Ostoskori
Kemer
Kemer

Turkki

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Kemer

Elämykset kohteessa Kemer

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros kesäkaudella
Retket

Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros kesäkaudella

Turkinkielinen Pamukkale tarkoittaa “puuvillalinnaa”, ja heti kun saavut paikalle Pamukkaleen, ymmärrät kyllä miksi. Tämä retki vie sinut Anatolian maaseudulle, ja Pamukkalen lisäksi pääset vierailulle Hierapolikseen, Salda-järvelle ja Kleopatran altaalle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

– Antalyan vanhakaupunki
Nähtävyydet ja opastetut retket

– Antalyan vanhakaupunki

Tutustu perinteiseen Turkkiin Antalyan aamuretkellä. Saat uskomattomia kuvia muinaisista kujista, ottomaanien aikakauden taloista, seldžukkien moskeijoista ja roomalaisista raunioista, kun tutustut yhteen maan vanhimmista kaupungeista. Vierailet myös kulttuuriperintömuseossa, tutustut dervissien tanssin historiaan ja maistelet turkkilaisia viinejä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Kekova, Myra ja Pyhän Nikolaoksen kirkko – pienryhmäkierros
Retket

Kekova, Myra ja Pyhän Nikolaoksen kirkko – pienryhmäkierros

Joulu tulee tänä vuonna ajoissa tällä ainutlaatuisella pienryhmäretkellä – luvassa on ehkä paras lahja mitä voit lomallasi saada. Vierailet Beymelekin kivitaloissa, seilaat Kekovan saarelle, näet Simenan uponneen kaupungin rauniot ja vierailet Pyhän Nikolaoksen kirkossa ja Myran raunioilla.Päivä alkaa orgaanisella brunssilla Beymelekin kivitaloisssa. Vierailet myös lähellä sijaitsevassa kasvihuoneessa, jossa opit paikallisesta puutarhaviljelystä. Sen jälkeen hyppäät veneeseen ja matka jatkuu kohti Kekovan saarta. Näet uponneen Simenan kaupungin rauniot ja voit pulahtaa halutessasi myös uimaan.Lounaan jälkeen vierailet Pyhän Nikolaoksen eli joulupukin kirkossa, sekä Myran raunioilla. Vuodelta 520 peräisin olevassa kirkossa sijaitsee hiljattain kunnostettuja, näyttäviä freskoja 1100-luvulta. Vaikuttavan arkeologisen alueen vetonauloja ovat muun muassa roomalainen teatteri ja lyykialaiset kalliohaudat.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Pamukkale ja Saldajärvi pienryhmäkierros
Retket

Pamukkale ja Saldajärvi pienryhmäkierros

Pamukkale tarkoittaa suomeksi käännettynä puuvillalinnaa ja tällä pienryhmäretkellä sinulle selviää, mistä nimi on peräisin. Suuntaat syvälle Anatolian maaseudulle, jossa vierailet muinaisen Hierapolisin raunioilla, Kleopatran altailla ja Salda-järvellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Phaselisin ja Tahtali-vuoren päiväretki
Aktiviteetit

Phaselisin ja Tahtali-vuoren päiväretki

Jos haluat kurkistaa Antalyan menneisyyteen ja tulevaan, tämä päiväretki on juuri sinua varten. Pääset tutustumaan historiaan Phaselisin muinaisilla raunioilla, ihailemaan huikeita maisemia matkatessasi Olympos Aerial Tram -köysiradalla, vierailemaan Antalyan syrjäisimmillä rannoilla ja nauttimaan lounasta vuoren huipulla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl, pl 

