Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
30 aktiviteettia
Lajittele:
Katamaraaniristeily Korfun itärannikolla juomineen
Aktiviteetit

Katamaraaniristeily Korfun itärannikolla juomineen

Miltä kuulostaisi puolen päivän retki merellä? Tällä katamaraaniristeilyllä on erinomaiset puitteet joko aamu- tai iltapäivän leppoisalle meriretkelle Korfun kauniissa maisemissa. Luvassa on snorklausta, rentoutumista auringossa ja virkistäviä juomia.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Korfun kierros sisältäen Achillionin palatsin ja Paleokastritsan
Retket

Korfun kierros sisältäen Achillionin palatsin ja Paleokastritsan

Pohjois-Korfu tunnetaan idyllisistä kylistään, nähtävyyksistään ja karusta rannikostaan. Suuntaa auringon hellimille kukkuloille ja näe Achillionin palatsi, kaunis Paleokastritsan rannikko ja monia muita nähtävyyksiä. Vierailet myös kumkvatin tislaamossa maistelemassa Korfun tavaramerkiksi muodostunutta likööriä. Spiros, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Kumkvattilikööri on Korfun oma juttu - sitä ei valmisteta missään muualla Kreikassa. Se on osa meidän korfulaisten identiteettiä. Se, miten tämä aasialainen hedelmä on tullut saarelle, on todella kiehtova tarina."Ensimmäinä vierailet Achillionin palatsissa. Palatsista avautuvat upeat näkymät Korfun rannikolle, ja sen huolellisesti maisemoitu puutarha on kuin taideteos. Spiros lisää: "Itävallan keisarinna Sisi oli ihastunut Korfuun ja sen mytologiseen perintöön, erityisesti Akhilleuksen tarinaan. Sen palatsi ja puutarhat ovat täynnä kreikkalaisia jumalia ja jumalattaria esittäviä veistoksia". Myös Paleokastritsan rannikkokylässä näkymät ovat ensiluokkaiset. Sinulla on vapaa-aikaa kierrellä ortodoksiluostarissa – sinne on ilmainen sisäänpääsy – tai kauniilla rannoilla. Täällä on mahdollisuus osallistua myös veneretkelle.Lisäksi pääset maistelemaan Korfun maaseudun makuja, kun luvassa on vierailu perheomisteisessa kumkvatin tislaamossa. Täällä opit kaiken tietämisen arvoisen tästä eksoottisesta sitrushedelmästä, josta valmistetaan muun muassa marmeladia, limua ja siirappia. Makea ja tuoksuva likööri, jota myydään usein Korfun muotoisissa pulloissa, on kuitenkin muodostunut saaren tavaramerkiksi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Aikuisten auringonlaskuristeily Korfulla sisältäen pikkupurtavia ja juomia
Retket

Aikuisten auringonlaskuristeily Korfulla sisältäen pikkupurtavia ja juomia

Mitä tulee rentouttaviin risteilyihin, tämä on aivan omaa luokkaansa. Seilaaminen pitkin Korfun kaakkoisrannikkoa kohti auringonlaskua on parasta lomailua. Tällä vain aikuisille tarkoitetulla katamaraaniretkellä voit nauttia myös pikkupurtavaa ja juotavaa sekä pulahtaa uimaan.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Korfun kierros sisältäen Bella Vistan ja Vanhan Perithian
Retket

Korfun kierros sisältäen Bella Vistan ja Vanhan Perithian

Tämä erityinen, aikuisille suunnattu retki tutustuttaa sinut Korfun kauneimpiin paikkoihin. Traaginen Itävallan keisarinna Sissi rakastui aikoinaan Korfun saareen, ja tällä retkellä ymmärrät miksi. Matkan varrella näet kalastajakyliä, hieman syrjässä sijaitsevan kylän, linnoituksen ja upeita maisemia. Lounas tavernassa sisältyy hintaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Korfun pienryhmäretki sisältäen Achillionin palatsin ja Paleokastritsan
Retket

