Ostoskori
169 aktiviteettia
Lajittele:
Madeiran maastosafari ja viininmaistajaiset
Aktiviteetit

Madeiran maastosafari ja viininmaistajaiset

Madeiran viinin, luonnon ja jännittävän ajelun maastossa yhdistävä puolipäiväretki sisältää paljon sellaista, josta olet aina unelmoinut. Seikkailemme vuoristoteitä pitkin Cabo Girãoon ja São Vicenten laaksoon, ja pysähdymme tutustumaan ja maistelemaan paikallisia viinejä Quinta do Barbusanoon.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, pt 

Madeiran etelärannikon Living Sea-risteily sisältäen lounaan
Retket

Madeiran etelärannikon Living Sea-risteily sisältäen lounaan

Madeiran vehreä lounaisrannikko on tämän All Inclusive -risteilyn pääosassa. Retken osallistujamäärä on rajoitettu 36 henkilöön. Saavumme pian Cabo Girãoon, joka kohoaa sinisestä merestä 580 metrin korkeuteen. Nautimme kristallinkirkkaasta vedestä Cais da Lapassa miehistön valmistaessa samalla meille herkullista lounasta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en, fr, pt 

Ihastuttava Itä-Madeiran kierros sisältäen lounaan Santanassa
Retket

Ihastuttava Itä-Madeiran kierros sisältäen lounaan Santanassa

Tämän kokopäiväretken keskipisteenä on Madeiran itäosa. Suuntaat pilvien ylle Pico do Areeiroon, kävelet ihastuttavien olkikattoisten talojen vierestä Santanassa, nautit lounaan Quinta do Furãossa ja matkustat ajassa taaksepäin Ponta de São Lourençossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Länsi-Madeiran kierros sisältäen lounaan Porto Monizissa
Retket

Länsi-Madeiran kierros sisältäen lounaan Porto Monizissa

Madeiran upeat sisämaan ja rannikon maisemat ovat pääosassa tällä kokopäiväretkellä. Vierailemme tärkeimmillä näköalapaikoilla kuten Cabo Girão Skywalkilla, Porto Monizissa, Paúl da Serrassa ja Encuemadan solassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Luoteis-Madeiran maastoautoseikkailu sisältäen lounaan
Retket

Luoteis-Madeiran maastoautoseikkailu sisältäen lounaan

Tällä maastoautoseikkailulla tutustut rannikon helmiin, villiin metsään ja vastuullisiin tuottajiin, näet Madeiran dramaattiset maisemat läheltä ja opit saaren kulttuurista. Ruben, yksi paikallisista asiantuntijaoppaistamme, sanoo: "Valmistaudu oppimaan ponchan valmistuksen salaisuudet. Poncha on saarelaisten rakastama juoma, joka valmistetaan sokeriruokorommista, tuoreesta mehusta ja paikallisesta hunajasta. Ole kuitenkin varovainen – ponchan hedelmäinen, virkistävä maku kätkee sisäänsä kunnon potkun."Aloitat retken Ponta do Solista, ja 1400 metrin korkeudella merenpinnan yläpuolella sijaitsevasta Paul da Serrasta, josta avautuvat upeat näkymät etelärannikolle. Sitten matka jatkuu Fanaliin, jossa kasvaa saaren vanhimmat laakeripuut. Ruben sanoo: "Madeiralla sijaitsee maailman suurin yhtenäinen laurisilvametsän alue. Joidenkin puiden uskotaan olevan noin 800 vuotta vanhoja, ja ekosysteemi on suurelta osin koskematon. Näissä Unescon maailmanperintökohteeksikin listatuissa metsissä elää noin 100 endeemistä lajia."Kuljet "poios"-terassiviljelmien ohi matkalla Seixalin rannalle uimaan, ennen kuin suuntaamme Chão da Ribeiraan nauttimaan maukkaan lounaan. Keittiömestari Sérgio näyttää sinulle, miten valmistetaan klassinen grillattu naudanlihavarras, joka tunnetaan portugaliksi nimellä espetada, samalla kun nautit aperitiivina lasillisen madeiralaista viiniä. Tarjolla on myös vegaaninen hampurilainen. Kierroksen päätteeksi käymme São Vicentessä tapaamassa luomuhunajan tuottajaa. Täällä opit kaiken hunajantuotannosta ja pääset kokeilemaan Madeiran perinteisen juoman, ponchan, valmistusta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Madeiran VIP-risteily Luna-katamaraanilla
Retket

Madeiran VIP-risteily Luna-katamaraanilla

Heti kun astut Luna-katamaraanin kyytiin, pääset nauttimaan VIP-kohtelusta. Koska alukselle otetaan enintään 18 matkustajaa, sinulla on kaikki tarvittava tila ja huomaavainen palvelu, jotta voit nauttia merellä viettämästäsi ajasta. Rodrigo, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Ohitatte Cabo Girãon, maailman toiseksi korkeimman merijyrkänteen. Huipulla olevalla näköalapaikalla on usein todella ruuhkainen, joten voit nauttia siitä, että näet kalliojyrkänteen vaihtoehtoisesta – ja paljon rauhallisemmasta – näkökulmasta."Suuntaat Funchalin satamasta Madeiran lounaisrannikolle nauttimaan maisemista. Ota mukava paikka kannelta, nauti kylmästä juomasta ja tunne Atlantin tuuli hiuksissasi. Seilaat pitkin vehreää rannikkoa ja saavut pian Cabo Girãoon, joka kohoaa merestä 580 metrin korkeuteen. Bongaa merieläimiä kirkkaista vesistä jyrkänteen juurella, samalla kun miehistö tarjoilee juomia ja pikkupurtavia.Rodrigo kertoo: "Kun ihailet Madeiran jylhiä rannikkomaisemia tyylikkään katamaraanin kannelta, olet iloinen huomatessasi, kuinka vakaa ja mukava tämä alus on, minkä ansiosta voit nauttia merimatkasta täysin huoletta." Ota kaikki irti VIP-elämyksestä ennen kuin purjehdit takaisin lähtöpaikalle rannikkoa pitkin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Auringonnousuretki Pico do Arieirolle sisältäen aamiaisen
Aktiviteetit

Auringonnousuretki Pico do Arieirolle sisältäen aamiaisen

Kokemukset, kuten auringonnousun näkeminen yhden Madeiran korkeimman huipun, Pico do Arieiron huipulta, ansaitsevat tulla valokuvatuksi useita kertoja. Ainutlaatuisella aamupäiväretkellä saat ihailla päivän ensimmäisiä valonsäteitä upealta näköalapaikalta, jonka jälkeen sinulle tarjoillaan lämmittävä aamupala.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, pt 

Itä-Madeiran yksityiskierros
Retket

Itä-Madeiran yksityiskierros

Tällä ainutlaatuisella yksityiskierroksella tutustut Madeiran itäosaan. Ihailet maisemia Pico do Areeirolla, kävelet Santanassa perinteisten talojen keskellä, nautit lounaan Quinta do Furãossa ja vierailet Ponta de São Lourençon niemellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Länsi-Madeiran yksityiskierros sisältäen lounaan Porto Monizissa
Retket

Länsi-Madeiran yksityiskierros sisältäen lounaan Porto Monizissa

Tällä yksityiskierroksella tutustut Madeiran upeaan sisämaahan ja rannikkomaisemiin. Käyt ainoastaan oman seurueesi kanssa kaikilla tärkeimmillä näköalapaikoilla, kuten Cabo Girãon Skywalkilla, Porto Monizissa, Paúl da Serrassa ja Encumeadan solassa. Mariana, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Tutustutte Madeiran dramaattisimpiin maisemiin. Encumeadan solalla on mahdollista nähdä valtameri sekä pohjoisessa että etelässä, mutta saaren korkeimmat kohdat saattavat joskus jäädä pilvien peittoon."Ensimmäinen kohde on Cabo Girão, yksi maailman korkeimmista merenrantajyrkänteistä. Katsele maisemia näköalapaikalta tai uskaltaudu 500 metrin korkeudessa olevalle lasiselle tasanteelle, joka tunnetaan nimellä "Skywalk" – sieltä alaspäin katsominen on huimaa. Mariana lisää: " Tulet huomaamaan, että Madeiralla ei heitetä yhtään tasaista maata hukkaan – heti jyrkänteiden juurella on viljelmiä". Sen jälkeen matka jatkuu Ribeira Bravaan, jonka jälkeen tutustut banaaniviljelmään Madalena do Marissa.Seuraavaksi suuntaamme 1500 metriä korkealle Paúl da Serran ylängölle ja sieltä laskeudumme alas Porto Moniziin, joka on kuuluisa laavakivien reunustamista luonnonaltaistaan. Nautimme kylässä perinteisen lounaan, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Sitten matka jatkuu pohjoiseen kohti Encuemadan solaa, jossa pysähdymme ihailemaan upeita maisemia. Päivän päätteeksi tutustumme vielä Winston Churchillin kuuluisaksi tekemään poncha-drinkkiin Câmara de Lobosissa ja saamme tietenkin myös maistiaiset. Mariana sanoo: "Ole varovainen – vaikka poncha on todella hedelmäinen ja virkistävä, siihen kätkeytyy myös kunnon tujaus brandya."

