Ostoskori
Krabi
Krabi

Thaimaa

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Krabi

Elämykset kohteessa Krabi

Suodata:

Preis (pro Person)

Hoteltransfer

Kategorien

Sprache

Ticketoptionen

Krabin viidakkoretki, kuumat lähteet ja Tiikeritemppeli
Retket

Krabin viidakkoretki, kuumat lähteet ja Tiikeritemppeli

Tällä ainutlaatuisella retkellä saat ravintoa niin sielulle kuin koko keholle. Uppoudut luonnon omiin, viidakossa sijaitseviin kuumiin lähteisiin, joilla uskotaan olevan terveyttä edistävä vaikutus. Kylvyn jälkeen kiipeät Krabin maamerkkinä tunnetulle kultaiselle buddhapatsaalle Tiikeritemppelillä, josta avautuu henkeäsalpaavat maisemat yli laakson.Ensin suuntaat hemmottelemaan itseäsi kuumille lähteille, joilla uskotaan olevan terveyttä edistävä vaikutus. Saavut ennen muita, joten saat rentoutua rauhassa lähteillä, joiden vesi on muokannut kivistä luonnon omat mineraalipitoiset porealtaat. Kylpemisen jälkeen on vuorossa perinteinen thaimaalainen lounas lähellä Emerald Pool -altaita.Iltapäivällä matka jatkuu Kiriwongin laaksoon, jossa keuhkot ja jalat saavat treeniä, kun nouset 1 137 askelmaa Tiikeritemppelille. Jokaisen askeleen arvoinen on maisema, joka avautuu laakson yli. Ylhäällä sijaitsee maisemien lisäksi massiivinen kultainen buddhapatsas.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Khao Sok -joen lauttaretki
Retket

Khao Sok -joen lauttaretki

Khao Sokin joki on näkemisen arvoinen paikka. Katsele, kuinka se aivan kuin sinisenä nauhana kulkee rosoisten kallioiden välissä samalla, kun kuljet lautalla jokea pitkin tällä kokopäiväretkellä. Päivän aikana vierailet norsujen rauhoitusalueella ja Monkey Cave -temppelissä, jossa voit nauttia upeista maisemista Khao Sokin kansallispuistoon.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Phi Phi -saarten kierros pikaveneellä ja lounas Ton Sain rannalla
Retket

Phi Phi -saarten kierros pikaveneellä ja lounas Ton Sain rannalla

Phi Phi -saarilla on muutakin kuin kauniita rantoja. Tällä pikaveneellä tehtävällä kierroksella vietät paljon aikaa rannalla, mutta samalla tutustut myös joihinkin Phi Phi -saarten tärkeimpiin nähtävyyksiin. Kohokohtiin kuuluvat Bamboo Island, Loh Samah Bay and Pileh lagoon. Lisäksi luvassa on buffet-lounas Ton Sain rannalla sekä pysähdykset Monkey Beachilla ja kuuluisalla Viking Cave -luolalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Ko Hongin, Phak Bian ja Ko Ladingin saaret pikaveneellä
Retket

Ko Hongin, Phak Bian ja Ko Ladingin saaret pikaveneellä

Ko Hong on pieni saari, jolla on suuri maine, ja se sopii täydelliseksi päiväretkikohteeksi Krabilta. Lisäksi vierailemme Ko Phak Bialla ja Ko Ladingilla. Ko Hongilla sinulla on vapaata aikaa rentoutua sen kuuluisan laguunin rannalla, jota ympäröivät kalkkikivikalliot. Phak Bian eustalla on mielenkiintoisen näköisiä karstikallioita, joista saa upeita valokuvia, ja Ko Ladingilla taas kannattaa ehdottomasti snorklata.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Andamaanien saarten retki pikaveneellä
Retket