Karacaören-järven safariseikkailu
Aktiviteetit

Karacaören-järven safariseikkailu

Voit lähteä kuumuutta pakoon viettämällä päivän Turkin Taurusvuorilla. Valele itsesi viileällä mudalla Karatasin luolassa ja huuhtele ne pois osallistumalla bussimatkalla vesisotaan. Perinteisen turkkilaisen lounaan jälkeen pääset rentouttavalle veneretkelle Karacaören-järvelle, jonka päätteeksi voit käydä uimassa.Ensimmäisenä vuorossa on Karatasin luola. Tutustu sen sokkeloisiin käytäviin, näe maanalainen järvi ja tee sitten itsellesi elvyttävä mutanaamio, jonka sanotaan tekevän ihollesi ihmeitä.Kun mudat on aika pestä pois, avoimen bussin takaosassa järjestetään pieni vesisota samalla kun huristelemme Taurusvuoriston halki. Seuraavaksi matka jatkuu yhteen Turkin kauneimmista paikoista - Karacaören-järvelle. Nauti järven rannalla perinteinen turkkilainen lounas ja rentoudu sitten seilaamalla järveä ympäristöystävällisellä sähköveneellä. Veneajelun päätteeksi voit vielä viilentyä muutamalla uinnilla ennen kuin palaat takaisin lomakohteeseesi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Karacaören-järven risteily ja vierailu Karatasin luolassa
Retket

Karacaören-järven risteily ja vierailu Karatasin luolassa

Kun yhdistät maalaismarkkinat, kokkausnäytöksen ja tapaamisen kuuluisan teetä tarjoilevan naisen kanssa, saat lopputuloksena 100-prosenttisen turkkilaisen seikkailun. Virkistäydy Karacaören-järvellä ja tutustu Karatasin luolaan järven rannalla nautitun lounaan jälkeen. Muzaffer, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Tämä on yksi suosikkipaikoistani opastaa retkiä. Siellä on upea luonto, maukasta ruokaa ja hyvät paikallistuotteiden ostosmahdollisuudet. Siellä on myös ihana tehdä rentouttava veneretki."Lämmittelemme käymällä maalaismarkkinoilla, jossa paikalliset kiertelevät kojuilla, jotka ovat täynnä tuoreita herkkuja ympäröivältä maaseudulta. Sitten jatkamme Karacaören-järvelle. Täällä pääset seilaamaan vaikuttavien vuorten reunustamalla järvellä ympäristöystävällisellä, aurinkoenergialla kulkevalla veneellä, ja sinulla on myös mahdollisuus pulahtaa uimaan.Kun olet kuivannut itsesi uinnin jälkeen, luvassa on kokkausnäytös ja lounas, jonka jälkeen voit tavata kuuluisan paikallisen teetä valmistavan naisen. Hän on todellinen hahmo ja paikallinen legenda. Lopuksi vierailemme vielä Karatasin luolassa. Tutustu sen sokkeloisiin maanalaisiin käytäviin, näe maanalainen järvi ja kuule tarina Elifistä ja Kerimistä - Turkin omasta Romeosta ja Juliasta, jotka piileskelivät perheiltään luolassa. Paikalliset uskovat myös, että luolan mudalla on parantavia ominaisuuksia. Jokaisesta myydystä retkestä tehdään lahjoitus CYDD:lle, hyväntekeväisyysjärjestölle, joka auttaa Turkin vähäosaisia lapsia kouluttautumaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Muinaisen Sagalassosin kaupungin yksityiskierros
Retket

Muinaisen Sagalassosin kaupungin yksityiskierros

Sagalassos sijaitsee Lounais-Turkissa, ja sen syrjäinen sijainti on auttanut pitämään sen piilotettuna helmenä. Tutustu tähän uskomattoman hyvin säilyneeseen arkeologiseen kohteeseen, joka oli tärkeä kaupunki sekä Aleksanteri Suurelle että muinaiselle Roomalle. Näet lisäksi Karacaören-järven ja Burdur-museon.Matkustat tällä yksityiskierroksella Turkin maaseudun halki pohjoiseen, ja aloitat päiväsi yhdellä maailman suurimmista arkeologisista kohteista. Ensin kuitenkin pysähdytään ihailemaan valokuvauksellista Karacaören-järveä, jossa maisemat ovat vertaansa vailla.Sagalassosiin saavuttaessa luvassa on opastettu kierros vaikuttavilla vuorenhuipun raunioilla. Murenevien pylväiden, huviloiden, temppeleiden ja tärkeimpien nähtävyyksien, kuten kaupungin keskustan ja hellenistisen teatterin, ympäröimänä tuntuu kuin astelisit historiankirjan sivuilla. Lounaan jälkeen kävelykierros läheisessä Burdurissa ja vierailu kaupungin museossa paljastavat vielä enemmän alueen menneisyydestä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Kekova, Myra ja Pyhä Nikolaus
Retket

Kekova, Myra ja Pyhä Nikolaus

Aito paikallinen keittiö, kadonnut kaupunki ja joulupukki – tämä retki tarjoaa kirjavan yhdistelmän erilaisia nähtävyyksiä. Pääset maistamaan paikallisia ruokia Beymelekissä ja matkustat veneen kyydissä rannikkoa pitkin Kekovan saarelle ja sen uponneeseen kaupunkiin. Retki sisältää myös vierailun Pyhän Nikolauksen "joulupukin" kirkossa Myrassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Hamam – turkkilainen kylpylä
Aktiviteetit

Hamam – turkkilainen kylpylä

Haluatko varmistaa upean rusketuksen ja kokeilla jotain uutta? Tässä tapauksessa vierailu hamamissa – turkkilaisessa kylpylässä – on ehdoton. Hamameita on ollut Turkissa jo ammoisista ajoista lähtien, ja ne ovat olleet paikallisten tapa rentoutua ja virkistäytyä. Hamamissa saat myös ylellisen ihonkuorinnan, jonka ansiosta rusketus kestää pidempään.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Antalyan akvaario kuljetuksilla
Retket

Antalyan akvaario kuljetuksilla

Antalyan akvaario on palkittu vierailukohde, ja on helppo ymmärtää miksi. Siellä on maailman pisin akvaariotunneli, jossa asuu lukuisia eri lajeja. Sieltä löytyy lisäksi Snow World ja Fear Trophy, teemanäyttely, jossa on joitakin maailman vaarallisimpia otuksia.Tunnetun italialaisen kuvanveistäjän suunnittelema akvaario on kuin taideteos. Hän sai inspiraationsa koralliriutoista, ja pääaltaassa on jopa lentokone, laivan hylky ja sukellusvene. Jokainen akvaario on täynnä kymmeniä trooppisia kalalajeja ja haita kaikkialta maailmasta. Täältä löytyy myös erillinen allas meduusoille.Pientä lisämaksua vastaan - ja jos olet tarpeeksi rohkea - voit vierailla myös Fear Trophyn karmivassa näyttelyssä, jossa on esillä maailman tappavimmat käärmeet, hämähäkit ja muut. Snow Worldissa taas voit tutustua talven ihmemaahan, jossa on igluja, joulupukin luola ja kahviloita. Voit jopa leikkiä lumisotaa ja tehdä lumiukkoja.

Ilmainen peruutus
E-lippu
The Land of Legends -teemapuisto kuljetuksilla
Aktiviteetit

The Land of Legends -teemapuisto kuljetuksilla

The Land of Legends -teemapuisto on lisännyt jo olemassa olevaan upeaan tarjontaansa lisää hauskoja vesiaktiviteetteja. Puistossa voit nauttia vauhdikkaista ajeluista vuoristoradoissa tai liukumäissä tai vain rentoutua kaikessa rauhassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Esittelyssä Kemer

Kemer on kulkenut pitkän matkan lyhyessä ajassa. Vielä 1980-luvulla se oli kylä, joka oli kuuluisa sitrushedelmistään ja kalastusveneistään. Nykyään tämä Antalyan lahden rannalla ja Taurusvuorten varjossa sijaitseva kätketty helmi on kehittynyt maailmanluokan matkakohteeksi. Se tarjoaa lomailijoille monenlaisia palveluja ja siellä pääsee nauttimaan lähes koskemattomasta luonnonkauneudesta. Voit nousta Olympos-köysiradalla pilvien läpi Tahtali-vuoren huipulle, kierrellä arkeologisissa kohteissa, shoppailla basaareissa ja tutkia vedenalaisia hylkyjä. Koska Kemerissä on niin paljon tekemistä, se on ihanteellinen kohde kaikenlaisille lomaililjoille.

Kuusi parasta retkeä ja aktiviteettia Kemerissä

1. Nouse köysiradalla Tahtali-vuoren huipulle

Tahtali, joka tunnetaan myös muinaisella nimellään Olympos-vuori, on yksi Taurusvuoriston päähuipuista. Se on 2 366 metriä korkea, ja sinne on matkaa 10 kilometriä. Voit laittaa kuntosi koetukselle patikoimalla huipulle, tai voit nousta ylös 1 639 metriä Olympos Teleferik -köysiradalla vain 10 minuutissa. Köysirata on yksi maailman pisimmistä, ja huipulle päästyään näkymät Beydağların rannikon kansallispuistoon ovat upeat. Huipulla näkee usein varjoliitäjiä, ja siellä on myös ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisia herkkuja.

