Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
115 aktiviteettia
Lajittele:
Madeiran etelärannikon Living Sea-risteily sisältäen lounaan
Retket

Madeiran etelärannikon Living Sea-risteily sisältäen lounaan

Madeiran vehreä lounaisrannikko on tämän All Inclusive -risteilyn pääosassa. Retken osallistujamäärä on rajoitettu 36 henkilöön. Saavumme pian Cabo Girãoon, joka kohoaa sinisestä merestä 580 metrin korkeuteen. Nautimme kristallinkirkkaasta vedestä Cais da Lapassa miehistön valmistaessa samalla meille herkullista lounasta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en, fr, pt 

Ihastuttava Itä-Madeiran kierros sisältäen lounaan Santanassa
Retket

Ihastuttava Itä-Madeiran kierros sisältäen lounaan Santanassa

Tämän kokopäiväretken keskipisteenä on Madeiran itäosa. Suuntaat pilvien ylle Pico do Areeiroon, kävelet ihastuttavien olkikattoisten talojen vierestä Santanassa, nautit lounaan Quinta do Furãossa ja matkustat ajassa taaksepäin Ponta de São Lourençossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Madeiran VIP-risteily Luna-katamaraanilla
Retket

Madeiran VIP-risteily Luna-katamaraanilla

Heti kun astut Luna-katamaraanin kyytiin, pääset nauttimaan VIP-kohtelusta. Koska alukselle otetaan enintään 18 matkustajaa, sinulla on kaikki tarvittava tila ja huomaavainen palvelu, jotta voit nauttia merellä viettämästäsi ajasta. Rodrigo, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Ohitatte Cabo Girãon, maailman toiseksi korkeimman merijyrkänteen. Huipulla olevalla näköalapaikalla on usein todella ruuhkainen, joten voit nauttia siitä, että näet kalliojyrkänteen vaihtoehtoisesta – ja paljon rauhallisemmasta – näkökulmasta."Suuntaat Funchalin satamasta Madeiran lounaisrannikolle nauttimaan maisemista. Ota mukava paikka kannelta, nauti kylmästä juomasta ja tunne Atlantin tuuli hiuksissasi. Seilaat pitkin vehreää rannikkoa ja saavut pian Cabo Girãoon, joka kohoaa merestä 580 metrin korkeuteen. Bongaa merieläimiä kirkkaista vesistä jyrkänteen juurella, samalla kun miehistö tarjoilee juomia ja pikkupurtavia.Rodrigo kertoo: "Kun ihailet Madeiran jylhiä rannikkomaisemia tyylikkään katamaraanin kannelta, olet iloinen huomatessasi, kuinka vakaa ja mukava tämä alus on, minkä ansiosta voit nauttia merimatkasta täysin huoletta." Ota kaikki irti VIP-elämyksestä ennen kuin purjehdit takaisin lähtöpaikalle rannikkoa pitkin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Länsi-Madeiran kierros sisältäen lounaan Porto Monizissa
Retket

Länsi-Madeiran kierros sisältäen lounaan Porto Monizissa

Madeiran upeat maisemat ovat pääosassa tällä kokopäiväretkellä. Vierailette nähtävyyksillä, kuten Ribiera Bravassa, Porto Monizissa, Paúl da Serrassa ja Encumeadan solassa. Mariana, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Tutustutte Madeiran dramaattisimpiin maisemiin. Encumeadan solalla on mahdollista nähdä valtameri sekä pohjoisessa että etelässä, mutta saaren korkeimmat kohdat saattavat joskus jäädä pilvien peittoon."Ensimmäinen määränpääsi on söötti Ribeira Bravan kylä, jossa on viehättävä rantapromenadi. Saaren sisäosaan avautuvat vaikuttavat näkymät antavat viitteitä tulevasta. Mariana lisää: "Kierroksella tulet huomaamaan, että Madeiralla ei ole hukkaan heitettyä hedelmällistä maata – jopa Ribiera Bravan jyrkät rinteet ovat täynnä viljemiä." Sitten on aika käydä kävelyllä banaaniviljelmällä Madalena do Marissa.Seuraavaksi suuntaamme 1500 metriä korkealle Paúl da Serran ylängölle ja sieltä laskeudumme alas Porto Moniziin, joka on kuuluisa laavakivien reunustamista luonnonaltaistaan. Nautimme kylässä perinteisen lounaan, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Sitten matka jatkuu pohjoiseen kohti Encuemadan solaa, jossa pysähdymme ihailemaan upeita maisemia. Päivän päätteeksi tutustumme vielä Winston Churchillin kuuluisaksi tekemään poncha-drinkkiin Câmara de Lobosissa ja saamme tietenkin myös maistiaiset. Mariana sanoo: "Ole varovainen – vaikka poncha on todella hedelmäinen ja virkistävä, siihen kätkeytyy myös kunnon tujaus brandya."