Andamaanien saarten retki pikaveneellä

Andamaanienmeren houkuttelevat vedet ovat tutkimisen arvoisia. Lähdet pikaveneellä ensin Thale Waekiin, hiekkarannalle, joka yhdistää pienet Ko Tupin ja Ko Thapin saaret. Sen jälkeen nautit aluksella thaimaalaistyylisen buffetlounaan, ennen kuin vietät iltapäivän Tupin, Chickenin ja Podan saarilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Phang Ngan lahden parhaat palat
Aktiviteetit

Phang Ngan lahden parhaat palat

Tällä Phang Ngan lahden päiväretkellä seikkailet sekä maalla että merellä. Suuntaat pitkähäntäveneellä James Bondin ja Hongin saarille, näet kuuluisan Apinaluolatemppelin sekä upeita näköalapaikkoja ja vesiputouksia.Retki starttaa aamulla Ban Hinromin satamasta, josta suuntaat pitkähäntäveneelle kohti Phang Ngan lahden luonnonkauneudestaan tunnettua saaristoa. Pian huomaatkin olevasi keskellä paratiisia – vehreiden merestä nousevien kalkkikivikallioiden ympäröimänä. Tutustut Hongin saaren luoliin meloen, jonka jälkeen matka jatkuu James Bondin saarelle.Uintipysähdyksen jälkeen on aika nauttia lounas yhdellä Phang Ngan lahden kauneimmista näköalapaikoista – Samet Nangshen terassillla. Lounaan jälkeen on vuorossa Apinaluolatemppeli – Wat Suvan Kuha – jossa näet nukkuvan Buddhan ja lukuisia apinoita. Retki huipentuu Ramanin vesiputoukselle, jonne voit pulahtaa uimaan ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Hong Island pitkähäntäveneellä
Aktiviteetit

Hong Island pitkähäntäveneellä

Hong Island tunnetaan “Krabin smaragdina”, ja syystä, sillä saari nousee Andamaanienmerestä kuin hohtava jalokivi. Tällä retkellä pitkähäntäveneen kyydissä tutustut tämän paratiisisaaren parhaimpiin rantoihin, poukamiin ja laguuneihin. Retken kruunaa herkullinen lounas ja päivän aikana sinulla on runsaasti aikaa uida, snorklata ja rentoutua.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Viikonlopun yömarkkinat Krabilla
Aktiviteetit

Viikonlopun yömarkkinat Krabilla

Viikonloppuisin saarelaiset saapuvat Krabin kaupungin yömarkkinoille. Tunnelmalliset, tuoksuvat ja toisinaan kaoottiset markkinat ovat täynnä kojuja, joissa myydään kaikkea smoothieista ja curryista rihkamiin, vaatteisiin ja taiteeseen. Paikallinen oppaan avulla saat 100-prosenttisen thaimaalaisen kokemuksen.Kuten kaikilla thaimaalaisilla markkinoilla, katuruoka vaihtelee mausteisesta eksoottiseen ja tarjolla on erityisesti mereneläviä, kuten vastagrillattuja jättikatkarapuja, mustekalaa, simpukoita ja ostereita. Oppaasi avustuksella voit kierrellä eri kojuilla ja saattaa olla, että niiden innokkaat myyjät houkuttelevat sinua kokeilemaan erilaisia ruokalajeja.Se on myös hyvä paikka napata edullisia matkamuistoja kotiin vietäväksi. Tarjolla on käsitöitä, käytettyjä tavaroita, vaatteita, koruja ja asusteita. Markkinoilta löytyy myös aina taitava karikatyyritaiteilija tai paikallinen taidemaalari. Kerrassaan hieno ilta tutustua paikalliseen elämään.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Saarihypppelyä Andamaanienmerellä
Retket

Saarihypppelyä Andamaanienmerellä

Tältä Andamaanienmeren saarihyppelyretkeltä ei vaihtoehtoja puutu. Vauhdikkaaseen pikaveneretkeen sisältyy snorklauspysähdykset sekä lounas rannalla. Vierailet Bambusaarella, Pileh-laguunilla, Monkey Beachilla ja Viikinkiluolilla Phi Phi Leellä. Näet myös pienet Koh Tupin ja Koh Thapin saaret, Chicken Islandin ja Koh Podan. Luvassa on snorklausta koralleilla, värikkäitä kaloja ja palmujen reunustamia valkohiekkaisia paratiisirantoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Emerald Pool ja kuumat lähteet
Retket

