Ostoskori
Larnaka
Larnaka

Kypros

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Larnaka

Elämykset kohteessa Larnaka

Suodata:

Price (per adult)

Pickup at Hotel

Categories

Tickets option

Kyproksen kylät ja ruokaperinteet paikallisoppaan johdolla
Retket

Kyproksen kylät ja ruokaperinteet paikallisoppaan johdolla

Tämä ainutlaatuinen retki vie sinut tutustumaan Kyproksen piilossa oleviin kohteisiin. Jätä vilkkaat rantalomakohteet taaksesi ja suuntaa Unescon maailmanperintökohteeksi nimettyyn Fikardoun kylään, jonka keskiaikaisiin taloihin ja mukulakivikatuihin voit tutustua omassa tahdissasi. Kylästä jatketaan matkaa ylös vuoristoon 1100-luvulla rakennetulle Machariaksen luostarille, joka on omistettu Neitsyt Marialle. Sen jälkeen sinulla on aikaa kuljeskella pitsi- ja kirjontakäsitöistään tunnetun Lefkaran kaduilla. Lopuksi pysähdymme Skarinoussa, jossa voit kokeilla hallumin ja leivän valmistusta sekä nauttia lounasta muistellen päivän tapahtumia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Kyproksen ruoka- ja viiniretki
Retket

Kyproksen ruoka- ja viiniretki

Ruoka ja juoma ovat erottamaton osa Kyproksen kulttuuria. Tämä vain aikuisille tarkoitettu retki on sukellus saaren herkulliseen gastronomiaan. Hauskuus alkaa Palaichorissa, jossa voit nauttia kahvin, ennen kuin matka jatkuu Agroksen kylään maistelemaan kyproslaisia makeisia ja oppimaan samalla ruusuveden tuotannosta. Sitten suunnataan Omodosin kylään perinteiselle lounaalle, joka koostuu erilaisista paikallisista ruuista. Sitten sinulla on aikaa siemailla saaren parhaita viinejä viinitilalla ihaillen sen kumpuilevia viinitarhoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Kykkoksen luostari ja Troodoksen kierros – idästä
Retket

Kykkoksen luostari ja Troodoksen kierros – idästä

Retki Troodos-vuorille on tutkimusmatka toisenlaiselle Kyprokselle. Viehättävät pikkukylät täplittävät vehreitä laaksoja ja perinteinen elämäntapa on yhä voimissaan. Ensin pysähdyt Kyproksen rautatiemuseossa, joka sijaitsee vanhalla Evrychoun asemalla. Sen jälkeen suuntaamme Kakopetrian kylään ja vaellamme kapeilla kivikaduilla ennen kuin nautimme tyypillisen kyproslaisen lounaan, joka sisältää souvlakia tai halloumi-pitaa. Jatkamme matkaa kauniiseen Kykkoksen luostariin, joka on retken kohokohta. Kykkos-vuoren huipulla sijaitsevan luostarin sisätilat on näyttävästi koristeltu kultaisilla ikoneilla ja freskoilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Famagustan Chill & Relax -risteily – vain lippu
Retket

Famagustan Chill & Relax -risteily – vain lippu

Tämä puolen päivän veneretki esittelee sinulle kaikki Agia Napan nähtävyydet. Ohitat sellaiset paikat kuin Sininen laguuni ja Konnos Bay - joissa uimapysähdykset ovat vastustamattomia. Tätä juuri on Kyproksen loma parhaimmillaan.Lähdet liikkeelle Agia Napan satamasta ja sinulla on koko aamupäivä aikaa rentoutua perheen kesken, nauttia auringonsäteistä ja katsella maisemia. Kuljet ohi karun, kallioisen rannikon, jota reunustavat merenlahdet ja luolat, kohti päivän ensimmäistä pysähdyspaikkaa Sinistä laguunia. Laguuni ei ole saanut turhaan nimeään, sillä sen syvänsiniset vedet ovat kuin suoraan postikorttimaisemasta.Sitten on taas aika lähteä liikkeelle, kun kapteeni ohjaa veneen Konnos Bayhin. Matkalla saatat jopa nähdä Varoshan "aavekaupungin" kaukaa. Perillä Konnos Bayssa voit pulahtaa kirkkaaseen veteen ja ottaa perhekuvia, ennen kuin palaat iltapäivällä takaisin Agia Napaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Magic Dancing Waters -show valinnaisella illallisella
Liput ja tapahtumat

Magic Dancing Waters -show valinnaisella illallisella

Kyproksen oma Magic Dancing Waters -show takaa upean illanvieton täynnä valoja, taikaa ja musiikkia. Ilta alkaa kansainvälisellä noutopöytäillallisella, josta voit syödä niin paljon kuin jaksat. Ruokailun jälkeen tunnelma tiivistyy, kun valot himmennetään ja 18 000 vesisuihkua käynnistyy suihkuttaen vettä ilmaan, tietysti musiikin tahtiin. Lisäksi suihkulähde muodostaa 65 eri kuviota, muun muassa 60-metrisen vesiverhon, ja savukoneet ja kanuunat tekevät esityksestä entistä huikeamman. Esityksen uskomaton kohokohta on keinotekoisen tulivuoren purkautuminen laavavirtoineen kaikkineen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