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr, nl 

Auringonnousuretki Pico do Arieirolle sisältäen aamiaisen
Aktiviteetit

Auringonnousuretki Pico do Arieirolle sisältäen aamiaisen

Kokemukset, kuten auringonnousun näkeminen yhden Madeiran korkeimman huipun, Pico do Arieiron huipulta, ansaitsevat tulla valokuvatuksi useita kertoja. Ainutlaatuisella aamupäiväretkellä saat ihailla päivän ensimmäisiä valonsäteitä upealta näköalapaikalta, jonka jälkeen sinulle tarjoillaan lämmittävä aamupala.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, pt 

Itä-Madeiran yksityiskierros
Retket

Itä-Madeiran yksityiskierros

Tällä ainutlaatuisella yksityiskierroksella tutustut Madeiran itäosaan. Ihailet maisemia Pico do Areeirolla, kävelet Santanassa perinteisten talojen keskellä, nautit lounaan Quinta do Furãossa ja vierailet Ponta de São Lourençon niemellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Länsi-Madeiran yksityiskierros sisältäen lounaan Porto Monizissa
Retket

Länsi-Madeiran yksityiskierros sisältäen lounaan Porto Monizissa

Tällä yksityiskierroksella tutustut Madeiran upeaan sisämaahan ja rannikkomaisemiin. Vierailet ainoastaan oman seurueesi kanssa nähtävyyksillä, kuten Ribeira Bravan kylässä, Porto Monizissa, Paúl da Serrassa ja Encumeadan solassa. Mariana, yksi asiantuntevista paikallisoppaistamme, kertoo: "Tutustutte Madeiran dramaattisimpiin maisemiin. Encumeadan solalla on mahdollista nähdä valtameri sekä pohjoisessa että etelässä, mutta saaren korkeimmat kohdat saattavat joskus jäädä pilvien peittoon."Ensimmäinen määränpääsi on söötti Ribeira Bravan kylä, jossa on viehättävä rantapromenadi. Saaren sisäosaan avautuvat vaikuttavat näkymät antavat viitteitä tulevasta. Mariana lisää: "Kierroksella tulet huomaamaan, että Madeiralla ei ole hukkaan heitettyä hedelmällistä maata – jopa Ribiera Bravan jyrkät rinteet ovat täynnä viljemiä." Sitten on aika käydä kävelyllä banaaniviljelmällä Madalena do Marissa.Seuraavaksi suuntaamme 1500 metriä korkealle Paúl da Serran ylängölle ja sieltä laskeudumme alas Porto Moniziin, joka on kuuluisa laavakivien reunustamista luonnonaltaistaan. Nautimme kylässä perinteisen lounaan, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Sitten matka jatkuu pohjoiseen kohti Encuemadan solaa, jossa pysähdymme ihailemaan upeita maisemia. Päivän päätteeksi tutustumme vielä Winston Churchillin kuuluisaksi tekemään poncha-drinkkiin Câmara de Lobosissa ja saamme tietenkin myös maistiaiset. Mariana sanoo: "Ole varovainen – vaikka poncha on todella hedelmäinen ja virkistävä, siihen kätkeytyy myös kunnon tujaus brandya."

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Rabaçalin laakson kävelykierros
Aktiviteetit

Rabaçalin laakson kävelykierros

Yksi Madeiran suosituimmista kävelyreiteistä, 11 kilometriä pitkä “25 vesiputouksen” levada, vie sinut maagisten maisemien halki vesiputouksille, pienelle järvelle ja luonnonlähteille. Reitti alkaa Paul da Serran tasangolta Rabaçalin laaksoon levadapolkua pitkin kohti Riscon vesiputousta ja sen 25:ttä luonnonlähdettä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Pico do Areeiron vaellusretki
Aktiviteetit

Pico do Areeiron vaellusretki

Tämä kävelyretki pitkin Madeiran kahta korkeinta huippua voi olla haastava, mutta huipulla odottavat maisemat ovat vaivan arvoiset. Kuljemme 13 kilometriä läpi keskivuoriston Pico de Arieiron ja Pico Ruivon välillä Achada do Teixeiraan, jossa saat vaivan palkaksi loputtomat näkymät ympäri saarta Atlantin valtamerelle asti.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Paradise Valley -kävelyretki
Aktiviteetit

Paradise Valley -kävelyretki

Funchalin takana sijaitsevilla ylängöillä on paljon leppoisia ja upeita panoraamanäkymiä tarjoavia kävelypolkuja. Tämä aamupäivän kävelyretki alkaa nimensä ansainneesta Paradise Valleyn laaksosta. Kävelemme pitkin kaunista Levada Serra do Faiain polkua ihastuttavien Camachan ja Rochãon kukkulalla sijaitsevien kylien läpi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Serra de Aguan kävelyretki
Aktiviteetit

Serra de Aguan kävelyretki

Pidä kamera valmiina kädessäsi tällä helpolla puolen päivän patikkaretkellä, joka alkaa Etelä-Madeiralla sijaitsevasta Campanariosta. Pitkin Serra de Aguaa kulkeva levadapolku hemmottelee sinua loputtomilla maisemilla etelärannikolle, Encumeadaan ja pieneen Ribeira Bravan kylään.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Monte Palacen trooppinen puutarha
Aktiviteetit

