Ostoskori
Lanzarote
Lanzarote

Espanja

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Lanzarote

Elämykset kohteessa Lanzarote

Suodata:

Prijs (per volwassene)

Hoteltransfer

Categorieën

Ticketopties

Tuliperäinen Timanfaya
Retket

Tuliperäinen Timanfaya

Tämä puolipäiväretki esittelee Lanzaroten pähkinänkuoressa. Vierailet Los Herviderosin El Golfon laguunilla, matkustat Timafayan kansallispuiston läpi ja vierailet Salinas de Janubiossa. Pääset myös maistelemaan viinejä aamupäivän päätteeksi.Vierailet ensin El Golfon laguunissa, jonka smaragdinväriset vedet ovat vuosien varrella olleet pääosassa monissa Hollywood-elokuvissa. Sen jälkeen jatkamme matkaa Timanfayan kansallispuistoon, joka on kuuluisa kuuta muistuttavasta maisemastaan. Se on täynnä laavakenttiä ja mustia kallioita, ja näet siellä muun muassa tulivuoria.Sitten pysähdymme La Geriassa nauttimassa paikallista viiniä, ennen kuin saavumme Salinas de Janubioon, Kanariansaarten suurimmalle suolatasangolle. Ota valokuvia kilometrien pituisista puuvillanvalkoisista suolakummuista, samalla kun oppaasi kertoo sinulle tämän tärkeän saaren luonnonvaran historiasta. Lopuksi pääset jopa maistelemaan suolaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl 

Lanzaroten kierros sisältäen Timanfayan kansallispuiston
Retket

Lanzaroten kierros sisältäen Timanfayan kansallispuiston

Tämä retki ei jätä kiveäkään kääntämättä. "Saat selville tämän tuliperäisen saaren salaisuudet sellaisen ihmisen silmin, joka on tehnyt siitä kotinsa", sanoo Daria, yksi oppaistamme. Tutustut saaren vehreään pohjoiseen ja tuliperäiseen etelään ja vierailet matkan varrella Timanfayan kansallispuistossa, Jameos del Aguan luolissa ja viinitilalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl, pl 

Lanzaroten viinitilakierros
Retket

Lanzaroten viinitilakierros

Lanzaroten erinomaisten viinien salaisuus on sen vulkaanisessa maaperässä. Suuntaamme La Gerian bodegaan, keskelle unohtumatonta näkymää - laavakenttiä ja tuhkan kovettamaa maata. Täällä viiniköynnökset suojataan tuulella puolikuun muotoisilla kiviseinillä, ja tuhkan pidättämä kosteus antaa hyvän kasvualustan muuten ankarassa ilmastossa. Tutustu viinitilaan ja maistele palkittuja Malvasia-viinejä. Seuraavana tutustumme Vega de Yucon bodegaan. Kierros päättyy Monumento al Campesinolle, jonka suunnittelusta vastaa legendaarinen arkkitehti Cesar Manrique. Tutustu käsityöläisalueeseen, maistele paikallisia herkkuja ja opi saaren perinteistä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Iltakierros Lanzaroten tulivuorille
Retket

Iltakierros Lanzaroten tulivuorille

Timanfayan kansallispuiston ruosteenpunaiset vuorenhuiput ja kraatterit ovat kuin suoraan sci-fi-elokuvasta. Tällä TUI Collection -iltaretkellä ajamme pitkin kuuluisaa ”kuumaisemareittiä” mustuneiden Montañas del Fuego -huippujen välitse ja teemme pysähdyksen ihaillaksemme auringonlaskun värjäämää maisemaa. Lopuksi nautimme illallista tulivuoren huipulla sijaitsevassa Cesar Manriquen suunnittelemassa ravintolassa, El Diablossa, jonka ateriat kypsennetään tulivuoren kuumentamassa grillissä ja jonka ikkunoista avautuu unohtumattomat maisemat.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr 

