Ostoskori
Krabi
Krabi

Thaimaa

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Krabi

Krabi on kuvankaunis lomakohde Etelä-Thaimaassa, joka tarjoaa vierailijoilleen täydellisen yhdistelmän kalkkikivikallioita, luolia, rantoja, vehreätä viidakkoa, kulttuuriperintökohteita ja herkullista thaimaalaista ruokaa. Phang Ngan ja Trangin provinssien välissä sijaitseva maakunta koostuu yli 150:sta saaresta, jotka sijaitsevat aivan rannikon tuntumassa, minkä vuoksi kohde on täydellinen saarihyppelyyn, melontaan, snorklaukseen ja muihin vesiaktiviteetteihin. Phuketista huomattavasti rauhallisempi Krabi tarjoaa enemmän koskematonta luonnonkauneutta ja runsaasti tilaa rentoutua läheisillä hiekkarannoilla. Alue tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja tekemistä, ja se onkin kaiken ikäisten matkailijoiden suosikkikohde.

Elämykset kohteessa Krabi

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Khao Sok -joen lauttaretki
TUI Collection
Retket

Khao Sok -joen lauttaretki

Khao Sokin joen molemmin puolin sijaitsevat metsät kalkkikivikallioineen ja Jurassic Park -tyylinen viidakko on koettava, jotta ne voi uskoa todeksi. Hyppää siis lautalle ja liu'u hiljaa alas jokea tässä rauhallisessa keitaassa. Kuuntele luonnon ääniä ja nauti sen rauhasta. Kokopäiväretken aikana nautit lounaan, jota seuraa thaimaalainen ruoanlaittoesitys. Sen jälkeen suunnataan norsujen rauhoitusalueelle, jossa pääset itse syöttämään, kylvettämään ja hoivaamaan näitä upeita olentoja. Retken kruunaa vierailu Monkey Cave -temppelissä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

da, en, fi, no, sv 

Krabin viidakkoretki, kuumat lähteet ja Tiikeritemppeli
TUI Collection
Retket

Krabin viidakkoretki, kuumat lähteet ja Tiikeritemppeli

Tällä ainutlaatuisella retkellä saat ravintoa niin sielulle kuin koko keholle. Uppoudut luonnon omiin, viidakossa sijaitseviin kuumiin lähteisiin, joilla uskotaan olevan terveyttä edistävä vaikutus. Kylvyn jälkeen kiipeät Krabin maamerkkinä tunnetulle kultaiselle buddhapatsaalle Tiikeritemppelillä, josta avautuu henkeäsalpaavat maisemat yli laakson.Ensin suuntaat hemmottelemaan itseäsi kuumille lähteille, joilla uskotaan olevan terveyttä edistävä vaikutus. Saavut ennen muita, joten saat rentoutua rauhassa lähteillä, joiden vesi on muokannut kivistä luonnon omat mineraalipitoiset porealtaat. Kylpemisen jälkeen on vuorossa perinteinen thaimaalainen lounas lähellä Emerald Pool -altaita.Iltapäivällä matka jatkuu Kiriwongin laaksoon, jossa keuhkot ja jalat saavat treeniä, kun nouset 1 137 askelmaa Tiikeritemppelille. Jokaisen askeleen arvoinen on maisema, joka avautuu laakson yli. Ylhäällä sijaitsee maisemien lisäksi massiivinen kultainen buddhapatsas.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Andamaanienmeren saarikierros
Retket

Andamaanienmeren saarikierros

Ei ole parempaa tapaa tutustua Krabin rannikkoon kuin pikaveneellä. Lähdet Andamaanienmerelle päivän ensimmäisestä kohteesta, Tub Islandista. Täällä voit pulahtaa uimaan ja snorklata koralliriutoilla. Seuraavana matkaat Chicken Islandille, joka on saanut nimensä sen kuuluisasta kalkkikivikalliossa olevasta hahmosta. Sitten on aika pysähtyä Phra Nangin saarelle, jossa on valkeita hiekkarantoja luolien ja metsäisten kallioiden ympäröimänä. Viimeinen kohde on Poda Island, jota myös kutsutaan Andamaanienmeren helmeksi sen bambuviljelmien ja pitkän, valkoisen rannan ansiota. Rannalla sinua odottaa perinteinen lounas.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Pikaveneretki Phi Phi -saarille
Retket

