Ostoskori
127 aktiviteettia
Lajittele:
Tuliperäinen Timanfaya
Retket

Tuliperäinen Timanfaya

Tämä puolipäiväretki esittelee Lanzaroten pähkinänkuoressa. Vierailet Los Herviderosin El Golfon laguunilla, matkustat Timafayan kansallispuiston läpi ja vierailet Salinas de Janubiossa. Pääset myös maistelemaan viinejä aamupäivän päätteeksi.Vierailet ensin El Golfon laguunissa, jonka smaragdinväriset vedet ovat vuosien varrella olleet pääosassa monissa Hollywood-elokuvissa. Sen jälkeen jatkamme matkaa Timanfayan kansallispuistoon, joka on kuuluisa kuuta muistuttavasta maisemastaan. Se on täynnä laavakenttiä ja mustia kallioita, ja näet siellä muun muassa tulivuoria.Sitten pysähdymme La Geriassa nauttimassa paikallista viiniä, ennen kuin saavumme Salinas de Janubioon, Kanariansaarten suurimmalle suolatasangolle. Ota valokuvia kilometrien pituisista puuvillanvalkoisista suolakummuista, samalla kun oppaasi kertoo sinulle tämän tärkeän saaren luonnonvaran historiasta. Lopuksi pääset jopa maistelemaan suolaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl 

Pohjois-Lanzaroten kierros sisältäen Jameos del Aguan ja Teguisen
Retket

Pohjois-Lanzaroten kierros sisältäen Jameos del Aguan ja Teguisen

Luontoäidin kädenjälki ei ole ainoa, joka näkyy Lanzarotella. Tällä puolen päivän retkellä tutustut tarkemmin yhteen saaren kuuluisimmista henkilöistä. Vierailet hänen suunnittelemissaan Jameos del Aguassa ja Mirador del Rion näköalapaikalla. Näet myös Tuhansien palmujen laakson ja Teguisen kylän. Cristina, yksi oppaistamme, sanoo: "Paikallinen taiteilija Cesar Manrique oli Lanzarotelle sama kuin Gaudi Barcelonalle. Hänen arkkitehtoninen näkemyksensä ja aktiivisuutensa ovat jättäneet meille ainutlaatuisen tyylin, joka on sopusoinnussa vulkaanisten maisemiemme kanssa. Hän myös auttoi säilyttämään saaren perinteisyyden, sillä hän vastusti korkeita hotelleja, joita saarella näkee hyvin vähän."Retki alkaa Cesar Manriquen suunnittelemasta kompleksista, joka on rakennettu Jameos del Aguan vulkaanisten luolien ympärille. Hän muutti ne yökerhoksi 60-luvulla. Lava on yhä käytössä, mutta nykyään pääosassa ovat harvinaiset valkoiset ravut suolavesilammessa. Seuraavaksi ajamme jylhien tulivuorimaisemien halki Mirador del Rion näköalapaikalle, joka on toinen Manriquen mestariteos. Lähes 500 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitsevalta näköalapaikalta avautuvat lyömättömät näkymät La Graciosan saarelle.Seuraavaksi kuljet kuvankauniiden kylien läpi ja ohitat Tuhannen palmun laakson matkalla Teguiseen. Tämä saaren entinen pääkaupunki on historiallinen kylä, jossa on lukuisia palatseja, luostareita, kappeleita ja kirkkoja - kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Täällä sinulla on vapaata aikaa, jonka aikana voit kierrellä ja ottaa valokuvia kaupungin tunnelmallisesta keskustasta, ennen kuin palaat hotellillesi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl, sv 

Lanzaroten kierros sisältäen Timanfayan kansallispuiston
Retket

Lanzaroten kierros sisältäen Timanfayan kansallispuiston

Tämä retki ei jätä kiveäkään kääntämättä. "Saat selville tämän tuliperäisen saaren salaisuudet sellaisen ihmisen silmin, joka on tehnyt siitä kotinsa", sanoo Daria, yksi oppaistamme. Tutustut saaren vehreään pohjoiseen ja tuliperäiseen etelään ja vierailet matkan varrella Timanfayan kansallispuistossa, Jameos del Aguan luolissa ja viinitilalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl, pl 

Teguisen sunnuntaimarkkinat ja LagOmar
Retket

Teguisen sunnuntaimarkkinat ja LagOmar

Tällä puolipäiväretkellä on luvassa kaksi erilaista näkemisen arvoista paikkaa. Vierailet Teguisen sunnuntaimarkkinoilla – Kanariansaarten suurimassa ulkoilmabasaarissa ja käyt lähes myytinomaisessa LagOmar-museossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en 

