akvaario on täynnä kymmeniä trooppisia kalalajeja ja haita kaikkialta maailmasta. Täältä löytyy myös erillinen allas meduusoille.Pientä lisämaksua vastaan - ja jos olet tarpeeksi rohkea - voit vierailla myös Fear Trophyn karmivassa näyttelyssä, jossa on esillä maailman tappavimmat käärmeet, hämähäkit ja muut. Snow Worldissa taas voit tutustua talven ihmemaahan, jossa on igluja, joulupukin luola ja kahviloita. Voit jopa leikkiä lumisotaa ja tehdä lumiukkoja.

Ilmainen peruutus
E-lippu
Monsteriautoajelu, muskelivene ja koskenlaskua
Aktiviteetit

Monsteriautoajelu, muskelivene ja koskenlaskua

Tämä retki on täynnä villiä vauhdin huumaa ja hurjia käänteitä. Pääset huristelemaan luonnonpuiston läpi monsteriautolla, kiitämään muskeliveneellä yli Köprülün kanjonin ja sen päälle vielä laskettelemaan alas kosken tyrskyjä. Tämä vauhdikas Antalyan retki on tehty kaikkia adrenaliinihuumasta nauttivia ajatellen. Matkustat off-road-tyyliin perusleiriin, josta huima seikkailu voi alkaa. Siellä kiipeät monsteriautoon ja kaasutat kiertoajelulle – hiukan tavallisuudesta poikkeavalle sellaiselle. Pääset ihailemaan maisemia mutta tällä kertaa pomppien hurjasti yli kuoppien ja mäennyppylöiden.Ennen lounasaikaa pitää vielä ylittää Köprülün kanjoni, mutta ei hätää sillä muskelivene viilettää apuun. Huipputehokas vauhtikone kiidättää ohi kivikoiden ja sisään kanjoniin. Päivän päättää koskenlasku, jonka aikana kosken lempeät tyrskyt vilvoittavat mukavasti.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

The Land of Legends -teemapuisto
Aktiviteetit

The Land of Legends -teemapuisto

The Land of Legends -teemapuisto on lisännyt jo olemassa olevaan upeaan tarjontaansa lisää hauskoja vesiaktiviteetteja. Puistossa voit nauttia vauhdikkaista ajeluista vuoristoradoissa tai liukumäissä tai vain rentoutua kaikessa rauhassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Antalya Aquarium & vanhakaupunki
Aktiviteetit

Antalya Aquarium & vanhakaupunki

Tällä toisenlaisella Antalyan retkellä pääset nauttimaan sekä nähtävyyksistä että shoppailusta. Tutustu alueen parhaaseen kultaan, vieraile Antalya Aquariumissa ja osallistu vanhankaupungin opastetulle kierrokselle, jonka päätteeksi sinulla on aikaa hankkia jotain pientä mukavaa matkamuistoksi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Lyhyt shoppailukierros Antalyassa
Aktiviteetit

Lyhyt shoppailukierros Antalyassa

Antalya on tunnettu maineestaan ostosparatiisina, ja sinulla onkin mainio tilaisuus shoppailla parhaissa liikkeissä tämän puolipäiväisen vierailun aikana. Sen lisäksi, että voit kierrellä putiikeissa ja basaareissa omaan tahtiisi, pääset myös vierailulle tekstiilikeskukseen ja korukeskukseen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Istanbul lentäen
Retket

Istanbul lentäen

Aikainen aamuherätys ei haittaa, sillä tämä retki vie sinut kiehtovaan metropolikseen Bosporinsalmella – ainoaan kaupunkiin koko maailmassa, joka sijaitsee kahdella eri maanosalla. Istanbul on houkutellut ryösteleviä armeijoita vuosisastojen saatossa, ja monien valloittajien ansiosta kaupunki on tänä päivänä kulttuuriltaan hyvin monipuolinen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, pl 

Köysiradalla Tahtalin huipulle
Aktiviteetit

Köysiradalla Tahtalin huipulle

Tahtali-vuoren huipulta avautuu henkeäsalpaavat maisemat sitä ympäröivälle maaseudulle ja Välimerelle. Matka huipulle on myös elämys itsessään. 4 350 metrin pituinen Olympos Aerial Tram -köysirata on yksi maailman pisimmistä.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Kemer Bay Blue Cruise -rannikkoristeily
Retket

Kemer Bay Blue Cruise -rannikkoristeily

Tällä retkellä on luvassa aurinkoa, merta ja uimista. Rentoudu auringossa ja ihaile upeita maisemia veneen lipuessa pitkin Kemerin lahtea ja turkoosia rannikkoa. Risteilet kauniiden hiekkarantojen ja lukuisten hotellien ohi. Retken aikana lasketaan ankkuri, jolloin voit uida. Ota mukaan snorklausvarusteet ja hyödynnä mahdollisuus ihailla upeaa vedenalaista elämää, tai nauti vain olostasi veneen kannella. Retken hintaan sisältyy paikalliset juomat veneellä ja risteilyn puolivälissä on luvassa lounas veneen kannella. Lopuksi voit vielä pulahtaa uimaan uudemman kerran.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Esittelyssä Kemer

Kemer on kulkenut pitkän matkan lyhyessä ajassa. Vielä 1980-luvulla se oli kylä, joka oli kuuluisa sitrushedelmistään ja kalastusveneistään. Nykyään tämä Antalyan lahden rannalla ja Taurusvuorten varjossa sijaitseva kätketty helmi on kehittynyt maailmanluokan matkakohteeksi. Se tarjoaa lomailijoille monenlaisia palveluja ja siellä pääsee nauttimaan lähes koskemattomasta luonnonkauneudesta. Voit nousta Olympos-köysiradalla pilvien läpi Tahtali-vuoren huipulle, kierrellä arkeologisissa kohteissa, shoppailla basaareissa ja tutkia vedenalaisia hylkyjä. Koska Kemerissä on niin paljon tekemistä, se on ihanteellinen kohde kaikenlaisille lomaililjoille.