Pikaveneretki Phi Phi -saarille

Hyppää pikaveneen kyytiin ja suuntaa kokopäiväretkelle legendaarisille Phi Phi -saarille. Vene liitää turkoosinsinisellä merellä kohti Koh Maiphain ja Hin Klanin saaria, ja perillä sinulle jää hyvin aikaa uida ja snorlata ennen lounasta Tonsain rannalla. Sen jälkeen voit rentoutua hiekalla, kunnes retki päättyy kierroksella kauniilla Phi Phi Lehin saarella, jossa hittielokuva The Beach kuvattiin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Krabin illallisristeily auringonlaskun aikaan
Retket

Krabin illallisristeily auringonlaskun aikaan

Tällä auringonlaskun risteilyllä voit katsella, kuinka kalkkikivestä muodostuneet karstikukkulat ja metsäiset saaret hehkuvat auringon viimeisten säteiden alla. Risteilet Andamaanienmerellä ja vietät illan ihailemalla maisemia ja nauttimalla thaimaalaisen illallisen.Sinut haetaan hotelliltasi ja viedään rannalla odottavaan laivaan. Laivan purjehtiessa Andamaanienmerellä voit vain rentoutua ja katsella maisemia.Kiertelette merestä kohoavien kalkkikivikukkuloiden ympäri ja ohitatte joitakin alueen tunnetuimmista saarista. Thaimaalainen BBQ-illallinen on valmiina nautittavaksi, kun aurinko painuu horisontin taakse. Tarjolla on myös juomaa, pikkupurtavia ja tuoreita hedelmiä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Hong Island pitkähäntäveneellä
Aktiviteetit

Hong Island pitkähäntäveneellä

Hong Island tunnetaan “Krabin smaragdina”, ja syystä, sillä saari nousee Andamaanienmerestä kuin hohtava jalokivi. Tällä retkellä pitkähäntäveneen kyydissä tutustut tämän paratiisisaaren parhaimpiin rantoihin, poukamiin ja laguuneihin. Thanbok Khoraneen kansallispuistossa voit nauttia ihanista auringonsäteistä ja ihailla tornimaisia kalliomuodostelmia, jotka nousevat merestä. Matkan varrella pysähdytään myös Pak Bian saarella ja osuvasti nimetyllä Paradise Islandilla – kahdella Hong Islandin saariston upeimmalla paikalla. Turkoosilla laguunilla sinulla on aikaa uida ja snorklata, jonka jälkeen nautit lounaan merenrannalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fi, no, +1  sv

Krabin kaupunki, temppeleitä ja Koh Klang
Retket

Krabin kaupunki, temppeleitä ja Koh Klang

Tiger Cave -temppeli on yksi ehdottomasti näkemisen arvoisista kohteista Krabilla – joten on sanomattakin selvää, että tämän kokopäiväretken ensimmäinen pysähdys on täällä karstikivikallion huipulla sijaitsevassa pyhätössä. Retki ei kuitenkaan pääty tänne, vaan sen jälkeen hyppäät pitkähäntäveneelle, joka kulkee alas Krabin jokea pitkin lounaspaikalle ja vierailet perinteisessä kalastajakylässä Koh Klangissa.Ylhäällä kukkuloilla sinua ympäröivät mahtavat maisemat ja suojassa oleva Tiger Cave -temppeli, thain kielellä Wat Tham Sua. Bongaa tiikerin käpälän kuvia luolassa ja kiipeä huipulle, josta on upeat näkymät kaupunkiin ja Andamaanienmerelle. Tämän jälkeen laskeudut takaisin alas merentasolle, ja suuntaat kohti Krabin kaupunkia.Ennen kuin saavut kaupunkiin, pysähdyt valokuvaustauolle mustaa taskurapua esittävälle veistokselle, josta on upeat näkymät Khao Khanab Namin vuorille. Sitten lähdet pitkähäntäveneajelulle Krabin jokea pitkin ja nautit lounaan paikallisessa ravintolassa. Viimeisenä vierailet Koh Klangin perinteisessä kalastajakylässä, joka sijaitsee lähellä Krabin kaupunkia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