Lanzaroten viinitilakierros maisteluiden ja tapasten kerta
Retket

Lanzaroten viinitilakierros maisteluiden ja tapasten kerta

Lanzaroten erinomaisten viinien salaisuus on sen vulkaanisessa maaperässä. Tämä aamupäiväretki vie sinut kahdelle palkitulle viinitilalle maistelemaan orgaanisia viinejä. Pääset vierailemaan myös Monumento al Campesinolla, jossa luvassa tapaksia ja lisää paikallisia viinejä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Pohjois-Lanzaroten retki sisältäen Vihreät luolat ja Jameos del Aguan
Retket

Pohjois-Lanzaroten retki sisältäen Vihreät luolat ja Jameos del Aguan

Lanzaroten legenda Cesar Manrique jätti jälkensä kaikkialle saarelle, mutta erityisesti pohjoiseen. Arkkitehti sai inspiraationsa alueen poikkeuksellisesta geologiasta. Tällä kierroksella tutustutaan kolmeen hänen teokseensa - Cueva de los Verdes -luoliin, Jameos del Aguaan ja Mirador del Rioon - sekä Tuhansien palmujen laaksoon. David, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Saaren pohjoisosa oli Manriquen paletin kankaana. Kuten hänellä oli tapana sanoa: "Pohjoinen on edelleen perinteinen Lanzarote".Ensimmäisenä vuorossa ovat Vihreät luolat, joiden sokkeloinen käytävien ja portaiden labyrintti vie sinut luonnonmukaiseen auditorioon. Nämä luolat - joita on tähän mennessä löydetty 16 - ovat ilmakuplia, joita yhdistää tulivuorenpurkauksen aiheuttaman laavavirran synnyttämä tunneli. Manrique oli mukana kehittämässä luolastoa kävijöitä varten. Hänen käden jälkensä on vielä selvempi Jameos del Aguassa. Täällä hän mukautti tätä kattamatonta tuliperäistä luolaa lisäämällä siihen kivipuutarhoja ja järven, joka on täynnä sokeita, valkoisia rapuja, joita esiintyy vain Lanzarotella.Luvassa on myös Mirador del Rio, yksi Manriquen scifi-luomuksista. Tämä näköalapaikka sulautuu saumattomasti ympäristöönsä 470 metrin korkeudella sijaitsevan kallion huipulla, ja lisäksi sieltä avautuvat upeat näkymät La Graciosan saarelle. Seuraavaksi kuljetaan Tuhansien palmujen laakson läpi Hariaan, jossa nautit perinteisessä kanarialaisessa talossa lounaan, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Lisäksi käymme katsomassa kuuluisaa "punaista taloa" Arrietan kalastajakylässä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl, sv 

Iltakierros Lanzaroten tulivuorille
Retket

Iltakierros Lanzaroten tulivuorille

Timanfayan kansallispuiston ruosteenpunaiset vuorenhuiput ja kraatterit ovat kuin suoraan sci-fi-elokuvasta. Tällä TUI Collection -iltaretkellä ajamme pitkin kuuluisaa ”kuumaisemareittiä” ja nautimme illallista tulivuoren huipulla sijaitsevassa ravintolassa maisemia ihaillen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Cesar Manrique -kierros Lanzarotella ja viininmaistajaiset
Retket

Cesar Manrique -kierros Lanzarotella ja viininmaistajaiset

Viiniköynnösten täyttämiä maita, ylenpalttista arkkitehtuuria ja kaktusten täyttämiä louhoksia, Lanzarote näyttää ja tuntuu kuin scifi-elokuvan lavasteelta. Tällä kokopäiväretkellä maistelet viinejä El Grifon viinitilalla sekä vierailet Cesar Manrique -säätiössä ja kaktuspuutarhassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Teguisen markkinat ja Papagayon rannat
Retket

Teguisen markkinat ja Papagayon rannat

On tuhansia tapoja rakastua Lanzaroten saareen – ja tämän retken kaksi kohokohtaa sisältyvät varmasti Lanzaroten kävijöiden Top10–listalle. Retki aloitetaan Teguisen markkinoilta ja päätetään Papagayon smaragdin vihreiden vesien ympäröimälle rannalle. Päivän aikana on luvassa dramaattinen ajomatka saaren mahtavien laavamaisemien läpi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Lanzaroten kierros pienryhmässä
Retket