Monte Palacen trooppinen puutarha

Madeiran subtrooppinen ilmasto tekee siitä ihanteellisen paikan kasveille ja kukille. Ihastu Monte Palacen trooppiseen puutarhaan ja ihaile maisemia, kun nouset köysiradalla Funchalin yläpuolelle tällä puolen päivän retkellä.Noustessasi köysiradalla pääkaupungin yläpuolelle, pääset nauttimaan alla olevan kaupungin ja Atlantin huikeista näkymistä. Kun saavut maailmankuuluun puutarhaan, hullaannut varmasti eksoottisten lajien tuoksusta ja miltei satumaisesta tunnelmasta. Puutarhassa on runsaasti suihkulähteitä, lampia, puita ja pensaita sekä itämaisia osia.Kuljeskele ihastuttavien kukkien seassa, nauti zen-tunnelmasta ja katsele kun majesteettiset joutsenet kahlaavat lammikoissa. Puutarhakierroksen jälkeen voit halutessasi ottaa ainutlaatuisen kelkkakyydin takaisin alas Funchaliin. Kyyti on melko hurja, mutta onneksi kaksi carreiroa eli kuljettajaa pitää huolta jarruista. Oppaasi odottaa paluubussin kanssa alhaalla. Voit myös jättää kelkka-ajelun väliin ja palata takaisin alas bussin kyydissä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr 

Esittelyssä Madeira

Jylhät vuoristot, rikas merielämä ja historialliset kaupungit, Madeiralla on monenlaista ihailtavaa. Rannikolla voit sukeltaa, purjehtia, surffata, kalastaa ja bongata luonnonvaraisia valaita. Sisämaassa voit puolestaan patikoida ikonisia levadoja pitkin ja makoilla auringossa Santa Cruzin, Machicon, Caniço de Baixon tai Cristo Rein rannoilla. Mihin tahansa saarella menetkin, sinua ympäröivät todennäköisesti upeat näkymät ja ystävälliset paikalliset.

Madeiran kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Tutustu pääkaupunkiin Funchaliin

Pääkaupungissa Funchalissa voit tutustua historialliseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät menneisyys ja nykyisyys. Vieraile puutarhoissa, katedraalissa, Mercado dos Lavradoresin markkinoilla tai vain kuljeskele uutta rantakatua pitkin. Ihaile vanhemman Funchalin arkkitehtuuria Rua de Santa Mariassa ja kummastele keltaisen São Tiagon linnoituksen omituista muotoilua.

2. Patikoi Madeiran korkeimmille huipuille

Pico de Arieiro on Madeiran kolmanneksi korkein huippu, ja se on suosittu paikka katsella auringonnousua ja -laskua. Lähde matkaan kirkkaana päivänä, niin sinut palkitaan upeilla Madeiran ja viereisen Porto Santon saaren näkymillä. Huipulta voit kulkea Pico Las Torresin läpi kulkevaa polkua pitkin Pico Ruivolle, joka on saaren korkein huippu. Tämä 13 kilometrin pituinen reitti on vaativa, ja sää voi vaikeuttaa sitä, joten suosittelemme osallistumaan opastetulle kierrokselle.

3. Kävele levadoilla

Levadat ovat vesikanavia, jotka ovat peräisin jo 1400-luvulta. Ne rakennettiin kuljettamaan vettä Madeiran metsien sydämestä saaren kuivempiin osiin, ja nykyään ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kävelypolkujen verkoston syrjäisissä ja luonnonkauniissa paikoissa. Levada das 25 Fontes ja Levada do Caldeirão Verde ovat suosituimmat reitit.

4. Lähde vesille

Rentouttavista risteilyistä vauhdikkaisiin aktiviteetteihin, Madeiran edustan vedet ovat ihanteellisia vesiurheiluun. Aktiviteetit vaihtelevat purjehduksesta, melonnasta ja SUP-lautailusta surffaukseen ja valtamerikalastukseen. Garajaun luonnonsuojelualue on loistava paikka snorklaamiseen ja sukeltamiseen. Täällä voit odottaa näkeväsi rauskuja, jättimeriahvenia ja barrakudoja.

5. Bongaa luonnonvaraisia valaita ja delfiinejä

Madeira on yksi Euroopan parhaista paikoista nähdä valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Monet eri lajit asuvat Madeiraa ympäröivillä vesillä, joten vierailetpa saarella mihin vuodenaikaan tahansa, sinulla on hyvät mahdollisuudet bongata niitä. Varaa Madeiran valas- ja delfiiniristeily päästäksesi nauttimaan unohtumattomasta elämyksestä.

6. Herkuttele ruoalla ja viinillä

Tutustu saaren ruokakulttuuriin osallistumalla kulinaristiselle kierrokselle. Maistele tuoretta kalaa, kokeile bolo do cacoa - madeiralaista leipää - ja siemaile ponchaa, perinteistä alkoholijuomaa, joka on valmistettu sokeriruo'osta, hunajasta ja sitrusmehusta. Viininystävät voivat suunnata jollekin saaren viinitiloista maistelemaan monenlaisia korkealaatuisia viinejä, kuten Madeiraa - väkevää viiniä, joka on nimetty saaren mukaan.