WaterWorld-vesipuisto – pääsylippu
Retket

WaterWorld-vesipuisto – pääsylippu

Agia Napan WaterWorld-vesipuisto tarjoaa mukavan paikan, jossa on hyvä virkistäytyä keskipäivän auringon paahteesta ja pitää hauskaa – tämä kaikki muinaisen Kreikan tyyliin. Ota retkelle mukaan uima-asu ja aurinkovoide ja valmistaudu vesiroiskeiden täyttämään päivään aaltoaltaissa, liukumäissä ja hitaasti laskeutuvassa joessa Euroopan suurimmassa teemapuistossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kourion ja Pafos
Retket

Kourion ja Pafos

Kyprokselta löytyy muutamia erittäin merkityksellisiä antiikin Kreikan ja Rooman nähtävyyksiä. Tämä retki suuntaa Agia Napasta kohti Pafosta, jossa päivän aikana pääset tutustumaan Afroditen rantaan, Pafoksen vanhaankaupunkiin ja Kuninkaiden hautoihin. Retkeen sisältyy myös vierailu Kourion arkeologiselle alueelle ja vapaa-aikaa Pafoksen kaupungissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Troodos-vuorten 4x4-maastoautoseikkailu
Aktiviteetit

Troodos-vuorten 4x4-maastoautoseikkailu

Vietä päivä matkustaen metsäisen Troodos-vuoriston halki ja koe Kyproksen villeimmät maisemat tällä 4x4-maastoautoseikkailulla. Retkipäivä aloitetaan ajamalla ensin syvälle Troodos-vuoristoon. Ensimmäinen pysähdys on Omodoksen kylässä, jossa voit vierailla Pyhän ristin luostarissa. Seuraavaksi lähdemme Mesa Potamosin metsään, jossa voit osallistua valinnaiseen vaellukseen. Lounaan jälkeen suuntaamme kauniille metsäiselle vesiputoukselle, jonka jääkylmä vesi putoaa 20 metrin korkeudesta. Pysähdymme myös Lofoun kylässä, jossa voit kävellä sen kapeilla kaduilla ja maistaa kyproslaista kahvia paikallisessa "kafenionissa".

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, pl 

Retki Nikosian etelä- ja pohjoisosiin
Retket

Retki Nikosian etelä- ja pohjoisosiin

Maailman viimeinen kahtia jaettu pääkaupunki Nikosia tarjoaa kaksi todella erilaista maailmaa. Vierailet ensimmäisenä kyproslaista bysantin tyylisuuntaa edustavalla Pyhän Johanneksen katedraalilla, jonka jälkeen vuorossa on kävelyä Laiki Geitonian historiallisilla kaduilla venetsialaisten rakentamien kaupunginmuurien sisäpuolella. Kadut ovat täynnä kirkkoja, aukioita ja koristeellisia rakennuksia. Kun olet ylittänyt Vihreän linjan pohjoisessa, kuulet tarinoita kaupungin historiasta ja näet muun muassa toriaukion. Lopuksi on aika palata kaupungin eteläosaan Ledra Streetille, jossa voit kuljeskella omaan tahtiisi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, sv 

Golden Donkeys Farm -pääsylippu
Retket

Golden Donkeys Farm -pääsylippu

Jätä hetkeksi vauhdikas rantalomakohde taaksesi ja vietä päivä Kyproksen maaseudun rauhassa Golden Donkeys Farm -aasitilalla. Tapaat ystävällisen aasiperheen, jota pääset ruokkimaan. Kuulet lisäksi aasinmaidon juomisen terveysvaikutuksista, ja halutessasi voit tietenkin maistaa maitoa. Tilalta löytyy myös vahamuseo, kasvitieteellinen puutarha ja kodikas kahvila, josta voit ostaa pientä purtavaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Famagusta ja Sininen laguuni
Aktiviteetit

Famagusta ja Sininen laguuni

Tutustu Kyproksen salaisuuksiin sekä maalla että merellä. Matkaamme maastoautolla ensin Famagustan kulttuurikeskukseen, jossa tutustut saaren historiaan. Sitten pääset Kyproksen pohjoispuolelle ihailemaan Varoshan kiehtovia näkymiä. Varosha oli ennen suosittu rantakohde mutta se on ollut hylättynä turkkilaisten miehitettyä alueen yli 40 vuotta sitten. Seuraavaksi suuntaamme Famagustan vanhaankaupunkiin, jossa voit tutkia kaupungin venetsialaisia muureja, raunioituneita kirkkoja ja moskeijaksi muutettua goottilaista katedraalia. Tutkimusretken päätteeksi on aika rentoutua risteilyllä Siniselle laguunille.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, pl 

Liput Agia Napan Thálassa-museoon
Nähtävyydet ja opastetut retket

Liput Agia Napan Thálassa-museoon

Agia Napan Thálassa-museossa tutustut kyproslaisten merelliseen historiaan ja näet meren lintuperspektiivistä. Näyttelyssä on kiehtovia argeologisia löytöjä 8 000 vuoden ajalta. Klassista ja hellenististä ajanjaksoa edustaa ikivanhan aluksen mallinnos, joka on rakennettu luonnollisen kokoiseksi. Merestä ja saaren historiasta kiinnostuneiden ykkösvalinta!

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Larnaka

Luonnonkauniiden maisemien ympäröimä Larnaka on Kyproksen kolmanneksi suurin kaupunki, jossa sijaitsee myös Larnakan kansainvälinen lentokenttä ja iso merisatama. Viehättävä rannikkokaupunki palmujen reunustamine rantabulevardeineen tarjoaa myös laajan valikoiman kulttuurikohteita ja historiallisia nähtävyyksiä. Kun tähän vielä lisätään miellyttävä ilmasto ja upeat rannat, on Larnaka erinomainen valinta onnistuneeseen rantaloman viettoon.