James Bond Island pikaveneellä
Retket

James Bond Island pikaveneellä

Suuntaamme varhain pikaveneellä Phang Ngan lahdelle ja sen yhdelle kohokohdista – James Bond Islandille. Tällä suositulla retkellä pääset myös näkemään suojassa olevia rantoja ja nautit lounaan Ko Panyeella. Lähdemme kohti Phang Ngan lahtea aikaisin aamulla, jotta pääset näkemään kalkkikivikalliot aamun lumoavassa valossa. Matkaa taitetaan pikaveneellä, halki smaragdinvihreänä kimaltelevan meren, saarelle, jonka kaikki haluavat nähdä – James Bond Islandille tai Khao Phing Kanille, jona paikalliset sen tuntevat. Ko Panyeella nautimme lounaan, jonka jälkeen voit vielä nauttia kätkössä olevien rantojen rauhasta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

KöysirataseikkailuAo Nangissa
Aktiviteetit

KöysirataseikkailuAo Nangissa

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Phi Phi -saaret pikaveneellä
Retket

Phi Phi -saaret pikaveneellä

Phi Phi -saaret tunnetaan paratiisirannoistaan. Tällä pikaveneretkellä pääset rantojen lisäksi tutustumaan alueen kauneimpiin nähtävyyksiin. Kohokohtiin lukeutuu Bambusaari, Loh Samah –lahti ja Pileh-laguuni. Retkeen sisältyy buffetlounas Tonsain kylässä Phi Phi Donilla, sekä vierailut Monkey Beachilla ja kuuluisalla Viikinkiluolalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Koh Phi Phi Don – Ao Nang, yhdensuuntainen lippu
Lisäpalvelut

Koh Phi Phi Don – Ao Nang, yhdensuuntainen lippu

Liikkuminen eteläisessä Thaimaassa tarjoaa uskomattoman upeita maisemia, eikä tämä Andamaanienmeren ylitys pika-aluksella ole siinä suhteessa poikkeus. Osta tästä yhdensuuntainen lauttalippu ja nauti nopeasta ja mukavasta siirtymisestä Koh Phi Phi Donilta Ao Nangiin – menettämättä näitä ainutlaatuisia maisemia. Säästät arvokasta loma-aikaa Thaimaassa valitsemalla pikakuljetuksen Koh Phi Phi Donilta Ao Nangiin. Lautan kiitäessä halki Andamaanienmeren voit nauttia ihanista maisemista – ja ilmastoinnin suomasta mukavuudesta. Lähtöjä on tarjolla päivittäin, joten voit varata suunnitelmiisi parhaiten sopivan. Ja perillä Ao Nangissa sinulla on jälleen uusi mielenkiintoinen kohde, johon tutustua.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Ao Nang – Koh Phi Phi Don, yhdensuuntainen lippu
Lisäpalvelut

Ao Nang – Koh Phi Phi Don, yhdensuuntainen lippu

Kun haluat matkustaa Andamaanienmeren yli Ao Nangista Koh Phi Phi Donille, joka muuten on suurin Phi Phi -saarista, voit ostaa tästä yhdensuuntaisen lipun nopealla ja mukavalla pika-aluksella. Hintaan sisältyy myös nouto Krabin alueen hotelleilta, joten ei taida olla tätä helpompaa tapaa päästä paikasta A paikkaan B.Säästät arvokasta loma-aikaa Thaimaassa valitsemalla pikakuljetuksen Ao Nangista Koh Phi Phi Donille. Lautan kiitäessä halki Andamaanienmeren voit nauttia ihanista maisemista – ja ilmastoinnin suomasta mukavuudesta.Lähtöjä on tarjolla päivittäin, joten voit varata suunnitelmiisi parhaiten sopivan. Ja saavuttuasi Koh Phi Phi Donille, sinua odottaa jälleen uusi paratiisi.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus