Ostoskori
Madeira
Madeira

Portugali

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Madeira

Elämykset kohteessa Madeira

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Aktiviteetin kieli

Lippuvaihtoehdot

Luonto- ja viinikokemus
Aktiviteetit

Luonto- ja viinikokemus

Madeiran viinin, luonnon ja jännittävän ajelun maastossa yhdistävä puolipäiväretki sisältää paljon sellaista, josta olet aina unelmoinut. Seikkailemme vuoristoteitä pitkin Cabo Girãoon ja São Vicenten laaksoon, ja pysähdymme tutustumaan ja maistelemaan paikallisia viinejä Quinta do Barbusanoon.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en, fr, pt 

Living Sea -risteily
Retket

Living Sea -risteily

Madeiran vehreä lounaisrannikko on tämän All Inclusive -risteilyn pääosassa. Retken osallistujamäärä on rajoitettu 36 henkilöön. Saavumme pian Cabo Girãoon, joka kohoaa sinisestä merestä 580 metrin korkeuteen. Nautimme kristallinkirkkaasta vedestä Cais da Lapassa miehistön valmistaessa samalla meille herkullista lounasta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en, fr, pt 

Kierros Madeiran länsirannikkolla
Retket

Kierros Madeiran länsirannikkolla

Madeiran upeat sisämaan ja rannikon maisemat ovat pääosassa tällä kokopäiväretkellä. Vierailemme tärkeimmillä näköalapaikoilla kuten Cabo Girão Skywalkilla, Porto Monizissa, Paúl da Serrassa ja Encuemadan solassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr 

Madeiran ihastuttava itäosa
Retket

Madeiran ihastuttava itäosa

Tämän kokopäiväretken keskipisteenä on Madeiran itäosa. Suuntaat pilvien ylle Pico do Areeiroon, kävelet ihastuttavien olkikattoisten talojen vierestä Santanassa, nautit lounaan Quinta do Furãossa ja matkustat ajassa taaksepäin Ponta de São Lourençossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr 

Enchanting East Private Tour
Retket

Enchanting East Private Tour

This exclusive private tour shines a light on the east of Madeira. You'll have your head in the clouds at Pico do Areeiro, walk next to cute thatched houses in Santana, have lunch at Quinta do Furão and step back in time at Ponta de São Lourenço.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Yksityiskierros Madeiran länsirannikolla
Retket

Yksityiskierros Madeiran länsirannikolla

Tällä minibussikierroksella tutustutaan Madeiran upeaan sisämaahan ja rannikkomaisemiin. Sen lisäksi, että vierailet näköalapaikoilla, kuten Cabo Girãon Skywalkilla, Porto Monizisissa, Paúl da Serrassa ja Encumeadan solassa, pysähdyt myös nauttimaan herkullisen lounaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Rabaçalin laakson kävelykierros
Aktiviteetit

Rabaçalin laakson kävelykierros

Yksi Madeiran suosituimmista kävelyreiteistä, 11 kilometriä pitkä “25 vesiputouksen” levada, vie sinut maagisten maisemien halki vesiputouksille, pienelle järvelle ja luonnonlähteille. Reitti alkaa Paul da Serran tasangolta Rabaçalin laaksoon levadapolkua pitkin kohti Riscon vesiputousta ja sen 25:ttä luonnonlähdettä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Pico do Areeiron vaellusretki
Aktiviteetit

Pico do Areeiron vaellusretki

Tämä kävelyretki pitkin Madeiran kahta korkeinta huippua voi olla haastava, mutta huipulla odottavat maisemat ovat vaivan arvoiset. Kuljemme 13 kilometriä läpi keskivuoriston Pico de Arieiron ja Pico Ruivon välillä Achada do Teixeiraan, jossa saat vaivan palkaksi loputtomat näkymät ympäri saarta Atlantin valtamerelle asti.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Paradise Valley -kävelyretki
Aktiviteetit

Paradise Valley -kävelyretki

Funchalin takana sijaitsevilla ylängöillä on paljon leppoisia ja upeita panoraamanäkymiä tarjoavia kävelypolkuja. Tämä aamupäivän kävelyretki alkaa nimensä ansainneesta Paradise Valleyn laaksosta. Kävelemme pitkin kaunista Levada Serra do Faiain polkua ihastuttavien Camachan ja Rochãon kukkulalla sijaitsevien kylien läpi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Madeiran delfiinejä ja valaita
Retket

Madeiran delfiinejä ja valaita

Tämän rentouttavan puolen päivän risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus nähdä delfiinejä, valaita ja kilpikonnia niiden luonnollisessa elinympäristössä. Lähdemme Funchalista kohti Madeiran ihastuttavaa etelärannikkoa. Voit ihailla merimaisemia ja samalla bongata merieläimiä.