2. Shoppaile matkamuistoja Kemerin basaarissa

Aivan Kemerin keskustassa, Ataturk Boulevardilla, on alueen tärkein basaari, josta voi ostaa ainutlaatuisia matkamuistoja kotiin vietäväksi. Täältä löydät käsitöitä, koruja, herkullisia turkkilaisia makeisia, paikallista kahvia, klassisia mattoja ja kaikenlaisia vaatteita. Tiettyinä viikonpäivinä basaari laajenee myös ulos. Torimyyjät kaupittelevat mausteita, tuoreita hedelmiä, vihanneksia sekä kuivattuja hedelmiä. Mahdotonta vastustaa!

3. Tutustu muinaisen Phaselisin historiaan

Kemerin alueella on pitkä ja vaiheikas historia, josta sen rauniot ja arkeologiset kohteet kertovat meille tänään. Yksi parhaista tavoista tutustua siihen on vierailla Phaselisin muinaisessa kaupungissa. Kreikkalaiset perustivat sen 690 eaa. ja siitä tuli antiikin aikana alueen tärkein kauppasatama. Sen jälkeen se siirtyi persialaisten käsiin, ennen kuin roomalaiset ottivat sen haltuunsa. Tämän arkeologisen kohteen kierroksella voit kävellä roomalaisten ja bysanttilaisten raunioiden keskellä, jotka sijaitsevat kauniisti keskellä kansallispuistoa. Sen kolme entistä satamaa on muutettu rannoiksi, joilla voit vilvoitella kuumalta Turkin auringolta. Alue on melko laaja, joten varaa aikaa ainakin pari tuntia.

4. Risteile Karacaören-järvellä

Jos haluat päästä hetkeksi pois rannikolta ja tutustua sisämaan luontoon, risteily Karacaören-järvellä on elämys, joka sopii koko perheelle. Kauniissa vuoristomaisemissa sijaitseva järvi on parin tunnin ajomatkan päässä Kemeristä, ja se on erityisen suosittu kalastajien keskuudessa. Sen puhtaat ja kirkkaat vedet sopivat myös erinomaisesti snorklaukseen. Sitä ympäröivä metsä on luonnonvarainen ja siellä on tiheä kasvillisuuden peittämä kanjoni. Päivän päätteeksi voit käydä läheisessä, legendaarisessa Karatasin luolassa, jonka mudalla sanotaan olevan parantavia ominaisuuksia.

5. Lähde seikkailulle Pamukkaleen

Pamukkalen geologinen muodostuma on yksi koko Turkin upeimmista kohteista. Nimi tarkoittaa "puuvillalinnaa", eikä edes tämä satumaiselta kuulostava nimi tee sille oikeutta. Se on listattu viereisten Hierapoliin raunioiden kanssa Unescon maailmanperintökohteeksi. Pamukkale on kalkkikivestä koostuva terassimainen kukkula, jossa on kerroksittain puoliympyränmuotoisia luonnonaltaita, jotka ovat muodostuneet lämpöveden ulosvirtauksen seurauksena. Se on yksi niistä nähtävyyksistä, joita ei yksinkertaisesti voi selittää - se on nähtävä. Hierapoliissa on puolestaan hyvin säilynyt roomalainen teatteri, hautausmaa ja bysanttilainen kirkko.

6. Sukella Välimereen

Yksi Kemerin tärkeimmistä nähtävyyksistä on sen kristallinkirkas meri, joka kätkee sisäänsä rehevän kasviston ja eksoottisen eläimistön. Siksi se on ihanteellinen kohde snorklaukseen ja sukeltamiseen. Alueella on lukuisia hylkyjä, kuten ensimmäisen maailmansodan aikainen MS PARIS II. Kemer on myös erikoistunut risteilyihin, joilla voi tutustua ympäröivään rannikkoon. Lopuksi voit pulahtaa virkistävälle uinnille Kemerin kauneimmilla rannoilla. Kaupungin keskustan lähellä sijaitseva Kiris, Camyuva, Tekirova ja Cirali ovat vain muutamia niistä, joilla kannattaa käydä.