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Rabaçalin laakson kävelykierros
Aktiviteetit

Rabaçalin laakson kävelykierros

Yksi Madeiran suosituimmista kävelyreiteistä, 11 kilometriä pitkä “25 vesiputouksen” levada, vie sinut maagisten maisemien halki vesiputouksille, pienelle järvelle ja luonnonlähteille. Reitti alkaa Paul da Serran tasangolta Rabaçalin laaksoon levadapolkua pitkin kohti Riscon vesiputousta ja sen 25:ttä luonnonlähdettä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Pico do Areeiron vaellusretki
Aktiviteetit

Pico do Areeiron vaellusretki

Tämä kävelyretki pitkin Madeiran kahta korkeinta huippua voi olla haastava, mutta huipulla odottavat maisemat ovat vaivan arvoiset. Kuljemme 13 kilometriä läpi keskivuoriston Pico de Arieiron ja Pico Ruivon välillä Achada do Teixeiraan, jossa saat vaivan palkaksi loputtomat näkymät ympäri saarta Atlantin valtamerelle asti.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Nunnien laakso ja Madeiran viinejä
Retket

Nunnien laakso ja Madeiran viinejä

Madeira tunnetaan viineistään ja maisemistaan, ja niitä molempia on luvassa tällä puolipäiväretkellä. Tutustut henkeäsalpaaviin näköalapaikkoihin Pico dos Barcelosissa ja Eira do Serradossa, vierailet Nunnien laaksossa ja pääset maistelemaan paikallisia viinejä Funchalissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr 

Esittelyssä Madeira

Jylhät vuoristot, rikas merielämä ja historialliset kaupungit, Madeiralla on monenlaista ihailtavaa. Rannikolla voit sukeltaa, purjehtia, surffata, kalastaa ja bongata luonnonvaraisia valaita. Sisämaassa voit puolestaan patikoida ikonisia levadoja pitkin ja makoilla auringossa Santa Cruzin, Machicon, Caniço de Baixon tai Cristo Rein rannoilla. Mihin tahansa saarella menetkin, sinua ympäröivät todennäköisesti upeat näkymät ja ystävälliset paikalliset.

Madeiran kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Tutustu pääkaupunkiin Funchaliin

Pääkaupungissa Funchalissa voit tutustua historialliseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät menneisyys ja nykyisyys. Vieraile puutarhoissa, katedraalissa, Mercado dos Lavradoresin markkinoilla tai vain kuljeskele uutta rantakatua pitkin. Ihaile vanhemman Funchalin arkkitehtuuria Rua de Santa Mariassa ja kummastele keltaisen São Tiagon linnoituksen omituista muotoilua.

2. Patikoi Madeiran korkeimmille huipuille

Pico de Arieiro on Madeiran kolmanneksi korkein huippu, ja se on suosittu paikka katsella auringonnousua ja -laskua. Lähde matkaan kirkkaana päivänä, niin sinut palkitaan upeilla Madeiran ja viereisen Porto Santon saaren näkymillä. Huipulta voit kulkea Pico Las Torresin läpi kulkevaa polkua pitkin Pico Ruivolle, joka on saaren korkein huippu. Tämä 13 kilometrin pituinen reitti on vaativa, ja sää voi vaikeuttaa sitä, joten suosittelemme osallistumaan opastetulle kierrokselle.

3. Kävele levadoilla

Levadat ovat vesikanavia, jotka ovat peräisin jo 1400-luvulta. Ne rakennettiin kuljettamaan vettä Madeiran metsien sydämestä saaren kuivempiin osiin, ja nykyään ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kävelypolkujen verkoston syrjäisissä ja luonnonkauniissa paikoissa. Levada das 25 Fontes ja Levada do Caldeirão Verde ovat suosituimmat reitit.

4. Lähde vesille

Rentouttavista risteilyistä vauhdikkaisiin aktiviteetteihin, Madeiran edustan vedet ovat ihanteellisia vesiurheiluun. Aktiviteetit vaihtelevat purjehduksesta, melonnasta ja SUP-lautailusta surffaukseen ja valtamerikalastukseen. Garajaun luonnonsuojelualue on loistava paikka snorklaamiseen ja sukeltamiseen. Täällä voit odottaa näkeväsi rauskuja, jättimeriahvenia ja barrakudoja.

5. Bongaa luonnonvaraisia valaita ja delfiinejä

Madeira on yksi Euroopan parhaista paikoista nähdä valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Monet eri lajit asuvat Madeiraa ympäröivillä vesillä, joten vierailetpa saarella mihin vuodenaikaan tahansa, sinulla on hyvät mahdollisuudet bongata niitä. Varaa Madeiran valas- ja delfiiniristeily päästäksesi nauttimaan unohtumattomasta elämyksestä.

6. Herkuttele ruoalla ja viinillä

Tutustu saaren ruokakulttuuriin osallistumalla kulinaristiselle kierrokselle. Maistele tuoretta kalaa, kokeile bolo do cacoa - madeiralaista leipää - ja siemaile ponchaa, perinteistä alkoholijuomaa, joka on valmistettu sokeriruo'osta, hunajasta ja sitrusmehusta. Viininystävät voivat suunnata jollekin saaren viinitiloista maistelemaan monenlaisia korkealaatuisia viinejä, kuten Madeiraa - väkevää viiniä, joka on nimetty saaren mukaan.