Korfun pienryhmäretki sisältäen Achillionin palatsin ja Paleokastritsan

Korfun saarella on toinen toistaan idyllisempia kyliä, palatseja ja luostareita. Tällä pienryhmäretkellä suuntaat kumpuileville rinteille ja karua rannikkoa pitkin tutustumaan Achillionin palatsiin ja Paleokastritsaan. Pääset myös maistelemaan hedelmiä maaseudulla. Spiros, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Tällä retkellä maisemat sekoittuvat hengellisyyteen ja nostalgiaan. Vierailut kumkvatin tislaamoon ja oliiviöljymuseoon antavat sinulle hyvän käsityksen maaseudun perinteistä."Matkalla Korfun halki näet joitakin sen tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Achillionin palatsissa, jonka Itävallan keisarinna Sisi rakennutti vuosi perhetragedian jälkeen. Hän toivoi löytävänsä lohtua ja lohdutusta sen puutarhoista ja sisätiloista. Palatsista on myös panoraamanäkymät Korfun kaupunkiin, rannikolle ja jopa Manner-Kreikkaan asti. Myös Paleokastritsan rantakylässä näkymät ovat huippuluokkaa. Sinulla on vapaa-aikaa kierrellä ortodoksiluostarissa – sinne on ilmainen sisäänpääsy – tai poukamilla. Täällä voit osallistua myös veneretkelle.Lisäksi pääset maistelemaan Korfun maaseudun makuja. Luvassa on vierailu perheomisteisessa kumkvatin tislaamossa, jossa opit kaiken tietämisen arvoisen tästä sitrushedelmästä ja siitä valmistetusta makeasta likööristä. Vierailet myös paikallisessa oliiviöljymuseossa. "Vanhojen puristuslaitteiden näkeminen nykyaikaisissa tiloissa todella korostaa oliiviöljyn tuotannon ajattomuutta", Spiros sanoo.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Theon veneretki sisältäen lounaan rannalla
Retket

Theon veneretki sisältäen lounaan rannalla

Itä-Korfua ympäröivät suojaisat poukamat ja turkoosi merivesi luovat ihanteellisen paikan nauttia päivästä merellä. Theon veneretki vie sinut rantaviivaa pitkin kauniille paikoille, joissa voit vain rentoutua kaikessa rauhassa ja nautit herkullisen BBQ-lounaan rannalla. Kapteeni Theo sanoo: "Olen purjehtinut yli 45 vuotta. Intohimoni merta kohtaan alkoi jo nuorena, ja se on edelleen yhtä suuri kuin ennenkin. Vielä enemmän nautin kuitenkin siitä, että saan toivottaa vieraat tervetulleiksi alukselle, kertoa heille tarinoita Korfusta ja ruokailla heidän kanssaan."Kun olet noussut Theon veneeseen, voit unohtaa saman tien kaikki huolesi ja vain ihailla matkan varrella näkyviä poukamia, merenlahtia, jyrkänteitä ja hiekkarantoja. Sukella virkistävään veteen vilvoittelemaan auringonoton jälkeen, rentoudu veneen kannella ja nautiskele ulkoilmasta koko perheen kanssa. Theo miehistöineen naurattavat ja on yhtä suuri nähtävyys kuin rannikkomaisemat. Seilaamme kohti Kreikan länsirannikolla sijaitsevaa Kalamasin rantaa.Lounasajan koittaessa miehistö valmistaa rannalla BBQ-lounaan, ja ruokajuomana voit nauttia rajoituksetta viiniä tai virvoitusjuomia. Ja jos tämä ei vielä riitä, lapsille on luvassa hauskanpitoa ja pelejä, joten voit vain nostaa jalat ylös ja ehkä jopa seurata parin delfiinin menoa veneen vierellä. Paluumatkalla pysähdymme vielä uimaan. Theo tykkää yllättää, joten se voi olla lähellä luolaa, "Sinisessä laguunissa" tai jopa molemmissa. Theolla on myös erinomainen musiikkikorva, joten luvassa on myös tunnelmaan sopivaa musiikkia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Korfun katamaraaniristeily kreikkalaisella lounaalla ja juomilla
Retket