Ilmainen peruutus
E-lippu
Nunnien laakso ja Madeiran viinejä
Retket

Nunnien laakso ja Madeiran viinejä

Madeira tunnetaan viineistään ja maisemistaan, ja niitä molempia on luvassa tällä puolipäiväretkellä. Tutustut henkeäsalpaaviin näköalapaikkoihin Pico dos Barcelosissa ja Eira do Serradossa, vierailet Nunnien laaksossa ja pääset maistelemaan paikallisia viinejä Funchalissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fr 

Serra de Aguan kävelyretki
Aktiviteetit

Serra de Aguan kävelyretki

Pidä kamera valmiina kädessäsi tällä helpolla puolen päivän patikkaretkellä, joka alkaa Etelä-Madeiralla sijaitsevasta Campanariosta. Pitkin Serra de Aguaa kulkeva levadapolku hemmottelee sinua loputtomilla maisemilla etelärannikolle, Encumeadaan ja pieneen Ribeira Bravan kylään.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pt 

Esittelyssä Madeira

Jylhät vuoristot, rikas merielämä ja historialliset kaupungit, Madeiralla on monenlaista ihailtavaa. Rannikolla voit sukeltaa, purjehtia, surffata, kalastaa ja bongata luonnonvaraisia valaita. Sisämaassa voit puolestaan patikoida ikonisia levadoja pitkin ja makoilla auringossa Santa Cruzin, Machicon, Caniço de Baixon tai Cristo Rein rannoilla. Mihin tahansa saarella menetkin, sinua ympäröivät todennäköisesti upeat näkymät ja ystävälliset paikalliset.

Madeiran kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Tutustu pääkaupunkiin Funchaliin

Pääkaupungissa Funchalissa voit tutustua historialliseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät menneisyys ja nykyisyys. Vieraile puutarhoissa, katedraalissa, Mercado dos Lavradoresin markkinoilla tai vain kuljeskele uutta rantakatua pitkin. Ihaile vanhemman Funchalin arkkitehtuuria Rua de Santa Mariassa ja kummastele keltaisen São Tiagon linnoituksen omituista muotoilua.

2. Patikoi Madeiran korkeimmille huipuille

Pico de Arieiro on Madeiran kolmanneksi korkein huippu, ja se on suosittu paikka katsella auringonnousua ja -laskua. Lähde matkaan kirkkaana päivänä, niin sinut palkitaan upeilla Madeiran ja viereisen Porto Santon saaren näkymillä. Huipulta voit kulkea Pico Las Torresin läpi kulkevaa polkua pitkin Pico Ruivolle, joka on saaren korkein huippu. Tämä 13 kilometrin pituinen reitti on vaativa, ja sää voi vaikeuttaa sitä, joten suosittelemme osallistumaan opastetulle kierrokselle.

3. Kävele levadoilla

Levadat ovat vesikanavia, jotka ovat peräisin jo 1400-luvulta. Ne rakennettiin kuljettamaan vettä Madeiran metsien sydämestä saaren kuivempiin osiin, ja nykyään ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kävelypolkujen verkoston syrjäisissä ja luonnonkauniissa paikoissa. Levada das 25 Fontes ja Levada do Caldeirão Verde ovat suosituimmat reitit.

4. Lähde vesille

Rentouttavista risteilyistä vauhdikkaisiin aktiviteetteihin, Madeiran edustan vedet ovat ihanteellisia vesiurheiluun. Aktiviteetit vaihtelevat purjehduksesta, melonnasta ja SUP-lautailusta surffaukseen ja valtamerikalastukseen. Garajaun luonnonsuojelualue on loistava paikka snorklaamiseen ja sukeltamiseen. Täällä voit odottaa näkeväsi rauskuja, jättimeriahvenia ja barrakudoja.

5. Bongaa luonnonvaraisia valaita ja delfiinejä

Madeira on yksi Euroopan parhaista paikoista nähdä valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Monet eri lajit asuvat Madeiraa ympäröivillä vesillä, joten vierailetpa saarella mihin vuodenaikaan tahansa, sinulla on hyvät mahdollisuudet bongata niitä. Varaa Madeiran valas- ja delfiiniristeily päästäksesi nauttimaan unohtumattomasta elämyksestä.

6. Herkuttele ruoalla ja viinillä

Tutustu saaren ruokakulttuuriin osallistumalla kulinaristiselle kierrokselle. Maistele tuoretta kalaa, kokeile bolo do cacoa - madeiralaista leipää - ja siemaile ponchaa, perinteistä alkoholijuomaa, joka on valmistettu sokeriruo'osta, hunajasta ja sitrusmehusta. Viininystävät voivat suunnata jollekin saaren viinitiloista maistelemaan monenlaisia korkealaatuisia viinejä, kuten Madeiraa - väkevää viiniä, joka on nimetty saaren mukaan.