Lanzaroten saarikierros
Retket

Lanzaroten saarikierros

Tämä kokopäiväretki ei jätä kiveäkään kääntämättä. Tutustut upeaan tulivuoriperäiseen etelään ja näet Timanfayan kansallispuiston, El Golfon vihreän laguunin ja Jameos del Aguan luolat sekä viinitilan ja aloe vera -viljelmän. Seikkailu saa alkunsa Jameos del Alguan maanalaisella suolajärvellä - joka on yksi paikallisen arkkitehtuurilegenda Cesar Manriquen monista neronleimauksista - ennen kuin vierailet aloe vera -viljelmällä, jossa opit kaiken tämän kasvin hoitavista ominaisuuksista. Nautittuasi lounaan Hariassa, voit maistella viinejä Bodega Rubiconissa tuliperäisellä La Gerian viininviljelyalueella.Syvällä Timanfayan kansallispuistossa kuljet kuun pintaa muistuttavaa Lunar Route -reittiä pitkin laavakenttien, tulivuorten ja höyryävien geysireiden läpi. Täällä pääset myös näkemään kuinka oksat syttyvät liekkeihin maanalaisesta kuumuudesta johtuen. Antoisan retkipäivän päättää käynti El Golfon vihreällä laguunilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

fr 

Pohjois-Lanzaroten yksityisretki
Retket

Pohjois-Lanzaroten yksityisretki

Tällä yksityisretkellä tutustut Lanzaroten pohjoisosan suosituimpiin kohteisiin. Ensimmäisenä vuorossa ovat sokkeloiset Vihreät luolat. Suuntaat myös Jameos del Aguaan ja Mirador del Rion näköalapaikalle nauttimaan upeista maisemista. Sen jälkeen ajamme Tuhannen palmun laakson läpi Hariaan lounaalle ja vierailemme Orzolassa aloe vera -tilalla.Ensimmäisenä kohteena ovat Vihreät luolat, jonka sokkeloiset käytävät johtavat vaikuttavaan auditoriotilaan. Vierailet myös Jameos del Aguan vulkaanisessa luolastossa ja Mirador del Rion näköalapaikalla, jotka molemmat on suunnitellut paikallinen arkkitehtuurilegenda Cesar Manrique. Lähes 500 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella sijaitsevalta näköalapaikalta avautuvat huikeat näkymät La Graciosan saarelle.Ajamme Tuhansien palmujen laakson läpi matkalla Hariaan, jossa pääset nauttimaan tyypillisen lounaan kanarialaisessa talossa. Sen jälkeen jatkamme Arrietan kalastajakylään, jossa pysähdymme katsomaan sen kuuluisaa Punaista taloa. Päivä päättyy tutustumalla orgaaniseen aloe vera -tilaan Orzolassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en 

Etelä-Lanzaroten yksityisretki minibussilla
Retket

Etelä-Lanzaroten yksityisretki minibussilla

Joidenkin mielestä se näyttää kuulta, toisten mielestä se muistuttaa enemmän Marsia. Katsotpa sitä miten tahansa, Timanfayan kansallispuisto on vertaansa vailla. Muita tämän kierroksen tähtiä ovat Los Herviderosin laavakalliot ja La Gerian viinitarhat.Timanfayalla näet, kuinka risut syttyvät liekkeihin maan kuumuudesta johtuen ja kuinka geysirien höyryt purkautuvat maasta. Kuljet myös laavakenttien ja tulivuoren kraattereiden läpi legendaarisella Lunar Route -reitillä. Sama teema jatkuu, kun retki suuntautuu Los Herviderosin kalliomuodostelmille, jotka ovat tulosta mereen valuneesta sulasta laavasta. El Golfon vihreä laguuni tulee myös ihastuttamaan sinua.Pysähdyt maistamaan paikallisia tapaksia ja sangriaa Monumento al Campesinossa, jonka suunnitteli paikallinen arkkitehtuurilegenda Cesar Manrique. Täydellinen retkipäivä saa vielä ansaitsemansa päätöksen La Geriassa, jossa viinitarhat kukoistavat tuhkan peittämillä mailla ja pääset maistelemaan viinejä maineikkaassa Bodega Rubiconissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en 

Lanzarote yksityisellä minibussilla
Retket

Lanzarote yksityisellä minibussilla

Lanzaroten tuliperäinen etelä ja vihreä pohjoinen jakavat huomion tällä kiertoajelulla. Retkellä käydään Jameos del Aguan luolissa ja Cesar Manrique -säätiössä sekä Tuhansien palmujen laaksossa ja Timanfayan kansallispuistossa.Tämä aktiviteetteja täynnä oleva retki alkaa laavakuplissa sijaitsevasta Cesar Manrique -säätiöstä, jonka jälkeen matka jatkuu Jameos del Aguan vulkaanisiin luoliin. Seuraavaksi ajamme Tuhansien palmujen laakson läpi ja nautimme lounaan tyypillisessä kanarialaisessa talossa Hariassa. Maittavan lounaan jälkeen vierailemme aloe vera -museossa.Timanfayan kansallispuistossa voit tuntea maanalaisen lämmön ja energian ja näet, kuinka risut syttyvät liekkeihin ja geysirit höyryävät maan uumenista. Sen jälkeen matkaat laavamaisemia ihaillen Lunar Route -kuureittiä pitkin Timanfayan kansallispuiston ympäri. Retken päätteeksi pääset maistelemaan viinejä maineikkaassa Bodega La Geriassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en 