Lanzaroten kierros pienryhmässä

Tällä retkellä matkataan Lanzaroten rauhallisilta viinitarhoilta tulivuorille yhden päivän aikana. Matkan varrella vierailet myös muissa tärkeissä nähtävyyksissä, kuten Jameos del Aguassa ja El Golfon laguunissa sekä viehättävässä Harian kylässä Tuhansien palmujen laaksossa.Ensimmäisenä vuorossa ovat Jameos del Aguan vulkaaniset luolat, jotka paikallinen arkkitehtuurilegenda Cesar Manrique on suunnitellut. Valmistaudu huikeisiin maisemiin, kun kuljemme Tuhansien palmujen laakson läpi matkalla Harian valkokalkittuun kylään.Iltapäivällä luvassa on viininmaistajaiset maineikkaalla Bodegas Rubiconin viinitilalla, jonka jälkeen on vuorossa kiertoajelu Timanfayan kansallispuistossa, jossa pääset kulkemaan kuun pintaa muistuttavalla Lunar Route -reitillä. Päivän päätteeksi näet vielä El Golfon vihreän laguunin, jota ympäröi musta, vulkaaninen hiekka.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Lanzaroten kierros Timanfayan kansallispuistolla
Retket

Lanzaroten kierros Timanfayan kansallispuistolla

Tämä retki kiemurtelee Lanzaroten teillä etsien sen tärkeimpiä nähtävyyksiä. Matka alkaa vehreästä pohjoisesta, jossa vierailet Jameos de Aguassa ja aloe vera -tilalla. Sen jälkeen nautit kanarialaisen lounaan Hariassa. Lounaan jälkeen luvassa on viinitilakierros, Timanfayan kansallispuisto ja El Golfon laguuni. David, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Minun on vaikea valita retken suosikkikohtaa - ne ovat kaikki niin ihastuttavia. Matkustat kuuhun ja Marsiin, tutustut vulkaanisiin viinialueisiin ja vierailet luolassa, joka on kuin suoraan Bond-elokuvasta."Päiväsi alkaa joko aloe vera -viljelmältä tai Jameos del Aguasta. Jälkimmäinen on vulkaaninen luolakompleksi, jonka legendaarinen lanzarotelainen arkkitehti Cesar Manrique muutti yökerhoksi 60-luvulla. Siellä on edelleen lava, mutta ainoat tähdet ovat harvinaiset valkoiset ravut suolaisen veden järvessä. Seuraavaksi suuntaamme Tuhansien palmujen laakson ja valkoiseksi kalkittujen kylien kautta perheomisteiseen ravintolaan lounaalle, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Pysähdys täällä tukee paikallista yhteisöä ja taloutta.Iltapäivällä teemme kierroksen perheomisteisessa Bodegas Rubiconissa tuliperäisellä La Gerian viininviljelyalueella. Pääset maistamaan sen viinejä, jotka on valmistettu rypäleistä, jotka on kasvatettu kosteissa pyöreissä onkaloissa, niin sanotuissa socos-kuopissa. Sitten matka jatkuu toismaalliseen Timanfayan kansallispuistoon. Kuljet Ruta de los volcanesia eli tulivuorireittiä pitkin laavakenttien, tulivuorten ja höyryävien geysireiden läpi, ennen päivän viimeistä kohdetta, El Golfon vihreää laguunia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

fr 

Kameliratsastus ja minibussikierros Timanfayan kansallispuistossa
Retket

Kameliratsastus ja minibussikierros Timanfayan kansallispuistossa

Scifi-maisemia ja kameleita - tämä aamu Timanfayan kansallispuistossa ei ole ihan tavallinen retki. Tällä kierroksella tutustut Lanzaroten huippunähtävyyteen sekä perinteisin että modernein keinoin. Luvassa on historiallinen "Korppitulivuori", vierailijakeskus, La Degolladan kylä ja tietenkin kameliratsastus. Marian, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Pääset tulivuoren kraatteriin - se on todella jännittävä kokemus - ja nauttimaan kuun kaltaisista maisemista kameliratsastuksella"Ensimmäisenä vuorossa on Volcan del Cuervo eli "Korppitulivuori", joka sijaitsee Timanfayan kansallispuiston reunalla. Täällä alkoivat tulivuorenpurkaukset, jotka loivat Timanfayan vuonna 1730. Kraatteria ympäröivät korkeat seinämät, mutta laavajoki on avannut aukon, josta pääsee sisään kraatterin pohjalle. Seuraavaksi suuntaamme Mancha Blancan vierailijakeskukseen, jossa näet multimedianäytöksiä ja opit Kanariansaarten geologiasta.Sitten on vuorossa retken kevyempi osio – kameliratsastus. Sinut autetaan puiselle istuimelle, joka on valjastettu yksikyttyräisen kamelin selkään, ja matka ohjaajan kanssa voi alkaa. Naurulla ei ole rajoja, kun katselet upeita tulivuorimaisemia keinuvan kamelin selästä. Siellä on myös pieni museo, joka on omistettu kanarialaiselle kamelille, joka tunnetaan nimellä "tochas". Lopuksi saavut La Degolladan kylään, jossa sinut palkitaan yhdellä etelän parhaista panoraamamaisemista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Esittelyssä Lanzarote

Lanzarote vie sinut toiseen aikaan ja toiseen maailmaan. Laavan muovaamat kuun kaltaiset maisemat, mustahiekkaiset rannat ja La Gerian viinitilat ovat vain osa nähtävyyksistä, jotka houkuttelevat sinut pois uima-altaan ääreltä. Ja jos luonnon viehätysvoima ei siihen riittäisi, paikallisen arkkitehtuurilegendan Cesar Manriquen kädenjälki on nähtävissä kaikkialla saarella.

Lanzaroten kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Vieraile Timanfayan kansallispuistossa

Jos vierailet Lanzarotella vain yhdessä paikassa, varmista, että se on Timanfayan kansallispuisto. Täällä maisemat on kuin suoraan scifi-elokuvasta - tunnet yhtenä hetkenä olevasi kuussa ja seuraavana Marsissa. Tulivuoret höyryävine geysireineen on yksi alueen päänähtävyyksistä. Useimmat kierrokset kulkevat pitkin Lunar Route -reittiä, joka kiemurtelee uinuvien tulivuorten ohi. Eri puolilla puistoa järjestetään myös opastettuja kävelykierroksia ja kamelisafareita.

2. Tutustu Jameos del Aguan luoliin

Pohjois-Lanzarotella sijaitseva Jameos del Agua on laavaluolakompleksi, jonka paikallinen taiteilija ja arkkitehti Cesar Manrique muutti arkkitehtoniseksi ihmeeksi. Tunneleista ja romahtaneista luolista koostuvassa maanalaisessa järjestelmässä on ravintola, baari ja näyttävä konserttisali. Pidä silmällä harvinaisia valkoisia luolarapuja, jotka asuvat maanalaisessa järvessä.

3. Vieraile Playa de Papagayossa

Toinen pakollinen vierailukohde Lanzarotella on Papagayon ranta, joka sijaitsee Los Ajachesin luonnonpuistossa. Se on saaren viehättävin hiekkaranta, jota huuhtovat läpikuultavat vedet, ja jota kaksi vulkaanista niemekettä suojaavat tuulelta. Lyhyen kävelymatkan päässä on Mirador de Papagayon näköalapaikka, josta on hyvällä säällä näkymät Lobos-saarelle ja Fuerteventuralle asti. Pääset rannalle autolla ja sinne tehdään myös veneretkiä.

4. Nauti viinitilakierroksesta

Lanzaroten viinialueella, La Geriassa, on erikoisia viinitarhoja. Viinirypäleitä kasvatetaan tuhansissa kuopissa, joita suojaavat puolikuun muotoiset vallit, jotka on rakennettu yhden viiniköynnöksen ympärille. Tämä suojaa niitä tuulelta ja pitää kosteuden tasaisena. Tämä viljelytekniikka sekä vulkaaninen maaperä tekevät näistä viinitarhoista vierailemisen arvoisen. Osallistu opastetulle kierrokselle ja tutustu Lanzaroten viinintuotantoon, viinitilojen historiaan ja - tietenkin - maistele viinejä.

5. Lähde lautalla La Graciosan saarelle

La Graciosa on Kanariansaarten pienin asuttu saari, joka on vain 25 minuutin lauttamatkan päässä Lanzaroten pohjoisrannikolta. Siellä asuu alle 700 asukasta, joten se on täydellinen paikka rentoutua ja päästä pois ihmisvilinästä. Saarelle saapuessa tuntuu kuin astuisi ajassa taaksepäin - siellä ei ole autoja eikä kunnon teitä, mutta siellä on silti helppo vierailla. Saarelle kulkee säännöllisesti lauttoja ja sen ympäri tehdään veneretkiä joka päivä. Kiertele Caleta del Sebon uneliaassa kylässä ja suuntaa Playa del Saladon rannan kultaisille hiekoille rentoutumaan.

6. Kokeile vesiaktiviteetteja

Kirkkaat vedet ja ympärivuotinen lämmin sää tekevät Lanzarotesta loistavan paikan harrastaa vesiurheilua. Tarjolla on monenlaisia lajeja, joista snorklaaminen, sukeltaminen, surffaus, melonta, purjelautailu ja vesiskootteriajelu ovat suosituimpia. Jos kaipaat rennompaa menoa, voit lähteä purjehdusretkelle tai valas- ja delfiiniristeilylle, jolla voit nähdä nämä majesteettiset eläimet niiden luonnollisessa elinympäristössä.