Emerald Pool ja kuumat lähteet

Tämä puolipäiväretki keskelle luontoa vie sinut rentoutumaan aivan uudella tavalla. Istahdat luonnon omiin kuumiin lähteisiin, joiden vesi on muokannut kivistä mineraalipitoiset porealtaat. Anna veden hemmotella ja hoitaa samalla kun nautit ympäröivästä trooppisesta metsästä. Retken kruunaa perinteinen thaimaalainen lounas lähellä Emerald Pool -altaita.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Krabin kaupunki ja Tiikeriluolatemppeli
Aktiviteetit

Krabin kaupunki ja Tiikeriluolatemppeli

Mitä tulee hengellisiin nähtävyyksiin, Krabin Tiger Cave -temppeli on yksi värikkäimmistä ja tunnetuimmista temppeleistä alueella. Tällä puolipäiväretkellä suuntaat vehreiden karstikivikallioiden keskelle vieraillaksesi huipulla olevassa pyhätössä, ja kävelet Krabin kaupungin katuja pitkin paikallisoppaan johdolla. Retken aikana pääset myös nauttimaan upeista maisemista Khao Khanab Namin vuorten ylle kuuluisalta mustaa taskurapua esittävältä veistokselta. Krabin kaupungin pohjoisosassa, karstikivikallion huipulla sinua odottaa mahtavat maisemat ja suojassa oleva Tiger Cave -temppeli, thain kielellä Wat Tham Sua. Bongaa tiikerin käpälän kuvia luolassa ja kiipeä huipulle, josta on upeat näkymät kaupunkiin ja Andamaanienmerelle. Tämän jälkeen laskeudut takaisin alas merentasolle ja suuntaat Krabin kaupunkiin.Ennen kuin saavut kaupunkiin, pysähdyt valokuvaustauolle mustaa taskurapua esittävälle veistokselle, josta on hienot näkymät Khao Khanab Namin vuorille. Tämän jälkeen opas johdattaa sinut kaupungin katujen ja kojujen läpi tutustuttaen sinut paikalliseen elämäntyyliin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Krabin seitsemän helmeä pikaveneellä
Retket

Krabin seitsemän helmeä pikaveneellä

Tällä pikaveneretkellä näet Andamaanienmeren seitsemän kaunista helmeä, jotka sijaitsevat aivan Ao Nangin tuntumassa. Saarten lisäksi voit snorklata, uida ja nauttia paikallisen buffetillallisen auringon laskiessa. Retkeen sisältyvät Ya Wa Sam, Tan Ming, Tup, Poda, Chicken Island, Phra Nang ja Thale Waekin ranta. Nauti satumaisen kauniista, vehreiden kalkkikivikallioiden muodostamasta saaristosta, joka on ainutlaatuinen koko maailmassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Krabi

Krabi on kuvankaunis lomakohde Etelä-Thaimaassa, joka tarjoaa vierailijoilleen täydellisen yhdistelmän kalkkikivikallioita, luolia, rantoja, vehreätä viidakkoa, kulttuuriperintökohteita ja herkullista thaimaalaista ruokaa. Phang Ngan ja Trangin provinssien välissä sijaitseva maakunta koostuu yli 150:sta saaresta, jotka sijaitsevat aivan rannikon tuntumassa, minkä vuoksi kohde on täydellinen saarihyppelyyn, melontaan, snorklaukseen ja muihin vesiaktiviteetteihin. Phuketista huomattavasti rauhallisempi Krabi tarjoaa enemmän koskematonta luonnonkauneutta ja runsaasti tilaa rentoutua läheisillä hiekkarannoilla. Alue tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja tekemistä, ja se onkin kaiken ikäisten matkailijoiden suosikkikohde.