Lanzaroten kierros pienryhmässä
Retket

Lanzaroten kierros pienryhmässä

Tällä retkellä matkataan Lanzaroten rauhallisilta viinitarhoilta tulivuorille yhden päivän aikana. Matkan varrella vierailet myös muissa tärkeissä nähtävyyksissä, kuten Jameos del Aguassa ja El Golfon laguunissa sekä viehättävässä Harian kylässä Tuhansien palmujen laaksossa.Ensimmäisenä vuorossa ovat Jameos del Aguan vulkaaniset luolat, jotka paikallinen arkkitehtuurilegenda Cesar Manrique on suunnitellut. Valmistaudu huikeisiin maisemiin, kun kuljemme Tuhansien palmujen laakson läpi matkalla Harian valkokalkittuun kylään.Iltapäivällä luvassa on viininmaistajaiset maineikkaalla Bodegas Rubiconin viinitilalla, jonka jälkeen on vuorossa kiertoajelu Timanfayan kansallispuistossa, jossa pääset kulkemaan kuun pintaa muistuttavalla Lunar Route -reitillä. Päivän päätteeksi näet vielä El Golfon vihreän laguunin, jota ympäröi musta, vulkaaninen hiekka.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, pl 

Pohjois-Lanzaroten luonnonihmeet
Retket

Pohjois-Lanzaroten luonnonihmeet

Kiehtovat maisemat ja luonnonihmeet ovat leimallisia Pohjois-Lanzaroten uskomattomalle geologiselle maaperälle. Vierailemme retkellä muun muassa Cueva de los Verdes -tunnelissa, Jameos del Aguassa, Mirador del Riossa ja Hariassa.Ensimmäinen kohteemme on Cueva de los Verdes -laavatunneli, jonka labyrinttimaiset käytävät ja portaikot johtavat sinut huikeaan konserttitilaan. Jatkamme Jameos del Agua tuliperäiseen luolaan, jossa on kivipuutarhoja ja järvi, joka on täynnä sokeita, valkoisia rapuja, joita elää vain Lanzarotella.Mirador del Rio tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät La Graciosan saarelle. Seuraavaksi ajamme Tuhansien palmujen laakson läpi Hariaan, jossa syömme lounaan perinteisessä talossa. Arrietan kalastajakylässä pysähdymme sen kuuluisassa punaisessa talossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl 

Teguisen markkinat ja Papagayon ranta
Retket

Teguisen markkinat ja Papagayon ranta

On tuhansia tapoja rakastua Lanzaroten saareen – ja tämän retken kaksi kohokohtaa sisältyvät varmasti Lanzaroten kävijöiden Top10–listalle. Retki aloitetaan Teguisen markkinoilta ja päätetään Papagayon smaragdin vihreiden vesien ympäröimälle rannalle. Päivän aikana on luvassa dramaattinen ajomatka saaren mahtavien laavamaisemien läpi. Retki aloitetaan sunnuntaiaamun markkinoilta Teguisessa, jossa sinulla on pari tuntia aikaa tehdä tuliaisostoksia. Kylä on kuin suoraan villin lännen elokuvasta. Markkinoilta ajetaan etelän suuntaan Lanzaroten tuliperäisen keskiosan halki upealle Papagayon rannalle, jossa ehdit rentoutua muutaman tunnin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Aqualava Splashtastic kuljetuksella
Koe ainakin tämä
Liput ja tapahtumat

Aqualava Splashtastic kuljetuksella

Lanzaroten Aqualava on enemmän kuin pelkkä vesipuisto. Puisto sopii koko perheelle erilaisine liukumäkineen ja härveleineen – siellä on sekä liukuja, jotka saavat adrenaliinin pumppaamaan suonissa, sekä oma alue pienimmille lapsille. Ja kun haluat rentoutua, voit lipua renkaalla rauhallista jokea pitkin tai heittäytyä aurinkotuoliin. Jos ja kun nälkä pääsee yllättämään, puistosta löytyy baari, buffet-ravintola ja jäätelökioski. Puiston altaat sopivat myös liikuntarajoitteisille, mukaan lukien ns. vesipyörätuolin käyttö, ja ilmaisen WIFI-yhteyden ansiosta voit ladata lomakuvat someen vaikka heti.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy

Esittelyssä Lanzarote