Kuusi parasta retkeä ja aktiviteettia Kemerissä

1. Nouse köysiradalla Tahtali-vuoren huipulle

Tahtali, joka tunnetaan myös muinaisella nimellään Olympos-vuori, on yksi Taurusvuoriston päähuipuista. Se on 2 366 metriä korkea, ja sinne on matkaa 10 kilometriä. Voit laittaa kuntosi koetukselle patikoimalla huipulle, tai voit nousta ylös 1 639 metriä Olympos Teleferik -köysiradalla vain 10 minuutissa. Köysirata on yksi maailman pisimmistä, ja huipulle päästyään näkymät Beydağların rannikon kansallispuistoon ovat upeat. Huipulla näkee usein varjoliitäjiä, ja siellä on myös ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisia herkkuja.

2. Shoppaile matkamuistoja Kemerin basaarissa

Aivan Kemerin keskustassa, Ataturk Boulevardilla, on alueen tärkein basaari, josta voi ostaa ainutlaatuisia matkamuistoja kotiin vietäväksi. Täältä löydät käsitöitä, koruja, herkullisia turkkilaisia makeisia, paikallista kahvia, klassisia mattoja ja kaikenlaisia vaatteita. Tiettyinä viikonpäivinä basaari laajenee myös ulos. Torimyyjät kaupittelevat mausteita, tuoreita hedelmiä, vihanneksia sekä kuivattuja hedelmiä. Mahdotonta vastustaa!

3. Tutustu muinaisen Phaselisin historiaan

Kemerin alueella on pitkä ja vaiheikas historia, josta sen rauniot ja arkeologiset kohteet kertovat meille tänään. Yksi parhaista tavoista tutustua siihen on vierailla Phaselisin muinaisessa kaupungissa. Kreikkalaiset perustivat sen 690 eaa. ja siitä tuli antiikin aikana alueen tärkein kauppasatama. Sen jälkeen se siirtyi persialaisten käsiin, ennen kuin roomalaiset ottivat sen haltuunsa. Tämän arkeologisen kohteen kierroksella voit kävellä roomalaisten ja bysanttilaisten raunioiden keskellä, jotka sijaitsevat kauniisti keskellä kansallispuistoa. Sen kolme entistä satamaa on muutettu rannoiksi, joilla voit vilvoitella kuumalta Turkin auringolta. Alue on melko laaja, joten varaa aikaa ainakin pari tuntia.

4. Risteile Karacaören-järvellä

Jos haluat päästä hetkeksi pois rannikolta ja tutustua sisämaan luontoon, risteily Karacaören-järvellä on elämys, joka sopii koko perheelle. Kauniissa vuoristomaisemissa sijaitseva järvi on parin tunnin ajomatkan päässä Kemeristä, ja se on erityisen suosittu kalastajien keskuudessa. Sen puhtaat ja kirkkaat vedet sopivat myös erinomaisesti snorklaukseen. Sitä ympäröivä metsä on luonnonvarainen ja siellä on tiheä kasvillisuuden peittämä kanjoni. Päivän päätteeksi voit käydä läheisessä, legendaarisessa Karatasin luolassa, jonka mudalla sanotaan olevan parantavia ominaisuuksia.

5. Lähde seikkailulle Pamukkaleen

Pamukkalen geologinen muodostuma on yksi koko Turkin upeimmista kohteista. Nimi tarkoittaa "puuvillalinnaa", eikä edes tämä satumaiselta kuulostava nimi tee sille oikeutta. Se on listattu viereisten Hierapoliin raunioiden kanssa Unescon maailmanperintökohteeksi. Pamukkale on kalkkikivestä koostuva terassimainen kukkula, jossa on kerroksittain puoliympyränmuotoisia luonnonaltaita, jotka ovat muodostuneet lämpöveden ulosvirtauksen seurauksena. Se on yksi niistä nähtävyyksistä, joita ei yksinkertaisesti voi selittää - se on nähtävä. Hierapoliissa on puolestaan hyvin säilynyt roomalainen teatteri, hautausmaa ja bysanttilainen kirkko.

6. Sukella Välimereen

Yksi Kemerin tärkeimmistä nähtävyyksistä on sen kristallinkirkas meri, joka kätkee sisäänsä rehevän kasviston ja eksoottisen eläimistön. Siksi se on ihanteellinen kohde snorklaukseen ja sukeltamiseen. Alueella on lukuisia hylkyjä, kuten ensimmäisen maailmansodan aikainen MS PARIS II. Kemer on myös erikoistunut risteilyihin, joilla voi tutustua ympäröivään rannikkoon. Lopuksi voit pulahtaa virkistävälle uinnille Kemerin kauneimmilla rannoilla. Kaupungin keskustan lähellä sijaitseva Kiris, Camyuva, Tekirova ja Cirali ovat vain muutamia niistä, joilla kannattaa käydä.