Korfun katamaraaniristeily kreikkalaisella lounaalla ja juomilla

Tämä katamaraaniristeily antaa sinulle täysin uudenlaisen näkökulman Korfusta. Saaren rannikko toimii taustamaisemanasi tämän leppoisan retkipäivän aikana. Luvassa on useita uimataukoja ja perinteinen kreikkalainen lounas ruokajuomineen, jotka kruunaavat retkipäivän merellä. Spiros, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Tämä risteily on minulle Korfu pähkinänkuoressa. Pääset nauttimaan kauniista rannikkomaisemista samalla kun nautit aluksella juomista ja tyypillisestä kreikkalaisesta lounaasta."Sinut noudetaan hotelliltasi ja kuljetetaan satamaan, josta katamaraani lähtee – tästä eteenpäin sinun ei tarvitse nostaa sormeakaan. Retkipäivän aikana pääset nauttimaan upeista maisemista ja auringonsäteistä. Näe jyrkkiä kallioseinämiä, syrjäisiä rantoja ja vehreän kasvillisuuden peittämiä pieniä kalastajakyliä. Spiros lisää: "Katamaraani on aivan ihana, siellä on verkko, jonka päällä voi maata. Se on kuin riippumatto - mutta veden yllä. Rakastan sitä."Matkan varrella näet joitakin Durrellin perhe -komediasarjan tunnettuja nähtävyyksiä sekä oikean Laurence Durrellin talon 1930-luvulta. Luvassa on ainakin neljä uimapysähdystä, jolloin voit käydä virkistävällä uinnilla Joonianmeressä tai tutustua pinnanalaiseen elämään lainaamalla snorklausvälineitä. Lisäksi tarjolla on kreikkalaisia herkkuja sisältävä lounas ja juomia. Ammattitaitoinen miehistö ja kippari antavat mielellään tietoa Korfusta sekä Joonianmeren eläimistöstä ja kasvistosta.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Sinisten luolien risteily lounaalla
Retket

Sinisten luolien risteily lounaalla

Tällä rentouttavalla risteilyllä pääset nauttimaan kauniista maisemista ja aluksella tarjottavasta lounaasta. Lähdet matkaan Joonianmeren saariseikkailulle Imerolian satamasta ja ensimmäiseksi suuntaat kohti karua Kaparelin saarta, jossa sinulla on hyvin aikaa ottaa valokuvia alukselta.Seuraavaksi suuntaamme Limnopoulan rannalle – luonnon poukamalle, jossa on tyyni, turkoosi vesi. Täällä voit uida ja nauttia auringosta. Aluksella tarjoillaan lisäksi lounas, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.Lounaan jälkeen seilaamme Saint Arseniuksen lahdelle ja sen sinisille luolille nauttimaan päivän toisesta uimapysähdyksestä. Sitten suuntaamme Arrias bayhin, jossa voit uida lisää ja ihailla kauniita maisemia, ennen kuin lähdemme takaisin Imerolian satamaan. Paluumatkalla sinun ei tarvitse kuin rentoutua ja nauttia merituulesta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Pargan kävelykierros paikallisoppaan johdolla sisältäen vapaa-aikaa
Nähtävyydet ja opastetut retket

Pargan kävelykierros paikallisoppaan johdolla sisältäen vapaa-aikaa

Parga on Kreikan perikuva – värikkäät talot sataman ympärillä, linna kaupungin yläpuolella ja saari, jossa on hohtavan valkoinen kappeli. Tällä kokopäiväretkellä pääset opastetulle kierrokselle tähän viehättävään kaupunkiin ja linnaan, minkä lisäksi sinulla on runsaasti vapaa-aikaa, jonka aikana voit käydä lounaalla tavernassa, shoppailla, uida tai rentoutua. Dimitra, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Panagian pikkusaari sijaitsee aivan Pargaa vastapäätä – se on uskomattoman kaunis ja tarpeeksi lähellä, jotta sinne voi uida. Elokuun 15. päivänä pidetään erityinen hartaus Neitsyt Marian kunniaksi, jolloin saarelle saapuu satoja palvojia kymmenissä veneissä."Matkaat lautalla Korfusta mantereella sijaitsevaan Igoumenitsaan ja siirryt sitten maanteitse Pargaan. Oppaasi vie sinut kävelykierrokselle kapeille, mutkitteleville kaduille ja sitten vanhoja kiviportaita pitkin venetsialaiseen linnaan. Kukkulan laelta on upeat näkymät satamaan ja lahdelle.Kun olet ehtinyt nauttia näkymistä, palaat takaisin kaupunkiin, jossa sinulla on vapaata aikaa. Voit uida jossakin Pargan ihanista poukamista, käydä lounaalla tai shoppailla historiallisessa keskustassa, jossa on lukuisia kahviloita ja putiikkeja – täältä voit napata matkamuistoksi Lianoliaa, arvostettua paikallista oliiviöljyä – ennen kuin palaat takaisin Korfulle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kahden saaren risteily – Antipaxos ja Paxos
Retket

Kahden saaren risteily – Antipaxos ja Paxos

Jos kaipaat kimmeltävää, turkoosia vettä ja kunnon annosta kreikkalaista kulttuuria, veneretki Korfulta Antipaxoksen kautta Paxokselle on ehdoton valinta. Saaret saattavat olla kooltaan pieniä, mutta ne ovat täynnä upeita maisemia ja rentoa välimerellistä tunnelmaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Päiväretki Albaniaan
Retket

Päiväretki Albaniaan

Korfulta on vain lyhyt laivamatka Albaniaan. Usein huomiotta jäänyt Albania oli vuosikymmenten ajan suljettu valtio, joka on alkanut vasta nyt houkutella matkailijoita. Tämä kokopäiväretki vie sinut vierailulle antiikkisille Butrintin raunioille, lounaalle Karanxhiin ja nauttimaan vapaa-ajasta Sarandassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Laivaretki Pargaan ja Paxokselle
Retket

Laivaretki Pargaan ja Paxokselle

Kreikan saarten ja kaupunkien kiertäminen risteillen on täydellinen tapa tutustua Korfuun ja sen lähialueisiin. Pargan kaupunki on pastellivärien kehto, ja Paxoksen pienellä mutta monipuolisella saarella pääsee nauttimaan turkoosista vesistä ja saaren aidosta kreikkalaisesta kulttuurista.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy

Esittelyssä Korfu

Jo ennen vanhaan ihmiset tunnistivat hyvän, kun he näkivät sellaisen. Siksi Korfu, johon monet klassiset legendat sijoittuvat, on aina ollut niin suosittu. Kauniiden rantojen ympäröimä ja syrjäisten kylien täplittämä saari on kuin taideteos. Sen pääkaupungissa sijaitsee Kreikan epätyypillisin Unescon maailmanperintökohde sekä Itävallan, Saksan ja Kreikan kuninkaallisten entisiä palatseja. Lisäksi Korfun sijainti on ihanteellinen tehdä päiväretkiä Manner-Kreikkaan, Albaniaan ja vain lyhyen matkan päässä sijaitseville Paxoksen ja Antipaxoksen saarille.

Korfun kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Vieraile Achillionin palatsissa

Achilleionin palatsi on yksi Korfun suosituimmista nähtävyyksistä, ja siihen kannattaa tutustua opastetulla kierroksella. Itävallan keisarinna Sisi rakennutti tämän tyylikkään palatsin, jonka Saksan viimeinen keisari osti myöhemmin. Kun nouset ylös taidokkaasti koristeltuja pääportaita pitkin, on kuin astuisit ajassa taaksepäin Belle Époque -aikakaudelle. Patsaiden koristelemilta terassipuutarhoilta avautuvat näkymät Korfun kaupunkiin, Joonianmerelle ja Manner-Kreikkaan.

2. Kiertele kosmopoliittisessa Korfun kaupungissa

Saaren pääkaupunki on kulttuurien sulatusuuni, mikä näkyy sen vaikuttavassa arkkitehtuurissa. Kaupunki oli vuosisatojen ajan Venetsian hallitsema ennen kuin se siirtyi Ranskan ja sitten Britannian hallintaan. Tämä erityinen tyylien yhdistelmä on tuonut sille Unescon maailmanperintökohteen aseman, mikä on yllättävää, kun otetaan huomioon, että kaikki muut Kreikan Unescon kohteet ovat joko klassisia tai uskonnollisia. Kaksi venetsialaista linnoitusta ovat ehdoton nähtävyys, samoin kuin ranskalaisaikainen Liston ja brittiläisten rakentama Pyhän Mikaelin ja Pyhän Yrjön palatsi. Vanhankaupungin ulkopuolella on Mon Reposin kartano, joka on edesmenneen Edinburghin herttuan synnyinpaikka.

3. Tutustu Paleokastritsaan

Pohjois-Korfu on täynnä kukkuloita ja maalaiskyliä, ja rannikko on sekoitus pitkiä hiekkarantoja, syrjäisiä poukamia ja jyrkkiä kallioita. Mutta kaikkien näidenkin luonnonnähtävyyksien joukossa on yksi paikka, joka erottuu joukosta. Paleokastritsan kylä on pieni helmi. Se on rakennettu kolmen poukaman ympärille, joita suojaavat puiden peittämät niemet. Sen tähti on kuitenkin kukkulan laella sijaitseva luostari, jossa kukkivat pergolat ja koristellut kaarikäytävät kilpailevat huomiostasi ortodoksisten ikonien ja huikeiden rannikkomaisemien kanssa. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi keskiaikaiset munkit pitivät tätä paikkaa paratiisina maan päällä.

4. Hyppää laivaan ja vieraile Butrintissa

Vain lyhyen lauttamatkan päässä Korfusta on Albania, yksi Euroopan arvoituksellisimmista maista. Se on kiehtova päiväretkikohde, ja mikä parasta, kohtaat yhden sen huippunähtävyyksistä melkein heti satamaan saapuessasi. Unescon maailmanperintöluetteloon listatussa Butrintissa on arkeologisia jäännöksiä kreikkalaiselta, roomalaiselta, bysanttilaiselta ja venetsialaiselta aikakaudelta. Korfusta lähtevät retket vievät sinut paikan päälle, ja yleensä niihin sisältyy pysähdyksiä läheisissä kylissä.

5. Seilaa Paxokselle ja Antipaxokselle

Korfun eteläpuolella sijaitsevat Paxoksen ja Antipaxoksen saaret edustavat rentoa kreikkalaista saarielämää. Paxos, suurempi näistä kahdesta, on täynnä syrjäisiä poukamia ja pastellinsävyisiä taloja. Yksi elämän pienistä nautinnoista on juoda drinkki Gaioksen pääkylän tavernassa ja katsella samalla veneitä, jotka ankkuroituvat satamaan. Pienellä Antipaxoksella on puolestaan vain noin 20 vakituista asukasta, ja sieltä löytyy joitakin Joonianmeren kauneimmista rannoista.

6. Suuntaa Sivotaan

Kreikan mantereella sijaitsevassa Sivotan suojaissa satamakylässä on Joonianmeren kirkkaimmat vedet. Sivotan edustalla on neljä puiden peittämää asumatonta saarta, joilla on alueen parhaita rantoja. Monet veneretket suuntautuvat joillekin näistä, kuten Bella Vrakalle - jolle voi myös kahlata Sivotasta käsin, koska vesi on niin matalaa - ja Blue Lagoonin rannalle, joka on syrjäinen ja tiheän metsän ympäröimä, ja jolle pääsee vain veneellä.